shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Έβρο είμαι , παίζει καμία γνωριμία;Και στο θέμα της ΑΕΚ βρήκες να κάνεις αντιστροφή μέτρηση
Που πήγες φαντάρος?
Έβρο είμαι , παίζει καμία γνωριμία;Και στο θέμα της ΑΕΚ βρήκες να κάνεις αντιστροφή μέτρηση
Που πήγες φαντάρος?
Έβρο είμαι , παίζει καμία γνωριμία;
Σε ποιο ήσουν;Οχι τπτ, από το 2009 που πήγα στρατο ούτε εποπ δεν θα έχει μείνει πλέον.
Αντικειμενικά όλοι οι Αεκτζηδες πιστεύαμε ότι θα χάναμε,λίγο να το βρει με το σκοράρισμα και θα ανέβουμε πιο πολύ.Εγώ εάν δεν κάνω λάθος τα έλεγα ότι και πέρυσι στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ είχε απώλεια στους πρώτους αγώνες ....έχασε από Βόλο και ναι μεν αλλά μετά τον Οκτώβριο άρχισε να λύνει η ομαδα....απλά κάποιοι μύστες έλεγαν ....θα χάσουμε με Μπράιτον και μετά μας περιμένει ο σούπερ φετινός Παναθηναϊκός να σας διαλύσει χαχαχαχα....κέρδισαν τον Παναιτωλικό και την περασμένη Κυριακή όλα τα αθλητικά έλεγαν για τον σούπερ Παναθηναϊκό και την αναγέννηση του Μπερνάρ κτλ....ναι τα είδαμε εχτές όλα χαχαχα καλύτερος παίχτης ο μπρινιολι έβγαλε τρία γκολ σίγουρα....η ο άλλος ο Σπορραρ ένα σουτ στα περιστέρια εκανε.....φυσικά έχει δρόμο το πρωτάθλημα...
Αντικειμενικά όλοι οι Αεκτζηδες πιστεύαμε ότι θα χάναμε,λίγο να το βρει με το σκοράρισμα και θα ανέβουμε πιο πολύ.
Για την Μπράιτον μιλάω,όχι τον παοοχι βρε φιλε που ολοι πιστευαμε οτι θα χαναμε
ειδικα μετα το διπλο στην αγγλια γιατι να χασουμε?
Αυτος ειναι οδοστρωτηρας μεσα στο γηπεδο, στην τελικη προσπαθεια θολωνει, φαινεται και στο βλεμμα του.9 μερουλες για τον Άγιαξ πολύ ενδιαφέρον ματς μακάρι να σκάσει η βόμβα που λέγετε λιβαι Γκαρσία με τους Ολλανδούς μπας κ πάρει λίγο ψυχολογία το θηριο
Πρέπει να το βρει ο Αλμέιδα και να τον βελτιώσει είμαι κρίμα και γι'αυτόν και για την ομάδα να χανοντε τόσες ευκαιρίες.Αυτος ειναι οδοστρωτηρας μεσα στο γηπεδο, στην τελικη προσπαθεια θολωνει, φαινεται και στο βλεμμα του.
αν το βρει στην εκτελεση, θα μιλαμε για παιχτουρα αλλου επιπεδου.
Ναι ωραιο κωλομπαριστικο και ρομαντικο οπως τους αρεσειΈλα μαν τι λέει ωραια γαμησι κάνατε χτες στις γαμιολες
Μπααα ειδικα μετα την μπραιτον με τιποτα.Η ομαδα ειναι ετοιμη για πρεμιερ λιγκΑντικειμενικά όλοι οι Αεκτζηδες πιστεύαμε ότι θα χάναμε
Ναι καλα περιμενε...Ο πρόεδρος να κρατήσει τον Αλμέιδα μια δεκαετία..όπως ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ, έτσι να κάνουμε κι εμείς
Δεν εχει σημασια εγω τωρα το ειδαΤο νικ το έχω αλλάξει εδώ και 15 μερες
Για την Μπράιτον μιλάω,όχι τον παο