Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
κανα λινκ να σας δουμε ρε κιτρινιαρηδες υπαρχει?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Goaaaaaaal!!!!!!!!
ρε κουφάλες....έτσι!!!!!!!!
Γαμαϊκανέέέέέέ...τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα!!!
Κι εσύ....κλάάάάάάάάάάάμααααα.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Διαψεύστηκα ευτυχώς για το σημερινό ματς,αλλά βέβαια σε καμια περιπτωση δε με εκφραζεισαν ομαδα αυτό το συνοθύλευμα που φοραγε τα κίτρινα σημερα..Αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ κάθε λογής μυρμηγκάκια,που επειδη είμαστε αυτοί που είμαστε τα τελευταία χρόνια,νομίζουν ότι μας "έχουν" στο άνετο!
[move][size=30pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ[/size][/move]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ηταν κρυα στο 93'  :tooth:

και κλαμα στην Ν.Σμυρνη... και κλαμα οι καταστροφολογοι αεκτζηδες φιλοι μου... δεν πειραζει, παρακαλατε να χασει η ομαδα απο το γαυρο τωρα για να συνεχισετε τις παπαριες σας... οσο και να σας ποναει η αεκ ειναι εδω... με το ζορι αλλα θα κερδιζει... γιατι? γιατι ειναι ΑΕΚ παρτε χαμπαρι...
στα του αγωνα τωρα... παθος και δυνατες μαχες κατα διαστηματα και απο τις δυο ομαδες... ποιοτητα για τα μπαζα και απο τις δυο ομαδες... ελαφρως καλυτερη η αεκ πηρε την νικη σε μια στημενη φαση απο τον πανιωνιο που ισως να αξιζε την ισσοπαλια... αυτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μεγαλη μαγκια της αεκ...πραγματικα το γουσταρισα πολυ...ετσι για τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους που διψανε για αιμα...που μολις μυριστουνε πτωμα ορμανε...μπραουδακηδες και σια...
μαγκια....μπραβο...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
μεγαλη μαγκια της αεκ...πραγματικα το γουσταρισα πολυ...ετσι για τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους που διψανε για αιμα...που μολις μυριστουνε πτωμα ορμανε...μπραουδακηδες και σια...
μαγκια....μπραβο...
Με τη φανελα ρε,ειπαμε...Να το βουλώσουν τα "δευτερα" της Ν. Σμύρνης....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
;)
μαγκια....μπραβο...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
ISMAEL BLANCO οεοεοεοε!!!!!!
Μιλάμε για παράνοια μάγκες! Εκεί που σταματάει η λογική υπάρχει η ΑΕΚ!
Ποιά άλλη ομάδα θα ήταν ακόμα ζωντανή ρεεεεεεεεεε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Διαψεύστηκα ευτυχώς για το σημερινό ματς,αλλά βέβαια σε καμια περιπτωση δε με εκφραζεισαν ομαδα αυτό το συνοθύλευμα που φοραγε τα κίτρινα σημερα..Αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ κάθε λογής μυρμηγκάκια,που επειδη είμαστε αυτοί που είμαστε τα τελευταία χρόνια,νομίζουν ότι μας "έχουν" στο άνετο!
[move][size=30pt]ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ[/size][/move]
κατ'αρχας καλησπερα και τα σεβη μου...κατα δευτερον τι ψαχνεις να βρεις;;παλευεις με ψεματα και με υλικο της πλακας ,τα δινεις ολα και εχεις την συμμορια των δημοσιοκαφρων να θελουν να κανουν οτι γουσταρουν και να ασκουν διοικηση...
δες με εμενα ....ολα μαυρα...και ψηνουν τους μαλακες τους κωλογαυρους να πηγαινουν και να γιουχαρουν και να δημιουργουν προβλημα...μονο αυτος ο πουστης ο βαζελος εχει τους ρουφιανους μαζι του να δουλευουν υπερ του...εμας και εσας μας ξεσκιζουν κανονικα....τωρα για τα χαλια (γιατι εχει τετοια η αεκ και το ξερεις ) ο χιμενεθ φταιει;;;αν ειναι δυνατον!!!!πεσανε να τον φανε τα μουνια...
ξανα μπραβο...πραγματικα το χαρηκα...τεραστια μαγκια!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καλα τωρα ...μη τρελλαινεσαι...ο εχθρος σου δεν ειναι ο πανιωνιος...οι ρουφιανοι που το παιζουν αεκαρες και μονο η κονομα τους ενδιαφερει...μην αρχισω παλι με ονοματα...μπραουδακηδες δηματοι και σια...ας σε αφησουν ησυχο με οτι υλικο εχεις να παιξεις με την ηρεμια σου και βλεπουμε...ποιος ο λογος να σε ξεσκιζουνε;;;παρε χαμπαρι ναυαρχε....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
οι γκρίνιες και οι μουρμούρες μετατίθενται εις το προσεχές μέλλον

Συνημμένα

• silent-finger2_000.jpg
    silent-finger2_000.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
σιγα ρε ναυαρχε κρατα κατι.αν εσυβμε αυτο που ειδε ςεισαι ευχαρηστημενος που κερδισες ενα ματς κατα τυχη εγω παω πασο..προσεξε μονο γιατι το επομενο ματς μπορει να δειξει τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδα σου ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σιγα ρε ναυαρχε κρατα κατι.αν εσυβμε αυτο που ειδε ςεισαι ευχαρηστημενος που κερδισες ενα ματς κατα τυχη εγω παω πασο..προσεξε μονο γιατι το επομενο ματς μπορει να δειξει τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδα σου ;)
εκανε το καλυτερο μεχρι τωρα ματσακι του ο γιαννακης  κοντοες η μου φανηκε?  :think:

Επισκέπτης
εκανε το καλυτερο μεχρι τωρα ματσακι του ο γιαννακης  κοντοες η μου φανηκε?  :think:
αν εσυ ειδς κατι τετοιο εγω παλι παω πασο.αληθεια επαιξε καθολου απο αριστερα σημερα ο πανιωνιος γιατι εγω εβλεπα να παιζει μονοπατα με εστογιανοφ.βεβαια δεν μπορω  να μην πω για τις καταπληκτικες σεντρες ακριβειας που εβγαλε σημερα ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν εσυ ειδς κατι τετοιο εγω παλι παω πασο.αληθεια επαιξε καθολου απο αριστερα σημερα ο πανιωνιος γιατι εγω εβλεπα να παιζει μονοπατα με εστογιανοφ.βεβαια δεν μπορω  να μην πω για τις καταπληκτικες σεντρες ακριβειας που εβγαλε σημερα ;)
ρε τυπε αυτη τη στιγμη εναν εστογιανοφ και εναν κουμορτζι εχεις... ειλικρινα απορω πως εχει καταφερει να φτιαξει αξιομαχο συνολο φετος ο λεμονης... μπραβο του... δεν εχει σημασια αν επαιζες απο αριστερα η δεξια, την δουλεια του την εκανε καλα σημερα, δεν επαιξε καμια μπαλαρα αλλα ηταν ακρκετα βελτιομενος σε σχεση με τα προηγουμενα δυο ματς που ηταν βασικος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom