proctologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2008
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
πωπω ρε μαγκες τι γαμησι ηταν αυτο???
γυρναει ο σερ τακης εμαθα
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γυρναει ο σερ τακης εμαθα
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Χαμηλα οι τονοι αδερφια!μεγαλη νικη και μπραβο στην ομάδα, αλλα... ειμαστε και απροβλεπτοι...
Step by step.....
YΓ: [size=30pt]ΒΛΑΚΑΡΧΕ ΜΙΛΑΣ?Γ@ΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!![/size]
τρομπανεθ
Εδω αφησε το Μαρκο εξω αυτος ειναι μουρλιδης δεν εξηγειτε αλλιως
Εσύ πως αισθάνεσαι με μια πούτσα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση στο κώλο σου;εχεις την μοναδικη ευκαιρια να ξαναπαρεις πρωταθλημα μετα απο περιπου 30 χρονια
αλλα θα περιοριστεις στην θεση του θεατη αντικριζοντας τον παοκ να στεφεται πρωταθλητης
πως αισθανεσαι;;;
Εσύ πως αισθάνεσαι με μια πούτσα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση στο κώλο σου;
Υ.Γ Να ξέρεις ότι θα περιοριστείς όχι μόνο να δεις τον ΠΑΟΚ να σηκώνει πρωτάθλημα, ούτε που θα είσαι καναπέ στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΛΙ, αλλά ότι θα δεις τον Ατρόμητο να σε περνάει και θα βλέπεις την κορυφή από το -10+. Α! Και με 4η θέση θα ξεκινήσεις να παίζεις Ευρώπη από τέλη Ιουνίου. Οπότε μάντεψε από που θα περιοριστείς να βλέπεις Ευρώπη Ιούλιο μήνα; Καλά το μάντεψες. Επι του καναΠΕΟΣ
Τοτε κατσε να σε[move][size=80pt]???? Ερχομαι και απο εκει|!!!
Μην κελαηδάς ... Εσυ πρέπει να μαθεις να σέβεσαι πρώτα !!! Μεγάλο ελάττωμα, πρόσεχε!!!!! Εσένα θα σε πονέσει πιο πολύ...... Παρτο αλλίως!!!!!
Ξαδέλφια σου γαυρε του βορρά είναι οι χτεσινοι ξεκώλιασμενοι και συγγενείς με τις άλλες σέρβες αδελφές,που τους πέταγαν βόμβες οι πατεράδες τους Αμερικάνοι..Ξαδερφακια ευχαριστουμε για το δωρο! Οχι πως το ειχαμε αναγκη!
Τοτε κατσε να σε[move][size=80pt]
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]
Οσοι δεν θα σεβονται τον Χαλιφη θα πεφτει Χυσιμο!
Μου αρέσει που το έχετε από τώρα σίγουρο ότι θα το πάρει ο ΠΑΟΚ... Έχει και αυτός δύσκολο πρόγραμμα (απλά λίγο πιο εύκολο γιατί δεν έχει Ευρώπη και άρα λιγότερη κούραση). Σίγουρα τα είχατε και τα 3 τεμάχια χθες και πήρατε τα 3 του Γιακουμάκη στο 93.παντως τυπε το ότι χανω ένα πρωταθλημα κάθε 10 χρονια και τελικα δεν το παιρνεις εσυ αυτό, δεν είναι και πολύ μεγαλη επιτυχια της αεκ, δεν νομιζεις? :S
περισσοτερο εσενα πρεπει να σε προβληματιζει το γεγονός ότι μεχρι και ο παοκ θα παρει πρωταθλημα και εσυ όχι...
ρε μαγκα φτανει με την προπαγανδα. κερδιζει ο ΠΑΟΚ το καθε λιμο του πρωταθληματος ειναι φιλικο, δεν κερδιζει ειναι αχρηστος ή επαιζε κατω απο τα τεμπη και αλλα τετοια βολικα για εσας. κερδισαμε με 3μπαλο το σαπακι την κερκυρα το βαφτισατε φιλικο λες και πρεπει να τοχεις κανονισμενο να βαλεις 3 στον σακο του μποξ του πρωταθληματος. 3μπαλο στην κερκυρα και ο βαζελος εβαλε εντομεταξυ, εκει ολα καθαρα ε? δεν ητανε φιλικο? στο αγρινιο κερδιζες 0-3 στο ημιχρονο και με εμας αλλη ομαδα ξαφνικα.. αλλα εσεις κερδισατε δικαια φανταζομαι (ουτε που να φανταστουμε οτι παιζει θεμα με χορηγια απο ΟΠΑΠ, αν επαιζε ομως χορηγια απο εταιρια του σαββιδη θα ησασταν λαλιστατοι). με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω...Στο είπα δεν σέβεσαι και θα τιμωρηθείς ασχημα!!!! Μας σπασατε τα αρχιδι@ για αδικία και 50-50 αλλα εσεις μολίς λιγο βρηκες ευκαιρια και εχεισ κανει φιλικά ολά τα ματς .... Δεν πειράζει εχω μαθει απο τέτοια και όσο ειναι στο χερι μου , ξέρω εγω.............
ρε μαγκα φτανει με την προπαγανδα. κερδιζει ο ΠΑΟΚ το καθε λιμο του πρωταθληματος ειναι φιλικο, δεν κερδιζει ειναι αχρηστος ή επαιζε κατω απο τα τεμπη και αλλα τετοια βολικα για εσας. κερδισαμε με 3μπαλο το σαπακι την κερκυρα το βαφτισατε φιλικο λες και πρεπει να τοχεις κανονισμενο να βαλεις 3 στον σακο του μποξ του πρωταθληματος. 3μπαλο στην κερκυρα και ο βαζελος εβαλε εντομεταξυ, εκει ολα καθαρα ε? δεν ητανε φιλικο? στο αγρινιο κερδιζες 0-3 στο ημιχρονο και με εμας αλλη ομαδα ξαφνικα.. αλλα εσεις κερδισατε δικαια φανταζομαι (ουτε που να φανταστουμε οτι παιζει θεμα με χορηγια απο ΟΠΑΠ, αν επαιζε ομως χορηγια απο εταιρια του σαββιδη θα ησασταν λαλιστατοι). με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω...