λιγα με το εξοχικο του ΘΡΥΛΟΥ μην σε δωσω στεγνα & δεν ξερεις που να κρυφτεις..
Ο ξάδερφος μου είναι στην ΠΕΦΟ (δεν το γάμησα μικρό και έγεινε ΟΣΦΠ) και έχω πάει μαζί του να δω αγώνα CL εκεί πέρυσι. Τους χρηματοδοτεί κανονικά ο Σωκράτης εδώ κάτω ;)
λιγα με το εξοχικο του ΘΡΥΛΟΥ μην σε δωσω στεγνα & δεν ξερεις που να κρυφτεις..
να και ένας γαύρος που λέει τα πράγματα με τ ονομά τους..κατά τα άλλλα δικό μας παράρτημα ο ΟΦΗ.....μπορεί πριν χρόνια...Το έχω γράψει και αλλού, αλλά δεν μου δίνουν σημασία......
Δεν σου κάνεί εντύπωση που ο Λεοζίνιο κατέληξε στον ΨΟΦΗ? Πρόσθεσε και τον Μπαμπαγκίντα που το καλοκαίρι τον ζήτησαν δανεικό αντί να τον αποδεσμεύσουμε. Α ναι, και τον Μήτρουγλου πρίν απο λίγες εβδομάδες.
Και αναρωτιέσαι ακόμα βρε σονυ τι θα βρέξει σήμερα?????
Άσε την πολυλογία φίλε Τάλε γιατί σας γράφω τα χάλια του παραρτήματος και δεν πέρνετε χαμπάρι οι βάζελοι. Όταν αποχωρεί η οικογένεια γίνεται της πουτάνας......να και ένας γαύρος που λέει τα πράγματα με τ ονομά τους..κατά τα άλλλα δικό μας παράρτημα ο ΟΦΗ.....μπορεί πριν χρόνια...
Και πάνω που έλεγα γιατί με τρώνε τα @@ μου.........διαβάζω sportfm!!!!!
Θ.Μητρόπουλος: «Πρώτος λόγος στους «αιώνιους»
«Το πρωτάθλημα είναι υπόθεση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Θα κριθεί στα εκτός έδρας του Ολυμπιακού και στα εντός έδρας του Παναθηναϊκού. Μόλις μετρηθούν οι γκέλες των δύο θα φανεί και ποιος θα κατακτήσει την «κούπα». Αυτό υποστήριξε στο ξεκίνημα της συνέντευξης που παραχώρησε στη «SportDay» ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω, Θωμάς Μητρόπουλος, και συμπλήρωσε: «Στον αγώνα πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αρκετά διαβασμένος, αλλά είχε την τύχη να αντιμετωπίσει έναν Ολυμπιακό με απουσίες βασικών στελεχών. Στολτίδης και Λεντέσμα (ειδικά ο τελευταίος) μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Όταν λείπουν αυτοί οι δύο, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα».
Τα υπόλοιπα διαβάστε τα μόνοι σας, δεν βρομίζω άλλο το copy-paste μου!!!
αρχίζει και τους τσούζει και βγήκε ο αρχιπαράγκας.Και πάνω που έλεγα γιατί με τρώνε τα @@ μου.........διαβάζω sportfm!!!!!
Θ.Μητρόπουλος: «Πρώτος λόγος στους «αιώνιους»
«Το πρωτάθλημα είναι υπόθεση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Θα κριθεί στα εκτός έδρας του Ολυμπιακού και στα εντός έδρας του Παναθηναϊκού. Μόλις μετρηθούν οι γκέλες των δύο θα φανεί και ποιος θα κατακτήσει την «κούπα». Αυτό υποστήριξε στο ξεκίνημα της συνέντευξης που παραχώρησε στη «SportDay» ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω, Θωμάς Μητρόπουλος, και συμπλήρωσε: «Στον αγώνα πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αρκετά διαβασμένος, αλλά είχε την τύχη να αντιμετωπίσει έναν Ολυμπιακό με απουσίες βασικών στελεχών. Στολτίδης και Λεντέσμα (ειδικά ο τελευταίος) μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Όταν λείπουν αυτοί οι δύο, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα».
Τα υπόλοιπα διαβάστε τα μόνοι σας, δεν βρομίζω άλλο το copy-paste μου!!!
Το χειρότερο είναι ότι οι άθλιοι γλύφτες-δημοσιογραφίσκοι τολμάνε και τον ρωτάνε την γνώμη του για τη διαιτησία...Σαν να πηγαίνεις στον Παπαδόπουλο και στον Πατακό και να τον ρωτάς ποια η γνώμη σας για την ποιότητα της σημερινής μας δημοκρατίας...Ντροπή και αίσχος κύριε Χελάκη....
μα όποιος θέλει να βρει φτωχό άνθρωπο στο μυαλό να τον δουλέψει γαύρος το παίζει, έτσι και η συμμορία του εν λόγο σταθμού.Τώρα θα μάθετε τι είναι ο SportFM? Απορώ πως κάθεται ο Μιαούλης ακόμα εκεί.
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις να γενικευεις???καταλαβαινεις οτι αυτα που λες ειναι προσβλητικα για ολους τους ολυμπιακους???παλι αρχισες???παλι εχεις κοψει καπιστρι & δεν ξερεις τι γραφεις???μα όποιος θέλει να βρει φτωχό άνθρωπο στο μυαλό να τον δουλέψει γαύρος το παίζει, έτσι και η συμμορία του εν λόγο σταθμού.
είπα εγώ για γαύρους τίποτα?εσύ γιατί τσιμπάς?ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις να γενικευεις???καταλαβαινεις οτι αυτα που λες ειναι προσβλητικα για ολους τους ολυμπιακους???παλι αρχισες???παλι εχεις κοψει καπιστρι & δεν ξερεις τι γραφεις???
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις να γενικευεις???καταλαβαινεις οτι αυτα που λες ειναι προσβλητικα για ολους τους ολυμπιακους???παλι αρχισες???παλι εχεις κοψει καπιστρι & δεν ξερεις τι γραφεις???
είπα εγώ για γαύρους τίποτα?εσύ γιατί τσιμπάς?
Καλησπέρα σε όλους και ηρεμήστε μεσημεριάτικα.Αντί να καθόμαστε αναπαυτικά το απόγευμα με την ησυχία μας να δούμε το ματσάκι του γαύρου,κάθεστε πάλι και πλακώνεστε....ενώ εσύ πλέζουρ ποτέ δεν έχεις προσβάλλει αντιπαλους οπαδούς....αιντεεεεεεεεε...
εσυ τραβα στο βγενοπουλος η κοντορεβυθουλης να γραψεις τον πονο σου να μας διασκεδασεις..ενώ εσύ πλέζουρ ποτέ δεν έχεις προσβάλλει αντιπαλους οπαδούς....αιντεεεεεεεεε...
τετοιος κωλοτουμπας που εισαι,τι αλλο να απαντησεις???είπα εγώ για γαύρους τίποτα?εσύ γιατί τσιμπάς?
καλά ήμαστε αλλά μερικοί είναι πολύ πλεονέκτες μέχρι και την αντί νοημοσύνη την θεωρούν ΟΣΦΠΚαλησπέρα σε όλους και ηρεμήστε μεσημεριάτικα.Αντί να καθόμαστε αναπαυτικά το απόγευμα με την ησυχία μας να δούμε το ματσάκι του γαύρου,κάθεστε πάλι και πλακώνεστε....
ασε μας μωρή κουφάλα... ναύαρχε...πόσα δώσατε ρε χθές στον σπανό για το παιγνίδι?......καταστροφείς του τοπιού?..
είδες..εσύ σαν καλό παιδι ποτέ μα ποτέ δεν προσβάλλεις....εσυ τραβα στο βγενοπουλος η κοντορεβυθουλης να γραψεις τον πονο σου να μας διασκεδασεις..
καλά τώρα που τελείωσες καν την από εδώ και τράβα στο επιστημονικό σου θρέντ με της ανακυκλωμένες τσόντες.τετοιος κωλοτουμπας που εισαι,τι αλλο να απαντησεις???
και τα παιδία έχουν νευράκια.Καταστροφείς απογεύματος να λες, όχι του τοπιού. Χαλάσαμε πολλές ορέξεις χτες........