- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Δικαιότατη διαιτησία πάλι, εύγε.
Λέγε λέγε κάτι θα μείνει...Δικαιότατη διαιτησία πάλι, εύγε.
Κυκλοφορει ηδη σε βιντεο και φωτο οι γκριματσες του Μανταλου στο πεναλτι. Εκει που σκουζει ξαφνικα το γυρνάει σε ενα σατανικο γελιο, σαν να λεει το πηρα κουφαλες...Επίσης θα ανάψουμε μια λαμπάδα στο μπόι τον 2 αμυντικών του ατρόμητου, που σαν κριάρια έπεσαν πάνω στον Μάνταλο και στις δυο φάσεις και μας χάρισαν τα πέναλτι.
Το γκολ του Ατρόμητου σωστά δεν μέτρησε;Ευτυχώς δεν καθόρισε η διαιτησία το αποτέλεσμα
Τί να κάνει ρε μαλακα.Κυκλοφορει ηδη σε βιντεο και φωτο οι γκριματσες του Μανταλου στο πεναλτι. Εκει που σκουζει ξαφνικα το γυρνάει σε ενα σατανικο γελιο, σαν να λεει το πηρα κουφαλες...
Επικο!
Εσύ τι είδες στο var?Το γκολ του Ατρόμητου σωστά δεν μέτρησε;
Εγω ειδα οτι καλυπτεται.Εσύ τι είδες στο var?
Μην κοιτας εσυ που ζωγραφιζεις στην ευρωπημια χαρα το εχει μοιρασει μεχρι τωρα η αεκαρα :
τα ματς της ευρωπης τα παιζουν οι παιχτες και τα ματς της ελλαδας οι διαιτητες...
ας ελπισουμε να μην ειναι θλαση οι ενοχλησεις του ρεφερι στο τελος του ματς...πρεπει να ειναι πανετοιμος για το επομενο παιχνιδι της αεκαρας....
υγ : μου θελουν και ευρωπη οι τραχανοπλαγιαδες....που χωρις τα κορακια θα ηταν 3οι απο το τελος τωρα....
Ότι καλύπτεται. Εσύ;Εσύ τι είδες στο var?
Ασε τι ειδες εσυ.Ο διατητης τι ειδεΕγω ειδα οτι καλυπτεται.
Προβλέπω σύντομα μετά από Μητρόπουλο και Κατσουράνη,να βγαίνει και βίντεο με τίτλο ''Κάλυπτα και εγώ τον Έρλινγκμαρκ''Κυκλοφορει ηδη σε βιντεο και φωτο οι γκριματσες του Μανταλου στο πεναλτι. Εκει που σκουζει ξαφνικα το γυρνάει σε ενα σατανικο γελιο, σαν να λεει το πηρα κουφαλες...
Επικο!
Καποια στιγμη ακουω να λεει ο εκφωνητής οι συζητησεις συνεχιζονται φτασαμε τα τρια λεπτα. Και τελικα δινει οφ σαιντ. Και λεω εκεινη την ωρα συμμετείχε και ο νιαου στην συζητηση;Ασε τι ειδες εσυ.Ο διατητης τι ειδε
Ο νιαου δεν ξερει απ αυτα τα πονηραΚαποια στιγμη ακουω να λεει ο εκφωνητής οι συζητησεις συνεχιζονται φτασαμε τα τρια λεπτα. Και τελικα δινει οφ σαιντ. Και λεω εκεινη την ωρα συμμετείχε και ο νιαου στην συζητηση;
Τι πιστευεις εσυ;
Εντάξει. Πριν το τελευταίο πέναλτι έπιασε ο Ζίνι τη μπάλα με το χέρι λες;Εγώ στο var πιστεύω πάντα την γραμμή. Είτε είναι 1 εκ είτε 1 μέτρο.
Εδώ μιλάμε για εκατοστά άρα δεν μπορεί να λέμε εγώ είδα να καλύπτεται.
Αλλιώς αν δεχθώ ότι βάζουν τις γραμμές όπου θέλουν και όχι όπου πρέπει δεν έχει νόημα η συζήτηση περί var.
Άποψη μου έτσι, όχι σήμερα, πάντα.
Πιστευε και μη ερευνα.Εγω πιστευω το βαρ ρε μουνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο νιαου δεν ξερει απ αυτα τα πονηρα
Εγώ πάντως στα 3 λεπτά έκανα προσευχές να υπάρχει παράβαση!Καποια στιγμη ακουω να λεει ο εκφωνητής οι συζητησεις συνεχιζονται φτασαμε τα τρια λεπτα. Και τελικα δινει οφ σαιντ. Και λεω εκεινη την ωρα συμμετείχε και ο νιαου στην συζητηση;
Τι πιστευεις εσυ;
ΕτσιΣωστα, ο νιαου ειναι άνθρωπος του θεου...
Λέγε λέγε κάτι θα μείνει...
Γνωστή τακτική.
Στοίχημα ότι αύριο οι φυλλάδες σας θα γράφουν για όργια στην Φιλαδέλφεια και δεν θα κάνουν καμία αναφορά στο πέναλτι του βαζελου στο πέσιμο του Τζουρισιτς που ήταν εκτός περιοχής ακόμα και με γυμνό μάτι.
Ξυδακι και εσύ
Ευτυχώς δεν καθόρισε η διαιτησία το αποτέλεσμα αλλά η κωλαρα μας.