Εσυ μην μιλας γιατι επιβαρηνης την θεση σου.γιατι δεν τους λες οτι σε εκανα εγω επειδη εισαι αεκ ??
Εχεις και δικαστηριο για αλλη υποθεση.
Εσυ μην μιλας γιατι επιβαρηνης την θεση σου.γιατι δεν τους λες οτι σε εκανα εγω επειδη εισαι αεκ ??
darkΑκόμα ρε το muted μου καριολια mods;;;;;
dark
σταματα λιγο να δω "αν" και "τι" θα μου απαντησει ο γιωργος..
πάει το Φρωσάκι πάει και η Νανά.
πάει το Φρωσάκι πάει και η Νανά.
Μπα, τώρα που δεν θα μπορεί να γράψει θα τους πετάξει τα μάτια όξωΕίναι δικά μου τώρα και τα 2!!!!
Εγώ το δέχομαι για περί χαβαλέ ΟΚ.Αλλά τα βρισίδια μεταξύ απαταιωνίων τις τελευταίες μέρες δεν είχαν προηγούμενο κ μάλιστα η αντιμετώπισή τους ήταν πολύ επιεικής.
Επειδή για κάποιους άλλους,και δεν μιλάω συγκεκριμένα για τον εαυτό μου,τους αντιμετωπίζουμε πιο αυστηρά.Εδώ κ τελειωνω γιατί ήδη πολύ ασχολήθηκα με τις μικρότητες ορισμένων φτηνών.
Καλά ειδικά σε σένα είναι πιο ευγενικοί,σε σύγκριση με μένα παλιότερα κ με κάποιους άλλους περι βρισιμάτων.Εκτός κ αν υπάρχει κα΄ποιο θρεντ που δεν το είδα.Αλλά με τα βρισίδια πραγματικά υπάρχουν 2 μέτρα κ 2 σταθμά.Τώρα όσον αφορά τις φώτο του Ζαχόπουλου αν είναι έτσι κ απαγορευέται σωστά.όσο για το warned πιστέυω σήμερα -αύριο θα είναι ιστορία.
Μάγος είσαι? ;)εμενα δεν μπορουν!!!
"μαλλον εχουν καιρο να γαμισουν και αρχιζαν να μαλακιζοντε.."
οχι αλτεκ!!Τι?????Κιτρινισατε τον φιλο μου????
Ετοιμαστητε για DDoS παλι...θα σας τσακισω ολους
θα λάβεις πμ αδελφέ.καλησπερα αδερφια μου.μια μερα ελειψα ποτε προλαβετε και πηρατε ολοι warned?ειδα πιο πριν οτι η συναντηση κανονιστηκε για 31/1.μερος δεν εχει κανονιστει ακομα ετσι?