Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Και εγώ τον ήθελα αλλά όχι με τα λεφτά που δώσανε τελικά οι σκωτσεζοι. Αυτοί πούλησαν έναν στην Σαουδική Αραβία και είχαν λεφτά για ξόδεμα
Πώς το βλέπεις με τον Άγιαξ;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Πώς το βλέπεις με τον Άγιαξ;

Θέλω να ελπίζω ότι θα κερδίσουμε, ο αγιαξ ψιλιπαραπαίει και έχει χάσει πολλούς βασικους από πέρυσι.
Αν δεν τον κερδίσεις έτσι όπως είναι, ποτέ θα το κάνεις. Εδώ κερδίσαμε την Μπράιτον που πετάει στην Αγγλία πχ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Θέλω να ελπίζω ότι θα κερδίσουμε, ο αγιαξ ψιλιπαραπαίει και έχει χάσει πολλούς βασικους από πέρυσι.
Αν δεν τον κερδίσεις έτσι όπως είναι, ποτέ θα το κάνεις. Εδώ κερδίσαμε την Μπράιτον που πετάει στην Αγγλία πχ
Όπως και να χει αουτσάιντερ ήμαστε,πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα τους πάρουμε.Με 6 βαθμούς εξασφαλίζουμε Κόνφερενς;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Όπως και να χει αουτσάιντερ ήμαστε,πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα τους πάρουμε.Με 6 βαθμούς εξασφαλίζουμε Κόνφερενς;

Ε ναι αουτσάιντερ είμαστε με βάση αξία, χώρα και μεγεθος.

Περυσι σε 3 ομιλους η τρίτη ομάδα είχε 6 ή λιγότερους βαθμούς, 4 εθψαν μεταξύ 7-9 και μια 10 σε όμιλο με ομάδα με 6 ήττες.
Φαντάζομαι με 7-8 έχουμε σίγουρο το κονφερενς

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Ε ναι αουτσάιντερ είμαστε με βάση αξία, χώρα και μεγεθος.

Περυσι σε 3 ομιλους η τρίτη ομάδα είχε 6 ή λιγότερους βαθμούς, 4 εθψαν μεταξύ 7-9 και μια 10 σε όμιλο με ομάδα με 6 ήττες.
Φαντάζομαι με 7-8 έχουμε σίγουρο το κονφερενς
Και με Χ που λέει ο λογος ικανοποιημένοι θα μαστε.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Μικρό καλάθι ποια ....γιατί την ανβερπ την είχαμε σίγουρη και μας πέταξε έξω ...
Αλλους 4 πόντους θέλει....και μην τρελαθουμε εάν σήμερα χάσουμε από τον ΠΑΟ.... ντέρμπι είναι με καλή ομάδα ....

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Μικρό καλάθι ποια ....γιατί την ανβερπ την είχαμε σίγουρη και μας πέταξε έξω ...
Αλλους 4 πόντους θέλει....και μην τρελαθουμε εάν σήμερα χάσουμε από τον ΠΑΟ.... ντέρμπι είναι με καλή ομάδα ....

εξαρταται με τους ποσους βαθμους χρειαζομαστε. επρυσι υπηρχε ομιλος οπου ισοβαθμησαν και οι 4 στους 8 βαθμους πχ. αν καποιος παει απατος και με 4-5 βαθμους περναμε

προφανως και να χασουμε δεν ειρθε το τελος του κοσμου

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
κανα λινκ παιζει?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
μαρεσουν οι δικοι μας που λεγανε για την ομαδαρα του βαζελου το καλοκαιρι, αμπαλοι

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.856
Πόντοι
10.411
JJSobiF.gif

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Λοιπόν ...η ΑΕΚ .

Όταν τρώει πρώτα γκολ δεν κερδίζει...χαχαχα...είναι ένα κλικ ποιο κάτω από πέρυσι χαχαχα....δεν έχουμε τερματοφύλακα χαχαχα....στην άλλη πλευρά τώρα ....ο Μπερνάρ που μου αρέσει πολύ.. αναγεννήθηκε με τα γκολ στον Παναιτωλικό....ο Γιοβάνοβιτς κοίτα στον πάγκο φέτος και βλέπει επιλογές χαχαχα...και η δικαιολογία που ακούω είναι ότι στα πρώτα δευτερόλεπτα τραυματίστηκε ο στόπερ του Παναθηναϊκού χαχαχα ηωαεκ δεν είχε στόπερ χαχαχα...και το τελευταίο....στα τελευταία 10 λεπτά που έπρεπε να πιέσει ο ΠΑΟ τον έπαιζε για πλάκα η ΑΕΚ.

Η νταμπλούχος είναι εδώ και οποίος θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να την κερδίσει πρωτα

.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.983
Πόντοι
5.235
Τρομερό παιχνίδι η ΑΕΚαρα σήμερα!!!:rockon:
Ρεσιτάλ ο Αλμέιδα ξανά!
Ειλικρινά δεν με νοιάζει αν το ξαναπάρουμε φέτος αρκεί να βλέπουμε αυτή την υγεία στην ομάδα!!!
Η ΑΕΚ είναι μια μηχανή που αν δουλεύει καλά σε καταπίνει!!!
Μπράβο ρε μάγκες!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Είμαι σίγουρος οτι το εμετικό πανό δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των υγειών φιλα΄θλων του Παο.
Γι'αυτούς που το ανήρτησαν ένα έχω να πώ, σκατά στις οικογένειες που ανέθρεψαν τέτοια κωλόπαιδα.
Τώρα ένα σχόλιο για τον αγώνα,συντριπτική υπεροχή της ΑΕΚΑΡΑΣ, τους πεθάναμε στο τρέξιμο.
Πολύ οργανωμένο το παιχνίδι μας.
Μπράβο σε όλους.Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε.
Υγ.Αν θέλετε κανέναν αμυντικό να μπαλώσει καμιά τρύπα είμαι διαθέσιμος.... :cheesy:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.259
Πόντοι
2.456
Είμαι σίγουρος οτι το εμετικό πανό δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των υγειών φιλα΄θλων του Παο.
Γι'αυτούς που το ανήρτησαν ένα έχω να πώ, σκατά στις οικογένειες που ανέθρεψαν τέτοια κωλόπαιδα.
Τώρα ένα σχόλιο για τον αγώνα,συντριπτική υπεροχή της ΑΕΚΑΡΑΣ, τους πεθάναμε στο τρέξιμο.
Υγ.Αν θέλετε κανέναν αμυντικό να μπαλώσει καμιά τρύπα είμαι διαθέσιμος.... :cheesy:
Όταν ανεβαίνει πανί στην gay13 όλοι οι οργανωμένοι είναι υπεύθυνοι..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Τι έλεγε το πανό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom