Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια ενωσίτες.
εγώ πιστεύω ότι υπήρχε διάθεση για κάτι καλύτερο απλά τα γεγονότα του τριημέρου με τον Ζήκο κάνει την ομάδα λίγο ποιο επιφυλακτική για το τι άλλο μπορεί να σου σκαρώσουν στην πορεία με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι λίγο σφικτή.Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας από το θέαμα!Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος παίζει ανοιχτά και αυτό βοηθάει τις μεγάλες ομάδες να φανούνε επιθετικά!Πάντως είναι σημαντική καμπή για το πρωτάθλημα και το σπουδαιότερο είναι το τρίποντο...
Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας από το θέαμα!Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος παίζει ανοιχτά και αυτό βοηθάει τις μεγάλες ομάδες να φανούνε επιθετικά!Πάντως είναι σημαντική καμπή για το πρωτάθλημα και το σπουδαιότερο είναι το τρίποντο...
και μερικά τραγελαφικά από τον αντίπαλο τύπο ο Δευτεραθλητής ανακάλυψε έγκλημα στο Περιστέρι από τον διαιτητή,,, κλάμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,μάνα δεν μου κολάν τα ένσημα, σκρόφα κοινωνία σε μισώ.
έχουν αρχίσει και ζαλίζονται μου φαίνεται μπας και τους πλακώσατε στην ρακί τώρα που κατέβηκαν εκεί κάτω τους πήρε ο διάολος τσ απολιμάρες?Αγάπη όλο ζήλια και όλο κλάμα!!!!!!!!!!!!!!!!!
λιγα με το εξοχικο του ΘΡΥΛΟΥ μην σε δωσω στεγνα & δεν ξερεις που να κρυφτεις..Σχεδόν όλα τα βρωμοκόκινα Χανιά έχουν πάει Ηράκλειο.......α να δούμε τι θα βρέξει
Το έχω γράψει και αλλού, αλλά δεν μου δίνουν σημασία......Σχεδόν όλα τα βρωμοκόκινα Χανιά έχουν πάει Ηράκλειο.......α να δούμε τι θα βρέξει