Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tavros21+

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Ο Αργύρης Γιαννίκης στον πάγκο της ΑΕΚ!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη. Ο ομογενής τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσής του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Αργύρης Γιαννίκης γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1980 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Σπούδασε προπονητική στη φημισμένη σχολή της Κολωνίας, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro. Λόγω ενός τραυματισμού, ολοκλήρωσε πρόωρα στις Ακαδημίες της Καρλσρούης την ποδοσφαιρική του καριέρα και ασχολήθηκε με την προπονητική ξεκινώντας το 2003 στις Ακαδημίες της Μανχάιμ.

Συνέχισε το 2007 στην Ακαδημία της Καρλσρούης στην οποία εργάστηκε ως βοηθός προπονητή, ως πρώτος προπονητής, αλλά και ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γερμανικής ομάδας.
Από το 2012 έως το 2016 εργάστηκε στην πρώτη ομάδα της Καρλσρούης ως βοηθός του Μάρκους Καουζίνσκι, τον οποίο ακολούθησε και στην Ίνγκολσταντ, στην Μπουντεσλίγκα.Το 2017 ανέλαβε την Ροτ-Βάις Έσσεν ως πρώτος προπονητής και την επόμενη χρονιά ακολούθησε η ΒΦΡ Άαλεν.

Τον Ιούνιο του 2019 αποφάσισε να εργαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια σεζόν (2019-20) οδήγησε την ομάδα της Ηπείρου στην επιστροφή της στην Super League, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ την επόμενη χρονιά έφτασε με τον ΠΑΣ έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Κόουτς, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ο επόμενος που θα παροπλιστεί θα ειναι το σουργελο στη θεση "1"...
Οταν παει η μπαλλα κορνερ η σε σεντρα ,τρεμει το φυλοκαρδι μου...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.790
Πόντοι
5.506
:hi::hi::hi:
245713822_10165815514265456_8029360966217880131_n.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το σούργελο πάντως, σήμερα ήταν εκεί όταν γινόταν απειλητικός ο Ατρόμητος

Υ.Γ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τέλος (για σήμερα) το Βράνιες-Τζαβέλας. Έβαλε τον Μήτογλου δίπλα στον Βράνιες και τον Ρότα στα δεξιά. Ναι υπήρχαν πάλι κάτι κενά στην άμυνα (λιγότερα πάντως από προηγούμενα παιχνίδια) αλλά αν συνεχίσουν να δουλεύουν και τους δείχνει εμπιστοσύνη (αλλά και στήριξη όταν θα κάνουν λάθη -που θα κάνουν) μόνο κέρδος θα έχουμε

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
4.061
Πόντοι
5.396
Αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα.
Δεν είμαι σίγουρος ποιο αμυντικό δίδυμο προτιμώ.
Ο Μητογλου μου αρέσει ως ψηλός όμως μου φάνηκε πολυ αργος αν και είχε σχετικά καλές τοποθετήσεις, επίσης υπάρχει και ο Λάτσι που μπορεί να είναι και καλύτερος από όσους παίζουν.
Ο Βράνιες παίρνοντας παιχνίδια βελτιώνεται πολύ και φαίνεται να καπαρώνει μια θέση.
Στο δεξί άκρο της άμυνας δεδομένου ότι ο Λιβάι δεν βοηθά είτε παίζει ο Μισελεν είτε ο Μπακακης είτε ο Ρότα δεν κάνει πολύ διαφορά, αλλά κάνει αν βλακωδώς παίζει ο Σβάρνας σε θέση που δεν κατέχει.

Μόνο στο κέντρο έχουμε τους στάνταρ παίκτες που ξεκινά η 11αδα και αυτοί είναι Λιβαί (δεν ήταν πολύ καλός χθες παρά την ασιστ) και Τσούμπερ (μέτριο παιχνίδι), ενώ εγώ θα έβαζα μαζί τους Αμραμπατ και Μοχαμάντι (ο Μιτάι δεν φαίνεται να μπορεί να χτυπίσει θέση, ενώ ο Χατζισαφί είναι περισσότερο μπαλαντερ από μεση και μπροστά).

Επιθετικά Αραούχο ελλείψει 2ου επιθετικού παίζει μόνος (μου αρέσει ο Ανσαριφαντ αλλά δυστυχώς "δεν").
Άντε και τέρμα παίζει μόνος ο Στάνκοβιτς δεδομένου ότι ο Τσιντώτας έχει καεί (δικαιολογημένα) οπότε μόνο εκτός ΑΕΚ μπορεί να βρει την υγειά του όπως τόσοι άλλοι.
Οι υπόλοιποι μπορούν να βρίσκονται σε ροτέισον αφού όλοι τους έχουν τα υπέρ και τα κατά.

Χθες κορυφαίος μακράν ήταν ο Αμραμπατ που αντικατέστησε Λιβάι.
Ο Σιμόες δεν μου αρέσει όλο πάσες πίσω δίνει και ο Μάνταλος πολλές λάθος πάσες αν και έχει κάποια καλά στημένα που και που, αλλά απορώ γιατί να μην εκτελεί ο Λιβαί ο Γεφτιτς ή κάποιος άλλος δεν υπάρχει καλύτερός του?

Το ματς με το Βόλο στο Βόλο θα έχει πολύ ενδιαφέρον το είδαμε και στο φιλικό αλλά και στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και στην άνεση να σκοράρουν.
Όσο για τον Γιαννίκη ρίσκαρε χθες και του βγήκε (το πρωτο ημίχρονο ήταν αρεστό μόνο σε πιωμενους), ούτε πανηγύρια ούτε γκρίνια τα δύσκολα τώρα ξεκινούν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η σημερινή νίκη (αν και σημαντική) περνάει σε δεύτερη μοίρα, μετά τον τραυματισμό, εύχομαι όχι σοβαρό, του Γκαρσία.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.425
Πόντοι
266
Η σημερινή νίκη (αν και σημαντική) περνάει σε δεύτερη μοίρα, μετά τον τραυματισμό, εύχομαι όχι σοβαρό, του Γκαρσία.
Κοντοπουτανη χανουμα την αλλη βδομαδα θα σου κάνω την ροδέλα σαν φλιτζάνι
Θα φωνάζεις βγαλτον θείο να κλασω
Ποτε ξανά χανουμια στον βορρά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κοντοπουτανη χανουμα την αλλη βδομαδα θα σου κάνω την ροδέλα σαν φλιτζάνι
Θα φωνάζεις βγαλτον θείο να κλασω
Ποτε ξανά χανουμια στον βορρά
Που είσαι ρε; Σε γαμεί ακόμα ο λοχαγός; Έγινε συνταγματάρχης και σου βάζει και το σπαθί μέσα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχεις δίκιο. Να φύγει το τσίρκο που είναι στο τέρμα. Βέβαια ότι στο τελευταίο ματς, και όχι μόνο, έκανε απεκρουσαρες, το παραβλέπουμε

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
39
Like
4.061
Πόντοι
5.396
Δε ξέρω αν έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας ο Γιαννίκης.
Μακάρι να το έχει, μας συμφέρει!
1-2 φάσεις αρκούν αν σου βγουν ή δεν βγουν στον αντίπαλο.
Αλλά η ιδέα μου είναι ότι με προπονητή Μιλόγεβιτς (δεν είμαι φαν του) ούτε την διπλή αποκρουσάρα θα είχε κάνει ο Στάνκοβιτς και το πέναλτι εις βάρος μας θα ήταν γκολ.
Να μη πω για το λάθος του Μήτογλου στο τετ α τετ.
Όλες οι φάσεις στο 0-0!
Αν σε θέλει όλοι είναι παικταράδες και προπονητάρες!
Κενά σίγουρα έχουμε σε μπακ (δεξιά κυριώς, ο Μοχαμάντι μου αρέσει ενώ ο Μιτάι δεν βλπω δυστυχώς να παιρνει ευκαιρίες) και στόπερ (αν ο Λάτσι δεν υπολογίζεται).
Με τον αρη και ειδικά τον ολυμπιακό να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.
Μακάρι να είναι τυχερός ο Γιαννίκης αφού είναι υπέρ μας!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.425
Πόντοι
266
Ξεσκισμενες πουταναρες
Έρχεται ο γαμιας σας
Ανοίχτε τις ροδέλες σας
aboubakar-kamara-aris-training.jpg

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ξεσκισμενες πουταναρες
Έρχεται ο γαμιας σας
Ανοίχτε τις ροδέλες σας
aboubakar-kamara-aris-training.jpg
Καλως τ' αρχίδια μας...:badair::badair::badair:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις δίκιο. Να φύγει το τσίρκο που είναι στο τέρμα. Βέβαια ότι στο τελευταίο ματς, και όχι μόνο, έκανε απεκρουσαρες, το παραβλέπουμε
Αδερφε μακαρι να κάνω λαθος,συνηθως δεν πεφτω μεσα σε αυτα που λεω,οπότε θα δείξει...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.425
Πόντοι
266
Γαμημενες πουτανες κοτεψατε με ξένο ρεφερι
Αλλά και έτσι θα φατε τα χυσια μας

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.545
Πόντοι
2.456

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.425
Πόντοι
266
Γιαννικης έχει δείξει πολυ καλα σημάδια και σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι όλοι θέλουν προπονητες με εμπειρία και πρωταθλήματα στις πλατες τους αλλά πρεπει να δίνουμε και ευκαιρίες. Μην ξεχνάμε ότι έβγαλε και μια από τις καλύτερες σχολές.
Γαμησου εσυ και ο γιαννικης
Βρωμοχάνουμα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.588
Πόντοι
2.356
Μόνο εγώ βλεπω πρόβλημα στη θεση 1 και στον προπονηταρά μας??
Εβλεπα χθες το βουνο του γαυρου, τι επεμβασεις εκανε και μελαγχολούσα...
Κι επιπλέον:
Αθανασιάδης,Μπακασετας,Γιακουμακης...Παιζουν σε μας, πτωματα,βγαινουν εξω και μεταμορφωνονται σε παικταραδες...Τις Πταίει???
Καλό και άξιο το γηπεδο,θα μεινει παρακαταθηκη για τις επόμενες γενιές Αεκτζηδων,αλλα αυτη η νοοτροπία του looser που εχει επικρατησει στην ομαδα την τελευταία δεκαετία-με εξαιρεση το 2018-πολύ με χαλάει...
τυπε δε φταιει ο παικτης που δε πιανει σε μας! φταιει η χημεια με την ομαδα και οι εντολες του κωουτς που βλεπει οντως τα ταλεντα του εκαστοτε παικτη...
αν ειχαμε σημερα παλι το γιακουμακη δε θα ειχε βαλει μισο γκολ. ο μπακασετας θα ηταν αλλαγη κλπ...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
@Γαμαικανέ, σου το έχω πει πολλάκις, << μηδένα πριν του τέλους μακάριζε>>.
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια λές και μετά εξαφανίζεσαι με την ουρά κάτω απο τα σκέλια.
Την Κυριακή που θα ξαναχάσεις περιμένω να μου δώσεις συγχαρητήρια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.790
Πόντοι
5.506
@Γαμαικανέ, σου το έχω πει πολλάκις, << μηδένα πριν του τέλους μακάριζε>>.
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια λές και μετά εξαφανίζεσαι με την ουρά κάτω απο τα σκέλια.
Την Κυριακή που θα ξαναχάσεις περιμένω να μου δώσεις συγχαρητήρια.
συγχαρητηρια θειο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom