redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Καταλαβες φιλε μου ολοι στας ευρωπας και εμεις στην αποξω :S
πριν λιγο καιρο που μιλησαμε ηθελες πλανο . το πλανο για φετος δεν εχει ευρωπηΚαταλαβες φιλε μου ολοι στας ευρωπας και εμεις στην αποξω :S
πριν λιγο καιρο που μιλησαμε ηθελες πλανο . το πλανο για φετος δεν εχει ευρωπη
πριν λιγο καιρο κανα μηνα σε σχολιο μου απαντησες πως χρειαζεται πλανο κτλΔε μιλησα ποτε για κανενα πλανο.Και μιλαω για τη χρονια που τρεχει οχι για του χρονου.Γιατι του χρονου εχει ευρωπη.
πριν λιγο καιρο κανα μηνα σε σχολιο μου απαντησες πως χρειαζεται πλανο κτλ
πριν λιγο καιρο κανα μηνα σε σχολιο μου απαντησες πως χρειαζεται πλανο κτλ
μπα ο Αιζο παντα λεει οτι θα ειμαστε μεσα στην τριαδα δεν μιλησε για πλανο ποτε
ωραια ομαδα εχει φτιαξει η αεκ φετος στρωτο ποδοσφαιρο μπραβο ρε παιδια
Eχουμε δρομο ακομα αλλα ειμαστε στη σωστη κατευθυνση (νομιζω). Πιστευω οτι σε κανα τριμηνο θα δουμε πραγματικα ωραια μπαλιτσα.
επρεπε να χει φερει για αριστερα εναν απο τους δυο που μιλαγε ηταν και οι δυο δαντελενιοι τυπου Σαβεφσκι ...με εναν τετοιο αριστερα ,Βαργκας δεξια ,κεντρο με Ντιεγκο η Μανταλο και κορυφη τον Τζιμπουρ δεν ειχε τυχη κανεις...Τωρα η ομαδα γερνει δεξια κ αν της κλεισουν διαδρομους μονο απο τον αξονα παιζει
επρεπε να χει φερει για αριστερα εναν απο τους δυο που μιλαγε ηταν και οι δυο δαντελενιοι τυπου Σαβεφσκι ...με εναν τετοιο αριστερα ,Βαργκας δεξια ,κεντρο με Ντιεγκο η Μανταλο και κορυφη τον Τζιμπουρ δεν ειχε τυχη κανεις...Τωρα η ομαδα γερνει δεξια κ αν της κλεισουν διαδρομους μονο απο τον αξονα παιζει
θα βαλει τον Μανταλο να παιζει δεξια μαλλον
Πεστα ρε αιζο με τον μαλακα..Θα συμφωνησω σε ολα πλην τζιμπουρι..Οχι αυτος δεν εχει θεση πουθενα σε αυτη την ομαδα.Μονο προβληματα κ τιποτε αλλο.