Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τους διελυσε την ομαδα ο μπουχεσας κ αυτοι τον εχουν για θεο :headbang: :headbang: :headbang:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Τους διελυσε την ομαδα ο μπουχεσας κ αυτοι τον εχουν για θεο :headbang: :headbang: :headbang:
κλεψανε τραπεζες,φτιαξανε γηπεδο επι χουντας,με τα λεφτα του κοσμακη κανανε μεταγγραφες,πηρανε πετσινα πρωταθληματα,πηρανε πρωταθληματα στα χαρτια και
δεν εχουν καν την αξιοπρεπεια να το βουλωσουν!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Διακρινω μια ταση κομπλεξισμου η μου φαινεται ?
Φιλε  μου ο ολυμπιακος ειναι οχι απλα μια μεγαλη ομαδα αλλα ενας τεραστιος αθλητικος οργανισμος ο οποιος ουδεποτε βαρεσε κανονι οπως η ομαδα σου εκανε και μαλιστα δυο φορες κλεβοντας χρηματα απο το δημοσιο αλλα και απο ιδιωτες.
Ο Ολυμπιακος δεν εχει την αναγκη του οποιου τυχαρπαστου επενδυτη..... :2funny: :2funny: :2funny:...βλεπε μελισσανιδης ο οποιος  δεν εχει βαλει ουτε σεντς στα ταμεια της αεκ ......
Δικαιωμα σου ειναι να υποστηριζεις οποια ομαδα θελεις στην ευρωπη αφου η ομαδα σου εχει ξεχασει τι θα πει ευρωπαικο παιχνιδι αντιθετα εχει μαθει τι θα πει να παιζεις με τη θυελα διασταυρωσης ραφηνας.....αυτα.!!!!
Ενα τιποτα ειναι ο ποδοσφαιρικος ολυμπιακος και φανηκε χθες.για τα υπολοιπα τμηματα του ρισπεκτ δεν λεμε οχι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τα παοκια ουτε μαντρα παιδικου σταθμου δεν πηδανε  :-

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
και οι οπαδοι τους επισης αλλα το σωματειο οταν ξεκινησε ηταν διασπαση της ΑΕΚ θεσσαλονικης  :rolleyes:

Εμενα μου τη δινει που δεν παιζουμε ευρωπη και παιζουν οι <περιεργοι>..

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Κανε υπομονη μερικους μηνες τυπε  :hi: :hi: :hi:
Θα θέλατε. Μετά από τρία χρόνια έχει δικαίωμα (αν φυσικά είναι σε θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στην Ευρώπη). Αυτά κάνει η γ' εθνική και τα κόλπα για το σβήσιμο των χρεών. Μέχρι τότε μπορείτε να υποστηρίζετε τις αντιπάλους του Ολυμπιακού. :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θα θέλατε. Μετά από τρία χρόνια έχει δικαίωμα (αν φυσικά είναι σε θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στην Ευρώπη). Αυτά κάνει η γ' εθνική και τα κόλπα για το σβήσιμο των χρεών. Μέχρι τότε μπορείτε να υποστηρίζετε τις αντιπάλους του Ολυμπιακού. :2funny:

Οτι να ναι λες, ο τριετης αποκλεισμος ληγει την φετινη σεζον 2015-2016 και απο την επομενη σεζον η ΑΕΚ παιζει κανονικα στα ευρωπαικα κυπελλα, οσο για τον ολυμπιακο και με ποιους παιζει μου ειναι αδιαφορο τι κανει την πλακα μας κανουμε εδω μεσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φετος ειναι ο 3ος χρονος βρε χλιμιτζουρα.Και με τα χαλια που εχουν τα σαπακια του χοντρου φετος μην βγει και πρωτη με Πλατελλα και χομπιτ.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Οτι να ναι λες, ο τριετης αποκλεισμος ληγει την φετινη σεζον 2015-2016 και απο την επομενη σεζον η ΑΕΚ παιζει κανονικα στα ευρωπαικα κυπελλα, οσο για τον ολυμπιακο και με ποιους παιζει μου ειναι αδιαφορο τι κανει την πλακα μας κανουμε εδω μεσα

Γαυρος..τι περιμενεις :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom