master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
E ρε πανυγηρια,,,,,,..................
E ρε πανυγηρια,,,,,,..................
Τυπε κανε μια βολτα στα μπουρδελα και μην ασχολεισαι με την ΑΕΚ.
Τα ελεγε και ο Ταλος πριν το ματς.Κριμα για τις ομάδες μας. Τραγικοι και η ΑΕΚ και ο Παναθηναικός δυστυχως, δεν βλέπονται.
Τα ελεγε και ο Ταλος πριν το ματς.
Σε αλλες εποχες , ζητημα να παιζαν στις ομαδες αυτες 6-7 παικτες απο τους 25 που ειδαμε.
Καθε χρονο και χειροτερα θα γινονται τα πραγματα,και θα τους παρει ολους η μπαλα.πραγματι ισως λες και πολλους. Θυμαται κανεις ντερμπι μεταξυ αεκ και παναθηναικου και ειχαμε διαφημιση ποδοσφαιρου ενω τωρα μιλουμε για την κακοποίηση της αρκούδας.
Δυστυχως αυτο το ποδόσφαιρο θελανε καποιοι αυτο θα εχουμε.
μεγαλη κουβεντα βεβαίως
εχω καλυτερη λυση...να δινει λεφτα σε αεκ και παο να κανουν μεταγραφες...τι μαρκετ πουλ και μαλακιες,,,εξαλλου τετοια λαμογια που ειναι στις δυο αυτες ομαδες σιγα να μην πιασουν τοπο τα φραγκα του τσου λου...να πηγαινουν απευθειας στον μαρινακη ,να ζητανε παιχτες και αυτος να τους παιρνει...για σκεψου το λιγο...δεν ειναι πιο σωστο αυτο;Φυσικά και θα τους παρει η μπαλα όλους και προπαντως τον Ολυμπιακό.
Δεν πειθομαι οτι ο Μαρινακης θα μεινει γνωριζοντας οτι θα δινει προκριματικό για να παιξει σε ομιλο. Μια δεν μπει δυο δεν μπει τελειωνει οριστικά και ο Ολυμπιακός.Εν πασει περιπτωσει μεγαλη κουβεντα.
Ως επιστεγασμα θα πω τουτο. Αν ο Ολυμπιακός σκεφτοταν εξυπνα θα μοιραζε το market pool του τσαμπιονς Λιγκ στις ομαδες που βγαινουν ευρώπη αναλογικά .Ετσι θα σιγουρευε καποιες επενδυσεις από ολους και φυσικά καποιους βαθμους περισσοτερους στο ranking.
Μεγαλη κουβεντα και δεν γινεται εδω ....
εχω καλυτερη λυση...να δινει λεφτα σε αεκ και παο να κανουν μεταγραφες...τι μαρκετ πουλ και μαλακιες,,,εξαλλου τετοια λαμογια που ειναι στις δυο αυτες ομαδες σιγα να μην πιασουν τοπο τα φραγκα του τσου λου...να πηγαινουν απευθειας στον μαρινακη ,να ζητανε παιχτες και αυτος να τους παιρνει...για σκεψου το λιγο...δεν ειναι πιο σωστο αυτο;
Μην μου απαντησεις κατάλαβα το πώς σκεφτεσαι.
τι κάνει?.............το ανέκδοτο της εβδομάδας.....
τι να θιξεις ρε νουμερο;;δεν θελω να θιξω κανεναν.
Απλα δεν μπορώ να συζητω με ανθρώπους στους οποίους οι παρωπίδες και ο φανατισμός τους εχει κατατροπώσει.
Εσένα τι ακριβώς σε τσάντισε απ' όλα αυτά και αποφάσισες να γίνεις ανελέητος?Όσο θυμάμαι τη φασαρία της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-4 για να θυμόμαστε), καθώς επίσης το κράξιμο που έφαγε ο Λίνεν, επειδή αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του Μητρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (λες και θα το έπαιρνε), πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος, παρά τη συμπάθεια που έχω στο μεγάλο δάσκαλο Λίνεν.
Εσένα τι ακριβώς σε τσάντισε απ' όλα αυτά και αποφάσισες να γίνεις ανελέητος?