Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Γαυρος..τι περιμενεις
Να μην αυτοπυροβοληθει ξυνωντας το αυτι του με το οπλο
Γαυρος..τι περιμενεις
Δε σας λέω τίποτε γιατί από τις πολλές (αγωνιστικές) φάπες έχετε χάσει και το ελάχιστο μυαλό που είχατε.
1 Κ Χ?
Θα περιμενω τις αποδοσεις του προεδρα καλου κακου για να ειμαι σιγουρος.
αν εννοεις του καβουρη ειναι εκτος κουπονιου η ΑΕΚ
Αυτος ο δημαρχος τι μουλος ειναι ομως τελικα..
Για την παραταση λες? Να χαμε να λεγαμε ειναι αυτα δεν θα γινει γηπεδο....
Nαι για την παραταση..Γηπεδο θα γινει θελουν δε θελουν οσες τρικλοποδιες κ αν βαλουν.
να σου πω την αληθεια στα αρχιδια μου το γηπεδο, εγω θελω νταμπλ και οι αντιπαλοι μας να παιζουνε με εννεα παιχτες σε καθε αγωνιστικη
Μην εισαι βλημα,το γηπεδο ειναι οτι πιο σημαντικο για μια ομαδα,δες τον γαυρο ενα τιποτα ειναι και ομως εχει καταφερει καποια πραγματα γιατι το γηπεδο που νοικιαζει ειναι εδρα .να σου πω την αληθεια στα αρχιδια μου το γηπεδο, εγω θελω νταμπλ και οι αντιπαλοι μας να παιζουνε με εννεα παιχτες σε καθε αγωνιστικη
Μην εισαι βλημα,το γηπεδο ειναι οτι πιο σημαντικο για μια ομαδα,δες τον γαυρο ενα τιποτα είναι και ομως εχει καταφερει καποια πραγματα γιατι το γηπεδο που νοικιαζει ειναι εδρα .
Μην εισαι βλημα,το γηπεδο ειναι οτι πιο σημαντικο για μια ομαδα,δες τον γαυρο ενα τιποτα ειναι και ομως εχει καταφερει καποια πραγματα γιατι το γηπεδο που νοικιαζει ειναι εδρα .
Δεν μιλαω για το πρωταθλημα φιλε αλλα στην ευρωπη,καποια πραγματα που εχει καταφερει αυτος ο απιθανος πουθενας δεν θα τα ειχε καταφερει αν δεν ειχε αυτη την εδρα,οπως και εμεις ειχαμε καταφερει απιστευτες νικες οταν ειχαμε την Ν.Φ.Πόσα χρόνια πρέπει να μείνετε χωρίς πρωτάθλημα για να καταλάβετε ότι υπάρχουν καλλίτερες ομάδες από σας?
Τα παιδιά που είναι φαντάροι ξέρουν τι είναι πρωτάθλημα?
Δεν μιλαω για το πρωταθλημα φιλε αλλα στην ευρωπη,καποια πραγματα που εχει καταφερει αυτος ο απιθανος πουθενας δεν θα τα ειχε καταφερει αν δεν ειχε αυτη την εδρα,οπως και εμεις ειχαμε καταφερει απιστευτες νικες οταν ειχαμε την Ν.Φ.
Mιλαω για εδρα και οχι για κοτετσιαΚαι ο Παναθηναικος εχει εδρα και ο ΠΑΟΚ εχει εδρα τι καταφερανε σε ελλαδα και ευρωπη και λεω για τωρα οχι πριν 10 χρονια