Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.517
- Πόντοι
- 28.246
Τι θα γινει, γιατι παιχνιδι δεν θα γινει, την Πεμπτη λεω εγω.Ποιός ακούει τον Λουτσέσκου , σκέφτομαι εγώ
Τι θα γινει, γιατι παιχνιδι δεν θα γινει, την Πεμπτη λεω εγω.Ποιός ακούει τον Λουτσέσκου , σκέφτομαι εγώ
Οχι ρε συ, δεν λέω αυτό , ούτε πουλάω τρελα ούτε ζω σε συννεφάκι.. το θέμα με τον τραυματισμό το έθιξα εγω γιατι όπως το έβλεπα από την τηλεόραση μου φαινόταν παράλογο να γίνει χαντάκι...δεν είπα ο μελισσαν ή γενικά η ΑΕΚ ειπε κάτι τέτοιο... απλά στα δικά μου μάτια είναι τρελό όλο αυτό... καντο εικόνα, έχεις ποτέ πάθει διάστρεμμα επειδή παραπατησες σε χαντάκι? Στον δρόμο ρε παιδί μου... εξαρχής είπα ότι θέλω να γίνει ο αγώνα και να σου πω την αλήθεια ξενέρωσα γιατι ειχα αράξει σπίτι να δω το ματς... anyway δεν έχει νόημα... το ποδόσφαιρο είναι για καζούρα και τίποτα άλλο... καλά να γαμαμε και καλά να περναμε τύποι!κοιτα τυπε, επειδη προφανως δεν εχεις ιδεα απο ελληνικο πρωταθλημα και πιστευεις αυτα που λες, δεν το συνεχιζω μαζι σου γιατι δεν εχει νοημα...δεν πουλας τρελα, απλα πιστευεις στα αληθεια οτιι το παιχνιδι διακοπηκε για να μην τραυματιστουν οι τερματοφυλακες...αν το ελεγες για να πουλησεις τρελα, θα το συνεχιζα...αλλα απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι ζεις σε συννεφακι...
οποτε ναι συμφωνω : ο μελισσανιδης ζητησε να αναβληθει το ματς για να μην τραυματιστει ο τερματοφυλακας του ατρομητου...οχι για να παει ξεκουραστος στο ματς του κυπελλου....και ο κοκκαλης ειχε κανει ενσταση τοτε για να επικρατησει το δικαιο, η νομιμοτητα και η παγκοσμια ειρηνη...οχι για να παρει το πρωταθλημα...
ολα καλα...
Ρομαντικός είμαι ρε κολλητέ... παντού... και στην μπάλα και σε ολα...@nothorny είσαι πολύ αθώος φίλε μου .Ο κόσμος είναι σκληρός
Λάθος τα δοκάρια ένσταση ΠΡΙΝ το ματς. Λάθος ΤΗΣ ΕΠΟ, ενημέρωση από την ΕΠΟ (ΜΕΤΑ το ματς) και ένσταση. Βρες τις διαφορές.
νομιζω ο βαλνερ ειχε μπει και αλλαγη στο 80.τυπε επειδη το λες και το ξαναλες, θελω να μου βρεις μια ομαδα παγκοσμιως που εκανε ενσταση ΠΡΙΝ το ματς για αντικανονικη συμμετοχη παιχτη?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι εχω την εντυπωση οτι αντικανονικη συμμετοχη πριν την συμμετοχη στο ματς δεν γινεται...ουτε ο βεγγος τετοια κουλά πραγματα...
υγ : αλλα νταξει αφου σας βολευει στο παραυθι εγω μαζι σου....εμεις καναμε ενσταση ΜΕΤΑ το ματς, αρα εμεις φταιμε...εσεις αθωοι...
Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας τί ακριβώς προαπαθείς να αποδείξεις ;Η υπόθεση Βάλνερ
Η ΕΠΟ, βγάζει κάρτα στον παίκτη ενώ αυτός έχει ήδη παίξει σε 2 ομάδες. ΜΕΤΑ το παιχνίδι (και όχι πριν) και ΑΦΟΥ ο ΟΣΦΠ έχει χάσει βαθμούς, η ΕΠΟ ειδοποιεί τον ΟΣΦΠ ότι ο παίκτης της Καλαμαριάς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Πρόεδρος τη ΕΠΟ τότε ήταν ο Γκαγκάτσης, νομικός σύμβουλος του ΟΣΦΠ και προσωπικός φίλος του Κόκκαλη. ΑΝ δεν βλέπεις κάτι το παράξενο σε αυτό τότε είσαι γνήσιος Ολυμπιακός
Υπόθεση δοκαριών. Κατά τον ΕΛΕΓΧΟ των εστιών (όπως έχει δικαίωμα να κάνει ΚΑΘΕ ομάδα ΠΡΙΝ από το παιχνίδι) οι άνθρωποι της ένωσης διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά. ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ως όφειλαν τον διαιτητή και τότε ξεκίνησε η καταμέτρηση. ΒΑΣΗ κανονισμού η ΑΕΚ δεν θα είχε δικαίωμα να κάνι ένσταση ΜΕΤΑ το μάτς (όπως κάνατε εσείς αφού σας ειδοποίησε βεβαίως βεβαίως ο νομικός σας συμβ.... ο κολλητ..... εεεε η ΕΠΟ ήθελα να πω)
τυπε εγω και ο γκεγκορυ ειμαστε με την νομιμοτητα...και 1 δευτερολεπτο επαιξε ο βαλνερ, ο νομος λεει ακυρο το ματς...νομιζω ο βαλνερ ειχε μπει και αλλαγη στο 80.
Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας τί ακριβώς προαπαθείς να αποδείξεις ;
Ότι η ΑΕΚ είναι καλή και ο γαύρος κακός;
Δύναμη είναι και όποιος την έχει , την ασκεί.
Μην κάνουμε συζητήσεις 12χρονων.
Μην ξεψειρίζεις τις υποθέσεις για να βρεις κάποια υπολεπτομέρεια που θα δικαιολογήσει το ρομαντισμό σου και το αφήγημά σου.
Ασ'το , μιλάς και με άνθρωπο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας
Στην περιπτωση που αετός την ωρα που κανει την βολτα του στο γηπεδο, κουτσουλισει στον αγωνιστικο χωρο, τι λεει ο κανονισμος; Η φιλοξενούμενη ομαδα εχει δικαιωμα ενστασης;τυπε εγω και ο γκεγκορυ ειμαστε με την νομιμοτητα...και 1 δευτερολεπτο επαιξε ο βαλνερ, ο νομος λεει ακυρο το ματς...
το ιδιο ειναι και με τα δοκαρια...και μισο εκατοστο να εχουν αποκλιση, δεν γινεται ματς.....αυτο λεει ο νομος...
υγ : εγω χρονια τα ελεγα αυτα και αυτοι με λεγανε τσατσο του κοκκαλη και της παραγκας...και εγω να προσπαθω να τους πεισω οτι βρε παιδια, αυτα λεει ο νομος....τι να κανουμε τωρα...ευτυχως εστω και τωρα το 2023, μετα απο τοσα χρονια, βρηκα εναν πραγματικο φιλο, τον γκρεγκορυ, που στηριζει και αυτος την νομιμοτητα...
Στην περιπτωση που αετός την ωρα που κανει την βολτα του στο γηπεδο, κουτσουλισει στον αγωνιστικο χωρο, τι λεει ο κανονισμος; Η φιλοξενούμενη ομαδα εχει δικαιωμα ενστασης;
αλήθεια τώρα??Ο Ολυμπιακος φευγει απο την Τουμπα για ενα πανο.
Καλα παμε!
Και τωρα Φιλαδέλφεια.
Λες να σπασει ο χοντρος τα τζαμια την ωρα που φευγει απο τηγανι και να πει οτι το καναμε εμεις?Θα πεσει πολυ γελιο..καλα ρε τυπε, θα μας τρελανεις τωρα?????πριν 5 λεπτα δεν εγραψες αυτο :
μαζι σου ειμαι...απολυτα νομιμη η ενσταση της αεκ...αλλα ΝΟΜΙΜΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ CAS ΤΟΤΕ!!!!!! τι μας μπερδευεις με γκαγκατσηδες και επο?????κριθηκαν ολα αυτα στο cas τοτε...
μην μας μπερδευεις αρχηγε....μαζι σου ειμαστε...με την νομιμοτητα παντα!!!!
Ο Παπασταθοπουλος πηρε την ομαδα στα αποδυτηρια.τώρα ποι
αλήθεια τώρα??
Μόνο αν είναι δικέφαλος.Στην περιπτωση που αετός την ωρα που κανει την βολτα του στο γηπεδο, κουτσουλισει στον αγωνιστικο χωρο, τι λεει ο κανονισμος; Η φιλοξενούμενη ομαδα εχει δικαιωμα ενστασης;
σουρωμένος είσαι ρε ο διαιτητής εφυγεΟ Παπασταθοπουλος πηρε την ομαδα στα αποδυτηρια.
Περιμενουμε...
Το ακουω μαν. Δεν το βλεπω.σουρωμένος είσαι ρε ο διαιτητής εφυγε