Επισκέπτης
α ρε πατρίδα μέσα ο Παυλής
Όταν τον βάλει γράψε μου.....Παυλής και πάσης Ελλάδας βάλε και τον Αραμπατζή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γουστο που θα ειχε ε....αυτο ελειπε ρε μαν να μην παρετε αερα τη βεροια....Α, ρε φίλε psaxnw,που μου θες και ανατροπές..
μην λες μεγάλα λόγια μην αγριέψει ο σωφέρ και σας πάρει καμιά κούρσα με το ταξί.γουστο που θα ειχε ε....αυτο ελειπε ρε μαν να μην παρετε αερα τη βεροια....
τουλαχιστον σημερα θα κοιμηθειτε ενα βραδυ στην κορυφη...με 36 βαθμους...απο αυριο και παλι στο μειον....
μπαααααααααααα........στην πολυ χειροτερη,αυριο τετοια ωρα θα εχουμε τριπλη ισοβαθμια με εμας πρωτους....μην λες μεγάλα λόγια μην αγριέψει ο σωφέρ και σας πάρει καμιά κούρσα με το ταξί.
με κανένα αποτέλεσμα δεν υπάρχει τριπλή ισοβαθμίαμπαααααααααααα........στην πολυ χειροτερη,αυριο τετοια ωρα θα εχουμε τριπλη ισοβαθμια με εμας πρωτους....
εκτος αν ο φερερ πει παλι κανα κουλο οτι η αεκ ειναι πρωτη.....χοχοχοχοχο!!!
μαλακια ειπα σορυ ακυρο....γαυρος αεκ ισοβαθμια και βαζελος μειον ενα αν ερθει χ το αυριανο...με κανένα αποτέλεσμα δεν υπάρχει τριπλή ισοβαθμία
Πάλι μαλακία!ΑΕΚ πρώτη με 36..μαλακια ειπα σορυ ακυρο....γαυρος αεκ ισοβαθμια και βαζελος μειον ενα αν ερθει χ το αυριανο...
ναι ρε μαν εχεις δικιο....ειμαι γαμοζαυλακομενος μη με συνοριζεστε...Πάλι μαλακία!ΑΕΚ πρώτη με 36..
γαύρος δεύτερος και βάζελος τρίτος.Πάλι μαλακία!ΑΕΚ πρώτη με 36..
Είπες και τράβηξες προς το δάσος....ναι ρε μαν εχεις δικιο....ειμαι γαμοζαυλακομενος μη με συνοριζεστε...
στα υποθετικα δεν τα παω καλα...ας μιλησω με πραγματικα γεγονοτα...αυριο ο γαυρος θα ειναι πρωτος...τελεια και παυλα!!!
καλά τα λές ρε αδελφέ 2 γκόλ έβαλε σήμερα με την Μπαρτσελόνα , στα δύσκολα θέλουμε το γκόλ.Παιδιά μόλις γύρισα απο γήπεδο. Ευτυχώς πήγα και δεν το μετάνιωσα κοθόλου. Νομίζω οτι πρέπει να κρατήσουμε για πάντα τον μπλάνκο στην ομάδα. Θα γίνει μεγάλος παίκτης
καλά τα λές ρε αδελφέ 2 γκόλ έβαλε σήμερα με την Μπαρτσελόνα , στα δύσκολα θέλουμε το γκόλ.
Ναι όπως αέρα την πήρατε κι εσείς φέτος...Α ρε νοημοσύνεςγουστο που θα ειχε ε....αυτο ελειπε ρε μαν να μην παρετε αερα τη βεροια....
τουλαχιστον σημερα θα κοιμηθειτε ενα βραδυ στην κορυφη...με 36 βαθμους...απο αυριο και παλι στο μειον....
Φίλε μου στα δύσκολα ήτανε στον πάγκο. Το παληκάρι έχει καρφώσει 11 μπαλάκια σε 15 αγώνες(στους 4 ήτανε αλλαγή, δεν έπαιξε σε όλο το ματς). Αν ήτανε και λίγο πιο ομαδικοί οι συμπαίκτες του θα είχε βάλει και άλλακαλά τα λές ρε αδελφέ 2 γκόλ έβαλε σήμερα με την Μπαρτσελόνα , στα δύσκολα θέλουμε το γκόλ.