Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Που είναι οι 2 ξεκωλιάρες σκουληκαντέρες? :grin:
Τον πετροσυν έχω να τον τρακάρω πολύ καιρό.
Τον νατσο τον πήρε το μάτι μου στα γνωστά θρεντ αλλά νομίζω οτι με το που εμφανίστηκε έφαγε μπαν.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και εγω νομιζα οτι ηρθες να μαζεψεις την συμμαχια για το travian πάλι.  :2funny: Εχει φυγει και ο Ναυαρχος και ο ταυρακος.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και εγω νομιζα οτι ηρθες να μαζεψεις την συμμαχια για το travian πάλι.  :2funny: Εχει φυγει και ο Ναυαρχος και ο ταυρακος.

Μπαααααααααααααα δεν έχω ξανά ασχοληθεί από τότε

Τι μέρες και εκείνες, ολόκληρα γαϊδούρια κάναμε σαν μικρά παιδιά!!! :2funny:

Σίλα τον παίρνεις ρε όπου και να είσαι!!! :rockon:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Διάβασα καμιά 30αρια σελίδες πιο πίσω για να δω το κλίμα

1ον Με το γήπεδο δεν τρελάθηκα, λίγο κιτς...ειδικά αυτές οι δάδες πρέπει να φύγουν
2ον Βλέπω μεγάλο ζόρι απο ολυμπιακούς για τον οπαπ και την αεκ, περίεργο να ασχολούνται με μια ομάδα Γ εθνικής και με τον οπαπ οταν ο πρόεδρος-είδωλο τους μέσα απο τον οπαπ έγινε μάγκας
3ον Δεν βλέπω παλιά φυντάνια, παλιότερα οι αθλητικές αντιπαραθέσεις είχαν γούστο και τρελό γέλιο, τους νέους τους βλέπω για τον πούτσο!

Αυτά τα ολίγα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ήρθα για λίγες μέρες και είπα να περάσω να πω ένα γεια :boobies:
Φυσικά δεν θυμόμουν τον προηγούμενο λογαριασμό :rockon:
Με την αποθέωση μου τι θα γίνει?
Που είναι ο γατούλης να μου πει μπράβο που έλεγα για Γ εθνική? :booty:

πηγαινε αλλου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

1ον Με το γήπεδο δεν τρελάθηκα, λίγο κιτς...ειδικά αυτές οι δάδες πρέπει να φύγουν
2ον Βλέπω μεγάλο ζόρι απο ολυμπιακούς για τον οπαπ και την αεκ, περίεργο να ασχολούνται με μια ομάδα Γ εθνικής και με τον οπαπ οταν ο πρόεδρος-είδωλο τους μέσα απο τον οπαπ έγινε μάγκας
3ον Δεν βλέπω παλιά φυντάνια, παλιότερα οι αθλητικές αντιπαραθέσεις είχαν γούστο και τρελό γέλιο, τους νέους τους βλέπω για τον πούτσο!

Αυτά τα ολίγα!
Ε όχι και κιτς.....Αν θες να δεις κιτς τράβα Λας Βέγκας. Οι δάδες να σου πω την αλήθεια δε νομίζω πως θ υπάρχουν. Σα σχέδιο το γήπεδο έχει ΚΑΘΑΡΑ βυζαντινά στοιχεία. Οπότε, εκτός και αν θεωρείς τα κτήρια βυζαντινου ρυθμού κιτς, νομιζώ πως κάνεις λάθος. Από την άλλη περι ορέξεως...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πιάστε έναν μπετόβλακα που θα έρθει να μου πει αν ξέρω πως γίνονται οι εκμταμιεύσεις και ποιες διαδικασίες χρειάζονται για να γίνουν. Παπάρα η εκταμίευση δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να κάνει μ αν "είναι κλειδωμένα τα λεφτά και περιμένουν την ΑΕΚ για να τα πάρει". Φτύσε τώρα τα μπούτια σου να κάνεις τσουλίθρα και τις μασχάλες σου για να βγάλεις λιόσπορους και τράβα ξάπλωσε στον χεσμένο τάφο σου. Βλακένδυτε
επιμενεις ρε στοκε χωρις να εχεις την παραμικρη ιδεα, για να χρηματοδοτηθει ενα εργο απο την περιφερεια πρεπει ο ενδιαφερομενος να υποβαλει μελετη, με ολα τα παρελκομενα, να εγκριθει απο το περιφερειακο συμβουλιο, να ενταχθει στο τεχνικο προγραμμα και να ψηφιστει στον προυπολογισμο, αφου πρωτα εχει παρει εγκριση απο τον αρμοδιο επιτροπο της περιφερειας.Η περιφερεια απο που θα βρει τα χρηματα;; απο ιδιους πορους;; αρχιδια εσοδα εχει, απο κρατικη χρηματοδοτηση, η σατα περικοπτεσαι κατα 60% απο την επομενη χρονια, απο αυτα τιποτα δεν εχει γινει και εσυ ο βλακας επιμενεις οτι εχουν κλειδωσει 20 μυρια απο την περιφερεια!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Αυτά τα ολίγα!

Μιλουσα με εναν φιλο μου χθες που ειναι μεσα στα ποδοσφαιρικα κολπα και μου ειπε πως ο Μαρινακης κανει υπογειο πολεμο στον Μελισσανιδη σε επιχειρηματικο πολιτικο και αθλητικο επιπεδο
Αυτοι οι 2 εχουνε πολλα λεφτα το μονο που τους νοιαζει πλεον ειναι η μοστρα
Ο ενας λεει γιατι ασχολειστε μαζι μου ειμαι στην Γ εθνικη και υπογεια ξεκινησε να ελεγχει το αθλητικο κατεστημενο (στο πολιτικο ειναι αρχοντας) με οτι συνεπαγετε αυτο
Ο αλλος περνει τηλεφωνα πρωθυπουργους, αρχηγους κομματων και επιχειρηματιες και απειλει οτι αν βοηθησουν ή οτι αν συνεχισουν να βοηθουν τον αλλον θα τους γαμησει

Σε μια αποστροφη του λογου του ο Μελισσανιδης ειπε πως αν δεν γινει το γηπεδο τα λεφτα θα επιστρεψουν μεχρι τελευταιας δεκαρας στους κατοχους τους.... εννοει πως αν βγει ο Συριζα πρωτο κομμα (που ελεγχετε βαση των πληροφοριων του φιλου μου απο τον Μαρινακη)...γηπεδο ξεχαστε το !!!

Στην πορεια δεν ξερω αν τα βρουνε...σιγουρα τωρα παντως εχουν πολεμο !!!
Ετσι μου τα ειπανε...αυτα τα λιγα γραφω...οποιος θελει τα κραταει οποιος θελει τα πεταει !!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Από αργά το βράδυ της Πέμπτης είχε διαρρεύσει η είδηση ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αλλά και Πρόεδρος της ομάδας Λάκης Νικολάου κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Το gazzetta.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και τον βρήκε σε συνέδριο στην Πορτογαλία. Ο διακεκριμένος ορθοπεδικός μας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αλητεία αυτό που συμβαίνει, νιώθω αηδία. Είναι σα να φορολογείται ο ταμίας μιας εταιρείας για τα κέρδη της εταιρείας. Εμένα με φορολογούν και ως γιατρό ατομικά και ως γιατρό του Ιατρικού Κέντρου για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πως είναι δυνατόν» ολοκλήρωσε ο Λάκης Νικολάου και παρέπεμψε σε ανακοίνωση που θα βγάλει άμεσα ο δικηγόρος του...

Διάβασε περισσότερα στο: «Νιώθω αηδία, είναι αλητεία!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗς ΑΕΚ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ε όχι και κιτς.....Αν θες να δεις κιτς τράβα Λας Βέγκας. Οι δάδες να σου πω την αλήθεια δε νομίζω πως θ υπάρχουν. Σα σχέδιο το γήπεδο έχει ΚΑΘΑΡΑ βυζαντινά στοιχεία. Οπότε, εκτός και αν θεωρείς τα κτήρια βυζαντινου ρυθμού κιτς, νομιζώ πως κάνεις λάθος. Από την άλλη περι ορέξεως...

Είμαι συνηθισμένος σε άλλου τύπου γήπεδα όποτε μην με παρεξηγείς ;)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
επιμενεις ρε στοκε χωρις να εχεις την παραμικρη ιδεα, για να χρηματοδοτηθει ενα εργο απο την περιφερεια πρεπει ο ενδιαφερομενος να υποβαλει μελετη, με ολα τα παρελκομενα, να εγκριθει απο το περιφερειακο συμβουλιο, να ενταχθει στο τεχνικο προγραμμα και να ψηφιστει στον προυπολογισμο, αφου πρωτα εχει παρει εγκριση απο τον αρμοδιο επιτροπο της περιφερειας.Η περιφερεια απο που θα βρει τα χρηματα;; απο ιδιους πορους;; αρχιδια εσοδα εχει, απο κρατικη χρηματοδοτηση, η σατα περικοπτεσαι κατα 60% απο την επομενη χρονια, απο αυτα τιποτα δεν εχει γινει και εσυ ο βλακας επιμενεις οτι εχουν κλειδωσει 20 μυρια απο την περιφερεια!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τα 300 μας φτάνουν, αν περισσέψουν θα σου δώσουμε να βάλεις και στον κώλο σου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

εισαι τελειως καμμενος οπως ολα τα στερημενα αεκακια!!!! βλακα, πανιβλακα,αφορα την χρηση του 2011, αλλα που στα σκατα να το δεις!! πλεονασμα γιατι τα προγραμματισμενα εργα δεν εχουν αρχισει να χρηματοδοτουνται, οταν αρχισουν τοτε να δουμε τι θα παρουσιασει

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Σε συνέντευξή στον NovaSportFm, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ανέλυσε τους λόγους που εγκρίθηκε κονδύλι 7 εκατ. ευρώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί για το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ απάντησε σε όσους ασκούν κριτική για τη διάθεση τόσο μεγάλων ποσών για αθλητικά έργα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σγουρός μίλησε στον Nova Sport FM για:

-τα χρήματα που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής για αθλητικά έργα: «Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε και συμβάλλει για να γίνονται έργα όχι μόνο για τους νέους, αλλά και με προοπτική ανάπτυξης σε περιοχές της Αττικής. Όλες αυτές οι αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, που έχει τηρήσει τη νόμιμη διαδικασία, είναι για να ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός που θα είναι για όλα τα αθλήματα σε συνεργασία με τους Δήμους και τη ΓΓΑ. Από το 1950 και μετά η ΓΓΑ επιχορηγούσε χρήματα για να γίνουν αθλητικά έργα. Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Εμείς με τη σωστή διαχείριση που έχουμε κάνει από το 2003 μέχρι σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει κάποια χρήματα. Είμαστε ο μοναδικός οργανισμός που έχει αποθεματικό καταχωρημένο μόνο για έργα. Αυτά τα χρήματα είναι μέσα και περιμένουν».

-τα οφέλη από τα έργα: «Αυτά τα έργα θα δώσουν πνοή και διέξοδο στους νέους. Τα χρήματα πηγαίνουν στα ερασιτεχνικά σωματεία και τις ομάδες, όχι σε επιχειρηματίες. Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει σε αυτά τα έργα και είμαστε προσεκτικοί γιατί αυτά τα έργα είναι πολύ σημαντικά».

-το κονδύλι για τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Ο Παναθηναϊκός, με υπογραφή του προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Μιχαλαριά, μας έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει ότι προσπαθούν να κάνουν την επέκταση του γηπέδου, την στατική ενίσχυση και όλα τα αναγκαία έργα για να αναβαθμιστούν τα τμήματα της ομάδας. Το αίτημα αφορούσε 9,5 εκατ. ευρώ, που εκτίμησαν με μία προμελέτη, εμείς σε πρώτη φάση βάλαμε τα 7 εκατ. ευρώ, αλλά όταν παρουσιαστεί η μελέτη πιθανώς να τροποποιηθούν και τα κονδύλια. Η περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας χρειάζεται αναβάθμιση και θέλουμε να γίνει ανάπλαση με πεζογέφυρα και χώρους πρασίνου. Εγκρίναμε ένα κονδύλι που θα μελετηθεί και θα φτάσει στο σημείο να παίζει ο Παναθηναϊκός να παίζει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να έχει γύρω του μία πολύ ωραία κατάσταση. Δεν θα είναι μόνο η αναβάθμιση του γηπέδου, αλλά μπαίνουν και μια σειρά ζητήματα, όπως περιβαλλοντικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Όλα αυτά αφορούν μία ιδιαίτερα σημαντική περιοχή του αστικού ιστού της Αθήνας».

ις διαδικασίες για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Έχει ανακοινωθεί ένα κονδύλι 20 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε από την ΑΕΚ να καταθέσει μελέτη και σε συνεργασία με τη ΓΓΑ, το Δήμο και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και άλλους ιδιωτικούς φορείς, ο φορέας υλοποίησης θα αναλάβει να φέρει σε πέρας το έργο. Για κάθε έργο και κάθε επιχορήγηση χρειάζεται καθ’ ολοκληρία να υπάρχει νομοθεσία που να καλύπτει τις ενέργειες».

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε συνέντευξή στον NovaSportFm, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ανέλυσε τους λόγους που εγκρίθηκε κονδύλι 7 εκατ. ευρώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί για το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ απάντησε σε όσους ασκούν κριτική για τη διάθεση τόσο μεγάλων ποσών για αθλητικά έργα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σγουρός μίλησε στον Nova Sport FM για:

-τα χρήματα που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής για αθλητικά έργα: «Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε και συμβάλλει για να γίνονται έργα όχι μόνο για τους νέους, αλλά και με προοπτική ανάπτυξης σε περιοχές της Αττικής. Όλες αυτές οι αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, που έχει τηρήσει τη νόμιμη διαδικασία, είναι για να ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός που θα είναι για όλα τα αθλήματα σε συνεργασία με τους Δήμους και τη ΓΓΑ. Από το 1950 και μετά η ΓΓΑ επιχορηγούσε χρήματα για να γίνουν αθλητικά έργα. Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Εμείς με τη σωστή διαχείριση που έχουμε κάνει από το 2003 μέχρι σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει κάποια χρήματα. Είμαστε ο μοναδικός οργανισμός που έχει αποθεματικό καταχωρημένο μόνο για έργα. Αυτά τα χρήματα είναι μέσα και περιμένουν».

-τα οφέλη από τα έργα: «Αυτά τα έργα θα δώσουν πνοή και διέξοδο στους νέους. Τα χρήματα πηγαίνουν στα ερασιτεχνικά σωματεία και τις ομάδες, όχι σε επιχειρηματίες. Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει σε αυτά τα έργα και είμαστε προσεκτικοί γιατί αυτά τα έργα είναι πολύ σημαντικά».

-το κονδύλι για τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Ο Παναθηναϊκός, με υπογραφή του προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Μιχαλαριά, μας έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει ότι προσπαθούν να κάνουν την επέκταση του γηπέδου, την στατική ενίσχυση και όλα τα αναγκαία έργα για να αναβαθμιστούν τα τμήματα της ομάδας. Το αίτημα αφορούσε 9,5 εκατ. ευρώ, που εκτίμησαν με μία προμελέτη, εμείς σε πρώτη φάση βάλαμε τα 7 εκατ. ευρώ, αλλά όταν παρουσιαστεί η μελέτη πιθανώς να τροποποιηθούν και τα κονδύλια. Η περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας χρειάζεται αναβάθμιση και θέλουμε να γίνει ανάπλαση με πεζογέφυρα και χώρους πρασίνου. Εγκρίναμε ένα κονδύλι που θα μελετηθεί και θα φτάσει στο σημείο να παίζει ο Παναθηναϊκός να παίζει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να έχει γύρω του μία πολύ ωραία κατάσταση. Δεν θα είναι μόνο η αναβάθμιση του γηπέδου, αλλά μπαίνουν και μια σειρά ζητήματα, όπως περιβαλλοντικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Όλα αυτά αφορούν μία ιδιαίτερα σημαντική περιοχή του αστικού ιστού της Αθήνας».

ις διαδικασίες για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Έχει ανακοινωθεί ένα κονδύλι 20 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε από την ΑΕΚ να καταθέσει μελέτη και σε συνεργασία με τη ΓΓΑ, το Δήμο και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και άλλους ιδιωτικούς φορείς, ο φορέας υλοποίησης θα αναλάβει να φέρει σε πέρας το έργο. Για κάθε έργο και κάθε επιχορήγηση χρειάζεται καθ’ ολοκληρία να υπάρχει νομοθεσία που να καλύπτει τις ενέργειες».
Άρα ΑΥΤΟ που σου λέει είναι πως το ΜΟΝΟ που χρειάζεται είναι η νομοθεσία. (η μελέτη είναι ολοκληρωμένη και μέχρι τέλη του μήνα κατατείθεται στις ενδιαφερόμενες αρχές. Οι ιδιωτικοί φορείς είναι μέσα, και θα συνεχίζουν να μπαίνουν κτλπ. Άρα ΜΟΝο η νομοθεσία έχει μείνει για να επιχορηγηθεί το έργο ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ (και σ αυτές τις περιπτώσεις οι κατασκευαστές λένε "είναι κλειδωμένα τα χρήματα")
Άντε τώρα να κλάψεις στο θρεντ σου που οι λεφτάδες σου πρόεδροι δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ για να σου αγοράσουν ένα στρέμμα γης για να βάλεις και εσύ τ όνειρά σου μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom