Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Μηνύματα
3.791
Like
6
Πόντοι
16
Να είμαστε καλά,να ζήσουμε πάλι τέτοιες στιγμές.....

 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 17

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τραβα ρε στοκε να δεις ποια ειναι διαδικασια για να εκταμιευτουν χρηματα απο την περιφερεια και αυτοκτονα
Πιάστε έναν μπετόβλακα που θα έρθει να μου πει αν ξέρω πως γίνονται οι εκμταμιεύσεις και ποιες διαδικασίες χρειάζονται για να γίνουν. Παπάρα η εκταμίευση δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να κάνει μ αν "είναι κλειδωμένα τα λεφτά και περιμένουν την ΑΕΚ για να τα πάρει". Φτύσε τώρα τα μπούτια σου να κάνεις τσουλίθρα και τις μασχάλες σου για να βγάλεις λιόσπορους και τράβα ξάπλωσε στον χεσμένο τάφο σου. Βλακένδυτε
 

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Μηνύματα
319
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό το γήπεδο είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στοίχημα του Μελισσάν. Έχει διπλαρώσει πρωθυπουργό, υπουργούς, έχει τον ΟΠΑΠ που στηρίζει ΟΛΟΝ τον Ελληνικό αθλητισμό. Εσύ τι πιθανότητες δίνεις να ΜΗ γίνει;
και γιατι ζητιανευει απο τον παπα τοτε
τα 50 χιλιαρικακια του λειπουνε
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου δήλωσε : «Η υλοποίηση αυτού του έργου είναι μια απόλυτα ομαδική δουλειά και εγώ εκπροσωπώ μια πολύ μεγάλη ομάδα πουσυνεργάζεται εδώ και καιρό για το έργο. Όπως είναι γνωστό, για το σπίτι μας αποφασίζουμε εμείς, ο ο αρχιτέκτονας και η πολεοδομία. Για να φτιάξει η ΑΕΚ το σπίτι της είναι διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει ο δήμος, η περιφέρεια, η πολιτεία, το ερασιτεχνικό σωματείο, οι φίλαθλοι και θα επιμείνω, οι φίλοι της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο να συνεργαστούν. Όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά στη διάρκεια του έργου, ώστε να το δούμε να πραγματοποιείται σε ένα χρονοδιάγραμμα. Τα γήπεδα ήταν διαφορετικά από τις δεκαετίες του  '40 '50 '60 και με απαρχή το Άμστερνταμ Αρίνα το '96-'97 άρχισε να αλλάζει η μορφή και η δομή των γηπέδων. Τα γήπεδα από χώροι που παιζόταν ποδόσφαιρο και υπήρχε αντιπαράθεση άρχισαν να γίνονται χώροι υψηλών παραστάσεων και θεάματος.

Ο καθένας από εμάς βλέπει το ματς, καταναλώνει,μιλάει για δουλειές περνάει χρόνο με οικογένεια του κοκ. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Γιουβέντους. Στην Ελλάδα προσπαθούμε τα τελευταία χρονιά με απαρχή την Ολυμπιάδα να ακολουθήσουμε το μοντέλο και  έχουν γίνει κάποια βήματα. Κάποια ολοκληρώθηκαν, αλλά δεν προχώρησαν. Από την αρχή είπαμε να σχεδιάσουμε κάτι που να έχει άξιες. Αυτό που σχεδιάζεται πραγματικά έχεινα κάνει με το σεβασμό προς το θεατή όσον φορά τις εγκαταστάσεις με τα δύο μουσεία, αυτό της ομάδας και το κυριότερο αυτό της προσφυγιάς που θα γίνει εκεί. Δεύτερος πυλώνας μας είναι ο πολιτισμός. Πρόκειται για την τιμή που έχει να κάνει  η οικογένεια της ΑΕΚ. Ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί όλους, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ακίνητο ΑΕΚ βρίσκεται σε ιδιαίτερο σημείο. Η Νέα Φιλαδέλφεια τότε είχε άριστο πολεοδομικό σχεδιασμό που αποτυπώνεται σε φωτογραφίες της εποχής. Ο χώρος είναι δίπλα με το περίφημο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι περίπου δύο φορές το μέγεθος του Εθνικού Κήπου και στα πλαίσια της παρέμβασης της περιοχής αυτό το πάρκο μπορεί να γίνει από τα δεσπόζοντα στην Αττική. Μπορεί το έργο το γηπέδου της ΑΕΚ, το άλσος και η ανάπλαση της περιοχής να αλλάξει τα δεδομένα των δήμων. Βρίσκεται κοντά η στάση του τρένου και η γραμμή 4 πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο σταθμό του Περισσού. Τα Μέσα σταθερής τροχιάς θα αλλάξουν τις λειτουργίες της περιοχής. Το έργο είναι της τάξεως των 65 εκ ευρώ. Θα πιστοποιηθεί με γήπεδο 4 αστέρων FIFA-UEFA, 32-34.000 θέσεις, 40 σουίτες, 30 πύλες εισόδου και τουρνικέ 5 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων 2 μεγάλα σκορ γουότς, 1500 θέσεις στάθμευσης και διπλά αποδυτήρια ώστε να μπορεί να γίνεται τουρνουά ποδοσφαίρου με 4 ομάδες.

Επιπλέον θα γίνει μια προσπάθεια το κριτήριο αυτό να είναι ένα από τα πρώτα πράσινα χαρακτηρισμένα γήπεδα στην Ελλάδα , με ό,τι σημαίνει αυτό. Την Κυριακή είναι ο μαραθώνιος και η οικογένεια της ΑΕΚ έχει να διανύσει έναν μαραθώνιο για το έργο αυτό. Η λογική όλων μας είναι με προσεκτικές ενέργειες να τερματίσουμε, δηλαδή να γίνει το έργο, να μην αναλωθούμε σε ανακοινώσεις και βιαστικές ενέργειες. Να γίνουν προσεκτικά βήματα. Έχουν ξεκινήσει οι μελέτες, ο δήμος θέλει επί της αρχής να γίνει το έργο. Συστάθηκε και η δικέφαλος ΑΕ που όλη η οικογένεια της ΑΕΚ θα συνεισφέρει. Η περιφέρεια πολύ έγκαιρα ανακοίνωσε και δεσμεύτηκε για τα 20 εκατομμύρια. Έχει γίνει ανακοίνωση αύξησης ΜΚ, κατατέθηκε ο φάκελός στο δήμο και έγινε και η πρώτη τεχνική συνάντηση με την περιφέρεια χτες και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Υπάρχουν ζητήματα και για το μέλλον. Το έργο πρέπει εγκριθεί από τις υπηρεσίες της ΓΓΑ, πρέπει να υποστηριχθεί με θεσμικό τρόπο και αυτή η οργάνωση βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι μελέτες εκπονούνται ώστε κάποια στιγμή ναι βγει οικοδομική άδεια. Η έναρξη έχει οριστεί για το '2014 και η λήξη για το 15-15. Ακόμα δεν είμαστε απόλυτα σαφείς για τις δεσμεύσεις ημερομηνιών, εξελίσσονται ενέργειες που μπλέκονται όλοι οι φορείς που λέγαμε και υπάρχουν απρόοπτα και καθυστερήσεις. Στη Ελλάδα μιλάμε για μπουλντόζα. Θέλει ο κόσμος να δει την μπουλντόζα μέσα.

Και θέλω όλοι ναι σκεφτούμε καλά τις μπουλτόζες που μπήκαν και το όνειρο δεν έγινε και άλλες που μπήκαν και δεν σταμάτησε. Σε εμάς η έννοια είναι όταν μπει η μπουλντόζα, θα σταματήσει με την ολοκλήρωση του έργου και με τους χιλιάδες ανθρώπους της ΑΕΚ να χειροκροτούν τη σέντρα ενός παιχνιδιού.. Επειδή τα έργα είναι δύσκολα, σύνθετα και ο κόσμος δεν θα καταλάβαινε  τα εγχειρήματα.

Για να καταλάβουμε τα μεγέθη: Θα χρησιμοποιηθούν 6600 μπετονιέρες, το στέγαστρο μόνο του θα μπορούσε να καλύψει 50 γήπεδα τένις. Τα καθίσματα αν έμπαιναν σε τρενάκι  θα έφταναν από τη Σύρο μέχρι τη Μύκονο. Το σίδερο2000 τόνοι και κάτω σε ράγες είναι η γραμμή Κηφισιά-Πειραιάς. Θα χρησιμοποιηθεί 300 χιλιόμετρα καλώδιο όλων των ειδών αυτά συνδέουν το γήπεδο με αυτό της αρχαίας Ολυμπίας! Επίσης θα έχουμε 35,000 μέτρα σωληνώσεων.

Όσον αφορά τη συνεισφορά στο δήμο και την πολιτεία και την κοινωνία. Έχει να δώσει το έργο δουλειά όσο θα υλοποιείται σε 1500-2000 άνεργους ανθρώπους. ΘΑ υπάρξουν 200-400  μόνιμες θέσεις εργασίας όταν θα λειτουργήσει. Άμεσες, συν τις έμμεσες που δεν μπορούν να υπολογιστούν. Θα λύσει σοβαρό πρόβλημα των δημοτών για τις θέσεις στάθμευσης. Το έργο δεν είναι ένα γήπεδο. Είναι μια μεγάλη ανάπλαση, μια αστική παρέμβαση. Θ αλλάξει το δήμο που ξέρουμε τόσα χρόνια, θα αυξήσει τα έσοδα και το έργο και όλοι εμπλεκόμενοι θα παράξουν 11 εκ ευρώ σε ΦΠΑ για κράτος. 10 για φόρο εισοδήματος, 2.5 για ασφαλιστικές. Ποιος θα μπορούσε να μην θέλει ένα τέτοιο γήπεδο;»

Διάβασε περισσότερα στο: Ο νέος Ναός της ΑΕΚ είναι μεγαλείο! (video) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
και γιατι ζητιανευει απο τον παπα τοτε
τα 50 χιλιαρικακια του λειπουνε
Διάβασε το παραπάνω σκουλικοεβραίε και τράβα ψοφα
 

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
684
Κριτικές
4
Like
119
Πόντοι
6
Νταξ. Αντί να χαρείς με την κατά 80% πιθανότητα πρόκρισης της ομάδας σου (ο Σνίτσελ έχει άστρο τρελλό. Μπροστά του τ άστρο του Ρεχανγκελ οχριά) κάθεσαι και ασχολείσαι με το ΣΤΟΛΙΔΙ της ΑΕΚ. Και μετά θέλεις να μας πείσεις ότι δε σ έχει πονέσει. Όχι απλά σ έχει πονέσει. Σε πονάει και σε τσούζει και έχεις δακρύσει από τον πόνο που σου έδωσε ο Μήτσος.
Μήτσοοοο!!!! Δώστους και άλλο πόνο λέμε....

Υ.Γ Ναι ναι ξέρω. Εσείς οι Ολυμπιακοί δεν ασχολείστε μ ομάδα Γ εθνικής. Συνεχίστε να το λέτε μπορεί και κάποιοα στιγμή να το πιστέψετε
νταξ τα νευρα σου σπαω..με την ομαδα μου χαιρομαι καθε μερα,απλως βαριεμαι και ειπα να σας τσιτωσω.Μητσοοοοοοο σε παω εισαι ωραιος
 

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Μηνύματα
319
Like
2
Πόντοι
1
ο λαουτζικος της ελλαδας πειναει
και η περιφερεια δινει 20 μυρια στην πουτανα την προσφυγια για να κανει την αγια σοφια κτλ
πουτανες
μακαρι να παει ο τιγρης στην στενη
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
νταξ τα νευρα σου σπαω..με την ομαδα μου χαιρομαι καθε μερα,απλως βαριεμαι και ειπα να σας τσιτωσω.Μητσοοοοοοο σε παω εισαι ωραιος
ΕΙΔΙΚΑ σήμερα δε πρόκειται να μου τσιτώσεις κανένα νεύρο. Έχω πάρει τρελλή δόση της ναρκωτικής ουσίας που λέγεται "γηεδο ΑΕΚ". Και δεν είναι ένα απλό γήπεδο. Γιατί οι απλές ομάδες (όπως η δική σου) φτιάχνουν απλά γηπεδα. Η ΑΕΚ φτιάχνει , ΣΤΟΛΙΔΙ, ΝΑΟ.Α! Και δικό της. Σε δικό της οικόπεδο.

Πάρε και εσύ μια τζούρα έτσι για να έχεις


Άντε τώρα στο καλό και ο όσιος Λουκάς να σε κρατάει από το χέρι για να μη σε τσούζει πολύ  :grin:

Εμείς να δεις πόσο τον πάμε τον Μήτσο.
 

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Μηνύματα
319
Like
2
Πόντοι
1
απο τον φορολογουμενο πολιτη γαμιολες
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο λαουτζικος της ελλαδας πειναει
και η περιφερεια δινει 20 μυρια στην πουτανα την προσφυγια για να κανει την αγια σοφια κτλ
πουτανες
μακαρι να παει ο τιγρης στην στενη

Πούστη ξεκολιάρη, γαμημένο αρχίδι, ξεσκισμένη και καραχυμένη κολοτρυπίδα. Γαμό τον τάφο σου και τα πάντα σου. Η προσφυγιά σε γαμεί σκαταρχίδι. ΑΝ δεν ήταν η προσφυγιά γαμημένε πούστη η Θεσσαλονίκη θα είχε τεράστιο ποσοστό σ Εβραίους (ότι και αν σημαίνει αυτό. Όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει). Η Θεσσαλονίκη χρωστάει ΠΟΛΛΑ στη ξεριζωμένη προσφυγιά. Μπασταρδοπαίδι Εβραίου. Ψόφα.

Η περιφέρεια δίνει 20 μύρια και το ελληνικό κράτος θα πάρει 11 εκ ευρώ σε ΦΠΑ για κράτος. 10 για φόρο εισοδήματος, 2.5 για ασφαλιστικές.
Θα υπάρχουν περίπου 300 μόνιμες θέσεις εργασίας στην εποχή που δουλεία δε βρίσκεις ούτε με το πυροβόλο. Και ένα μεγάλος δήμος της χώρας από εκεί που φυτοζωεί θα ξανανοιώσει. Ψοφα στον τάφου σου σκουλίκι

απο τον φορολογουμενο πολιτη γαμιολες
Ακόμα να ψοφήσεις μπασταρδόσπερμα;
 

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Μηνύματα
3.791
Like
6
Πόντοι
16
Αύριο,την Πέμπτη,το goal έχει ένα συλλεκτικό βιβλίο-ντοκουμέντο 88 σελίδων με ανέκδοτες φωτογραφίες,σπάνιες μαρτυρίες αλλά και τα μυστικά του νέου γηπέδου που δεν αποκαλύφθηκαν στην σημερινή παρουσίαση......Περισσότερα εδώ......

 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.392
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
96
απο τον φορολογουμενο πολιτη γαμιολες

Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω.


ΥΓ μονο ο βαζελος δεν ειχε χρέη κάποτε .

ΥΓ2
προσφυγιά σε γαμεί σκαταρχίδι. ΑΝ δεν ήταν η προσφυγιά γαμημένε πούστη η Θεσσαλονίκη θα είχε τεράστιο ποσοστό σ Εβραίους (ότι και αν σημαίνει αυτό.

Νταξ οι ναζι εδιωξαν τους Εβραιους , και οι Ελληναρες εφαγαν την περιουσία τους και δεν ειναι τυχαιο οτι εκτοτε η Θεσσαλονικη ειναι απλα μια επαρχιακη πόλη .
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω.


ΥΓ μονο ο βαζελος δεν ειχε χρέη κάποτε .

ΥΓ2
Νταξ οι ναζι εδιωξαν τους Εβραιους , και οι Ελληναρες εφαγαν την περιουσία τους και δεν ειναι τυχαιο οτι εκτοτε η Θεσσαλονικη ειναι απλα μια επαρχιακη πόλη .
Νταξ. Το πρώτο (μεγάλο) κύμα άρχισε να φεύγει λίγους μήνες μετά τη μεγάλη φωτιά στη Θεσσαλονίκη το 17. Όταν έσκασαν οι πρόσφυγες πολλά σπίτια ήταν ήδη εγκατελειμένα από τους πρώην ιδιοκτήτες του.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Είμαι σε μόνιμη στύση από χθες το μεσημέρι!  :bigdick:
Μακάρι να μπαίνανε οι μπουλντόζες σήμερα και να σφυρίζανε τα ασθενοφόρα πάνω κάτω...αλλά όπως είπε και ο τίγρης οταν υπάρχει θέληση και δύναμη δεν κωλώνουμε πουθενά!  :rockon:
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όπως είχα γράψει αρκετό καιρό πριν όλα θα γίνουν σύμφωνα με το νόμο. Η άδεια Γρανίτσα λήγει 31/12/2013. Κι αυτός είναι ΕΝΑΣ ακόμα λόγος που δε πρόκειται να τρέξει στη πολεοδομία για την άδεια για την "Αγία Σοφία". Κερδίζει χρόνο ΚΑΙ για έναν ολοκληρωμένο φάκελο, αλλά και για να καλύψει κάποια διαδικαστικά θέματα. Η άδεια θα κατατεθεί πρώτο 15νθήμερο του Γενάρη οπότε μπουλντόζες και τα σχετικά Φλεβάρη με Μάρτη. Τώρα επειδή ΟΛΟΙ (ακόμα και οι αλλόθρησκοι) ειδαμε τι σχεδιάζουν να χτίσουν (ένα από τ ομορφότερα γήπεδα στην Ευρώπη, και όχι ένα γήπεδο της σειράς) δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν σε 18 μήνες ν το έχουν έτοιμο. Προσωπικά δε πιστεύω πως θα είναι έτοιμο τέλη του 15. Θα πιάσουμε και 16.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Είμαι σε μόνιμη στύση από χθες το μεσημέρι!  :bigdick:
Μακάρι να μπαίνανε οι μπουλντόζες σήμερα και να σφυρίζανε τα ασθενοφόρα πάνω κάτω...αλλά όπως είπε και ο τίγρης οταν υπάρχει θέληση και δύναμη δεν κωλώνουμε πουθενά!  :rockon:
Ελα δίπλα  :cool2:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom