Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια μου σημερινοί συνπρωταθλητές,
φαντάσου σήμερα νίκη του βάζελου, συγκατοίκηση με τον αλλόθρησκο talos43 μαζί στα ούζα μαζί και στην πρωτιά.Καλημέρα!
Έτσι η Γκασμαδία arion...
ας τους να φαγωθούν σήμερα μόνοι τους.Και το Χ δεν μας χαλάει...να μην ξεθαρρεύουν και τα βαζέλια...
όταν ξυπνήσεις πάρε τηλέφωνο την ρεσεψιόν να σου φέρει η καμαριέρα το γάλα.Χανουμακια μην ξεθαρευετε γιατι εμεις θα το παρουμε
και θα βγουμε με το ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ στο τσαμπιονς λιγκ !!!
Και ειναι πολυ εφικτο αυτο το σεναριο ....
όταν ξυπνήσεις πάρε τηλέφωνο την ρεσεψιόν να σου φέρει η καμαριέρα το γάλα.
Θλάση ο Δέλλας...και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου να βρείτε σέντερ μπακ!!!!
Κάτι λέγαμε προχτές για το στήσιμο που έγινε το καλοκαίρι...
μαζί με τα ούζα θα σας πιώ και το αίμα χανούμια....άιντε γιατί πήρατε φόρα....θα πεθάνετε ρεεεεεεεεεεεε..........καλημέρα σας...φαντάσου σήμερα νίκη του βάζελου, συγκατοίκηση με τον αλλόθρησκο talos43 μαζί στα ούζα μαζί και στην πρωτιά.
στο επόμενο ραντεβού θα έχει και κλύσμα με γιαουρτοσκόρδιον.μαζί με τα ούζα θα σας πιώ και το αίμα χανούμια....άιντε γιατί πήρατε φόρα....θα πεθάνετε ρεεεεεεεεεεεε..........καλημέρα σας...
φυσικά θα σερβίρουμε και ορίτζιναλ ούζο Πλωμαρίου με Παυλή.ενισχυμένο έτσι?...
καλά με το Ματζουράκη ασχολείσαι αυτός έχει το ακαταλόγιστο δεν είδες τι έλεγε στην συνέντευξη προπονητών εχθές μετά το παιχνίδι?Μόλις έμαθα ότι ο Ματζουράκης μίλησε για διαιτησία-σφαγή στο χτεσινό ματς. Νομίζω αυτός ο άνθρωπος είναι το παγκόσμιο φαινόμενο προπονητή που χάνει 5-1 ( θα μπορούσε και 8-1 ή 9-1 ) και μιλάει για διαιτησία.Δηλαδη.....ΕΛΕΟΣ!!! Ο τύπος σε κάθε ομάδα κι αν είναι κάθε φορά που χάνει τα φορτώνει στη διαιτησία, μια έρευνα στις δηλώσεις του τα ταλαυταία χρόνια θα έβγαζε μια εξαιρετικά αστεία συλλογή.
Αυτό που λες, έχει το ακαταλόγιστο...καλά με το Ματζουράκη ασχολείσαι αυτός έχει το ακαταλόγιστο δεν είδες τι έλεγε στην συνέντευξη προπονητών εχθές μετά το παιχνίδι?
και αυτός ο προπονηταράς πέρασε από το λιμάνι.Αυτό που λες, έχει το ακαταλόγιστο...