Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
@Γαμαικανέ, σου το έχω πει πολλάκις, << μηδένα πριν του τέλους μακάριζε>>.
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια λές και μετά εξαφανίζεσαι με την ουρά κάτω απο τα σκέλια.
Την Κυριακή που θα ξαναχάσεις περιμένω να μου δώσεις συγχαρητήρια.
Γειά σου φίλε
Χρόνια και ζαμάνια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ουστ μαϊμουδες!!!!
monkey-funny.gif

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Σε φωνάζουν σκουλήκι, σε λένε ερπετό.. και της φαπας αφεντικό..

• Like
Αντιδράσεις: fil69

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι έγινε ψωλατράχτρα; Είσαι εντάξυ τώρα γαμημένη αδερφή; Γαμιόλα σου άρεσε; Σου τον περιποιηθήκαμε πάλι τον κώλο σου ε; Δεν έχεις παράπονο; 2-0 από το ημιχρόνο και με δέκα παίκτες από το 70 και πάλι τον ρούδηξες. Και ο διαιτητής μια χαρά δικός σου ήταν. Κόκκινη που αν έδειχναν τέτοιες κόκκινες στα παιχνίδια θα έβγαιναν 6-7 σε κάθε παιχνίδι. 5 λεπτά καθυστερήσεις ο τέταρτος στο 99 το σφύριξε. Έκανε ότι μπορούσε ο χοντρός να σε βοηθήσει, αλλά τι να κάνει και αυτός. Βαρέλι δίχως πάτο πάλι ο πάτος σου. Τράβα τώρα στη Σαλονίκη. Τοίχο τοίχο όμως γιατί η σούφρα σου έχει γίνει μαύρη τρύπα από τις ψωλιές.
Υ.Γ Πες του λόχα σου ότι δεν θέλεις άλλον πούτσο σήμερα. Χόρτασες. Από την άλλη βδομάδα πές του

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
με συγκινησατε ρε μπαγασα...μου θυμισατε ωραιες εποχες επι κοκκαλη...
:cry: :grouphug:
Σωστά. Γιατί 4 λεπτά καθυστερήσεις ο 4ος στο 99 το σφύριξε ο διαιτητής. Και η κόκκινη; Δε μπορώ να πω. Αν μοίραζαν τέτοιες κόκκινες σε όλα τα ματς θα έβγαιναν 6-7.
Σκούπισε τα δάκρυά σου τώρα Ηλέκτρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Σωστά. Γιατί 4 λεπτά καθυστερήσεις ο 4ος στο 99 το σφύριξε ο διαιτητής. Και η κόκκινη; Δε μπορώ να πω. Αν μοίραζαν τέτοιες κόκκινες σε όλα τα ματς θα έβγαιναν 6-7.
Σκούπισε τα δάκρυά σου τώρα Ηλέκτρα.
μεχρι και ο γιαννικης ντραπηκε και τον εβγαλε στο 25 τον αλλον τον φουκαρα...δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει παιχτης που να επρεπε να παρει 2 κοκκινες μεσα σε 10 λεπτα...
και η βουτια του μανδαλου στο 2-0 ηταν συγκινητικη...στανταρ ηταν μες στην τριαδα των μεταλλιων στις καταδυσεις απο 10μετρο βατηρα στους ολυμπιακους αγωνες μαζι με 2 κινεζους...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Θα εξαφανιστει παλι το μαλακισμένο και θα ξαναρθει στο δευτερο γυρο να μας ζαλιζει τα ούμπαλα...ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ!
Σχετικό με τα παραπάνω:Θα δω την ομαδα τους πώς θα αντιμετωπίσει γαυρο και ΠΑΟΚ/ΠΑΟ.Με μας όλοι τον υπερ παντων αγωνα..Καλο ειναι αυτο ,αλλα να ισχυει για όλους!

• Like
Αντιδράσεις: fil69

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μεχρι και ο γιαννικης ντραπηκε και τον εβγαλε στο 25 τον αλλον τον φουκαρα...δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει παιχτης που να επρεπε να παρει 2 κοκκινες μεσα σε 10 λεπτα...
και η βουτια του μανδαλου στο 2-0 ηταν συγκινητικη...στανταρ ηταν μες στην τριαδα των μεταλλιων στις καταδυσεις απο 10μετρο βατηρα στους ολυμπιακους αγωνες μαζι με 2 κινεζους...
Υποθέτω ότι όταν έδειχνε το παιχνίδι η τηλεόραση ήσουν έξω για καφέ ε; Γιατί δε μπορεί; θα είδες ότι στο 1ο ριπλέυ (από πίσω) φαίνεται το γόνατο στο πίσω μέρος του μηρού του Μάνταλου. Πέρα ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδα περίπτωση πέναλντι που έδωσε στο Βόλο στο ματς με την ΑΕΚ. Η κόκκινη είναι απλά ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ (είπαμε αν έβγαιναν κόκκινες σε τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα παιχνίδια θα έβγαιναν 6-7) συν 5 λεπτά καθυστερήσεις παραπάνω από αυτές που έδειξε.

Αλλά σε καταλαβαίνω. Να έχει κάνει προσπάθεια ο χοντρός να να παίρνει τα αρχίδια μου, θα νευρίαζα και εγώ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Υποθέτω ότι όταν έδειχνε το παιχνίδι η τηλεόραση ήσουν έξω για καφέ ε; Γιατί δε μπορεί; θα είδες ότι στο 1ο ριπλέυ (από πίσω) φαίνεται το γόνατο στο πίσω μέρος του μηρού του Μάνταλου. Πέρα ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδα περίπτωση πέναλντι που έδωσε στο Βόλο στο ματς με την ΑΕΚ. Η κόκκινη είναι απλά ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ (είπαμε αν έβγαιναν κόκκινες σε τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα παιχνίδια θα έβγαιναν 6-7) συν 5 λεπτά καθυστερήσεις παραπάνω από αυτές που έδειξε.

Αλλά σε καταλαβαίνω. Να έχει κάνει προσπάθεια ο χοντρός να να παίρνει τα αρχίδια μου, θα νευρίαζα και εγώ.
στην φαση του μανδαλου πρεπει να υπηρξε και επαφη στις φανελες....ασ τα να πανε.... :confused:
κριμα που δεν συμμετειχε σε αυτο το ματς ο θρυλος να ειχαμε αφιερωματα μεχρι το 2040....τεσπα, θα μεινουμε με το οφσαιτ του κατσουρανη και το χερι το μανιατη...:cry:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θα εξαφανιστει παλι το μαλακισμένο και θα ξαναρθει στο δευτερο γυρο να μας ζαλιζει τα ούμπαλα...ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ!
Σχετικό με τα παραπάνω:Θα δω την ομαδα τους πώς θα αντιμετωπίσει γαυρο και ΠΑΟΚ/ΠΑΟ.Με μας όλοι τον υπερ παντων αγωνα..Καλο ειναι αυτο ,αλλα να ισχυει για όλους!
Πάντως ο τέρμας μας ε; Δεν έχεις παράπονο. Ε ναυαρχούκο!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
στην φαση του μανδαλου πρεπει να υπηρξε και επαφη στις φανελες....ασ τα να πανε.... :confused:
κριμα που δεν συμμετειχε σε αυτο το ματς ο θρυλος να ειχαμε αφιερωματα μεχρι το 2040....τεσπα, θα μεινουμε με το οφσαιτ του κατσουρανη και το χερι το μανιατη...:cry:
Δες το ριπλέι λέμε. Δε θα κάτσω να σου το βάλω (το ριπλέι) εγώ.
Σκούπισε τα δάκρυα σου τώρα. Ξέρω είναι κολόπαιδα. Εσύ να κάθεσαι να παίρνεις τηλέφωνα στο ημίχρονο στον διαιτητή και να τους λες να βοηθήσει τον Άρη να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ και αυτά τα γαμημένα μπάσταρδα να μη μπορούν. Γάματα σου λέω. Και εγώ θα έκλαιγα. Τράβα τώρα φάε ένα σουβλάκι με τζατζίκι και θα σου περάσει. Πιες και μια Κλίαφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom