Λοιπόοοοον...Εντυπώσεις από την επιτόπια επίσκεψη μαζί με τον πατέρα μου..
Αξίζουν πολλά συγχαρητηρια στην ΠΑΕ και ιδιαίτερα στις Δημοσιες Σχέσεις της για την συμπεριφορά του απέναντι στου ηλικιωμένους φιλαθλους της.
Αφού εξασφάλισα την αδεια εισόδου μεσα σε τρεις ωρες,όπως σας ειχα πει,μας περίμενε υπάλληλος ασφαλείας στην είσοδο του ενός φυλακίου με μια τσάντα αναμνηστικά για τον πατέρα!!
Η τσάντα είχε μέσα κασκωλ,Σημαία μεσαίου μεγέθους,μικρή μακέτα με το Σταδιο (!!) στυλό,τετράδιο και ενα πολυτελές λεύκωμα με τους παίκτες και όλο το τεχνικό-προπονητικό-φυσιοθεραπευτικο κλπ team!!!
Ο πατερας μου τρελάθηκε,ειδικά όταν είδε Σεραφίδη,Νεστορίδη,Παπαιωάννου στους πυλώνες κι εγω τα είδα όλα με την ακουστική του γηπέδου αλλά και το πόσο κοντα ειναι οι κερκίδες στον αγωνιστικό χωρο!
Θα γινεται ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ εκεί μεσα!!Μεγάλη προσοχή αδερφια στις εκδηλώσεις ,γιατι αν μας στησει κανενα κοράκι,όλες οι Θυρες -πλην των οργανωμένων που εχουν πλέγμα- ορμανε με ενα πηδηματάκι μέσα!!!
Κάτσαμε καμια ωρα και μετα ο υπάλληλος που μας συνόδευε μας πήγε στον ΑΕΚ Shop για εναν καφε(!) και μας εδωσαν και δυο κούπες!!
Εντυπωσιάστηκα,αλλά μετα κατάλαβα από πού προήλθαν όλα αυτα...Ο αδελφός του πατέρα μου είχε διατελέσει Πρόεδρος στην ΑΕΚ, πριν πολλά χρόνια,οπότε λέω οκ....