Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.392
- Πόντοι
- 12.056
Αν περιμέναμε από σένα να έρθεις κ κάποιους σαν κ σένα ,πάει θα το χαμε κλείσει το μαγαζί.
Γιατι...μετοχος εισαι?? ;) ;)
Αν περιμέναμε από σένα να έρθεις κ κάποιους σαν κ σένα ,πάει θα το χαμε κλείσει το μαγαζί.
μεταγραφή τον ΛεμονήΝΑΙ ρε. Γιατί να φύγει;;;αν είναι να σώσεις κάτι από ότι έχει απομείνει,αν διώξεις τον Φερέρ θα το κερδίσεις;;;και ποιον να φέρεις,έχεις κάτι να προτείνεις;
καλημερα αλλοθρησκοι....Καλημέρα αδέλφια μου
Άντε να πάμε αύριο ΟΑΚΑ να δούμε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ η οποία κ να μας πικραίνει λίγο τελευταία δεν παύει αν είναι η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ και πρέπει να τις συμπαραστεκόμαστε ΟΛΟΙ ακόμα κ στις δύσκολες στιγμές.
Αδέλφια όλοι στο ΟΑΚΑ αύριο για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ που μας έχει ανάγκη..
[move]ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ[/move]
Εσύ Νανά θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;
Νταρκ να σε ενημερώσω ότι η ομάδα θα έχει εντυπωσιακή υποστήριξη από το πέταλο αύριο.Από τους υπόλοιπους τους υγειώς σκεπτόμενους ,στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι και εγώ μιας και έχω διαρκείας στην 6,δεν ξέρω γιατί αυτοί είναι όπου φυσάει ο άνεμος.
Εγώ είμαι αγανακτισμένος με τη διοίκηση που ασχολείτε συνέχεια με τον κόσμο,με το αν έχει μακρύ μαλλί ο ένας ή μούσι ο άλλος κτλ, και δεν κοιτάει τα σοβαρά προβλήματα της ομάδας τώρα που ακόμα υπάρχει χρόνος να λυθούν.Ας αφήσει λοιπόν τα περιπολικά και λοιπές αρχιδιές και γραφικότητες, μη φοβάται δεν απειλήται από κανέναν.
Όλοι κοντά στην όμαδα,στηρίζουμε 90' λεπτά με θετική σκέψη και φωνή.
στις χαρες και στις λυπες μαζιΠρος θεού δεν την λέω σε κάποιον ούτε είμαι σε θέση να κάνω υποδείξεις σε κανένα.Στην θέση που βρισκόμαστε-εντάξει δεν είναι κ η τραγικότερη,καλό θα ήταν να παραμείνουμε ήσυχοι κ δίπλα στην ομάδα μας που μας έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.όταν θα ρθει η ώρα του ταμείου θα γίνει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Εγώ αύριο που θα πάω στο γήπεδο,θα χειροκροτήσω και θα φωνάξω για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
1)Έχω διαρκείας στο πέταλο και ναι αύριο θα είμαι εκεί και θα φωνάξω με όλη τη δύναμη της φωνής μου για την ΑΕΚάρα αλλά και για τον Σέρα Φερέρ και για όλους όπως πάντα.
2)Ρε LIAKOS πήγαινε πες στους φίλους σου που σου είπαν αυτο που σου είπαν να πάνε να κοιτακτούν λίγο σε κανά γιατρό. Δε κάνει κακό κανα τσεκ-απ που και που.
3)Απορώ πως γίνεται χτες να κάνατε όλοι πλακίτσα εδώ μέσα με τον "γελοτοποιό" και να μην είδα ούτε ένα σχόλειο για το τελευταίο μου (εννοώ τελευταίο πριν από αυτό) post. Φαίνεται ότι οι ερυθροπράσινες απόψεις έχουν περάσει για τα καλά στο πετσί μας.
4)Και επαναλαμβάνω ρε μπας και δεν είμαι ΑΕΚ?
ΑΕΚάρα σε χιόνια και βροχές...