Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν τρως 4 γκολ και σου φταίει η διαιτησία, θεωρώ ότι κοροιδεύεις τον κόσμο σου.

Όταν βρίζεις το Λίνεν, που προπάθησε να έχει όλες τις επιλογές με τους πραγματικούς αντιπάλους στη μάχη του υποβιβασμού, το ίδιο.

Θεωρώ την πρόσληψη του Λίνεν μεγάλη τύχη για την ΑΕΚ και έχω στοιχηματίσει από τότε ότι η ΑΕΚ θα σωθεί.

Με τσαντίζει λοιπόν όταν οι αμέτοχοι και οι ένοχοι για το χάλι της, προσπαθούν να βρουν άλλοθι και κάνουν κακόπιστη κριτική στο Λίνεν
Κανέναν κόσμο δεν κορόιδεψαν!Η διαιτησία στον πρώτο γύρο ήταν κακή και εναντίον της ΑΕΚ και αυτό σχολιάστηκε όπως έπρεπε!Και δεν έμεινε κανείς εκεί...εσύ το επανέφερες τώρα!
Ο Λίνεν είναι μέτριος προπονητής και έχει κάνει πολλούς λανθασμένους χειρισμούς αλλά συμφωνούμε ότι η κύρια ευθύνη για την εικόνα της ομάδας ανήκει σε άλλους!Και αυτό υπάρχει σημαντικό κομμάτι των οπαδών της ομάδας που το διαχωρίζει σε  οποιαδηποτε αγωνιστική κουβέντα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πάμεεεε καλαααααααααα.

Άλλωστε πότε πηγαίναμε τον τελευταίο κάιρό;;;

Δεν θα κινδυνεύσουμε είμαι σίγουρος ως προς αυτό,αλλά το πράγμα αρχίζει να ξαναολισθαίνει επικίνδυνα-ειδικά μετά το παρατεταμένο διοικητικό αδιέξοδο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του χάντμπολ,αλλά η γενικότερη μίζερη κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα,δεν μου επιτρέπει να ζητωκραυγάζω και να πανηγυρίζω για τα ΄΄λοιπά αθλήματα΄΄ και ας είναι και εκεί ΑΕΚ.

Τι να το κάνω το χάντμπολ και το γυναικείο βόλει,αν σε λίγο η ΑΕΚ δεν υπάρχει καθόλου,στο ποδόσφαιρο;;;;

όχι ότι τώρα υπάρχει,αλλά να ,για να λέμε τώρα.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Δεν πάμεεεε καλαααααααααα.

Άλλωστε πότε πηγαίναμε τον τελευταίο κάιρό;;;

Δεν θα κινδυνεύσουμε είμαι σίγουρος ως προς αυτό,αλλά το πράγμα αρχίζει να ξαναολισθαίνει επικίνδυνα-ειδικά μετά το παρατεταμένο διοικητικό αδιέξοδο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του χάντμπολ,αλλά η γενικότερη μίζερη κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα,δεν μου επιτρέπει να ζητωκραυγάζω και να πανηγυρίζω για τα ΄΄λοιπά αθλήματα΄΄ και ας είναι και εκεί ΑΕΚ.

Τι να το κάνω το χάντμπολ και το γυναικείο βόλει,αν σε λίγο η ΑΕΚ δεν υπάρχει καθόλου,στο ποδόσφαιρο;;;;

όχι ότι τώρα υπάρχει,αλλά να ,για να λέμε τώρα.
Ειλικρινά αν δε βρεθεί ένα αξιόλογο ποσό (300-500.000 δανεικά με εκχώρηση) να δοθεί στους παίκτες ενόψει των κρίσιμων τελευταίων αγώνων, θα είναι τεράστια η ξεφτίλα του κάθε Αεκάρα που ασχολήθηκε ή θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και πλέον κοιτάμε εκεί,που το έχω πει εδώ και 3 βδομάδες:στην 5η θέση-ειδικά άμα δεν κερδίσει ο βάζελος σήμερα.

tumblr_m85e8mw00m1rqfhi2o1_250.gif

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Φίλε μου , ειναι γνωστή η ξεφτίλα των παραγόντων . Πλεων δεν μου κανει τιποτα εντυπωση.
Οσον αφορά το αγωνιστικό , ο Λινεν μπορει να εχει τα οποια ελαττωματα του αλλά για μενα ειναι ενας αρκετα καλός προπονητής και οφείλουμε πολλά σε αυτον για τους βαθμους που πηραμε απο οταν ηρθε. Ισως επικοινωνιακα ο γερμανος να ειναι μονοκόματος αλλά πριν το λιθοβολήσουν οι 20χρονες ντιβες μας καλο θα ηταν να βαλουν το κώλο τους κάτω και να κοιτάξουν να βελτιωθουν αν θελουν να κανουν καριερα. Επειδή οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι τα πραγματα και παιζουν βασικοί σε μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της χωρας , δεν σημαινει οτι αυτοματα έγιναν και παιχταραδες που δεν σηκωνουν κουβεντα απο τον προπονητης τους που στο κατω κατω τους ριχνει και καμια 30αρια χρονια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όταν τρως 4 γκολ και σου φταίει η διαιτησία, θεωρώ ότι κοροιδεύεις τον κόσμο σου.

Όταν βρίζεις το Λίνεν, που προπάθησε να έχει όλες τις επιλογές με τους πραγματικούς αντιπάλους στη μάχη του υποβιβασμού, το ίδιο.

Θεωρώ την πρόσληψη του Λίνεν μεγάλη τύχη για την ΑΕΚ και έχω στοιχηματίσει από τότε ότι η ΑΕΚ θα σωθεί.

Με τσαντίζει λοιπόν όταν οι αμέτοχοι και οι ένοχοι για το χάλι της, προσπαθούν να βρουν άλλοθι και κάνουν κακόπιστη κριτική στο Λίνεν
Κατσε ρε παιχτη 2 πεναλτυ δεν εδωσε στην ΑΕΚ και μια αποβολη του χολεμπας,αυτο για σενα δεν ειναι τιποτα δηλαδη;Δεν ειπε κανεις οτι η ΑΕΚ εχασε απο την διαιτησια σε αυτον τον αγωνα,αλλα το οτι ηταν 5-95.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Όσο θυμάμαι τη φασαρία της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-4 για να θυμόμαστε), καθώς επίσης το κράξιμο που έφαγε ο Λίνεν, επειδή αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του Μητρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (λες και θα το έπαιρνε), πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος, παρά τη συμπάθεια που έχω στο μεγάλο δάσκαλο Λίνεν.
ετσι παιχτη μου,κανεναν οικτο δεν πρεπει να δειξουν οι γκαλακτικος..
με μπροσταρηδες τους βλαχοδημο,μανωλα,αμπντουν και μαεστρο τον μανιατη πρεπει να δειξουν την κλαση τους.

**τωρα το τι διδασκει ο λινεν δε βλεπω να το μαθαινουμε συντομα..
ισως προσπαθει να μαθει στον κοδρερο τη θεση του δεξιου χαφ και στο ροτζερ αυτη του αριστερου εξτρεμ..

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Νίκη με το γάβρο για να τελειώνουμε!  :rockon: :rockon: :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Βέροια - Άρης 3-1 καί διακοπή στο παιχνίδι λίγο πρίν την λήξη λόγω εισβολης τών οπαδών του Άρη  :o ! το σίγουρο καί ξέχωρα απο την ενδεχόμενη τιμωρία του Άρη είναι ότι ή Βέροια φτάνει καί αυτή τους 26 βαθμούς όπως εμείς ό Πανθρακικός καί ό Ο.Φ.Η. , ή οποία Βέροια έχει ίσως καί το πιο ευννοικό πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές όπου αναμένεται να γίνει ό χαμός  μ' εμάς καί τον Άρη να έχουμε ίσως το πιο βαρύ :o :o ! όσο για τα παιχνίδια μεταξύ τών ομάδων που κινδυνεύουν : 26η αγωνιστική Α.Ε.Κ. - Βέροια , 27η αγωνιστική Άρης - Πανθρακικός & Βέροια -Κέρκυρα 28η αγωνιστική Πανθρακικός - Ο.Φ.Η. , με  λίγα λόγια μέχρι καί την τελευταία αγωνιστική θα φάει ή μύγα σίδερο καί το κουνούπι ατσάλι  >:( >:(

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Βέροια - Άρης 3-1 καί διακοπή στο παιχνίδι λίγο πρίν την λήξη λόγω εισβολης τών οπαδών του Άρη  :o ! το σίγουρο καί ξέχωρα απο την ενδεχόμενη τιμωρία του Άρη είναι ότι ή Βέροια φτάνει καί αυτή τους 26 βαθμούς όπως εμείς ό Πανθρακικός καί ό Ο.Φ.Η. , ή οποία Βέροια έχει ίσως καί το πιο ευννοικό πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές όπου αναμένεται να γίνει ό χαμός  μ' εμάς καί τον Άρη να έχουμε ίσως το πιο βαρύ :o :o ! όσο για τα παιχνίδια μεταξύ τών ομάδων που κινδυνεύουν : 26η αγωνιστική Α.Ε.Κ. - Βέροια , 27η αγωνιστική Άρης - Πανθρακικός & Βέροια -Κέρκυρα 28η αγωνιστική Πανθρακικός - Ο.Φ.Η. , με  λίγα λόγια μέχρι καί την τελευταία αγωνιστική θα φάει ή μύγα σίδερο καί το κουνούπι ατσάλι  >:( >:(
Που να δεις πως μπλέκει το πράγμα την άλλη αγωνιστική αν κερδίσει ο Άρης το Λεβαδειακό. Νομίζω πως εμάς μας συμφέρει να κερδίσει η Βέροια τον ΟΦΗ και να έρθει λίγο πιο άνετη στο ΟΑΚΑ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Να δωσει 2ο σερι παιχνιδι ο Κομπολης? Τραβηγμενο δεν ειναι?
Απ την αλλη , τι αγγλικο και ισπανικο πρωταθλημα? Εδω η Ξανθη κανει διπλο στην τουμπα , μετα χανει στην εδρα της απο την Βεροια και υστερα ριχνει 4αρα εκτος στην Λειβαδια. Σαν να λεμε καθαριζει  εκτος, ομαδες της πρωτης 5αδας και χανει εντος απο τον πρωτελευταιο. Ζωγραφια  :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Να δωσει 2ο σερι παιχνιδι ο Κομπολης? Τραβηγμενο δεν ειναι?
Απ την αλλη , τι αγγλικο και ισπανικο πρωταθλημα? Εδω η Ξανθη κανει διπλο στην τουμπα , μετα χανει στην εδρα της απο την Βεροια και υστερα ριχνει 4αρα εκτος στην Λειβαδια. Σαν να λεμε καθαριζει  εκτος, ομαδες της πρωτης 5αδας και χανει εντος απο τον πρωτελευταιο. Ζωγραφια  :grin:
Ο Λεβαδειακός δεν έχει στόχο πλέον και τον Άρη δε μπορούν να τον σφάξουν θα γίνει κόλαση. Αν παίξει με κόσμο εγώ θα το παίξω άσο φορτωμένο!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Λογικα με κόσμο θα παιξει. Δεν νομιζω να βγει τοσο γρηγορα τιμωρια.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν φοβαμαι , απλά σχολιάζω. :grin:
οτι ειναι να γινει, θα γίνει. Ετσι και αλλιως , εχουμε 15 μερες μεχρη να ξαναπαιξουμε. :S

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κανονικά σήμερα στην Βέροια με τις.." ομορφιές κατ' επανάληψη " των Αρειανών " επιστημόνων " θα έπρεπε καί να μηδενιστούν καί να να χάσουν καί 2 βαθμούς , δεν είμαστε απο αυτούς που λένε να κρίνωνται τα παιχνίδια στα χαρτιά ειδικά σ' αυτό το σημείο του πρωταθλήματος αλλά αναρωτιέμαι άν στην θέση τών κιτρινόμαυρων της Σαλονίκης ήταν μια άλλη ομάδα με ίδια χρώματα καί με  τον δικέφαλο στο στήθος καί είχαν γίνει τα μισά απ' όσα έγιναν σήμερα τι αντιδράσεις θα είχαμε  :think: ?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Κανονικά σήμερα στην Βέροια με τις.." ομορφιές κατ' επανάληψη " των Αρειανών " επιστημόνων " θα έπρεπε καί να μηδενιστούν καί να να χάσουν καί 2 βαθμούς , δεν είμαστε απο αυτούς που λένε να κρίνωνται τα παιχνίδια στα χαρτιά ειδικά σ' αυτό το σημείο του πρωταθλήματος αλλά αναρωτιέμαι άν στην θέση τών κιτρινόμαυρων της Σαλονίκης ήταν μια άλλη ομάδα με ίδια χρώματα καί με  τον δικέφαλο στο στήθος καί είχαν γίνει τα μισά απ' όσα έγιναν σήμερα τι αντιδράσεις θα είχαμε  :think: ?
Δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρεις φίλε. Μην ξεχνάς τον τελικό του κυπέλλου.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρεις φίλε. Μην ξεχνάς τον τελικό του κυπέλλου.
Ακριβως. Οι αλητες της οριτζιναλ ηταν συνεχεια στον αγωνιστικο χωρο. Το παιχνιδι εληξε πριν συμπληρωθει η κανονικη διάρκεια για να αποφευχθουν τα χειροτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom