Επισκέπτης
ρε αλόθρησκε πολύ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια μερικοί με την ομάδα των διαπλεκόμενων, μόνο για τον ψιλικατζή απέναντι από το Καραΐσκάκη δεν έχουν φτιάξει θρέντ.είδες..εσύ σαν καλό παιδι ποτέ μα ποτέ δεν προσβάλλεις....
ρε αλόθρησκε πολύ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια μερικοί με την ομάδα των διαπλεκόμενων, μόνο για τον ψιλικατζή απέναντι από το Καραΐσκάκη δεν έχουν φτιάξει θρέντ.είδες..εσύ σαν καλό παιδι ποτέ μα ποτέ δεν προσβάλλεις....
Καλησπέρα σε όλους και ηρεμήστε μεσημεριάτικα.Αντί να καθόμαστε αναπαυτικά το απόγευμα με την ησυχία μας να δούμε το ματσάκι του γαύρου,κάθεστε πάλι και πλακώνεστε....
Με σένα θα τα πούμε από κοντά ..στην πίτα!!!ασε μας μωρή κουφάλα... ναύαρχε...πόσα δώσατε ρε χθές στον σπανό για το παιγνίδι?......καταστροφείς του τοπιού?..
θα τον έχω δίπλα μου σήκωσε μύτη εχθές το έπαιζε Περιστέρι.Με σένα θα τα πούμε από κοντά ..στην πίτα!!!
τι πίτα και πίπα θα σε βγάλω φωτογραφία με την φανέλα και θα σε ανεβάσουμε στο θρέντ εδώ.πίτα..και μετά ΠΙΠΑ....κανονίστε το ρεεεεεεεεεεεεεεε..........
κλαψε & αλλο..και εγω αν η τελευταια φορα που επερνα πρωταθλημα ηταν οταν μου σηκωνοταν το ιδιο θα εκανα..ρε αλόθρησκε πολύ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια μερικοί με την ομάδα των διαπλεκόμενων, μόνο για τον ψιλικατζή απέναντι από το Καραΐσκάκη δεν έχουν φτιάξει θρέντ.
ποιος κλαίει μωρέ που γυρνάς από θρέντ σε θρέντ και ψάχνεσαι λες και έχεις φαγούρα,κλαψε & αλλο..και εγω αν η τελευταια φορα που επερνα πρωταθλημα ηταν οταν μου σηκωνοταν το ιδιο θα εκανα..
κάναμε μεταγραφή τον σταθμάρχη γιατί ξεμείναμε στην άμυνα.δεν το έπαιζα ρε..γεννήθηκα και ζω όλη τη ζωή μου στο πιτσούνι...άιντε μην τα πάρω και σας κάνω το θρέντ ...πουτάνα...αγοράσατε χθές και τον σταθμό του μετρό για να πάρετε το παιγνίδι....εκμαυλιστές...
Οχι μήν το κάνεις αυτό!!!!!!!!!!! Ζητήστε συγνώμη όλοι!και μην μου κολλάτε γιατί θα φωνάξω τον πλέζουρ και τον έλβις να ...γράψουν εδώ....
Οχι μήν το κάνεις αυτό!!!!!!!!!!! Ζητήστε συγνώμη όλοι!
τιμωρία θα σε φωτογραφίσω με αυτή την φανέλα.και μην μου κολλάτε γιατί θα φωνάξω τον πλέζουρ και τον έλβις να ...γράψουν εδώ....
για τον λόγο αυτό και τα ποιο πάνω σχόλια μου περί ομαδοποίησης και της βλακείας από μερικούς.γειά σας συναγωνιστές. Σβήσαμε πολλά όνειρα άλλων εχθές.Κάτι πρέπει να γίνει με τις μεταδόσεις παιχνιδιών της ΑΕΚ από όλα τα κανάλια. Εντάξει η ΝΕΤ, οι άνθρωποι είναι σκλάβοι των άλλων δύο. Αλλά και το supersport να πηγαίνει τόσο κόντρα? Εγώ ζητάω αντικειμενικότητα και όχι γλύχιμο όπως κάνει η ΝΕΤ στους άλλους δύο. Που το είδε το πέναλτυ του Ενσαλίβα στον λουτσιάνο? Τον ακουμπάει ? Ελεος πια !! Ο Αλβες όταν έδιωξε άσχημα σε μία φάση είπε ο Λυκουρόπουλος ότι το διώξιμο αυτό δεν χαρακτηρίζεται με ποδοσφαιρικούς όρους και ότι και στην αλάνα παίζουν καλύτερα. Εχετε ξανακούσει τόσο κακεντρεχές σχόλιο?
Συμφωνείτε ή εγώ τα βλέπω λάθος?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο οδυνηρή μια ισοπαλία στο Χαριλάου lastmoican.Ο Άρης είναι αρκετά δυνατός φέτος και να είσαι σίγουρος ότι το παιχνίδι στο Καραισκάκη την επόμενη αγωνιστική θα είναι δύσκολο!
Λες να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Τζίγγερ στον Πάο και να του δώσουν το πρωτάθλημα?Δεν το νομίζω...
Άλλωστε για μένα αυτό που έχει σημασία είναι κάποια στιγμή να χαιρόμαστε να βλέπουμε μπάλα στο ελλ. ποδόσφαιρο.