gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι λέει ναύαρχε??
Πεσμένο σε βλέπω..
Τι λέει ναύαρχε??
Πεσμένο σε βλέπω..
Τα ίδια και χειροτερα έκανε και οταν παιξαμε με τον ΟΦΗ. Τι ζόρι τραβάει με την πάρτη μας?Τι λες ρε μούργο?Στο τσακ κερδίσατε, ρετάλια είσασταν...Ας οψεται το κοράκι που δεν εδωσε πάλι πεναλντυ...
Ειναι πούστρα, γι'αυτό..Και ΜΠΑΖΟΦΟΝΙΑΣ!
Σιγα τα αίματα,πες του.......Mπαζοφονέας Κ πούστρα ?? admiral ! ...ανοίγεις μέτωπα σου λέω
ο κιντης σε πειραξε? εδω ο τραχανας καιρο τωρα εμφανιζεται σαν ιεραποστολος για τη σωτηρια....Επανεμφάνιση Κιντή...όταν δεν τρώνε το ξύλο την ώρα που πρέπει αυτά έχουμε!!!
Ο Τροχανάς είναι ο τρελός του χωριού και έχει πάψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να παίζει ρόλο στις εξελίξεις!Το παρεάκι του 2004 όμως μια χαρά τα γάμησε όλα και μια χαρά ψάχνεται ακόμα για να τα γαμήσει κι άλλο...ο κιντης σε πειραξε? εδω ο τραχανας καιρο τωρα εμφανιζεται σαν ιεραποστολος για τη σωτηρια....
Ο Τροχανάς είναι ο τρελός του χωριού και έχει πάψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να παίζει ρόλο στις εξελίξεις!Το παρεάκι του 2004 όμως μια χαρά τα γάμησε όλα και μια χαρά ψάχνεται ακόμα για να τα γαμήσει κι άλλο...
Καλή μελέτη!
Μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει ένα ολοκληρωτικό ξεκατίνιασμα μπας και ξεμπερδέψουμε τουλάχιστον από τους ευεργέτες!!!Αλλά ο ένας καλύπτει τον άλλον και μόνο αν γίνει καμμιά ψιλοστραβή κελαηδάνε κάτι λίγα...Αυτή είναι σωστή λειτουργία ΠΑΕ
Μόνο τρελός δεν ειναι. Ας μην ξεχναμε που ηταν η ΑΕΚ όταν την πηρε και που την έδωσε και ξεκινησε η κατηφόρα. Ο αεριτζης με την πυραμίδα εταιρεια που ειχε φτιαξει και εβγαλε φραγκα , δεν ηταν χαζος . Επαγγελματιας απατεωνας ηταν.Ο Τροχανάς είναι ο τρελός του χωριού ...
Μεγάλη και δυστηχως πικρή αληθεια αυτο φίλε.Μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει ένα ολοκληρωτικό ξεκατίνιασμα μπας και ξεμπερδέψουμε τουλάχιστον από τους ευεργέτες!!!Αλλά ο ένας καλύπτει τον άλλον και μόνο αν γίνει καμμιά ψιλοστραβή κελαηδάνε κάτι λίγα...
όταν είχα γράψει προ καιρού πως η ΑΕΚ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα...Μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει ένα ολοκληρωτικό ξεκατίνιασμα μπας και ξεμπερδέψουμε τουλάχιστον από τους ευεργέτες!!!Αλλά ο ένας καλύπτει τον άλλον και μόνο αν γίνει καμμιά ψιλοστραβή κελαηδάνε κάτι λίγα...
στην Ελλάδα ενδημεί το συγκεκριμένο είδος.Μόνο τρελός δεν ειναι. Ας μην ξεχναμε που ηταν η ΑΕΚ όταν την πηρε και που την έδωσε και ξεκινησε η κατηφόρα. Ο αεριτζης με την πυραμίδα εταιρεια που ειχε φτιαξει και εβγαλε φραγκα , δεν ηταν χαζος . Επαγγελματιας απατεωνας ηταν.
Μαζί σου...μόνο που εγώ δεν έκανα αποτίμηση της "προσφοράς" του Τροχανά!Αυτή την στιγμή η επιρροή του στα της ΑΕΚ είναι μηδαμινή...εκτός αν θεωρείτε επιρροή την κάθε εγκυκλοπαίδεια που βγάζει ανα χρονικα διαστήματα με ρεζουμέ ότι 50 εκ. Ενωσίτικες οικογένειες μπορούμε πολύ απλά να σώσουμε την ΑΕΚ βάζοντας από 3εκ. ευρώ η καθεμιά!ΟΚ εγώ το θεωρώ απλά γραφικό και ανάξιο σχολιασμού και επειδή απ' ότι ξέρω έχει και κάποια προβλήματα υγείας το προσπερνάω ή κάνω λίγο χαβαλέ!Ο Κιντής όμως είναι άλλη ιστορία...ενεργό μέλος της παρέας 2004 και συνεχώς κωλοτρίβεται για να ξαναχωθεί!Επειδή κάποιοι δεν του κάνανε το χατήρι προσπαθεί να τους εκδικηθεί...ε ας πάρει το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία (άλλωστε το έχει ξανακάνει)...για να μην πω τίποτα πιο χοντρό!Μόνο τρελός δεν ειναι. Ας μην ξεχναμε που ηταν η ΑΕΚ όταν την πηρε και που την έδωσε και ξεκινησε η κατηφόρα. Ο αεριτζης με την πυραμίδα εταιρεια που ειχε φτιαξει και εβγαλε φραγκα , δεν ηταν χαζος . Επαγγελματιας απατεωνας ηταν.
Δεν το λες μόνο εσύ μοικανέ...εδώ και χρόνια είναι ολοφάνερες οι ομοιότητες ΑΕΚ και Ελλάδας!!!Να δούμε ποιος θα πέσει πρώτος...όταν είχα γράψει προ καιρού πως η ΑΕΚ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα...
πολλοί τσάμπα μάγκες, που διαρκώς λένε πως έχουνε χάσει από την ΑΕΚ αλλά δεν λένε να φύγουνε και με τίποτα. Όπως ακριβώς και οι Έλληνες πολιτικοί στην Ελλάδα.
και βέβια, όταν είναι να ανοίξει το στόμα....ξαφνικά ομερτά.