You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Αμα αντέχεις το θέαμα...
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.940
- Πόντοι
- 34.267
Goaaaaaaal!!!!!!!!
ρε κουφάλες....έτσι!!!!!!!!
Γαμαϊκανέέέέέέ...τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα!!!
Κι εσύ....κλάάάάάάάάάάάμααααα.....
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
θα στον τοιχοGoaaaaaaal!!!!!!!!
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Γκολ στο 92 πολυ καυλα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Διαψεύστηκα ευτυχώς για το σημερινό ματς,αλλά βέβαια σε καμια περιπτωση δε με εκφραζεισαν ομαδα αυτό το συνοθύλευμα που φοραγε τα κίτρινα σημερα..Αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ κάθε λογής μυρμηγκάκια,που επειδη είμαστε αυτοί που είμαστε τα τελευταία χρόνια,νομίζουν ότι μας "έχουν" στο άνετο!
[move][size=30pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ[/size][/move]
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ηταν κρυα στο 93'
και κλαμα στην Ν.Σμυρνη... και κλαμα οι καταστροφολογοι αεκτζηδες φιλοι μου... δεν πειραζει, παρακαλατε να χασει η ομαδα απο το γαυρο τωρα για να συνεχισετε τις παπαριες σας... οσο και να σας ποναει η αεκ ειναι εδω... με το ζορι αλλα θα κερδιζει... γιατι? γιατι ειναι ΑΕΚ παρτε χαμπαρι...
στα του αγωνα τωρα... παθος και δυνατες μαχες κατα διαστηματα και απο τις δυο ομαδες... ποιοτητα για τα μπαζα και απο τις δυο ομαδες... ελαφρως καλυτερη η αεκ πηρε την νικη σε μια στημενη φαση απο τον πανιωνιο που ισως να αξιζε την ισσοπαλια... αυτα.
και κλαμα στην Ν.Σμυρνη... και κλαμα οι καταστροφολογοι αεκτζηδες φιλοι μου... δεν πειραζει, παρακαλατε να χασει η ομαδα απο το γαυρο τωρα για να συνεχισετε τις παπαριες σας... οσο και να σας ποναει η αεκ ειναι εδω... με το ζορι αλλα θα κερδιζει... γιατι? γιατι ειναι ΑΕΚ παρτε χαμπαρι...
στα του αγωνα τωρα... παθος και δυνατες μαχες κατα διαστηματα και απο τις δυο ομαδες... ποιοτητα για τα μπαζα και απο τις δυο ομαδες... ελαφρως καλυτερη η αεκ πηρε την νικη σε μια στημενη φαση απο τον πανιωνιο που ισως να αξιζε την ισσοπαλια... αυτα.
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ο Λεοναρντο τι εγινε χτυπησε ?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
μεγαλη μαγκια της αεκ...πραγματικα το γουσταρισα πολυ...ετσι για τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους που διψανε για αιμα...που μολις μυριστουνε πτωμα ορμανε...μπραουδακηδες και σια...
μαγκια....μπραβο...
μαγκια....μπραβο...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Με τη φανελα ρε,ειπαμε...Να το βουλώσουν τα "δευτερα" της Ν. Σμύρνης....μεγαλη μαγκια της αεκ...πραγματικα το γουσταρισα πολυ...ετσι για τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους που διψανε για αιμα...που μολις μυριστουνε πτωμα ορμανε...μπραουδακηδες και σια...
μαγκια....μπραβο...
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Την αλλη εβδομαδα πρωτοι
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
;)
μεγαλη μαγκια της αεκ...πραγματικα το γουσταρισα πολυ...ετσι για τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους που διψανε για αιμα...που μολις μυριστουνε πτωμα ορμανε...μπραουδακηδες και σια...
μαγκια....μπραβο...
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.940
- Πόντοι
- 34.267
ISMAEL BLANCO οεοεοεοε!!!!!!
Μιλάμε για παράνοια μάγκες! Εκεί που σταματάει η λογική υπάρχει η ΑΕΚ!
Ποιά άλλη ομάδα θα ήταν ακόμα ζωντανή ρεεεεεεεεεε?
Μιλάμε για παράνοια μάγκες! Εκεί που σταματάει η λογική υπάρχει η ΑΕΚ!
Ποιά άλλη ομάδα θα ήταν ακόμα ζωντανή ρεεεεεεεεεε?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
κατ'αρχας καλησπερα και τα σεβη μου...κατα δευτερον τι ψαχνεις να βρεις;;παλευεις με ψεματα και με υλικο της πλακας ,τα δινεις ολα και εχεις την συμμορια των δημοσιοκαφρων να θελουν να κανουν οτι γουσταρουν και να ασκουν διοικηση...Διαψεύστηκα ευτυχώς για το σημερινό ματς,αλλά βέβαια σε καμια περιπτωση δε με εκφραζεισαν ομαδα αυτό το συνοθύλευμα που φοραγε τα κίτρινα σημερα..Αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ κάθε λογής μυρμηγκάκια,που επειδη είμαστε αυτοί που είμαστε τα τελευταία χρόνια,νομίζουν ότι μας "έχουν" στο άνετο!
δες με εμενα ....ολα μαυρα...και ψηνουν τους μαλακες τους κωλογαυρους να πηγαινουν και να γιουχαρουν και να δημιουργουν προβλημα...μονο αυτος ο πουστης ο βαζελος εχει τους ρουφιανους μαζι του να δουλευουν υπερ του...εμας και εσας μας ξεσκιζουν κανονικα....τωρα για τα χαλια (γιατι εχει τετοια η αεκ και το ξερεις ) ο χιμενεθ φταιει;;;αν ειναι δυνατον!!!!πεσανε να τον φανε τα μουνια...
ξανα μπραβο...πραγματικα το χαρηκα...τεραστια μαγκια!!!!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
καλα τωρα ...μη τρελλαινεσαι...ο εχθρος σου δεν ειναι ο πανιωνιος...οι ρουφιανοι που το παιζουν αεκαρες και μονο η κονομα τους ενδιαφερει...μην αρχισω παλι με ονοματα...μπραουδακηδες δηματοι και σια...ας σε αφησουν ησυχο με οτι υλικο εχεις να παιξεις με την ηρεμια σου και βλεπουμε...ποιος ο λογος να σε ξεσκιζουνε;;;παρε χαμπαρι ναυαρχε....Με τη φανελα ρε,ειπαμε...Να το βουλώσουν τα "δευτερα" της Ν. Σμύρνης....
Επισκέπτης
σιγα ρε ναυαρχε κρατα κατι.αν εσυβμε αυτο που ειδε ςεισαι ευχαρηστημενος που κερδισες ενα ματς κατα τυχη εγω παω πασο..προσεξε μονο γιατι το επομενο ματς μπορει να δειξει τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδα σου ;)Με τη φανελα ρε,ειπαμε...Να το βουλώσουν τα "δευτερα" της Ν. Σμύρνης....
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εκανε το καλυτερο μεχρι τωρα ματσακι του ο γιαννακης κοντοες η μου φανηκε?σιγα ρε ναυαρχε κρατα κατι.αν εσυβμε αυτο που ειδε ςεισαι ευχαρηστημενος που κερδισες ενα ματς κατα τυχη εγω παω πασο..προσεξε μονο γιατι το επομενο ματς μπορει να δειξει τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδα σου ;)
Επισκέπτης
αν εσυ ειδς κατι τετοιο εγω παλι παω πασο.αληθεια επαιξε καθολου απο αριστερα σημερα ο πανιωνιος γιατι εγω εβλεπα να παιζει μονοπατα με εστογιανοφ.βεβαια δεν μπορω να μην πω για τις καταπληκτικες σεντρες ακριβειας που εβγαλε σημερα ;)εκανε το καλυτερο μεχρι τωρα ματσακι του ο γιαννακης κοντοες η μου φανηκε?
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε τυπε αυτη τη στιγμη εναν εστογιανοφ και εναν κουμορτζι εχεις... ειλικρινα απορω πως εχει καταφερει να φτιαξει αξιομαχο συνολο φετος ο λεμονης... μπραβο του... δεν εχει σημασια αν επαιζες απο αριστερα η δεξια, την δουλεια του την εκανε καλα σημερα, δεν επαιξε καμια μπαλαρα αλλα ηταν ακρκετα βελτιομενος σε σχεση με τα προηγουμενα δυο ματς που ηταν βασικος...αν εσυ ειδς κατι τετοιο εγω παλι παω πασο.αληθεια επαιξε καθολου απο αριστερα σημερα ο πανιωνιος γιατι εγω εβλεπα να παιζει μονοπατα με εστογιανοφ.βεβαια δεν μπορω να μην πω για τις καταπληκτικες σεντρες ακριβειας που εβγαλε σημερα ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις