troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
οχι ρε θειο!!! παραξηγησες σε εσενα ειπα συγχαρητηρια επειδη εισαι καλος ανθρωποςΠότε έγινες Αρειανός βρέ;
οχι ρε θειο!!! παραξηγησες σε εσενα ειπα συγχαρητηρια επειδη εισαι καλος ανθρωποςΠότε έγινες Αρειανός βρέ;
οχι ρε θειο!!! παραξηγησες σε εσενα ειπα συγχαρητηρια επειδη εισαι καλος ανθρωπος
Γειά σου φίλε@Γαμαικανέ, σου το έχω πει πολλάκις, << μηδένα πριν του τέλους μακάριζε>>.
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια λές και μετά εξαφανίζεσαι με την ουρά κάτω απο τα σκέλια.
Την Κυριακή που θα ξαναχάσεις περιμένω να μου δώσεις συγχαρητήρια.
Ζείς ρε;Γειά σου φίλε
Χρόνια και ζαμάνια
Την παλεύουμεΖείς ρε;
Τι έγινε; Εκτός από τον κώλο των σκουλικιών πόνεσε και ο δικός σου;ουστ μαϊμουδες!!!!
με συγκινησατε ρε μπαγασα...μου θυμισατε ωραιες εποχες επι κοκκαλη...Τι έγινε; Εκτός από τον κώλο των σκουλικιών πόνεσε και ο δικός σου;
Τι έγινε ψωλατράχτρα; Είσαι εντάξυ τώρα γαμημένη αδερφή; Γαμιόλα σου άρεσε; Σου τον περιποιηθήκαμε πάλι τον κώλο σου ε; Δεν έχεις παράπονο; 2-0 από το ημιχρόνο και με δέκα παίκτες από το 70 και πάλι τον ρούδηξες. Και ο διαιτητής μια χαρά δικός σου ήταν. Κόκκινη που αν έδειχναν τέτοιες κόκκινες στα παιχνίδια θα έβγαιναν 6-7 σε κάθε παιχνίδι. 5 λεπτά καθυστερήσεις ο τέταρτος στο 99 το σφύριξε. Έκανε ότι μπορούσε ο χοντρός να σε βοηθήσει, αλλά τι να κάνει και αυτός. Βαρέλι δίχως πάτο πάλι ο πάτος σου. Τράβα τώρα στη Σαλονίκη. Τοίχο τοίχο όμως γιατί η σούφρα σου έχει γίνει μαύρη τρύπα από τις ψωλιές.Την παλεύουμε
Σωστά. Γιατί 4 λεπτά καθυστερήσεις ο 4ος στο 99 το σφύριξε ο διαιτητής. Και η κόκκινη; Δε μπορώ να πω. Αν μοίραζαν τέτοιες κόκκινες σε όλα τα ματς θα έβγαιναν 6-7.με συγκινησατε ρε μπαγασα...μου θυμισατε ωραιες εποχες επι κοκκαλη...
μεχρι και ο γιαννικης ντραπηκε και τον εβγαλε στο 25 τον αλλον τον φουκαρα...δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει παιχτης που να επρεπε να παρει 2 κοκκινες μεσα σε 10 λεπτα...Σωστά. Γιατί 4 λεπτά καθυστερήσεις ο 4ος στο 99 το σφύριξε ο διαιτητής. Και η κόκκινη; Δε μπορώ να πω. Αν μοίραζαν τέτοιες κόκκινες σε όλα τα ματς θα έβγαιναν 6-7.
Σκούπισε τα δάκρυά σου τώρα Ηλέκτρα.
Υποθέτω ότι όταν έδειχνε το παιχνίδι η τηλεόραση ήσουν έξω για καφέ ε; Γιατί δε μπορεί; θα είδες ότι στο 1ο ριπλέυ (από πίσω) φαίνεται το γόνατο στο πίσω μέρος του μηρού του Μάνταλου. Πέρα ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδα περίπτωση πέναλντι που έδωσε στο Βόλο στο ματς με την ΑΕΚ. Η κόκκινη είναι απλά ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ (είπαμε αν έβγαιναν κόκκινες σε τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα παιχνίδια θα έβγαιναν 6-7) συν 5 λεπτά καθυστερήσεις παραπάνω από αυτές που έδειξε.μεχρι και ο γιαννικης ντραπηκε και τον εβγαλε στο 25 τον αλλον τον φουκαρα...δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει παιχτης που να επρεπε να παρει 2 κοκκινες μεσα σε 10 λεπτα...
και η βουτια του μανδαλου στο 2-0 ηταν συγκινητικη...στανταρ ηταν μες στην τριαδα των μεταλλιων στις καταδυσεις απο 10μετρο βατηρα στους ολυμπιακους αγωνες μαζι με 2 κινεζους...
στην φαση του μανδαλου πρεπει να υπηρξε και επαφη στις φανελες....ασ τα να πανε....Υποθέτω ότι όταν έδειχνε το παιχνίδι η τηλεόραση ήσουν έξω για καφέ ε; Γιατί δε μπορεί; θα είδες ότι στο 1ο ριπλέυ (από πίσω) φαίνεται το γόνατο στο πίσω μέρος του μηρού του Μάνταλου. Πέρα ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδα περίπτωση πέναλντι που έδωσε στο Βόλο στο ματς με την ΑΕΚ. Η κόκκινη είναι απλά ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ (είπαμε αν έβγαιναν κόκκινες σε τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα παιχνίδια θα έβγαιναν 6-7) συν 5 λεπτά καθυστερήσεις παραπάνω από αυτές που έδειξε.
Αλλά σε καταλαβαίνω. Να έχει κάνει προσπάθεια ο χοντρός να να παίρνει τα αρχίδια μου, θα νευρίαζα και εγώ.
Πάντως ο τέρμας μας ε; Δεν έχεις παράπονο. Ε ναυαρχούκο!!!Θα εξαφανιστει παλι το μαλακισμένο και θα ξαναρθει στο δευτερο γυρο να μας ζαλιζει τα ούμπαλα...ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ!
Σχετικό με τα παραπάνω:Θα δω την ομαδα τους πώς θα αντιμετωπίσει γαυρο και ΠΑΟΚ/ΠΑΟ.Με μας όλοι τον υπερ παντων αγωνα..Καλο ειναι αυτο ,αλλα να ισχυει για όλους!
Ειπαμε,δε βγαινουν οι προβλεψεις μου..ΓΟΥΡΙ το εχω ρε!Πάντως ο τέρμας μας ε; Δεν έχεις παράπονο. Ε ναυαρχούκο!!!
Δες το ριπλέι λέμε. Δε θα κάτσω να σου το βάλω (το ριπλέι) εγώ.στην φαση του μανδαλου πρεπει να υπηρξε και επαφη στις φανελες....ασ τα να πανε....
κριμα που δεν συμμετειχε σε αυτο το ματς ο θρυλος να ειχαμε αφιερωματα μεχρι το 2040....τεσπα, θα μεινουμε με το οφσαιτ του κατσουρανη και το χερι το μανιατη...