Επισκέπτης
συνεχισε να προκαλεις τρομοκρατη-χουλιγκαν των πληκτρων..σε εχω συνδεσει..3)Απορώ πως γίνεται χτες να κάνατε όλοι πλακίτσα εδώ μέσα με τον "γελοτοποιό"
συνεχισε να προκαλεις τρομοκρατη-χουλιγκαν των πληκτρων..σε εχω συνδεσει..3)Απορώ πως γίνεται χτες να κάνατε όλοι πλακίτσα εδώ μέσα με τον "γελοτοποιό"
συνεχισε να προκαλεις τρομοκρατη-χουλιγκαν των πληκτρων..σε εχω συνδεσει..
Εγώτο διάβασα προσεκτικά το ποστ σου.Ημουν εν βρασμώ ψυχής λόγω των αποτελεσμάτων τελευταία κ δεν απάντησα.Σήμερα όντως πιο νηφάλιος σε πολλά συμφώνησα.
Εγώ ΑΥΡΙΟ θα πάω να δω την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ για να βοηθησω τους παίχτες μας κ τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
ασε ρε φιλε..με ποιον εκανες πλακα εχτες-προχτες???αλλου το δουλεματακι..Σε σένα αναφέρθηκε;δεν είδα να σε ονοματάζει;
ασε ρε φιλε..με ποιον εκανες πλακα εχτες-προχτες???αλλου το δουλεματακι..
Original σημαίνει δεν απογοητεύομαι, ΑΕΚ σημαίνει είμαι για τα δύσκολα.Ολοι κοντά στην ομάδα
Πάμε για το 8 Χ 8 μέχρι να ρθουν τα βαζέλια στο ΟΑΚΑ όπου θα τα περιποιηθούμε κατάλληλα...ειδικα΄τον Ν'Ντόι
ΑΕΚΤΖΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΑΕΚΤΖΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ
ΑΕΚΤΖΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΑΕΚΤΖΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΑΕΚΤΖΗ ΞΕΙΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΑΕΚΤΖΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ
Εσύ παλιοκρητικέ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;;
Μεγάλο ντέρμπι στην ψηφοφορία...νομίζω ότι είναι αντιπροσωπευτικό του κλίματος που επικρατεί στους φιλάθλους της ΑΕΚ για τον Φερέρ!
Μπα δεν νομίζω!Λες να τον φοβούνται?Τα περισσότερα "Να φύγει" είναι από άλλους μη ΑΕΚτζήδες........λέω εγώ τώρα.
Μπα δεν νομίζω!Λες να τον φοβούνται?
Original σημαίνει δεν απογοητεύομαι, ΑΕΚ σημαίνει είμαι για τα δύσκολα.Ολοι κοντά στην ομάδα