μυστήρια πράγματα
ο ινδιάνος ήταν από τους πιο ήρεμους εδώ μέσα
το σαιτ φθίνει
Φίλτατε ήμουν κ είμαι ήρεμος ενώ στις προσωπικές αναφορές που κάνω είμαι προσεκτικός και ουδέποτε εξύβρισα κανέναν, ακριβώς γιατί γνωρίζω πως δεν έχει νόημα, ενώ παράλληλα είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Δύο βρισιές ο κάθε ανόητος μπορεί να πεί.Δεν νομίζω να φθίνει το σάιτ εξαιτίας μου λοιπόν.
Το συγκεκριμένο σύνθημα ναι μεν υβριστικό, όμως τραγουδιέται εν χορώ από τους φιλάθλους της ΑΕΚ όπως και πολλά άλλα παρόμοια. Προφανώς και δεν διεκδικώ την πατρότητα του. Ούτε φυσικά το ανέβασα στο νήμα οποιασδήποτε άλλης ομάδας πλην της ΑΕΚ. Δεν είναι το στυλ μου αυτό και νομίζω πως είναι γνωστό.
Προφανώς επίσης και δεν στόχευσα προσωπικά κανέναν άλλο εδώ μέσα με το συγκεκριμένο σύνθημα, αλλά στο σύνολο τους, όλους τους ολυμπιακούς που θέλουν να υποβιβαστεί η ΑΕΚ, ακριβώς επειδή έχω δηλώσει πως είμαι
ΟΠΑΔΟΣ της ΑΕΚ και όχι ολυμπιακός που θέλει να σωθεί η ...Βέροια. Όπως έχουν δικαίωμα να μπαίνουν και να γράφουν
Ο,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ και φυσικά να μην το παίρνει ΚΑΝΕΙΣ μας προσωπικά, αφού δεν είναι υποχρεωμένος να το διαβάζει, έτσι κ εγώ έκανα το συγκεκριμένο ποστ που περιελάμβανε το επίμαχο σύνθημα. Αν ανέβαζα δλδ βιντεάκι από το γιουτιουμπ με το ίδιο σύνθημα θα λέγανε τα ίδια ή μήπως οι μοντς θα με στέλναν για μπανάκι? Για σκέψου...
Η γλώσσα όμως φίλτατε, κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Τα όσα έγραψα για την περσινή ήττα του ολυμπιακού από την Κέρκυρα που ήταν και η [size=12pt]
ΟΥΣΙΑ[/size] κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τα απαντήσει ή έστω να τα διαψεύσει. Μπάλα στην εξέδρα που τραγουδάει το σύνθημα...
Γιατί άραγε?
Το οποίο σύνθημα ειρήσθω εν παρόδω είναι πιο ευφάνταστο σε κοσμητικά επίθετα απ’ ό,τι μου έχει ήδη προσάψει ο κάθε ανόητος.
Κατά τ' άλλα ο κάθε ανόητος κωλόγαυρος μπαίνει εδω μέσα και
αν και δεν θα επρεπε λογω του μεγεθους που εχει πια το αεκακι εν τουτοις για ενα περιεργο και ανεξηγητο λογο και σχεδον χωρις να το καταλαβω μπορω να πω.....
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size]
με κάθε ήττα της ΑΕΚ και πανηγυρίζει κάθε της βήμα, που την φέρνει πιο κοντά στην Β' ή ακόμα και στην Δ' εθνική, παρακαλώντας απροκάλυπτα μάλιστα να συμβεί κάτι τέτοιο.
τυπε...μην την ψαχνεις...με το μπαλλακι του ναπολεονι
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ[/size]
και ηταν μεγαλη καβλα πιστεψε με....
τάχα μου κ δήθεν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και ως δήθεν φίλαθλος αυτού θέλει και σοβαρές κουβέντες στο παρόν νήμα που αφορά
ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Παρόλη την
ΑΣΕΒΕΙΑ του και τις γενικευμένες
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του όμως τον
ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ενώ κάποιοι συνδιαλέγονται και σοβαρά μαζί του (φυσικά και δεν ανήκω σε αυτούς).
μαζεψε τα πουτανοσπερματα που σερνονται εδω μεσα και μεπροκαλουν προσωπικα αλλοιως οταν ποσταρω απλα μην υα διαβαζεις...
τα εχουμε ξαναπει ...
μην νομιζεις οτι δεν στεναχωριεμαι και εγω...
αλλα δεν θα ...κατσω να την φαω οπως ελεγε και μια ψυχη...
βαλε χερι στα πουτανακια και τουμπεκιασα και εξαφανιστηκα οπως το ειχα κανει εδω και καιρο...
Το σύνθημα τους πείραξε? Μας κοροϊδεύουν? Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όποιος έχει τη σφήκα, σφίγγεται... εξάλλου οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουν από μία.
ρε μπασταρδι τους γαυρους θα τους σεβεσαι...
ο πατερας σου γαυρος ειναι...
β εθνικη κωλοτουρκε...
ψοφα τωρα ....
Εδώ που γράφω
ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ και τους εκάστοτε συνομιλητές μου οφείλω να σέβομαι. Άντε γράψε σε κανένα άλλο νήμα τώρα για την… Βέροια κ την Κέρκυρα ή αλλιώς άνοιξε ένα καινούριο για την «Υγεία» του Ελληνικού Πρωταθλήματος
, αλλιώς τουμπέκα και εξαφανίσου όπως υποσχέθηκες. Αλλού αυτά,
ΟΧΙ ΕΔΩ! και
ΟΧΙ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ.
Όταν μάθεις να σέβεσαι θα σε σέβονται.
Τους χαρακτηρισμούς, απλά στους χαρίζω.
Υ.Γ. Θεωρώ το θέμα λήξαν φυσικά, εφόσον δεν έβρισα στοχευμένα και δεν έθιξα προσωπικά κανέναν, αλλά γενικευμένα και όποιος πήρε το σύνθημα προσωπικά κακώς έπραξε, εκτός και αν κατατάσσει τον εαυτό του στην κατηγορία "κωλόγαυρος", όπως θα κατέτασσε αντίστοιχα και μένα στην κατηγορία "κωλότουρκος". Αυτή είναι η δική μου
ΑΠΟΨΗ για όποιον επιθυμεί να πέσει η ΑΕΚ!
Όποιος θέλει φυσικά μπορεί να με βρίσει και να με απειλήσει. Τις βρισιές του, τις επιστρέφω και τις απειλές του, τις γράφω.
Όποιος επίσης από τους μοντς νομίζει πως παραβίασα οποιονδήποτε από τους όρους χρήσης του μπου.κομ ας μου το επισημάνει πριν με στείλει για μπανάκι...
Υ.Γ.2 Άμα δεν σας αρέσουν τα ποστ μου,
[move][size=16pt]
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
Υ.Γ.3
[move][size=24pt]
Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ![/size][/move]