διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
θα σε προσέχω εγω, γιατί είσαι και θερμόαιμος νέος
τυπε για να φτασει αντικειμενο μεσα στο γαμωσταδιο,πρεπει να εισαι πρωταθλητης σφαιροβολιας..Εννοειται οτι αν αντιληφθουμε καποιον διπλα μας να παει να πεταξει αντικειμενο στον αγωνιστικο χωρο πρεπει να του ριξουμε εικοσι σφαλιαρες και μετα με κλωτσιες εξω απο το γηπεδο.
Τοτε εχουμε και πρωταθλητη σφαιροβολιας στην ΑΕΚ.τυπε για να φτασει αντικειμενο μεσα στο γαμωσταδιο,πρεπει να εισαι πρωταθλητης σφαιροβολιας..
οκ μπουκαλι ΚΛΕΙΣΤΟ φτανει μεσα.Τοτε εχουμε και πρωταθλητη σφαιροβολιας στην ΑΕΚ.
βοηθεια μας χρονιαρες μερες
ο Ιησούς από την Ουκρανία υπέγραψε το φετινό μας πρωτάθλημα, ψάξτε για τον δεύτερο
βοηθεια μας χρονιαρες μερες
ας ελπισουμε να μην ειναι παλι παγκο γιατι κατι μου λεει οτι κανει καρριερα τραυματια στο Ελλαντα
Ακομη και για μας. Οσο για το ματς με τον Παναθηναικο θα ερθει κατι σε 4-0 ή 5-0.
Τωρα το αγχος εχει φυγει τύπεσιγα μην ερθει και 8-0, εδω μας εχει βγει η πιστη να κερδισουμε αλλους και αλλους
Τωρα το αγχος εχει φυγει τύπε
Παρεμπιπτοντως, με το συμβολαιο του Λαζαρου τι θα γινει?
Ελεος πια με τον Μητσο, να δω τι θα τα κανειενα ενα τα συμβολαια, θα τον ξεκανετε τον Μητσο, επαιτης θα γινει
Ελεος πια με τον Μητσο, να δω τι θα τα κανει
Πφ. Εύκολα. Χάνεις από τον ΠΑΟ και πας στους 5. Άντε και πες Πλατανιάς και Λεβαδειακός αδιάφοροι. Κέρκυρα και Απόλλων όμως μονομαχούν για τη σωτηρία. Οπότε; ΜΠΟΡΕΙ να γίνει. Μικρή η πιθανότητα αλλά υπαρκτή.Με οκτώ βαθμους μπροστα και να θελεις να το χασεις δεν το χανεις
Το γάμησες ρε χασοδίκη.Ακομη και για μας. Οσο για το ματς με τον Παναθηναικο θα ερθει κατι σε 4-0 ή 5-0.
Μια βδομάδα πριν τη βδομάδα των Παθών υπέγραψε ο παικταράς. ΑΝ δεν είχε τους συχνούς τραυματισμούς του θα ερχόταν Ελλάδα μόνο για διακοπές. Αλλά κατά τα άλλα ο κουμμουνιστής των γαύρων (Ενγκελς) είναι 3 κλάσεις ανώτερός του (κατά Πρωταθλητή). Τα 3 του είναι.
ο Ιησούς από την Ουκρανία υπέγραψε το φετινό μας πρωτάθλημα, ψάξτε για τον δεύτερο
Μια βδομάδα πριν τη βδομάδα των Παθών υπέγραψε ο παικταράς. ΑΝ δεν είχε τους συχνούς τραυματισμούς του θα ερχόταν Ελλάδα μόνο για διακοπές. Αλλά κατά τα άλλα ο κουμμουνιστής των γαύρων (Ενγκελς) είναι 3 κλάσεις ανώτερός του (κατά Πρωταθλητή). Τα 3 του είναι.
Α! Και θα μπει και στην Αγιά Σοφιά ο Ιησούς.