Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
δεν σκοραρει ο τεχνιτης ο ελιασον σε 3 εκατοστα αποκλιση τυπε???? :think: :confused:
εστιες θα αλλαζατε στο ημιχρονο ή θα σας εδιναν σε ολο το ματς την μικροτερη εστια??? :think: :confused:

3 εκατοστα...σαν το πουλι του μελισσανιδη ναπουμε... :2funny:
Γαύρος κάνει παράπονα ; Λολ.

Φίλε μου , μόνο γαύροι μιλάνε για πουλιά των προέδρων. Γιατί μόνο με προέδρους κάνανε δουλειά. Τράβα τώρα να μετρήσεις και του Βαγγέλα και έλα πες μας ποιος την έχει πιο μεγάλη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
7 εκατοστα ηταν η αρχικη αποκλιση νομιζεις δεν φαινεται? και τι συγκρινεις τις 2 περιπτωσεις? που να ξερω πως κοντυναν τα δοκαρια αυτο θα μας το απαντησει ο ατρομητος σαν γηπεδουχος ομαδα! εγω θελω να μου απαντησεις τι επρεπε να κανει η ΑΕΚ κατα τη γνωμη σου? μηπως η ΑΕΚ κοντυνε τα δοκαρια?

η αεκ επρεπε να κανει ο,τι εκανε τοτε ο κοκκαλης που τον κατηγορουσατε για παραγκα...τοτε με τον λαθος παιχτη που εβαλε η καλαμαρια....

επειδη ομως δεν μου απαντησες, ας επαναλαβω την ερωτηση :
εισαι απο αυτους που μας κατηγορειτε οτι σας κλεψαμε ενα πρωταθλημα επειδη πηραμε το ματς με την καλαμαρια στα χαρτια??????ξερεις, τοτε με τον λαθος παιχτη (οχι με τα λαθος δοκαρια)......

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006

Φίλε μου , μόνο γαύροι μιλάνε για πουλιά των προέδρων. Γιατί μόνο με προέδρους κάνανε δουλειά. Τράβα τώρα να μετρήσεις και του Βαγγέλα και έλα πες μας ποιος την έχει πιο μεγάλη
μια ερωτηση μονο :
εισαι απο αυτους που μας κατηγορειτε οτι σας κλεψαμε ενα πρωταθλημα επειδη πηραμε το ματς με την καλαμαρια στα χαρτια??????ξερεις, τοτε με τον λαθος παιχτη (οχι με τα λαθος δοκαρια)......

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Που να τη βρεις εκει πρεπει να παει η εμακ να κανει περα την κοιλια και και και

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Που να τη βρεις εκει πρεπει να παει η εμακ να κανει περα την κοιλια και και και
μια ερωτηση μονο :

kosk97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
160
Πόντοι
280
η αεκ επρεπε να κανει ο,τι εκανε τοτε ο κοκκαλης που τον κατηγορουσατε για παραγκα...τοτε με τον λαθος παιχτη που εβαλε η καλαμαρια....

επειδη ομως δεν μου απαντησες, ας επαναλαβω την ερωτηση :
τοτε ο ολυμπιακος εκανε ενσταση επειδη του δοθηκε η δυνατοτητα μετα το ματς ( το λαθος ομως ηταν της ΕΠΟ που εβγαλε δελτιο ενω δεν επιτρεποταν και οχι της Καλαμαριας) εδω η ΑΕΚ δεν εχασε το ματς και εκανε ενσταση μετα. Απλα ανεφερε το προβλημα στο διαιτητη. εγω προσωπικα δεν κατηγορω τον ολυμπιακο για την ενσταση τοτε κατηγορω την ελεγχομενη απο τον ολυμπιακο ΕΠΟ που ενω εβγαλε δελτιο στον Βαλνερ μετα τον τιμωρησε για αντικανονικη συμμετοχη! δεν ειναι παραλογο αυτο?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
μια ερωτηση μονο :
ΝΑΙ...Και κατσε μην αρχισετε κ εσεις το μετρημα μεθαυριο η βγει κανας χοντρος να κοβει βολτες μπροστα στους οπαδους οπως με το βαζελο μπας και γινει διακοπη και τη γλιτωσετε.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
FoOFtbYX0AAbdxJ

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Αν θέλαμε να το κάνουμε όπως ο ολυμπιακός θα έπρεπε να παίξουμε και να χάσουμε και να το πάρουμε στα χαρτιά βάσει κανόνων.
τους οποίους κανόνες στο κύπελο την επόμενη χρονιά με πανσεραικό τους ξέχασαν και αποκλείστηκαν.

και εγώ θέλω ειδικά εις βάρος του γαύρου να εφαρμόζονται οι κανόνες.
με τους υπόλοιπους είμαι διαλλακτικός (βλ. παοκ δελτία...)
μακάρι να γίνει το ματς, αλλά όποτε μας βολεύει και όχι όποτε βολεύει κάποιους.

επίσης τις ίδιες μαλακίες κάποιοι έγραφαν ότι πηγαίναμε να τη φέρουμε στον άρη για να βγούμε στη θέση του Ευρώπη.

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
το χείροτερο απ ολα που ενοχλει τους απογονους του στολου είναι ότι εχουν δωσει δανεικους σε όποια όμαδα παιζει εναντιον της αεκαρας μπας και της κοψουν κανα βαθμο αλλα τελικα παιρνουν τα καραπαπαρια μου και τα βαζουν στο ερυθρολευκο κωλαρακι τους.

υ.γ δεν θελω να ξερω τι αρχιδιες θα ελεγαν αν γινοταν το ιδιο στην αγ. σοφια
υ.γ2 απο τη στιγμη που μαρτυρανε μονοι τους χωρις ξυλο ότι αυτα δεν γινοντουσαν ουτε επι θωμα, απο εκει και μετα όλα ειναι μπανανοφλουδες.
υ.γ3 μιλανε αυτοι που εφυγαν απο την τουμπα επειδη ο δικοσ τους εφαγε ενα χαρτι υγειας στο κεφαλι απο 80 μετρα:2funny::2funny::grin::grin:

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
10.993
Πόντοι
5.784
Χωρίς διάθεση για μπάχαλα και ειρωνείες και διάφορα...όποιος κάνει ζουμ στις φώτο και δει την διαφορά ύψους της γραμμής με το υπόλοιπο του γηπέδου, θα αντιληφθεί ότι είναι τουλάχιστον 5 πόντοι... πέραν του έννομου συμφέροντος που προφανώς έχει η ΑΕΚ , ποιος λογικός άνθρωπος θα έβαζε σε κίνδυνο 2 τερματοφυλακες (τουλάχιστον αυτούς μονο) να αγωνιστούν και να σπάσουν τα πόδια τους?? Στου χαντάκ? Που λέει και το γνωστό ανέκδοτο... θεωρώ ότι οποία ομάδα το είχε αντιληφθεί, το ιδιο με την ΑΕΚ θα είχε πράξει... τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση...
3745903-(1)_184015.jpg
3745928-(1)_184021.jpg

Edit: Εγω θέλω να διεξαχθεί κανονίκα το ματς. Δεν θα διαφωνήσω αν η ΑΕΚ πάρει τους 3 βαθμούς, αλλά θα προτιμούσα να γίνει το παιχνίδι..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
τοτε ο ολυμπιακος εκανε ενσταση επειδη του δοθηκε η δυνατοτητα μετα το ματς ( το λαθος ομως ηταν της ΕΠΟ που εβγαλε δελτιο ενω δεν επιτρεποταν και οχι της Καλαμαριας) εδω η ΑΕΚ δεν εχασε το ματς και εκανε ενσταση μετα. Απλα ανεφερε το προβλημα στο διαιτητη. εγω προσωπικα δεν κατηγορω τον ολυμπιακο για την ενσταση τοτε κατηγορω την ελεγχομενη απο τον ολυμπιακο ΕΠΟ που ενω εβγαλε δελτιο στον Βαλνερ μετα τον τιμωρησε για αντικανονικη συμμετοχη! δεν ειναι παραλογο αυτο?
οχι οτι εχει σημασια τι εγινε πριν 15 χρονια, αλλα τα ιδια με εσενα ειπε στο cas η καλαμαρια και εχασε...και εχασε για εναν απλο λογο :
η επο ηταν υποχρεωμενη να βγαλει δελτιο στον παιχτη, γιατι δεν απαγορευεται να παρει μεταγραφη σε 3η ομαδα ενας παιχτης μεσα σε 1 σεζον....απαγορευεται να παιξει!!!!!!!!
και γι αυτο το αρθρο 7 του κανονισμού μεταγραφών της διεθνούς ομοσπονδίας αναφέρει ότι «η ομοσπονδία που εκδίδει δελτίο σε έναν ποδοσφαιριστή υποχρεούται να παράσχει στον σύλλογό του το διαβατήριο του ποδοσφαιριστή, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς όλα τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή. Το συγκεκριμένο διαβατήριο πρέπει να αναγράφει όλους τους συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί από το 12ο έτος της ηλικίας του».

ΔΗΛΑΔΗ, η επο βγαζει δελτιο στον παιχτη και μετα στελνει το διαβατηριο του παιχτη με ολα τα στοιχεια...οι μπουφοι της καλαμαριας ανακοινωσαν τον παιχτη στις 25 γεναρη, στις 28 γεναρη η επο του εβγαλε δελτιο και αυτοι τον βαλανε το σουκου να παιζει κατευθειαν χωρις να περιμενουν το διαβατηριο του παιχτη που τους ηρθε 4 φλεβαρη, δηλαδη μετα το σουκου....και ξεφτυλιστηκαν, γιατι νομιζαν οτι ενας δανεισμος που ειχε ο παιχτης δεν πιανοταν ως μεταγραφη...
end of story

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΟΠΟΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΖΟΥΡΕΣ....

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ρε τι κλαψοσκουληκια ειστε εσεις α να χαθειτε σκουληκια του νοτου

kosk97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
160
Πόντοι
280
Χωρίς διάθεση για μπάχαλα και ειρωνείες και διάφορα...όποιος κάνει ζουμ στις φώτο και δει την διαφορά ύψους της γραμμής με το υπόλοιπο του γηπέδου, θα αντιληφθεί ότι είναι τουλάχιστον 5 πόντοι... πέραν του έννομου συμφέροντος που προφανώς έχει η ΑΕΚ , ποιος λογικός άνθρωπος θα έβαζε σε κίνδυνο 2 τερματοφυλακες (τουλάχιστον αυτούς μονο) να αγωνιστούν και να σπάσουν τα πόδια τους?? Στου χαντάκ? Που λέει και το γνωστό ανέκδοτο... θεωρώ ότι οποία ομάδα το είχε αντιληφθεί, το ιδιο με την ΑΕΚ θα είχε πράξει... τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση...
3745903-(1)_184015.jpg
3745928-(1)_184021.jpg

Edit: Εγω θέλω να διεξαχθεί κανονίκα το ματς. Δεν θα διαφωνήσω αν η ΑΕΚ πάρει τους 3 βαθμούς, αλλά θα προτιμούσα να γίνει το παιχνίδι..

οχι οτι εχει σημασια τι εγινε πριν 15 χρονια, αλλα τα ιδια με εσενα ειπε στο cas η καλαμαρια και εχασε...και εχασε για εναν απλο λογο :
η επο ηταν υποχρεωμενη να βγαλει δελτιο στον παιχτη, γιατι δεν απαγορευεται να παρει μεταγραφη σε 3η ομαδα ενας παιχτης μεσα σε 1 σεζον....απαγορευεται να παιξει!!!!!!!!
και γι αυτο το αρθρο 7 του κανονισμού μεταγραφών της διεθνούς ομοσπονδίας αναφέρει ότι «η ομοσπονδία που εκδίδει δελτίο σε έναν ποδοσφαιριστή υποχρεούται να παράσχει στον σύλλογό του το διαβατήριο του ποδοσφαιριστή, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς όλα τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή. Το συγκεκριμένο διαβατήριο πρέπει να αναγράφει όλους τους συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί από το 12ο έτος της ηλικίας του».

ΔΗΛΑΔΗ, η επο βγαζει δελτιο στον παιχτη και μετα στελνει το διαβατηριο του παιχτη με ολα τα στοιχεια...οι μπουφοι της καλαμαριας ανακοινωσαν τον παιχτη στις 25 γεναρη, στις 28 γεναρη η επο του εβγαλε δελτιο και αυτοι τον βαλανε το σουκου να παιζει κατευθειαν χωρις να περιμενουν το διαβατηριο του παιχτη που τους ηρθε 4 φλεβαρη, δηλαδη μετα το σουκου....και ξεφτυλιστηκαν, γιατι νομιζαν οτι ενας δανεισμος που ειχε ο παιχτης δεν πιανοταν ως μεταγραφη...
end of story

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΟΠΟΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΖΟΥΡΕΣ....
δεν εγιναν ετσι τα πραγματα αλλα τελος παντων μικρη σημασια εχει σημερα αυτο. εδω δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ομως. απλα ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει παιχνιδι σημερα με το προβλημα αυτο. Υπευθυνη ειναι η γηπεδουχος ομαδα οποτε θα δεχτει και τις συνεπειες. End of story... η εμπλοκη της ΑΕΚ ξεκιναει και τελειωνει στην αναφορα του προβληματος

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.970
Πόντοι
3.446
δεν εγιναν ετσι τα πραγματα αλλα τελος παντων μικρη σημασια εχει σημερα αυτο. εδω δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ομως. απλα ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει παιχνιδι σημερα με το προβλημα αυτο. Υπευθυνη ειναι η γηπεδουχος ομαδα οποτε θα δεχτει και τις συνεπειες. End of story... η εμπλοκη της ΑΕΚ ξεκιναει και τελειωνει στην αναφορα του προβληματος
Σε πετσοκοψε ο @raopau και τώρα λες end of story.Οχι end τώρα είναι η αρχη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
3745903-(1)_184015.jpg
3745928-(1)_184021.jpg

αμαν θα παθαιναν βαβά οι τερματοφυλακες τυπε.... :cry:

αραγε σε τετοια γηπεδα, μπορυν να γινονται ματς ή εκει δεν τραυματιζονται οι παιχτες ?

1675620126363.jpeg

γιατι αμα ειναι να αναβαλλονται τα μισα ματς πρωταθληματος και να παιζουμε σεζον μεχρι τον αλλον αυγουστο....βεβαια θα μου πεις οτι για να αναβαλεις ενα ματς πρεπει να πας με τον μανουχο αγκαλια με την μεζουρα...γιατι αλλιως δεν περναει η δικαιολογια οτι εχει λασπες και λακουβες το γηπεδο...

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
ρε μαγκες μην ασχολειστε με επιστημονες, τα εχει λύσει η ιστορια αυτα. ειτε θελουν ειτε όχι πηραν πρωταθλημα στα χαρτια, εχασαν ενα ματσ και το κερδισσαν στα χαρτια. οι επιστημονες που λενε ότι αν δεν φτασει το πουλμαν με ασφαλεια απο την δεκελειας θα κανουμε αναστροφη και θα φυγουμε. φοβουντε τα παιδια μην κανουνε αβαβα :grin::grin::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: kosk97

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.970
Πόντοι
3.446
αμαν θα παθαιναν βαβά οι τερματοφυλακες τυπε.... :cry:

αραγε σε τετοια γηπεδα, μπορυν να γινονται ματς ή εκει δεν τραυματιζονται οι παιχτες ?

1675620126363.jpeg

γιατι αμα ειναι να αναβαλλονται τα μισα ματς πρωταθληματος και να παιζουμε σεζον μεχρι τον αλλον αυγουστο....βεβαια θα μου πεις οτι για να αναβαλεις ενα ματς πρεπει να πας με τον μανουχο αγκαλια με την μεζουρα...γιατι αλλιως δεν περναει η δικαιολογια οτι εχει λασπες και λακουβες το γηπεδο...
Οι κούλες δεν παίζουν σε τέτοιες συνθήκες.Ολο φούστες και μπλουζες είναι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βροχη, κρυο, ομαδα που δεν ελεγχει ο γατουλης και τελικα ειδαμε την πιο αστεια αναβολη στα ελληνικα χρονικα...ασπρισαν τα μαλλια μας και ειδαμε επιτελους διαιτητη να μετραει τα δοκαρια με μεζουρα λες και ειναι ο δικαστης καλουσης... :headbang:
εστειλε τον καμικαζι διαιτητη του ο τιγρης, του φορτωσε μια μεζουρα και βρηκαν λεει αποκλιση 5 ποντους...και πανε να παρουν το ματς στα χαρτια...λες και δεν θα αλλαζαν εστιες.... :2funny:

υγ : ειναι διαφορετικο να εισαι αεχ....γνωστα αυτα απο τοτε που σβηνανε τα φωτα και πεφτανε κατω....
υγ2 : τουλαχιστον ο κοκκαλης οταν πηγε να παρει ματς στα χαρτια με την καλαμαρια, συμμετειχε παιχτης αντικανονικα που επηρεαζε το ματς....δεν εβγαλε τον κορακι με την μεζουρα να γινει περιγελος σε ολη την ελλαδα....και το κυριοτερο, ελεγχε την επο επι μια 15ετια....οι εξυγιαντες στα μισά του χρόνια εχουν ηδη αγορασει ενα προπονητηριο με εναν σερβιτορο και εχουν ηδη μετρησει τα δοκαρια με μεζουρα....
υγ3 : ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΟΝΑΤΕ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως το λέγατε εσείς; Θα σας ταράξουμε στη νομημότητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom