ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Ούτε 12 ώρες δεν έλειψα και πάλι πρασινοκιτρίνισε το thread...Καλησπέρα στα "φυλακισμένα" και μη αδέρφια...
κόλαση έγινε τους έστειλε ο παπαγιώργης στο πυρ το εξώτερον.Ούτε 12 ώρες δεν έλειψα και πάλι πρασινοκιτρίνισε το thread...Καλησπέρα στα "φυλακισμένα" και μη αδέρφια...
Μόνο εγώ δηλαδή και ο Altec είμαστε τα καλά παιδιά εδώ?Δεν μπορείτε να είστε λίγο κόσμιοι??Αμάν πια,θα σας χώσω μέσα!!!!!!!κόλαση έγινε τους έστειλε ο παπαγιώργης στο πυρ το εξώτερον.
Εσένα φίλε σε εξαιρώ απ'όσα είπα,είσαι ΟΚ!!!!Άντε να βρεθούμε να κόψουμε την πίτα μας....υπερβαλεις αδελφε καλι!!!
με τον dark ολα οκ ειναι!!!!
εγω τα "πηρα" κρανιο διοτι ρωτησα κατι τον παπαγιωργο αρκετες φορες και με εγραψε στα αρχιδια του....
στο τέλος του μήνα όλοι μαζί.Εσένα φίλε σε εξαιρώ απ'όσα είπα,είσαι ΟΚ!!!!Άντε να βρεθούμε να κόψουμε την πίτα μας....
αριον μην ξεχασεις τις φανελες.στο τέλος του μήνα όλοι μαζί.
Καλώς τον!Απάντησέ μου στο άλλο thread τι έγινε προχθές...Καλησπέρα αδέρφια, έπειτα από έναν πραγματικό γολγοθά για αλλαγή παροχού Internet στην εποχή της Νέας Ευρυζωνικής Ελλάδας δηλώνω πάλι ΠΑΡΩΝ.
Καλά τι έγινε στο thread μας; Χαμός.....
[move][size=14pt]Λευτεριά στον Σκοτεινό!!! [/size][/move]
Τί έπαθε ο dark ρε???Και εγώ το ίδιο με εσένα πρόβλημα είχα....Καλησπέρα αδέρφια, έπειτα από έναν πραγματικό γολγοθά για αλλαγή παροχού Internet στην εποχή της Νέας Ευρυζωνικής Ελλάδας δηλώνω πάλι ΠΑΡΩΝ.
Καλά τι έγινε στο thread μας; Χαμός.....
[move][size=14pt]Λευτεριά στον Σκοτεινό!!! [/size][/move]
Μάλλον πλάκα κάνανε...Τί έπαθε ο dark ρε???Και εγώ το ίδιο με εσένα πρόβλημα είχα....
Καλά βρε Σόνυ, στην πλάκα δεν τα πέταξε τα μεσημεριανά?Ο dark από Δευτέρα..............
Καλά βρε Σόνυ, στην πλάκα δεν τα πέταξε τα μεσημεριανά?
Μωρέ κάτι παραπάνω ξέρω που σας λέω κρυφοβαζέλεςΤιμωρία και αυτός και εγώ μέχρι Δευτέρα.