Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Για μενα ειναι η ομαδα που αγαπω και η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.

Τοσο μεγαλη ωστε το 2014 να παιζει Γ εθνικη και το 2017-2018 να ειναι πρωταθλητρια και να αποκλειστει στην ευρωπη αηττητη.
μαλακια εκανες που διορθωσες.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μαλακια εκανες που διορθωσες.....
Καθολου μαλακία. Παντως δεν εχω ακουσει κανεναν Ολυμπιακό να εχει στραβωσει που παιρνει η ΑΕΚ το πρωταθλημα.  Κατι λεει αυτο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Καθολου μαλακία. Παντως δεν εχω ακουσει κανεναν Ολυμπιακό να εχει στραβωσει που παιρνει η ΑΕΚ το πρωταθλημα.  Κατι λεει αυτο.
εγω δεν στραβωσα...ειδα και ο βολκανο δεν εκανε το ιδιο.....
αντεξατε με πολλα καρπουζια στην ιδια μασχαλη και πολλες ατυχιες και τραυματισμους μπορειτε να το διεκδικειται ακομα...
αυτο ειναι επιτυχια....απλα εμεις ειχαμε αστοχιες φετος και θα το δουμε εσωτερικα....και κερδισαμε κατι....
το 50-50

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
oti san μεγαλυτερη ομαδα στην ιστορια της ελλαδος ξερουμε και αναγνωριζουμε οταν ο αντιπαλος ειναι καλυτερος -σε αντιθεση με αλλους που εικοσι χρονια τωρα τρων το παραμυθει με τον κακο το λυκο-οσφπ που παιρνει πρωτθληματα ειπειδη τα στηνει

αυτο λεει φιλε ισκεντερ

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.628
Πόντοι
456
αυτο τυπε που ειπες τιμαει εμας πιο πολυ απο την αεκ....
να το χαιρεστε καλοριζικο (να εχετε λιγο τον νου σας βεβαια) τα λεμε

ούτε έμενα μου αρέσουν τα προεόρτια, και μέχρι να γίνει και μαθηματικά θα είμαι σε ανησυχία,
αλλά φέτος έχουμε τον Θεό μαζί μας, δεν το χάνουμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
τωρα μενει μονο η λιβερπουλ να παρει πρωταθλημα --φυσικα οχι φετος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μην το πανυγυρίζουμε παίδες. Εύκολα στραβώνει το κλίμα. Μια στραβή με ΠΑΟ πχ και μετά θα λέμε άλλα για άλλα. 3 ματς να κερδίσουμε και μετά ας το κάψουμε. Αλλά όταν το καίμε να θυμόμαστε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας και την μέρα εκείνη που υποβιβαστίκαμε. Γιατί ξεχνάμε και εύκολα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ πάντως τους ΠΑΟκτζίδες τους καταλαβαίνω. Για 2 τύπους (ο ένας είναι ο πρόεδρος τους) χάνουν το πρωτάθλημα. Πριν το ματς με τον ΟΣΦΠ ήταν φαβόρι. Το γήπεδο δεν ήταν μοναστήρι αλλά δεν ήταν και ζούγκλα. Βρέθηκε ο παπάρας εκείνος και τους έβαλε τους πρώτους μπελάδες. Και πάνω που κατάφεραν να σβήσουν το -3 έρχεται ο Πόντιος και τα έκανε πουτάνα. Στο μεσοδιάστημα έχασαν και με τον τρόπο που έχασαν από τον Αστέρα. Δεν ήθελε και πολύ για να δέσει το γλυκό. Εκεί που έκαναν σχέδια για φιέστες τώρα έχουν μπει στο μάτι της ΦΙΦΑ (ουσιαστικά εξαιτίας του ντου του Ιβαν γίνεται ο όλος τζέρτζελος) και αν κάτσει το Γκρεξιτ όλοι μας αυτούς θα βρίζουμε (και αυτοί το Αθηναϊκό κατεστημένο). Ας μπούμε λίγο στη θέση τους. ΑΝ πχ η ΑΕΚ ήταν κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και γινόταν ότι έγινε και με αυτούς δε νομίζω ότι θα το παίρναμε και πολύ ψύχραιμα. Όσο για τους ΟΣΦΠούδες δε χρειάζεται να το φανταστούν. Ας δουν την εκπομπή της Θ7 που για μισή ώρα μιλούσαν για το γκολ (που γι αυτούς είναι φάουλ) του Γιακουμάκη που κάθονται με χαρτί και μολύβι και υπολογίζουν το ποια θα ήταν η βαθμολογία ΑΝ το έδινε φάουλ ΑΝ δε γινόταν τα επεισόδια, ΑΝ δε τιμωρούνταν ο ΟΣΦΠ κλτπ. Και αυτοί πέρσι ήταν πρωταθλητές. Που να είχαν καμιά 10ετία να πάρουν και πρωτάθλημα δηλαδή.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγώ πάντως τους ΠΑΟκτζίδες τους καταλαβαίνω. Για 2 τύπους (ο ένας είναι ο πρόεδρος τους) χάνουν το πρωτάθλημα. Πριν το ματς με τον ΟΣΦΠ ήταν φαβόρι. Το γήπεδο δεν ήταν μοναστήρι αλλά δεν ήταν και ζούγκλα. Βρέθηκε ο παπάρας εκείνος και τους έβαλε τους πρώτους μπελάδες. Και πάνω που κατάφεραν να σβήσουν το -3 έρχεται ο Πόντιος και τα έκανε πουτάνα. Στο μεσοδιάστημα έχασαν και με τον τρόπο που έχασαν από τον Αστέρα. Δεν ήθελε και πολύ για να δέσει το γλυκό. Εκεί που έκαναν σχέδια για φιέστες τώρα έχουν μπει στο μάτι της ΦΙΦΑ (ουσιαστικά εξαιτίας του ντου του Ιβαν γίνεται ο όλος τζέρτζελος) και αν κάτσει το Γκρεξιτ όλοι μας αυτούς θα βρίζουμε (και αυτοί το Αθηναϊκό κατεστημένο). Ας μπούμε λίγο στη θέση τους. ΑΝ πχ η ΑΕΚ ήταν κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και γινόταν ότι έγινε και με αυτούς δε νομίζω ότι θα το παίρναμε και πολύ ψύχραιμα. Όσο για τους ΟΣΦΠούδες δε χρειάζεται να το φανταστούν. Ας δουν την εκπομπή της Θ7 που για μισή ώρα μιλούσαν για το γκολ (που γι αυτούς είναι φάουλ) του Γιακουμάκη που κάθονται με χαρτί και μολύβι και υπολογίζουν το ποια θα ήταν η βαθμολογία ΑΝ το έδινε φάουλ ΑΝ δε γινόταν τα επεισόδια, ΑΝ δε τιμωρούνταν ο ΟΣΦΠ κλτπ. Και αυτοί πέρσι ήταν πρωταθλητές. Που να είχαν καμιά 10ετία να πάρουν και πρωτάθλημα δηλαδή.

Ποιος τους γαμαει ρε;

Πας καλα; Τα μουλικα που θα τους σκεφτουμε κιολας.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μην το πανυγυρίζουμε παίδες. Εύκολα στραβώνει το κλίμα. Μια στραβή με ΠΑΟ πχ και μετά θα λέμε άλλα για άλλα. 3 ματς να κερδίσουμε και μετά ας το κάψουμε. Αλλά όταν το καίμε να θυμόμαστε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας και την μέρα εκείνη που υποβιβαστίκαμε. Γιατί ξεχνάμε και εύκολα

για μια στραβη με Απολλωνα δεν βγηκες πρωταθλητης χειμωνα για να πιανουμε απο την αρχη την ιστορια και οχι οπου βολευει τους αλλους

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

εγω δεν καταλαβαινω γιατι πετανε ακομα λεφτα σε αυτον τον ραν ταν πλαν της νομικης που σπαει πλακα ολος ο κοσμος
www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1214270/simaioforidis-i-apofasi-einai-diatriti-kai-esfalmeni]http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1214270/simaioforidis-i-apofasi-einai-diatriti-kai-esfalmeni[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
972109_2087543364620464_4157065111358723957_n.jpg

Συνεχίζουμε μαζί μέχρι το τέλος. Μαζί μέχρι την τελική επικράτηση. Στηρίζουμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας. Δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα, όπως το έχουμε πράξει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν βάζουμε σε κίνδυνο την ομάδα μας. Βήμα - βήμα μέχρι την δικαίωση των προσπαθειών μας και την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς μας. Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο! Με σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
[move]
smilie_schal3.gif
[/move]

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
972109_2087543364620464_4157065111358723957_n.jpg

Συνεχίζουμε μαζί μέχρι το τέλος. Μαζί μέχρι την τελική επικράτηση. Στηρίζουμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας. Δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα, όπως το έχουμε πράξει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν βάζουμε σε κίνδυνο την ομάδα μας. Βήμα - βήμα μέχρι την δικαίωση των προσπαθειών μας και την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς μας. Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο! Με σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
[move]
smilie_schal3.gif
[/move]
:rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Με οκτώ βαθμους μπροστα και να θελεις να το χασεις δεν το χανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom