Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε τυπε αυτη τη στιγμη εναν εστογιανοφ και εναν κουμορτζι εχεις... ειλικρινα απορω πως εχει καταφερει να φτιαξει αξιομαχο συνολο φετος ο λεμονης... μπραβο του... δεν εχει σημασια αν επαιζες απο αριστερα η δεξια, την δουλεια του την εκανε καλα σημερα, δεν επαιξε καμια μπαλαρα αλλα ηταν ακρκετα βελτιομενος σε σχεση με τα προηγουμενα δυο ματς που ηταν βασικος...
μαλλον δεν εχεις δει τον πανιωνιος φετος.ο σαμαρης θυμησου οτι τελος σεζον θα ειναι στοχος πολλων ομαδων.ο ριερα ειχε να παιξει ενα μηνα .εγω δεν ειπα οτι ειμαι η μπαρτσελονα αλλα εσυ αληθεια εχεις εστω εναν εστογιανοφ η εστω εναν κουμουρτζι;εδω εκανες τον κοντοε σημερα κατι σαν τον μαικον :grin:εισαι ομαδα χωρις αρχη και τελος και στην τελικη εμενα η απαιτηση μου ειναι με τα οικονομικα προβληματα να τελειωσει η χρονια οσο πιο αναιμακτα γινετε και χωρις να κινδυνεψω ενω εσυ εχεις αλλους στοχους ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

ΈΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Να γαμάμε τα παραρτήματα.
Έρχεται και η ώρα του αφέντικού.
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
καλως την κοτα!!!!οταν κερδιζει εμφανηζετε οταν χανει εξαφανηζετε.φωτεινουλα πες αλευρι!!!!!!!!ποια ωρα ερχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;του αφεντικου;μας εκανες και γελασαμε παλι!!!!!!κρατα παλι πισινη γιατι σε βλεπω μετα το γαυρο να κανεις να μπεις κανα 2 μηνες :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μαλλον δεν εχεις δει τον πανιωνιος φετος.ο σαμαρης θυμησου οτι τελος σεζον θα ειναι στοχος πολλων ομαδων.ο ριερα ειχε να παιξει ενα μηνα .εγω δεν ειπα οτι ειμαι η μπαρτσελονα αλλα εσυ αληθεια εχεις εστω εναν εστογιανοφ η εστω εναν κουμουρτζι;εδω εκανες τον κοντοε σημερα κατι σαν τον μαικον :grin:εισαι ομαδα χωρις αρχη και τελος και στην τελικη εμενα η απαιτηση μου ειναι με τα οικονομικα προβληματα να τελειωσει η χρονια οσο πιο αναιμακτα γινετε και χωρις να κινδυνεψω ενω εσυ εχεις αλλους στοχους ;)
μην παρερμηνευεις τα λεγομενα μου :sunglasses: ουτε ομαδαρα εχω ουτε παιχτουρες εχω... εχω κανει ομως δυο διπλα σε δυο δυσκολες εδρες?
μονο εσυ εχεις οικονομικα προβληματα στην πλατεια λες? εδω οι δικοι μας παιζουν ποσους μηνες απληρωτοι... εστογιανοφ δεν εχω, εχω φορμαρισμενο λεοναρντο, μαλλον ειχα γιατι δυστηχως χτυπησε... ο σαμαρης τυπε ειναι ενα παιχτακι με ταλεντο οχι ομως κατι το σπεσιαλ, τουλαχιστον οχι για την ωρα, για να κερδιζεις την κερκυρα καλος ειναι... ο πανιωνιος δεν πιστευω να κινδυνεψει, ετσι κ αλιως οπως παει το πραγμα το πρωταθλημα θα συνεχιστει με μια ομαδα λιγοτερη (αστερας) και θα πεσουν δυο, δηλαδη μια γιατι η κερκυρα οπως παει εχει πεσει ηδη...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ματς από άποψη θεάματος ήταν μετριότατο (πλην των ενεργειών του Εστογιανόφ που έκανε χαζό τον Λαγό όχι μία αλλά 3-4 φορές). Η ΑΕΚ έχασε ΚΑΙ τον Καράμπελα (άγνωστο για πόσο) και στη διάρκεια του μάτς ΚΑΙ τον Λεό (άγνωστο και αυτός για πόσο). Όταν ο Μπέλεκ βρεθεί τετ α τετ με τερματοφύλακα και βάλει γκολ δε θα γκρεμιστούν όλοι οι φούρνοι στο Λεκανοπέδιο. Να δούμε και πότε ο Ισλανδός θα βρει φόρμα, γιατί προς το παρόν είναι μέτριος μέχρι κακός. Τώρα θα βγούν κάποιοι και θα γράφουν για τον μεγάλο Μανωλά και έτσι αλλιώς και αλλιώτικα; Και στο επόμενο παιχνίδι που θα είναι μέτριος θα τον βρίζουν; Μια χαρά λογική!!!
Όσοι για την τύχη πο έγραψε ο Κάν....Αν και δε το είδα το παιχνίδι, το άκουσα. Δε νομίζω να το κερδίσαμε από τύχη. Δεν μας έπαιζες και μονότερμα δα και κόντρα στη ροή του αγώνα σου βάλαμε γκολ. Οι ευκαιρίες ήταν μοιραασμένες. Απλά έκατσε στην τελευταία φάση να σου βάλω γκολ. Ίσως πιο δίκαιο να ήταν η ισοπαλία, αλλά από την άλλη έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλως την κοτα!!!!οταν κερδιζει εμφανηζετε οταν χανει εξαφανηζετε.φωτεινουλα πες αλευρι!!!!!!!!ποια ωρα ερχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;του αφεντικου;μας εκανες και γελασαμε παλι!!!!!!κρατα παλι πισινη γιατι σε βλεπω μετα το γαυρο να κανεις να μπεις κανα 2 μηνες :2funny:

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και άντε γλέιψτε τα αρχήδια του Μαρινάκη να σας δώσει κανά παίκτη

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 92΄

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μεγαλη μαγκια της αεκ...πραγματικα το γουσταρισα πολυ...ετσι για τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους που διψανε για αιμα...που μολις μυριστουνε πτωμα ορμανε...μπραουδακηδες και σια...
μαγκια....μπραβο...
Καλά την είχα ψιλιαστεί εγώ. Είσαι κρυψοΑΕΚτζής αλλά δε θες να το παραδεκτείς   :grin: :grin: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και άντε γλέιψτε τα αρχήδια του Μαρινάκη να σας δώσει κανά παίκτη

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 92΄
σου ειπα σου εχω κανει πολλες πλακιτσες φωτεινουλα.αλλωστε ειμαι πρωτοπορος να στο βαζω στο 92 :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
πως φαινεται ποση ζημια σου εχω κανει στο παρελθον φωτεινουλα.απο το παραληρημα σου ξεχασες οτι στην Α2 παιζεις εσυ πια. :s&m_1:

Το ξέρω ότι παίζω στην Α2.Για αυτό σου στέλνω τα φιλιά μου από την Α2.
ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι έγινε ρε παιδία;;;; Έβαλε ο ΠΑΟΚ γκολ;;;

Επισκέπτης
μην παρερμηνευεις τα λεγομενα μου :sunglasses: ουτε ομαδαρα εχω ουτε παιχτουρες εχω... εχω κανει ομως δυο διπλα σε δυο δυσκολες εδρες?
μονο εσυ εχεις οικονομικα προβληματα στην πλατεια λες? εδω οι δικοι μας παιζουν ποσους μηνες απληρωτοι... εστογιανοφ δεν εχω, εχω φορμαρισμενο λεοναρντο, μαλλον ειχα γιατι δυστηχως χτυπησε... ο σαμαρης τυπε ειναι ενα παιχτακι με ταλεντο οχι ομως κατι το σπεσιαλ, τουλαχιστον οχι για την ωρα, για να κερδιζεις την κερκυρα καλος ειναι... ο πανιωνιος δεν πιστευω να κινδυνεψει, ετσι κ αλιως οπως παει το πραγμα το πρωταθλημα θα συνεχιστει με μια ομαδα λιγοτερη (αστερας) και θα πεσουν δυο, δηλαδη μια γιατι η κερκυρα οπως παει εχει πεσει ηδη...
να ξερεις οτι σου εχω πει βγαινει.ο σαμαρης προερχοταν απο τραυματισμο ειναι παιχτης με πολλα προσοντα ψηλος γρηγορος με καλη πασα και πολυ μικρος ;)οσο για τα διπλα που εκανες να σε δω στο αγρινιο εσυ θα περασεις;για την κερκυρα απο το καλοκαιρι τα ελεγα οτι ειναι η πρωτη που θα πεσει και χωρις να κανει νικη ;)

Επισκέπτης
Το ξέρω ότι παίζω στην Α2.Για αυτό σου στέλνω τα φιλιά μου από την Α2.
ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
προσεξε γιατι σε βλεπω παλι να σου ριχνουν καμια 6αρα και να κανεις να εμφανηστεις πολυ καιρο.ολοι γνωριζουν εδω μεσα ακομα και συντοπιτες σου ποσο φωτεινουλα εισαι οταν χανεις  :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε παιδία;;;; Έβαλε ο ΠΑΟΚ γκολ;;;

ΝΑΙ.Σκόρερ ο Μπαλάφας,με μεγάλη ευθύνη του Κοστάντσο.
Μαζί τους βλέπω να φεύγουν οι Ισπανοί,με το ίδιο αεροπλάνο, αν χάσουν σήμερα οι γαύροι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
προσεξε γιατι σε βλεπω παλι να σου ριχνουν καμια 6αρα και να κανεις να εμφανηστεις πολυ καιρο.ολοι γνωριζουν εδω μεσα ακομα και συντοπιτες σου ποσο φωτεινουλα εισαι οταν χανεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ε μια χαρά τότε για σένα.Θα βγεις να πανηγυρίζεις και θα λες ότι πήρες και εκδίκηση.
Ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom