Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
την πεμπτη γινεται το ματς του κυπελλου...και εμεις θα παμε μετα απο ντερμπι στην τουμπα και η κουλα απο διακοπες....

ειναι αδιανοητο ποσο πολυ φοβουνται τον θρυλο ακομα και στην χειροτερη χρονια του...προκειμενου να σιγουρεψουν τον τελικο του κυπελλου, βγαλανε τις μεζουρες και ξεφτυλιστηκαν στο πανελληνιο...

βεβαια οι βαζελογαυροι την πεμπτη θα ασχολουνται με το γιατι δεν σκοραει ο μαχαμαντου ή γιατι δεν τρεχει ο χαμες....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Εάν ΔΕΝ απατώμαι μεσοβδόμαδα παίζουν μαζί σας στο κύπελλο.. περίμενες να κουραστούν σήμερα τα αδικημένα παιδιά της προσφυγιάς;;;;; :think:
εγω δεν περιμενα τιποτα τυπε....εγω ειμαι απο αυτους που πανηγυριζαν το πρωταθλημα τοτε με την νικη στα χαρτια με την καλαμαρια...εγω ειμαι απο αυτους που πανηγυριζαν το κυπελλο με το χερι του μανιατη...εγω ειμαι απο αυτους που πανηγυριζαν το οφσαιτ του κατσουρανη...

δεν ειμαι παιδακι εγω....ηξερα οτι θα ερθουν οι μεζουρες και οι 10 σερι νικες του πουγγουροκωτσιρα....
αυτα πεστα στους βαζελογαυρους...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
την πεμπτη γινεται το ματς του κυπελλου...και εμεις θα παμε μετα απο ντερμπι στην τουμπα και η κουλα απο διακοπες....

ειναι αδιανοητο ποσο πολυ φοβουνται τον θρυλο ακομα και στην χειροτερη χρονια του...προκειμενου να σιγουρεψουν τον τελικο του κυπελλου, βγαλανε τις μεζουρες και ξεφτυλιστηκαν στο πανελληνιο...

βεβαια οι βαζελογαυροι την πεμπτη θα ασχολουνται με το γιατι δεν σκοραει ο μαχαμαντου ή γιατι δεν τρεχει ο χαμες....
Δλδ όλη τη χρονιά τα δοκαρια ήταν κανονικά κ μόνο σήμερα κοντυναν ;;:confused::think::think:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
και αύριο θα έχει μισό μέτρο χιόνι....:confused::confused::confused:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
βροχη, κρυο, ομαδα που δεν ελεγχει ο γατουλης και τελικα ειδαμε την πιο αστεια αναβολη στα ελληνικα χρονικα...ασπρισαν τα μαλλια μας και ειδαμε επιτελους διαιτητη να μετραει τα δοκαρια με μεζουρα λες και ειναι ο δικαστης καλουσης... :headbang:
εστειλε τον καμικαζι διαιτητη του ο τιγρης, του φορτωσε μια μεζουρα και βρηκαν λεει αποκλιση 5 ποντους...και πανε να παρουν το ματς στα χαρτια...λες και δεν θα αλλαζαν εστιες.... :2funny:

υγ : ειναι διαφορετικο να εισαι αεχ....γνωστα αυτα απο τοτε που σβηνανε τα φωτα και πεφτανε κατω....
υγ2 : τουλαχιστον ο κοκκαλης οταν πηγε να παρει ματς στα χαρτια με την καλαμαρια, συμμετειχε παιχτης αντικανονικα που επηρεαζε το ματς....δεν εβγαλε τον κορακι με την μεζουρα να γινει περιγελος σε ολη την ελλαδα....και το κυριοτερο, ελεγχε την επο επι μια 15ετια....οι εξυγιαντες στα μισά του χρόνια εχουν ηδη αγορασει ενα προπονητηριο με εναν σερβιτορο και εχουν ηδη μετρησει τα δοκαρια με μεζουρα....
υγ3 : ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΟΝΑΤΕ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eδω εσενα δε σου κανουν διαιτητες ελιτ η αν σου ριξουν πετρουλα κανεις αναστροφες κ φευγεις η θα πας στην κυπρο και διαφορα αλλα...Θα μπορουσαν να βαλουν και δυο πετρες για τερμα ας πουμε ...Α ρε αρωστια που κουβαλας κ συ.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
5-7 εκατοστά ξεχωρίζουν έναν μικροτσουτσουνο από προικισμένο και όπως φαίνεται ένα τέρμα από κανονικό...
έπρεπε να παίξουμε με τενεκεδάκια ή κάδους σκουπιδιών για τέρματα και το ύψος του τέρματος να βασίζεται στο ύψος του τερματοφύλακα.

βλέπω την πέμπτη τον καραπαπα να έρχεται με total staion να τσεκάρει τέρματα και διαστάσεις!
leica-flexline-ts03-1080_bg.jpg

kosk97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
160
Πόντοι
280
βροχη, κρυο, ομαδα που δεν ελεγχει ο γατουλης και τελικα ειδαμε την πιο αστεια αναβολη στα ελληνικα χρονικα...ασπρισαν τα μαλλια μας και ειδαμε επιτελους διαιτητη να μετραει τα δοκαρια με μεζουρα λες και ειναι ο δικαστης καλουσης... :headbang:
εστειλε τον καμικαζι διαιτητη του ο τιγρης, του φορτωσε μια μεζουρα και βρηκαν λεει αποκλιση 5 ποντους...και πανε να παρουν το ματς στα χαρτια...λες και δεν θα αλλαζαν εστιες.... :2funny:

υγ : ειναι διαφορετικο να εισαι αεχ....γνωστα αυτα απο τοτε που σβηνανε τα φωτα και πεφτανε κατω....
υγ2 : τουλαχιστον ο κοκκαλης οταν πηγε να παρει ματς στα χαρτια με την καλαμαρια, συμμετειχε παιχτης αντικανονικα που επηρεαζε το ματς....δεν εβγαλε τον κορακι με την μεζουρα να γινει περιγελος σε ολη την ελλαδα....και το κυριοτερο, ελεγχε την επο επι μια 15ετια....οι εξυγιαντες στα μισά του χρόνια εχουν ηδη αγορασει ενα προπονητηριο με εναν σερβιτορο και εχουν ηδη μετρησει τα δοκαρια με μεζουρα....
υγ3 : ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΟΝΑΤΕ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε εξυπνε πως θα γινει ενα παιχνιδι με λαθος δοκαρια? ξερεις τους βασικους κανονισμους που ισχυουν παγκοσμια εδω και πανω απο 100 χρονια η απλα πετας την εξυπναδα σου? η ΑΕΚ εκανε απλα αυτο που επρεπε ανεφερε το προβλημα στον διαιτητη. Τι αλλο θα επρεπε να κανει? βρειτε τα με τον ατρομητακο αφου αυτος ειναι υπευθυνος για το γηπεδο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
5-7 εκατοστά ξεχωρίζουν έναν μικροτσουτσουνο από προικισμένο και όπως φαίνεται ένα τέρμα από κανονικό...
έπρεπε να παίξουμε με τενεκεδάκια ή κάδους σκουπιδιών για τέρματα και το ύψος του τέρματος να βασίζεται στο ύψος του τερματοφύλακα.

βλέπω την πέμπτη τον καραπαπα να έρχεται με total staion να τσεκάρει τέρματα και διαστάσεις!
leica-flexline-ts03-1080_bg.jpg
βλέπω να βγαίνουν τώρα στην Τούμπα να μετράνε...:coffee::coffee::coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Eδω εσενα δε σου κανουν διαιτητες ελιτ η αν σου ριξουν πετρουλα κανεις αναστροφες κ φευγεις η θα πας στην κυπρο και διαφορα αλλα...Θα μπορουσαν να βαλουν και δυο πετρες για τερμα ας πουμε ...Α ρε αρωστια που κουβαλας κ συ.

ρε τυπε εγω ειμαι ο κακος της υποθεσης...ειμαι ο παραγκαρχης....ειμαι ο κοκκαλης και ο μαρινακης...λογικο να τα κανω ολα αυτα...

απλα ειναι περιεργο που οι εξυγιαντες βγαλανε τις μεζουρες....30 χρονια παραγκα κοκκαλης - μαρινακης και τετοιο πραγμα δεν το τολμησαν...να βγουν να μετρανε τα δοκαρια πριν το ματς.....τουλαχιστον περιμεναν να φανε κανενα ρολό χαρτί στο κεφαλι και να φυγουν....οι κακοι, οι παραγκαρχες....οχι οι καλοι εξυγιαντες με την μεζουρα....
:confused: :confused: :confused: :confused:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ρε τι χαρτινες ρομπες ειστε εισεις ρε παναθεμα σας

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Θα φάνε όλη πουτσα από την ΑΕΚΑΡΑ και θα κάνουν τουμπεκί. Ας έβαζαν κάνα τέρμα πόλο αυτοί οι γελοίοι οι ατρόμητοι μήπως αρπαζανε λιγότερα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
ρε εξυπνε πως θα γινει ενα παιχνιδι με λαθος δοκαρια? ξερεις τους βασικους κανονισμους που ισχυουν παγκοσμια εδω και πανω απο 100 χρονια η απλα πετας την εξυπναδα σου? η ΑΕΚ εκανε απλα αυτο που επρεπε ανεφερε το προβλημα στον διαιτητη. Τι αλλο θα επρεπε να κανει? βρειτε τα με τον ατρομητακο αφου αυτος ειναι υπευθυνος για το γηπεδο
πως κοντηναν τα δοκαρια τυπε? στις 25 ιανουαριου ηταν κανονικα τα δοκαρια???γιατι εμεις φεραμε 1-1 εκει μεσα.....
και μιλαμε για αποκλιση 3-4 εκατοστα...πρεπει να εχετε αετισιο ματι εσεις οι χαρτινοι για να ειδατε λαθος δοκαρια και να βγαλατε τις μεζουρες....

δεν πειραζει, καλυτερα ετσι....να γελασει το πανελληνιο με την παρτη σας...

μια ερωτηση μονο : εισαι απο αυτους που μας κατηγορειτε οτι σας κλεψαμε ενα πρωταθλημα επειδη πηραμε το ματς με την καλαμαρια στα χαρτια??????ξερεις, τοτε με τον λαθος παιχτη (οχι με τα λαθος δοκαρια)......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Ανεβηκε ο γαυρος να παιξει τελικα?
ρε τυπε εγω ειμαι ο κακος της υποθεσης...ειμαι ο παραγκαρχης....ειμαι ο κοκκαλης και ο μαρινακης...λογικο να τα κανω ολα αυτα...

απλα ειναι περιεργο που οι εξυγιαντες βγαλανε τις μεζουρες....30 χρονια παραγκα κοκκαλης - μαρινακης και τετοιο πραγμα δεν το τολμησαν...να βγουν να μετρανε τα δοκαρια πριν το ματς.....τουλαχιστον περιμεναν να φανε κανενα ρολό χαρτί στο κεφαλι και να φυγουν....οι κακοι, οι παραγκαρχες....οχι οι καλοι εξυγιαντες με την μεζουρα....
:confused: :confused: :confused: :confused:
Εσεις τα ειχατε ρυθμισμενα ολα απο την αρχη ρε δεν ειχατε τετοιες αναγκες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Θα φάνε όλη πουτσα από την ΑΕΚΑΡΑ και θα κάνουν τουμπεκί. Ας έβαζαν κάνα τέρμα πόλο αυτοί οι γελοίοι οι ατρόμητοι μήπως αρπαζανε λιγότερα
δεν σκοραρει ο τεχνιτης ο ελιασον σε 3 εκατοστα αποκλιση τυπε???? :think: :confused:
εστιες θα αλλαζατε στο ημιχρονο ή θα σας εδιναν σε ολο το ματς την μικροτερη εστια??? :think: :confused:

3 εκατοστα...σαν το πουλι του μελισσανιδη ναπουμε... :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Σκαβανε οι αλλοι λεει για να το φερουνε στα ισια του το τερμα ρεεεε...Τι ζουμε ρε πουστη

• Χαχα
Αντιδράσεις: kosk97

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Αν πάτε να το πάρετε το ματς στα χαρτιά είναι μεγάλη ξεφτίλα.
Όλοι οι άλλοι που πήγαν εκεί, παίξανε κ άφησαν βαθμούς να το πάρουν κ αυτοί στα χαρτιά?? Ή ξαφνικά τωρα με την Κούλα κοντυναν τα δοκάρια

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
φυσικά θα μπορούσαμε να παίξουμε και με χαρτόκουτα (με ίδιους όρους και οι 2) να έρθει ένα ωραίο Χ να χαίρονται οι γαύροι!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
φανταζομαι σκηνικο :
με το που βγαινει ο αραουχο απο την φυσουνα καμια 50αρια μετρα απο το γηπεδο, βλεπει την αποκλιση 3 εκατοστων στα δοκαρια με το αετισιο ματι του και αρχιζει να φωναζει "ρε αυτοι μας κλεβουν, φερτε γρηγορα τις μεζουρες"....
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φυσικά θα μπορούσαμε να παίξουμε και με χαρτόκουτα (με ίδιους όρους και οι 2) να έρθει ένα ωραίο Χ να χαίρονται οι γαύροι!
μια ερωτηση μονο : εισαι απο αυτους που μας κατηγορειτε οτι σας κλεψαμε ενα πρωταθλημα επειδη πηραμε το ματς με την καλαμαρια στα χαρτια??????ξερεις, τοτε με τον λαθος παιχτη (οχι με τα λαθος δοκαρια)......

kosk97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2022
Κριτικές
3
Like
160
Πόντοι
280
πως κοντηναν τα δοκαρια τυπε? στις 25 ιανουαριου ηταν κανονικα τα δοκαρια???γιατι εμεις φεραμε 1-1 εκει μεσα.....
και μιλαμε για αποκλιση 3-4 εκατοστα...πρεπει να εχετε αετισιο ματι εσεις οι χαρτινοι για να ειδατε λαθος δοκαρια και να βγαλατε τις μεζουρες....

δεν πειραζει, καλυτερα ετσι....να γελασει το πανελληνιο με την παρτη σας...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
7 εκατοστα ηταν η αρχικη αποκλιση νομιζεις δεν φαινεται? και τι συγκρινεις τις 2 περιπτωσεις? που να ξερω πως κοντυναν τα δοκαρια αυτο θα μας το απαντησει ο ατρομητος σαν γηπεδουχος ομαδα! εγω θελω να μου απαντησεις τι επρεπε να κανει η ΑΕΚ κατα τη γνωμη σου? μηπως η ΑΕΚ κοντυνε τα δοκαρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom