Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Έχεις εσύ τουλάχιστον να βάλεις κάποιο λινκ με την κατά τον Τάκη επίθεση του Μελισσάν στα αποδυτήρια;;;

Και είπαμε το σουβλάκι με τζατζίκι και μια κλιάφα
Εγώ δεν ξέρω, δεν ήμουν παρών, εσύ ΞΕΡΕΙΣ;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Πες εσύ ρε, δεν είσαι σουρωμένος, γιατί τον έβγαλε στο 20 τον άλλο τον τραχανά; Μπας και βγάλει την τσίμπλα ο μπούφος
Μα ειπε μόνος του, επειδή πήρε νωρίς κάρτα και ο όλο κ όλο στο Βόλο ένα μπαράζ, έκανε συνέχεια επιθέσεις από την πλευρά του. Που το περίεργο? :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν αντέχεσαι, είσαι εντελώς καμμένος μπετόβλακας. Ο ένας κάνει κλάδεμα για 2η κίτρινη και το κοράκι δίνει κόρνερ για να μη δώσει το φάουλ και την κάρτα. Ο Γιαννίκης, έξυπνα, το καταλαβαίνει και τον βγάζει μετά από 10 λεπτά, στο 20 του αγώνα, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, δεν υπάρχει τραυματισμός ούτε αλλαγή πλάνου.
Πέναλτυ στο σπυριάρικο δεν υπάρχει, το δεύτερο ριπλέι δείχνει πεντακάθαρα όλη τη φάση και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ.
Η κόκκινη είναι ο ορισμός του τελευταίου παίκτη που τραβάει από πίσω τον επιθετικό που βγαίνει μόνος απέναντι στην εστία.

Τέλος συζήτησης, τράβα πιές καμιά τζούρα από το λαθραίο του νιάου.
Το πρώτο ριπλέι μπετόβλακα είναι από πίσω και φαίνεται καθαρά, γιατί είναι και το μόνο ΚΟΝΤΙΝΟ. ΤΟ δεύτερο είναι από τα πλάγια και μακρινό
Ο ορισμός όμως λέει "προφανή θέση για γκολ" συν ότι δεν είναι τελευταίος παίκτης (υπάρχει και ο Βράνιες δίπλα). Εκτός αν θες να μας πεις ότι ο παίκτης του Αρη είναι σε "προφανή θέση για γκολ" στο σημείο που έγινε ή ότι ο Μήτογλου είναι ο τελευταίος παίκτης.

Αλλά δε φταις εσύ....
Τράβα τώρα να φας 3 σουβλάκια με τζατζίκι και 2 κλιάφες

Υ.Γ Ναρκωτικά κάποιος άλλος πηγαινοφαίρνει. Και αυτό εγώ θα σου το μάθω. Μη ρωτήσεις ποιος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Μα ειπε μόνος του, επειδή πήρε νωρίς κάρτα και ο όλο κ όλο στο Βόλο ένα μπαράζ, έκανε συνέχεια επιθέσεις από την πλευρά του. Που το περίεργο? :think:
Μα δεν είπα εγώ οτι είναι περίεργο, καθόλου, έκανε δυο φάουλ, το ένα για δεύτερη κίτρινη και σωστά τον έβγαλε. Ο άλλος ο τσίμπλας δε χαμπαριάζει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ δεν ξέρω, δεν ήμουν παρών, εσύ ΞΕΡΕΙΣ;

Ααααααααααααα το είπε ο Μάτζιος. ΟΚ. Αφού το είπε ο Μάτζιος έτσι έγινε. Τι να λέμε τώρα. Το είπε ο Μάτζιος; Έτσι έγινε. ΤΕΡΜΑ.
Ούτε εγώ ήμουν, ούτε ξέρω. Ο Τάκης έγραψε ότι πήγε ο Μελισσάν στα αποδυτήρια (θα του το είπαν μάλλον από τον Άρη). Από την άλλη η ΑΕΚ λέει ότι έβριζαν τους παίκτες της ΑΕΚ στο ημίχρονο ο πουτάνας γιος Νιαρχάκος και ο βοηθός προπονητή του Μάτζιου, ενώ ο ίδιος ο Μάτζιος έβριζε τον 4ο

• Like
Αντιδράσεις: fil69

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Το πρώτο ριπλέι μπετόβλακα είναι από πίσω και φαίνεται καθαρά, γιατί είναι και το μόνο ΚΟΝΤΙΝΟ. ΤΟ δεύτερο είναι από τα πλάγια και μακρινό
Ο ορισμός όμως λέει "προφανή θέση για γκολ" συν ότι δεν είναι τελευταίος παίκτης (υπάρχει και ο Βράνιες δίπλα). Εκτός αν θες να μας πεις ότι ο παίκτης του Αρη είναι σε "προφανή θέση για γκολ" στο σημείο που έγινε ή ότι ο Μήτογλου είναι ο τελευταίος παίκτης.

Αλλά δε φταις εσύ....
Τράβα τώρα να φας 3 σουβλάκια με τζατζίκι και 2 κλιάφες

Υ.Γ Ναρκωτικά κάποιος άλλος πηγαινοφαίρνει. Και αυτό εγώ θα σου το μάθω. Μη ρωτήσεις ποιος
Το ριπλει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΑ, ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Ααααααααααααα το είπε ο Μάτζιος. ΟΚ. Αφού το είπε ο Μάτζιος έτσι έγινε. Τι να λέμε τώρα. Το είπε ο Μάτζιος; Έτσι έγινε. ΤΕΡΜΑ.
Ούτε εγώ ήμουν, ούτε ξέρω. Ο Τάκης έγραψε ότι πήγε ο Μελισσάν στα αποδυτήρια (θα του το είπαν μάλλον από τον Άρη). Από την άλλη η ΑΕΚ λέει ότι έβριζαν τους παίκτες της ΑΕΚ στο ημίχρονο ο πουτάνας γιος Νιαρχάκος και ο βοηθός προπονητή του Μάτζιου, ενώ ο ίδιος ο Μάτζιος έβριζε τον 4ο
Ενώ αμα τα λέει της πουτάνας ο γιος ο λαθρέμπορος είναι αλήθεια.

Αει ρε μπετόβλακα, μυρωδιά δεν έχεις και μιλάς για μπάλα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Κλασσικός αρουλης πολύ μανούρα και στο τέλος φάπα..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μα δεν είπα εγώ οτι είναι περίεργο, καθόλου, έκανε δυο φάουλ, το ένα για δεύτερη κίτρινη και σωστά τον έβγαλε. Ο άλλος ο τσίμπλας δε χαμπαριάζει.
Έλα ρε μαλάκα που το ένα ήταν για 2η κάρτα.
Μάλακα ξέρεις ο προπονητής στο παιχνίδι βλέπει το παιχνίδι. Ο Άρης από τη μεριά του Ρότα έκανε πάρτι μέχρι τότε. Ότι πήγε να κάνει από εκεί το έκανε. Δηλάδη επειδή τον άλλαξε ενώ είχε κάρτα το έκανε γιατί του "χαρήστηκε" η δεύτερη; Όχι για να βάλει κάποιον άλλον να κλείσει τη τρύπα που είχε η ομάδα αμυντικά από εκεί;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενώ αμα τα λέει της πουτάνας ο γιος ο λαθρέμπορος είναι αλήθεια.

Αει ρε μπετόβλακα, μυρωδιά δεν έχεις και μιλάς για μπάλα.
Καταρχάς ο Μελισσανίδης δεν είπε τίποτα. Δεν έκανε καμία δήλωση.
Κάνε μας τη χάρη τώρα βλακώστρωτε και πήγαινε φάε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ριπλει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΑ, ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.
Capture 1.JPG

Αυτό λες;;;
Απλά για την ενημέρωσή σου το ριπλέι που δείχνει τη φάση από πίσω είναι πιο κοντινό. Αλλά ξαναρωτώ; Αυτό το ριπλέι λες εσύ;;;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
τα πραγματα δειχνουν οτι ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ θα κοντραριστουν για το Πρωταθλημα βαση της βαθμολογικης καταστασης. ο Αρης ειναι πολυ πισω ο Παναθηναικος δεν κερδισε ουτε τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ δεν εκανε το κατι παραπανω στις μεταγραφες. Οποτε και ο Ολυμπιακος μεχρι τωρα δεν δειχνει οτι εχει μεγαλη διαφορα με τις αλλες ομαδες αν ο τιγρης χωσει το Ιανουαριο λεφτα για κανα 2 καλες μεταγραφες μπορει η ΑΕΚ να ελπιζει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Έλα ρε μαλάκα που το ένα ήταν για 2η κάρτα.
Μάλακα ξέρεις ο προπονητής στο παιχνίδι βλέπει το παιχνίδι. Ο Άρης από τη μεριά του Ρότα έκανε πάρτι μέχρι τότε. Ότι πήγε να κάνει από εκεί το έκανε. Δηλάδη επειδή τον άλλαξε ενώ είχε κάρτα το έκανε γιατί του "χαρήστηκε" η δεύτερη; Όχι για να βάλει κάποιον άλλον να κλείσει τη τρύπα που είχε η ομάδα αμυντικά από εκεί;;

Καταρχάς ο Μελισσανίδης δεν είπε τίποτα. Δεν έκανε καμία δήλωση.
Κάνε μας τη χάρη τώρα βλακώστρωτε και πήγαινε φάε
Ναι, το ένα που σήκωσε έξω από την περιοχή αριστερά τον επιθετικό ήταν για κάρτα. Και δεν έδωσε φάουλ, αντί για άουτ έδωσε κόρνερ. Στο βίντεο που έβαλες δεν υπάρχει αυτή η φάση.

Ναι, δεν έκανε δήλωση ο νιαου, έχεις δίκιο.

Άλλωστε ο λαθρέμπορας είναι γνωστός για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχεις δίκιο, πέναλτυ-κόκκινη κάρτα και τιμωρία του αμυντικού για 10 αγωνιστικές.
Νταξ οκ.
Ας ξεκινήσουμε με τα απλά. Καμία σχέση ο παίκτης του Άρη με τη μπάλα (τουλάχιστον 1 μέτρο μακρια) Γόνατο του παίκτη του Άρη βρίσκει στο μηρό του Μάνταλου. Και από το ριπλέι που λέω εγώ υπάρχει και πέναλντι χαμηλά.
Ίδιο πέναλντι ο Βόλος την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν μπορώ να σου πω πόσα τέτοια πέναλντι έχει κερδίσει υπέρ του ο ΟΣΦΠ, γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος δεν έχει μπορέσει να μετρήσει μέχρι τώρα μέχρι αυτόν τον αριθμό για να μπορεί να τον καταγράψει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
τα πραγματα δειχνουν οτι ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ θα κοντραριστουν για το Πρωταθλημα βαση της βαθμολογικης καταστασης. ο Αρης ειναι πολυ πισω ο Παναθηναικος δεν κερδισε ουτε τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ δεν εκανε το κατι παραπανω στις μεταγραφες. Οποτε και ο Ολυμπιακος μεχρι τωρα δεν δειχνει οτι εχει μεγαλη διαφορα με τις αλλες ομαδες αν ο τιγρης χωσει το Ιανουαριο λεφτα για κανα 2 καλες μεταγραφες μπορει η ΑΕΚ να ελπιζει
Αυτό το πράγμα που είδες σήμερα πιστεύεις οτι θα κυνηγήσει τον ολυμπιακό;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι, το ένα που σήκωσε έξω από την περιοχή αριστερά τον επιθετικό ήταν για κάρτα. Και δεν έδωσε φάουλ, αντί για άουτ έδωσε κόρνερ. Στο βίντεο που έβαλες δεν υπάρχει αυτή η φάση.

Ναι, δεν έκανε δήλωση ο νιαου, έχεις δίκιο.

Άλλωστε ο λαθρέμπορας είναι γνωστός για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Ρε είσα σοβαρός; Ο Μελισσανίδης έκανε δηλώσεις; Η ΠΑΕ έκανε.
Ο Μάτζιος όμως έκανε δηλώσεις Ο ΙΔΙΟΣ. ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ.
Τι δε μπορείς να καταλάβεις ρε βλακογέννητε.

Έλα ρε μαλάκα που θα πεις εσύ για τον Μελισσάν όταν έχεις πρόεδρο τον χοντρό. Να μιλήσει ο ΟΦΗ για τον Μελισσαν να πω ναι. Όχι εσύ ο σκατόγαυρος!!!

• Like
Αντιδράσεις: fil69

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Νταξ οκ.
Ας ξεκινήσουμε με τα απλά. Καμία σχέση ο παίκτης του Άρη με τη μπάλα (τουλάχιστον 1 μέτρο μακρια) Γόνατο του παίκτη του Άρη βρίσκει στο μηρό του Μάνταλου. Και από το ριπλέι που λέω εγώ υπάρχει και πέναλντι χαμηλά.
Ίδιο πέναλντι ο Βόλος την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν μπορώ να σου πω πόσα τέτοια πέναλντι έχει κερδίσει υπέρ του ο ΟΣΦΠ, γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος δεν έχει μπορέσει να μετρήσει μέχρι τώρα μέχρι αυτόν τον αριθμό για να μπορεί να τον καταγράψει
Και αν τα κέρδισε ο οσφπ σημαίνει πως ήταν; Αν αυτό είναι πέναλτυ τότε σε κάθε παιχνίδι γίνονται καμιά δεκαριά τουλάχιστον. Και μόνο που ο μάνταλος μόλις είδε οτι ο αμυντικός τον φτάνει κόβει ταχύτητα και περιμένει την επαφή για να πάθει ηλεκτροσοκ αρκεί.

Επίσης, μη γίνεσαι δημοσιοκάφρος, μια φωτογραφία δε λέει τίποτα, μόνο το βίντεο. Αν δεις το βίντεο πίσω από την εστία δεν υπάρχει καμία ΑΝΑΤΡΟΠΗ, μόνος του πέφτει.

Ο Μελισσανίδης έκανε δηλώσεις; Η ΠΑΕ έκανε.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Αυτό το πράγμα που είδες σήμερα πιστεύεις οτι θα κυνηγήσει τον ολυμπιακό;
βλεπω την βαθμολογια τα γκολ τα επομενα παιχνιδια τα πριν κτλ .Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι. αφου ειναι 1 βαθμο πισω και οι αλλοι υπολοιποι υποδεεστεροι προφανος εχει το πλεονεκτημα απο τους υπολοιπους αλλιως παιξε στο 1.30 που δινει τον Ολυμπιακο για πρωταθλητη να κονομησεις:hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Capture 1.JPG

Αυτό λες;;;
Απλά για την ενημέρωσή σου το ριπλέι που δείχνει τη φάση από πίσω είναι πιο κοντινό. Αλλά ξαναρωτώ; Αυτό το ριπλέι λες εσύ;;;
σταματα να λες μαλακιες..δεν υπαρχει κανενα πεναλντι..φαινεται ξεκαθαρα απο την μεγαλοπρεπεστατη και αστεια βουτια του μανδαλου...
εβαλες ενα στοπ καρε να μας πεις τι?οτι υπαρχει επαφη γονατο με γονατο? ε και?δεν ειναι καθε επαφη πεναλτι...και το χερι του παιχτη του αρη ειναι στην πλατη του μανδαλου...αρα υπαρχει και σπρωξιμο????αφου ετσι δειχνει η εικονα που εβαλες...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και αν τα κέρδισε ο οσφπ σημαίνει πως ήταν; Αν αυτό είναι πέναλτυ τότε σε κάθε παιχνίδι γίνονται καμιά δεκαριά τουλάχιστον. Και μόνο που ο μάνταλος μόλις είδε οτι ο αμυντικός τον φτάνει κόβει ταχύτητα και περιμένει την επαφή για να πάθει ηλεκτροσοκ αρκεί.

Επίσης, μη γίνεσαι δημοσιοκάφρος, μια φωτογραφία δε λέει τίποτα, μόνο το βίντεο. Αν δεις το βίντεο πίσω από την εστία δεν υπάρχει καμία ΑΝΑΤΡΟΠΗ, μόνος του πέφτει.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Το γεγονός ότι σταμάτησε ο Μάνταλος για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΞΥΠΝΑ, γιατί δεν είχε πουθενά να πάει ή να κάνει, το πέναλντι ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ βλακώστρωμα.

Εντομεταξύ είσαι τόσο βλακόσπερμα που το γράφεις "περιμένει την ΕΠΑΦΗ". Άρα βλακοπετρα τι είναι από τη στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ;
Ξεφτιλόστηκες από μόνος σου βλακογέννητε.

Σου έβαλα το βίντεο και σου έκανα στοπ καρε στη φάση που ο παίκτης πέφτει πανω στο Μάνταλο. Και υπάρχει ΕΠΑΦΗ και ΦΑΙΝΕΤΑΙ καθαρά. (εντομεταξύ στο ΒΑΡ με στοπ καρε βλέπουν τις φάσεις ΠΑΝΤΟΥ. Και στη Αγγλία ακόμα με στοπ καρε τις βλέπουν). Επαφή στο γόνατο που φαίνεται στη φωτογραφία που είναι από ΤΟ ΡΙΠΛΕΙ πίσω από την εστία, και επαφή χαμηλά που φαίνεται στο ριπλέι πίσω από τη φάση

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του κάνω δηλώσεις στο μικρόφωνο λαιβ με τη "λέει" (γιατί δεν βγήκε επίσημη ανακοινωσή) η ΠΑΕ τότε όντως είσαι για γέλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom