Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
E  ρε  πανυγηρια,,,,,,..................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν περιμενουμε στηριξη απο κανέναν. Μονο απο τους εαυτους μας.
Το θέμα δεν ειναι αν θα τερματισουμε στην τελευταία τετράδα αλλά αν θα ειμαστε στην τελευταία δυάδα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν ξανασχολούμε μαζί σας.
Εξαντλήσατε την υπομονή μου.
Είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.
Οταν γίνετε η ΑΕΚ που εγω ήξερα τα ξαναλέμε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Κριμα για τις ομάδες μας. Τραγικοι και η ΑΕΚ και ο Παναθηναικός δυστυχως, δεν βλέπονται.
Τα ελεγε και ο Ταλος πριν το ματς.
Σε αλλες εποχες , ζητημα να παιζαν στις ομαδες αυτες 6-7 παικτες απο τους 25 που ειδαμε.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Τα ελεγε και ο Ταλος πριν το ματς.
Σε αλλες εποχες , ζητημα να παιζαν στις ομαδες αυτες 6-7 παικτες απο τους 25 που ειδαμε.

πραγματι ισως λες και πολλους. Θυμαται κανεις ντερμπι μεταξυ αεκ και παναθηναικου και ειχαμε διαφημιση ποδοσφαιρου ενω τωρα μιλουμε για την κακοποίηση της αρκούδας.
Δυστυχως αυτο το ποδόσφαιρο θελανε καποιοι  αυτο θα εχουμε.

μεγαλη κουβεντα βεβαίως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πραγματι ισως λες και πολλους. Θυμαται κανεις ντερμπι μεταξυ αεκ και παναθηναικου και ειχαμε διαφημιση ποδοσφαιρου ενω τωρα μιλουμε για την κακοποίηση της αρκούδας.
Δυστυχως αυτο το ποδόσφαιρο θελανε καποιοι  αυτο θα εχουμε.

μεγαλη κουβεντα βεβαίως
Καθε χρονο και χειροτερα θα γινονται τα πραγματα,και θα τους παρει ολους η μπαλα.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κατ' αρχάς υπάρχει δεδομένη  ποιοτική διαφορά τών μονάδων του βάζελου σε σχέση  με το....απόλυτο κενό το δικό μας δηλαδή δεν νομίζω ότι έχουμε ισάξιους απέναντι σε Σο , Σισοκό , Πίντο , Βιτόλο κ.λ.π. στο μόνο που είμαστε ισάξιοι είναι ότι καί οί δύο έχουμε μαλάκες & ανύπαρκτους προπονητές :grin: ! κατά τ'άλλα κατά την διάρκεια τηε εβδομάδας ό Σκαιλαφούζος καί δίπλα στους παίκτες ήταν καί λεφτά έδωσε αντίθετα εμείς μιζέρια καί μανούριασμα  >:( ! στην τελική τίποτα δεν κρίθηκε γιατί ακόμα καί άν νικούσαμε τα αποτελέσματα τών υπολοίπων δεν θα μας άφηναν να εφησυχάσουμε , τώρα τρέχουμε πάλι όσο μπορούμε περιμένοντας το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Βέροια για να επανακάμψουμε αφού δυστυχώς το επόμενο παιχνίδι με τον γαύρο είναι εκ' τών προτέρων ήδη χαμένο καί απλά θα πρέπει να προσέξουμε μην τυχόν το σκόρ πάρει διαστάσεις με ότι αυτό θα επιφέρει τόσο στην ήδη κλονισμένη ψυχολογία των παιχτών αλλά καί για την περίπτωση ισοβαθμιών στο τέλος  της περιόδου  :( ! παιχνίδια κλειδιά πλέον με Βέροια , Πανθρακικό , Λεβαδειακό όπου με 6 βαθμούς μίνιμουμ " σώθηκε " ή χρονιά , προσωπικά για μένα εκτός σοβαρού απροόπτου καί " εκπλήξεων "  θα πέσουν , λόγω καί βεβαρυμένου προγράμματος άν μη τι άλλο , Κέρκυρα & Άρης καί απλά εμείς στο τέλος θα είμαστε οί αμέσως λιγότερο κακοί καί θα σωθούμε  :grin: !

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Φυσικά και θα τους παρει η μπαλα όλους και προπαντως τον Ολυμπιακό.
Δεν πειθομαι οτι ο Μαρινακης θα μεινει γνωριζοντας οτι θα δινει προκριματικό για να παιξει σε ομιλο. Μια δεν μπει δυο δεν μπει τελειωνει οριστικά και ο Ολυμπιακός.Εν πασει περιπτωσει μεγαλη κουβεντα.
Ως επιστεγασμα θα πω τουτο. Αν ο Ολυμπιακός σκεφτοταν εξυπνα θα μοιραζε το market pool του τσαμπιονς Λιγκ στις ομαδες που βγαινουν ευρώπη αναλογικά .Ετσι θα σιγουρευε καποιες επενδυσεις από ολους και φυσικά καποιους βαθμους περισσοτερους στο ranking.

Μεγαλη κουβεντα και δεν γινεται εδω ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ψηλα το κεφαλι ρε...αεκ ειστε...εξαλλου ο μαριναης φταιει που εστησε το λειβαδια ξανθη... :2funny: :2funny:
βλεπω να στηνει και το κυριακατικο ....στον ασσο... :2funny: :2funny:
να παιξω πανω απο 6-7 γκολ;; :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φυσικά και θα τους παρει η μπαλα όλους και προπαντως τον Ολυμπιακό.
Δεν πειθομαι οτι ο Μαρινακης θα μεινει γνωριζοντας οτι θα δινει προκριματικό για να παιξει σε ομιλο. Μια δεν μπει δυο δεν μπει τελειωνει οριστικά και ο Ολυμπιακός.Εν πασει περιπτωσει μεγαλη κουβεντα.
Ως επιστεγασμα θα πω τουτο. Αν ο Ολυμπιακός σκεφτοταν εξυπνα θα μοιραζε το market pool του τσαμπιονς Λιγκ στις ομαδες που βγαινουν ευρώπη αναλογικά .Ετσι θα σιγουρευε καποιες επενδυσεις από ολους και φυσικά καποιους βαθμους περισσοτερους στο ranking.

Μεγαλη κουβεντα και δεν γινεται εδω ....
εχω καλυτερη λυση...να δινει λεφτα σε αεκ και παο να κανουν μεταγραφες...τι μαρκετ πουλ και μαλακιες,,,εξαλλου τετοια λαμογια που ειναι στις δυο αυτες ομαδες σιγα να μην πιασουν τοπο τα φραγκα του τσου λου...να πηγαινουν απευθειας στον μαρινακη ,να ζητανε παιχτες και αυτος να τους παιρνει...για σκεψου το λιγο...δεν ειναι πιο σωστο αυτο; :think:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
εχω καλυτερη λυση...να δινει λεφτα σε αεκ και παο να κανουν μεταγραφες...τι μαρκετ πουλ και μαλακιες,,,εξαλλου τετοια λαμογια που ειναι στις δυο αυτες ομαδες σιγα να μην πιασουν τοπο τα φραγκα του τσου λου...να πηγαινουν απευθειας στον μαρινακη ,να ζητανε παιχτες και αυτος να τους παιρνει...για σκεψου το λιγο...δεν ειναι πιο σωστο αυτο; :think:

δε θα χρειαζοταν αυτο που περιγράφεις αν αφηνε η διοίκησή σου να συμβει το αυτονόητο.

να παρει η αεκ τους τιτλους που της έκλεψες και φυσικά ο παναθηναικός αντιστοιχα.

Ετσι καθ΄αυτον τον τροπο σημερα δεν θα μιλάγαμε για ενα ποδόσφαιρο χρεωκοπημενο αλλά για κατι άλλο.
Μην μου απαντησεις κατάλαβα το πώς σκεφτεσαι.οπότε η συζητηση δεν εχει καμία σημασία.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μην μου απαντησεις κατάλαβα το πώς σκεφτεσαι.

τι κάνει?.............το ανέκδοτο της εβδομάδας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Μην μου απαντησεις κατάλαβα το πώς σκεφτεσαι.

τι κάνει?.............το ανέκδοτο της εβδομάδας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν θελω να θιξω κανεναν.

Απλα δεν μπορώ να συζητω με ανθρώπους στους οποίους οι παρωπίδες και ο φανατισμός τους εχει κατατροπώσει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν θελω να θιξω κανεναν.

Απλα δεν μπορώ να συζητω με ανθρώπους στους οποίους οι παρωπίδες και ο φανατισμός τους εχει κατατροπώσει.
τι να θιξεις ρε νουμερο;;
θες να σου δωσω τα λεφτα που ειναι δικα μου ....να σε λυπηθω δηλαδη...θα το αναγνωρισεις αμα το κανω;;η θα εξακολουθεις να ριχνεις λασπη;;
θες τους τιτλους που σου εκλεψα;;
μισο....
αχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχχααχαχχα
ελα την κυριακη να στους δωσω...με τοκο....
βρεστα εκει με τα πρασινα συνεταιρακια και ασε τον γαυρο ησυχο...
ετσι και αλλοιως πηρες πρωταθλημα ηθικης το '08...τι αλλο θες;;
αεκ εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Καλό θα ήταν να είχαμε πάρει έστω το βαθμό για να είμαστε στη 10η θέση με Πλατανιά. Όχι ότι έχει διαφορά μεγάλη αλλά είναι το ψυχολογικό. Ο Λίνεν πρέπει από τώρα να κάνει πλάνο πως θα διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα ενόψει της Βέροιας όπου θα πάμε με σερί τριών ηττών. Αν έχουν έστω λίγη τσίπα οι...Αεκάρες θα στάξουν λίγο χρήμα τουλάχιστον να  ζεστάνουν λίγο τους παίκτες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Συνημμένα

• aekhand04.jpg
    aekhand04.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 37

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Όσο θυμάμαι τη φασαρία της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-4 για να θυμόμαστε), καθώς επίσης το κράξιμο που έφαγε ο Λίνεν, επειδή αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του Μητρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (λες και θα το έπαιρνε), πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος, παρά τη συμπάθεια που έχω στο μεγάλο δάσκαλο Λίνεν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όσο θυμάμαι τη φασαρία της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-4 για να θυμόμαστε), καθώς επίσης το κράξιμο που έφαγε ο Λίνεν, επειδή αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του Μητρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (λες και θα το έπαιρνε), πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος, παρά τη συμπάθεια που έχω στο μεγάλο δάσκαλο Λίνεν.
Εσένα τι ακριβώς σε τσάντισε απ' όλα αυτά και αποφάσισες να γίνεις ανελέητος?

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Εσένα τι ακριβώς σε τσάντισε απ' όλα αυτά και αποφάσισες να γίνεις ανελέητος?

Όταν τρως 4 γκολ και σου φταίει η διαιτησία, θεωρώ ότι κοροιδεύεις τον κόσμο σου.

Όταν βρίζεις το Λίνεν, που προπάθησε να έχει όλες τις επιλογές με τους πραγματικούς αντιπάλους στη μάχη του υποβιβασμού, το ίδιο.

Θεωρώ την πρόσληψη του Λίνεν μεγάλη τύχη για την ΑΕΚ και έχω στοιχηματίσει από τότε ότι η ΑΕΚ θα σωθεί.

Με τσαντίζει λοιπόν όταν οι αμέτοχοι και οι ένοχοι για το χάλι της, προσπαθούν να βρουν άλλοθι και κάνουν κακόπιστη κριτική στο Λίνεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom