Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
@ADMIRAL GR από όσο γνωρίζω θα είναι κλειστό μέχρι τα εγκαίνια.
Τώρα αμα με λίγο παρακαλετό σε αφήσουν λόγω συνθηκών, θα πω μακάρι, αλλά από όσο γνωρίζω κατάργησαν το 6-7 που άφηναν.
εδώ είσαι:
από AEK fc
το link παραπέμπει στην επίσημη ανακοίνωση.
Όχι μαν έχει κλείσει γιατι το ψηριζουν συνέχεια
Θα το προσπαθησω...Ο αδελφός του πατερα μου ηταν Προεδρος καποια εποχή στην ομάδα και ισως να μας αφησουν.95 χρονων ο πατέρας,κρίμα είναι να μην το δει ρε γμτ..Ευχαριστω παντως φίλοι για τις πληροφορίες..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Φιλε,θα ανεβώ Αθηνα μεθαυριο,υπαρχει περίπτωση να μπω μεσα να βγαλω καμια φωτο?
Εχω ταξει στον πατερα μου να τον παω στο Ναο....
Άμα θες έλα να βγάλεις φώτο τα αρχιδια μου

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Θα το προσπαθησω...Ο αδελφός του πατερα μου ηταν Προεδρος καποια εποχή στην ομάδα και ισως να μας αφησουν.95 χρονων ο πατέρας,κρίμα είναι να μην το δει ρε γμτ..Ευχαριστω παντως φίλοι για τις πληροφορίες..
Κανε μια προσπαθεια να παρεις απο Δευτερα την ΠΑΕ ενα τηλεφωνο και να τους εξηγησεις την ολη κατασταση με τον πατερα σου , σε τετοιες περιπτωσεις εχουν μπει πολλοι ηλικιωμενοι στο γηπεδο μας .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.836
Πόντοι
9.931

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Κανε μια προσπαθεια να παρεις απο Δευτερα την ΠΑΕ ενα τηλεφωνο και να τους εξηγησεις την ολη κατασταση με τον πατερα σου , σε τετοιες περιπτωσεις εχουν μπει πολλοι ηλικιωμενοι στο γηπεδο μας .
ακουσα οτι η διαδικασια εχει ως εξης :
1)παιρνεις τηλεφωνο στην παε και τους λες το αιτημα σου
2)κρατανε τα στοιχεια σου και ενα τηλεφωνο
2)αυτοι μεταφερουν το αιτημα στον προεδρο
3)σου κανουν αναπαντητη για να μην χρεωθουν
4)τους παιρνεις τηλεφωνο πισω για να μαθεις αν το αιτημα σου εγινε δεκτο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ο ορισμός του «Δεν κάνεις ουτε για μαλακας!»:jerking::jerking2:
ΌΤΙ καλύτερο μπορούσε να κάνει για την ομάδα. 2 μήνες περίπου έξω και μέχρι να είναι αγωνιστικά έτοιμος πάμε 3, οπότε λογικά (και ΕΥΤΥΧΩΣ) θα πέσει πολύ στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Κρίμα που τραυματίστηκε και ας πρόκειται από ηλιθιότητα του, αλλά σίγουρα δε θα μας λείψουν τα καραγκιοζιλίκια του.
Πραγματικά πιστεύω ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θεάματος.
Όσοι σαν το Τζαβέλα κάνουν είτε μαλακίες είτε προσποιούνται τους τραυματίες να πληρώνουν ένα βαρύ πρόστιμο να παύσει αυτό το χάλι με τις γελοίες καθυστερήσεις με δήθεν τραυματισμούς.
Θα υπάρξει κάποια στιγμή πραγματικός τραυματισμός και ο τραυματίας θα αγνοηθεί....
Περαστικά του θα πω, σιδερένιος και καλά μυαλά.
Μακάρι ο Μουκουντί να αρπάξει την ευκαιρία.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τελικά φίλε είχες δικιο..Εστειλα ενα mail,εξηγησα την κατάσταση και την Παρασκευή μας εδωσαν το ΟΚ!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ακουσα οτι η διαδικασια εχει ως εξης :
1)παιρνεις τηλεφωνο στην παε και τους λες το αιτημα σου
2)κρατανε τα στοιχεια σου και ενα τηλεφωνο
2)αυτοι μεταφερουν το αιτημα στον προεδρο
3)σου κανουν αναπαντητη για να μην χρεωθουν
4)τους παιρνεις τηλεφωνο πισω για να μαθεις αν το αιτημα σου εγινε δεκτο
Δεν σε παρεξηγώ,εχεις τον πόνο σου αυτόν τον καιρο....:buck2::buck2::buck2::buck2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πατέρα,είναι έτοιμο.Το βλέπεις;
thumb.php

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
συμβολικο εισιτηριο 21 ευρω για τα εγκαινια της οπαπαρινας... :2funny:
ρε τον μπουστη τον τιγρη, τους εχει μαδησει κανονικα....σκληρος καργιολης που εκμεταλλευετε τα πρεζακια.....που να εβαζε και δικα του φραγκα για να χτιστει το γηπεδο... :confused:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
συμβολικο εισιτηριο 21 ευρω για τα εγκαινια της οπαπαρινας... :2funny:
ρε τον μπουστη τον τιγρη, τους εχει μαδησει κανονικα....σκληρος καργιολης που εκμεταλλευετε τα πρεζακια.....που να εβαζε και δικα του φραγκα για να χτιστει το γηπεδο... :confused:
Σίγουρα συμβολικό δε το λες.
Από την άλλη όσοι πήραμε διαρκείας για το ποδόσφαιρο, για την προσμονή, για τις αναμνήσεις και την καψούρα μας, ξηλωθήκαμε.
Προσωπικά δε θα πάω στα εγκαίνια, σε πρώτη ανάγνωση.
Παίζει αλλού συναυλία που σίγουρα θα την απολαύσω περισσότερο.
Θέλω να πιστεύω, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ότι δε θα είναι αντάξια σε κιτς με τη φιέστα τίτλου που είχατε κάνει και συμπεριλάβετε τα 200 χρόνια από το 1821.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Λοιπόοοοον...Εντυπώσεις από την επιτόπια επίσκεψη μαζί με τον πατέρα μου..
Αξίζουν πολλά συγχαρητηρια στην ΠΑΕ και ιδιαίτερα στις Δημοσιες Σχέσεις της για την συμπεριφορά του απέναντι στου ηλικιωμένους φιλαθλους της.
Αφού εξασφάλισα την αδεια εισόδου μεσα σε τρεις ωρες,όπως σας ειχα πει,μας περίμενε υπάλληλος ασφαλείας στην είσοδο του ενός φυλακίου με μια τσάντα αναμνηστικά για τον πατέρα!!
Η τσάντα είχε μέσα κασκωλ,Σημαία μεσαίου μεγέθους,μικρή μακέτα με το Σταδιο (!!) στυλό,τετράδιο και ενα πολυτελές λεύκωμα με τους παίκτες και όλο το τεχνικό-προπονητικό-φυσιοθεραπευτικο κλπ team!!!
Ο πατερας μου τρελάθηκε,ειδικά όταν είδε Σεραφίδη,Νεστορίδη,Παπαιωάννου στους πυλώνες κι εγω τα είδα όλα με την ακουστική του γηπέδου αλλά και το πόσο κοντα ειναι οι κερκίδες στον αγωνιστικό χωρο!
Θα γινεται ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ εκεί μεσα!!Μεγάλη προσοχή αδερφια στις εκδηλώσεις ,γιατι αν μας στησει κανενα κοράκι,όλες οι Θυρες -πλην των οργανωμένων που εχουν πλέγμα- ορμανε με ενα πηδηματάκι μέσα!!!
Κάτσαμε καμια ωρα και μετα ο υπάλληλος που μας συνόδευε μας πήγε στον ΑΕΚ Shop για εναν καφε(!) και μας εδωσαν και δυο κούπες!!
Εντυπωσιάστηκα,αλλά μετα κατάλαβα από πού προήλθαν όλα αυτα...Ο αδελφός του πατέρα μου είχε διατελέσει Πρόεδρος στην ΑΕΚ, πριν πολλά χρόνια,οπότε λέω οκ....

Συνημμένα

• IMG_20220923_131122.jpg
    IMG_20220923_131122.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 37
  • IMG_20220923_131345.jpg
    IMG_20220923_131345.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_20220923_131951.jpg
    IMG_20220923_131951.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 43

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
Λοιπόοοοον...Εντυπώσεις από την επιτόπια επίσκεψη μαζί με τον πατέρα μου..
Αξίζουν πολλά συγχαρητηρια στην ΠΑΕ και ιδιαίτερα στις Δημοσιες Σχέσεις της για την συμπεριφορά του απέναντι στου ηλικιωμένους φιλαθλους της.
Αφού εξασφάλισα την αδεια εισόδου μεσα σε τρεις ωρες,όπως σας ειχα πει,μας περίμενε υπάλληλος ασφαλείας στην είσοδο του ενός φυλακίου με μια τσάντα αναμνηστικά για τον πατέρα!!
Η τσάντα είχε μέσα κασκωλ,Σημαία μεσαίου μεγέθους,μικρή μακέτα με το Σταδιο (!!) στυλό,τετράδιο και ενα πολυτελές λεύκωμα με τους παίκτες και όλο το τεχνικό-προπονητικό-φυσιοθεραπευτικο κλπ team!!!
Ο πατερας μου τρελάθηκε,ειδικά όταν είδε Σεραφίδη,Νεστορίδη,Παπαιωάννου στους πυλώνες κι εγω τα είδα όλα με την ακουστική του γηπέδου αλλά και το πόσο κοντα ειναι οι κερκίδες στον αγωνιστικό χωρο!
Θα γινεται ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ εκεί μεσα!!Μεγάλη προσοχή αδερφια στις εκδηλώσεις ,γιατι αν μας στησει κανενα κοράκι,όλες οι Θυρες -πλην των οργανωμένων που εχουν πλέγμα- ορμανε με ενα πηδηματάκι μέσα!!!
Κάτσαμε καμια ωρα και μετα ο υπάλληλος που μας συνόδευε μας πήγε στον ΑΕΚ Shop για εναν καφε(!) και μας εδωσαν και δυο κούπες!!
Εντυπωσιάστηκα,αλλά μετα κατάλαβα από πού προήλθαν όλα αυτα...Ο αδελφός του πατέρα μου είχε διατελέσει Πρόεδρος στην ΑΕΚ, πριν πολλά χρόνια,οπότε λέω οκ....
Καλορίζικο κ επιτέλους να γίνουν γήπεδα κ ομάδες στην Ελλάδα διότι η κατηφόρα μας δεν έχει τελειωμό......
Νέα γήπεδα θέαμα κ χωρίς νεκρούς κ χουλιγκανισμους.......
Ατόπημα έπρεπε να στειλει η διοίκηση κπροσκλήσεις στους Πολίτες αεκτσηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom