Διαγραμμένο μέλος 227076
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 3.700
- Πόντοι
- 2.596
Μπαααααααα...Κατι αλλο βλεπω εγω....
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την προπόνηση. Γιατι την Κυριακή παίζουμε με τον ολυμπιακό άλφα.μωρη ντροπη του περιστεριου, αμα σε αυτο που εγραψα σε χαλασαν τα κεφαλαια που στα αρχιδια μου να χρησιμοποιησω, και οχι το επερχομενο οθωμανικο γαμησι που θα φατε οι χανουμισες (μερα της γυναικας σημερα αλλωστε), τοτε το μονο μικρο στη συζητηση ειναι η αντιληψη σου. Μεινε συντονισμενος, παρε λιγο λιπαντικο απο το φαρμακειο και ξεκινα σπατουλαρισμα στη σουφρα σου, γιατι σημερα τα δοκαρια οσο και να τα μετρησετε θα σας τα φορεσουν με πιεση.
Τελικά τίνος οπαδός είσαι;Γαμω τον ατρομητο, μονο ολυμπιακος μωρη πουτανα. Σε 4 μερες θα σας θυμισουμε το υποτακτικο σας παρελθον
Ποιός είναι αυτός ο πισωγλέντης που έχουν για έμβλημα στην μπλούζα;Μπαααααααα...Κατι αλλο βλεπω εγω....
αυτός τυπεΠοιός είναι αυτός ο πισωγλέντης που έχουν για έμβλημα στην μπλούζα;
Α όχι αυτός που έφαγε την πούτσα του Λιβάι πριν 1 μήνα;αυτός τυπε
έχετε φάει μαν εσείς αμέτρητες.Α όχι αυτός που έφαγε την πούτσα του Λιβάι πριν 1 μήνα;
κι εσείς έχετε φάει αμέτρητες και στο εξής θα τις τρώτε κάθε χρονιά και στην γηπεδάρα μας και στην σιδηροκατασκευή σας στο Φάληροέχετε φάει μαν εσείς αμέτρητες.
Εντάξει τυπε μου θα τα δούμεκι εσείς έχετε φάει αμέτρητες και στο εξής θα τις τρώτε κάθε χρονιά και στην γηπεδάρα μας και στην σιδηροκατασκευή σας στο Φάληρο
Βαστα παλατζα ρε καπετάνιο, βαστα. Κάνε τώρα χαρές και πανηγύρια και άσε το μέλλον...κι εσείς έχετε φάει αμέτρητες και στο εξής θα τις τρώτε κάθε χρονιά και στην γηπεδάρα μας και στην σιδηροκατασκευή σας στο Φάληρο
τυπε μου, εσυ τι λες? να βαλουμε τους βασικους την κυριακη?κι εσείς έχετε φάει αμέτρητες και στο εξής θα τις τρώτε κάθε χρονιά και στην γηπεδάρα μας και στην σιδηροκατασκευή σας στο Φάληρο
Όσοι έχουν μυαλο στο κεφαλι τους θα καταλάβουν ότι κάνουμε καυλαντα και ωραία καζούρα και θα συμμετάσχουν.μάγκες καυλαντα κάνουμε υγεία
Ε ναι! Αλίμονο. Ας κερδίσει ο καλύτερος και μόνο αγάπη στον φίλο μας τον σκατόγαυρο!μάγκες καυλαντα κάνουμε υγεία
Φίλε μου, εγώ στην θέση σου, θα έλεγα στον φίλο μου τον θεόχοντρο, να δώσει 10 εκ. στον Αλμέιδα και άλλα 10 στην ΑΕΚ μήπως κάνετε ομάδα. Ξέρετε εσείς. Το έχετε κάνει και στο παρελθόνΒαστα παλατζα ρε καπετάνιο, βαστα. Κάνε τώρα χαρές και πανηγύρια και άσε το μέλλον...
Όσο για το αμέτρητες, εμείς ξέρουμε ποσες μας έχετε ρίξει. Εσείς έχετε χάσει το μέτρημα.
Ένα θα σου πω: ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ!τυπε μου, εσυ τι λες? να βαλουμε τους βασικους την κυριακη?
Όχι όμως και πουτσες,εμείς τι πρέπει να πουμε τόσα χρόνιαΌσοι έχουν μυαλο στο κεφαλι τους θα καταλάβουν ότι κάνουμε καυλαντα και ωραία καζούρα και θα συμμετάσχουν.
και να ξερεις και κατι αλλο, οι επιστημονες κανουνε παντα καυλαντα και πλακιτσαΑ όχι αυτός που έφαγε την πούτσα του Λιβάι πριν 1 μήνα;