You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
Βρε καπετάνιο,Έληξεεεεεεεεε!!!!!
[move][size=14pt][move]0-1[/move][/size][/move]
τι του έκανες και πάει σφαίρα?????
Επισκέπτης
σας είπα έβαλε ο παππούς το λαμέ κοστούμι όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την Βέροια.μετα την ξανθη που ειχαμε ασχημη παραδοση περασαμε και απο τον ατρομητο που δεν ειχαμε κερδισει ποτε τα τελευταια χρονια.παμε γερα ρεεεεεε
Τα σχολια των 2 παραπανω σελιδων δικαιολογουνται μονο απο το αγχος και την αγαπη των αδερφων για την αρρωστια μας αλλιως ρε παιδια ελεος τι περιμενουμε οτι δεν θα μας κανουν ουτε φαση οι αντιπαλοι αντι να λεμε οτι μπροστα γραφουμε μιζεριαζουμε...?
Εχω παιξει μπαλα στην Αθηναιδα δεν λεω οτι ειμαι και ο Ρομπερτο Καρλος ουτε ξερω τεχνικα θεματα σαν το Μουρινιο αλλα σημερα παιξαμε καλα και ψηλα μαρκαραμε και τα αμυντικα χαφ κλεισανε χωρους μονο ενα χαμενο 9λεπτο στην αρχη του Β μερους επειδη ο Μερινο αλλαζε θεσεις με το Λουτσιανο και ηταν δυσκολη η προσαρμογη αλλιως πηγαμε πολυ καλα.
Ο γαυρος αν παιξει χωρις το Νταρκο ποσα γκολ θα βαλει?
Ο Λυμπε το ξερουμε οτι ειναι Ντεφορμε αλλα ειναι ο Λυμπε δεν βγαινει.
Οταν βλεπεις τον Ανατολακη να εχει λιωσει απο το Μαντουκα εννοειται οτι θα βαλεις το Μανου το πιο γρηγορο παιχτη της Λιγκας να τους Λιωσεις απλα επειδη δεν ηταν 2-0 δεν μπορουσε να βγαλει Λαγο η Αουραμπαρενα.
Και κατι τελευταιο και πολυ βασικο ο Μανου στην πλευρα που τον εβαλε ελιωσε ολο το παιχνιδι του Ογιος γιατι κραταγε 3εις παιχτες πισω.Αν θυμαστε στην αρχη του β μερους απο εκει μας χτυπησανε.
Ειπαμε ο Φερερ εχει εμμονες πιστευει οτι οι παιχτες του ειναι κατι μεταξυ Κακα Τερυ και Τζεραρντ οτι μπορουν να τα κανουν ολα αλλα σημερα καλα το επαιξε το ματς με το ροστερ που εχει λογω απουσιων.
Εχω παιξει μπαλα στην Αθηναιδα δεν λεω οτι ειμαι και ο Ρομπερτο Καρλος ουτε ξερω τεχνικα θεματα σαν το Μουρινιο αλλα σημερα παιξαμε καλα και ψηλα μαρκαραμε και τα αμυντικα χαφ κλεισανε χωρους μονο ενα χαμενο 9λεπτο στην αρχη του Β μερους επειδη ο Μερινο αλλαζε θεσεις με το Λουτσιανο και ηταν δυσκολη η προσαρμογη αλλιως πηγαμε πολυ καλα.
Οταν βλεπεις τον Ανατολακη να εχει λιωσει απο το Μαντουκα εννοειται οτι θα βαλεις το Μανου το πιο γρηγορο παιχτη της Λιγκας να τους Λιωσεις απλα επειδη δεν ηταν 2-0 δεν μπορουσε να βγαλει Λαγο η Αουραμπαρενα.
Και κατι τελευταιο και πολυ βασικο ο Μανου στην πλευρα που τον εβαλε ελιωσε ολο το παιχνιδι του Ογιος γιατι κραταγε 3εις παιχτες πισω.Αν θυμαστε στην αρχη του β μερους απο εκει μας χτυπησανε.
Ειπαμε ο Φερερ εχει εμμονες πιστευει οτι οι παιχτες του ειναι κατι μεταξυ Κακα Τερυ και Τζεραρντ οτι μπορουν να τα κανουν ολα αλλα σημερα καλα το επαιξε το ματς με το ροστερ που εχει λογω απουσιων.
Επισκέπτης
εγώ το είπα και σήμερα το πρωί ότι η ομάδα έχει αρχίσει και τσουλάει καλύτερα, αν σήμερα οι επιθετικοί ήταν ποιο παραγωγικοί θα μετρούσαμε καμιά 5άρα πάλι.Αυτη η νίκη πόνεσε πολλούς πάντως.
ο Ρίμπο υπέροχες πάσες και πολύ καλό παιχνίδι ο Μαντούκα, και αν η ομάδα είχε σήμερα τον Άκη Ζήκο που θα έδινε μια μεγαλύτερη σιγουριά θα βλέπαμε πολύ καλύτερο παιχνίδι.
Επισκέπτης
συμφωνώ αδελφέ μαζί σου και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα σε ένα παιχνίδι δεν βλέπεις τι ευκαιρίες χάνεις και το αν ο αντίπαλος κάποια στιγμή κάνει δυο καλές φάσεις πρέπει να υπολογίζεις και της γενικές συνθήκες.Τα σχολια των 2 παραπανω σελιδων δικαιολογουνται μονο απο το αγχος και την αγαπη των αδερφων για την αρρωστια μας αλλιως ρε παιδια ελεος τι περιμενουμε οτι δεν θα μας κανουν ουτε φαση οι αντιπαλοι αντι να λεμε οτι μπροστα γραφουμε μιζεριαζουμε...?
Επισκέπτης
κοντεύει να επανέλθει ο Γεωργέας.Και με απουσίες Δέλλα και Ζορο αρίωνα! Ρε αυτή η αδυναμία μου που ακουει στο όνομα Γεωργέας τι γίνεται;;;;; Ζει; Παίζει κάτι άλλο από πίσω;
Επισκέπτης
άντε τυχερή πάλι η Κρήτη θα έχει τουριστική προβολή το Πάσχα περίπου.Αγάπη όλο ζήλια και όλο κλάμα................ ;)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και με απουσίες Δέλλα και Ζορο αρίωνα! Ρε αυτή η αδυναμία μου που ακουει στο όνομα Γεωργέας τι γίνεται;;;;; Ζει; Παίζει κάτι άλλο από πίσω;
τωρα βρε φιλε την απουσια του δελλα την θεωρεις απουσια ή ευτυχημα?κανονικα το δευτερο....θα επρεπε να παρακαλατε να μην παιζει αυτο το ορθιο χιλιομετρο.....
τωρα βρε φιλε την απουσια του δελλα την θεωρεις απουσια ή ευτυχημα?κανονικα το δευτερο....θα επρεπε να παρακαλατε να μην παιζει αυτο το ορθιο χιλιομετρο.....
Τον έχει κάνει η Γωγώ.....frap-adar!!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Τον έχει κάνει η Γωγώ.....frap-adar!!!!!!!!!!!
ναι γιατι αλλιως θα πεταγε...
Τα σχολια των 2 παραπανω σελιδων δικαιολογουνται μονο απο το αγχος και την αγαπη των αδερφων για την αρρωστια μας αλλιως ρε παιδια ελεος τι περιμενουμε οτι δεν θα μας κανουν ουτε φαση οι αντιπαλοι αντι να λεμε οτι μπροστα γραφουμε μιζεριαζουμε...?
Μπράβο ρε μάγκα να αγιάσει το στόμα σου ;-)
Σε σχέση με πέρσυ που δεν μπορούσε να στρίψει είναι καλύτερος. Συμφωνώ δεν είναι ο καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος. Έχει όμως πείρα και δύναμη. Νομίζω από αυτούς που κολλάνε τα ένσημα του τελευταίου έτους.τωρα βρε φιλε την απουσια του δελλα την θεωρεις απουσια ή ευτυχημα?κανονικα το δευτερο....θα επρεπε να παρακαλατε να μην παιζει αυτο το ορθιο χιλιομετρο.....
άντε χανούμια..την γλυτώσατε πάλι...δεν πιάσαν τα βουντού μου....στο επόμενο παιγνίδι...
Χαλάσαμε το απόγευμα πολλών σήμερα τάλε!!!!! ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις