Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
να στε καλα ρε χανουμια μου φτιαξατε την μερα...
ερχεται ο ατρομητας ΠΡΟΣΟΧΗ
Ναι, ρίχνε του εσύ ιδέες, να μας πάρει και τα φανελάκια!Eτσι ετσι να πικαρουμε Γαμαικανο, να τσιμπα και να κανει καζουρα και να τρωγονται τα μελη του μπου με οπαδικους καυγαδες μηπως γελασουμε και λιγο! Α ρε ΜΠΕΝΥ πουτσαρα, ποτε θα βαλεις φορο σε οποιον υποστηριζει καποια ομαδα;
τον γνωριζει απο πρωτο χερι ο κωλος σου τον ατρομητο ε?
να στε καλα ρε χανουμια μου φτιαξατε την μερα...
ερχεται ο ατρομητας ΠΡΟΣΟΧΗ
Όχι προβλέπεται ρητά στο συμβόλαιο του. Οι εταιρείες φίλε μου δεν στρώνουν μια ομάδα. Αυτό το κάνουν διοίκηση και προπονητής.Γιατί ΑΝ η ομάδα έρθει σε συμφωνία με την ομοσπονδία δε μπορεί να κάνει και τα 2;;; Νομίζω (χωρίς να θυμάμαι παραδείγματα) πως έχει γίνει στο εξωτερικό...
Y.Γ. Τα λεφτά που θα μπουν ΑΝ μπουν θα είναι 2.5 και όχι 2 μύρια. Πάντως πιθανότητα αυτή η εταιρεία να είναι μια σοβαρή εταιρεία που θα στρώσει την ομάδα σε όλους τους τομείς είναι 1% (προσωπική εκτίμηση)
Ακούγεται ο Κωστένογλου αφ'ενός επειδή είναι ο μόνος που θα έρθει τρέχοντας και δεν θα χρειαστεί προσαρμογή και αφ'ετέρου επειδή είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό 4-0 στο ΟΑΚΑ και είχε βγεί πρωταθλητής στη βαθμολογία στο χορτάρι και όχι στις δικαστικές αίθουσες.Η ΑΕΚ διώχνει τον Χιμένεθ που έχασε 6-0 στο Καραΐσκάκη τον Μάρτη για να πάρει τον Κωστένογλου που έχασε 6-0 στο Καραΐσκάκη τον Απρίλη.
Δε το ήξερα για τη ρήτρα. Στο σενάριο που λέει πως θα βάλουν μέχρι Νοέμβρη 10 μύρια και 8α πάρουν το 35% ποιος θα κάνει κουμάντο, δηλαδή ποιος θα είναι διοίκηση; Εγώ; Αυτοί θα κάνουν κουμάντο, άρα αυτοί θα πρέπει να στρώσουν την ομάδα. Και για μένα το να είναι μια σοβαρή εταιρεία που αποφάσισε να επενδύσει στην ΑΕΚ της δίνω 1%. Απλά και μόνο λέω, πως λένε ότι θα βάζουν 10μύρια το χρόνο. Πότε είναι σωστή μια επένδυση; Όταν βάζεις 10μύρια και παίρνεις πίσω το λιγότερο 10μύρια και ένα λεπτό. Από που θα βγάλει τα κέρδη; Λογικά από τους παίκτες που μαναντζάρει και θα φέρει στην ΑΕΚ, οι οποίοι θα μαγέψουν κόσμο και θα μεταπωλούνται. ΠΡΟΣΟΧΗ ή εταιρεία από τη πώληση θα παίρνει ΠΟΣΟΣΤΟ δηλαδή το ΠΟΣΟΣΤΟ των πωλήσεων των παικτών θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10μύρια .πχ πάει το αλάνι στην ΑΕΚ και κοστίζει 1μύριο. Επειδή όμως είναι κράμα Μέσι, Μαραντόνα, Ζιντάν και Πελέ τον χρόνου πωλείται για 10μύρια. Από αυτά η εταιρεία παίρνει ΠΟΣΟΣΤΟ!!!Όχι προβλέπεται ρητά στο συμβόλαιο του.
Οι εταιρείες φίλε μου δεν στρώνουν μια ομάδα. Αυτό το κάνουν διοίκηση και προπονητής.
Προσωπικά δεν ρισκάρω καμία εκτίμηση για τον "Πυργο", αλλα και μόνο που η διοίκηση διατηρεί τον Χιμένεθ στο τιμόνι και προς τα έξω βγάζει ξεκάθαρα πως είναι τελειωμένος κάτι μου λέει πως το deal θα γίνει... ;)
Και τους 2! Και τα εικονίσματα στους πάγκους!!!Άγγελος η Κωστένογλου?
με κομποσκοινια και λιβανι σας βλεπω στο γηπεδο
οτι γουσταρεις πασακα μουτον γνωριζει απο πρωτο χερι ο κωλος σου τον ατρομητο ε?
3 μερες σερι ταμειο σε εχω στειλει... κανονισε να περασω καμια μερα απο σαλονικα και να μην ανοιξεις μπουκαλα...
Μαζί σου ΑΛΛΑ όταν ανέλαβε την ΑΕΚ στη θέση του Φερέρ, δεν άλλαξε ούτε σύστημα, ούτε πρόσωπα ούτε τίποτα. Το μόνο που έφερε ήταν μια σχετική ηρεμία στα αποδυτήρια (γιατί υπήρχαν κάποια θέματα με τον Μπλάνκο αν θυμάσαι). Αυτή η ΑΕΚ πρέπει να βρει ΚΑΙ σύστημα αλλά ΚΑΙ τα πρόσωπα του συστήματος και να δουλέψει σε αυτά τα 2. Και δε θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει σε σύντομο χρόνο (όχι ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν να το κάνουν). Επίσης πό τότε που έφυγε από την ΑΕΚ πήρε την Λάρισσα και δε μπόρεσε να τη σώσει, ενώ δε θυμάμαι και αν πέρασε και από τον Αστέρα και αν πέτυχε κάτι. Οπότε ο Κωνστένογλου θα είναι ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Είμαι θαυμαστής του Κετσπάγια και δε ντρέπομαι να το πω. Ξέρει την ΑΕΚ (αν και έχουν περάσει 15χρόνια από τότε που αγωνίστηκε σε αυτή) έχει κάνει καλή δουλεία στη Κύπρο και με τη Γεωργία και το πέρασμά του από το ΟΣΦΠ είναι μια κακή παρένθενση (θεωρώ). Συν ότι θα έχει και τη θέληση να δείξει πως αν τον άφηναν να δουλέψει θα είχε κάνει καλή δουλεία. Δε διστάζει να στείλει τις πριμαντόνες στις εξέδρες και να δώσει ευκαιρίες στους νέους (Μήτρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος) καθώς επίσης το μάτι του δείχνει να κόβει (ο πρώτος που έβαλε τον Παπαδόπουλο αμυντικό χαφ και πλέον ο πιτσιρικάς παίζει στη Σάλκε ΚΑΙ σε αυτή τη θέση)...Αλλά από την άλλη αν υπάρχει ρήτρα και θέλεις 1+μύριο για να φύγει ο Χιμένεθ και άλλο τόσο ή περίπου εκεί για να σπάσεις τη ρήτρα ε γάματα. Δεν μας τρέχουν και από τις τσέπες δα....Ακούγεται ο Κωστένογλου αφ'ενός επειδή είναι ο μόνος που θα έρθει τρέχοντας και δεν θα χρειαστεί προσαρμογή και αφ'ετέρου επειδή είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό 4-0 στο ΟΑΚΑ και είχε βγεί πρωταθλητής στη βαθμολογία στο χορτάρι και όχι στις δικαστικές αίθουσες.
Πολλά έχουν αλλάξει έκτοτε όμως...
Για να συνεννοηθούμε εδω πέρα. Αγωνιστικά καμία ομάδα δεν μπορεί να την στρώσει καμία διοίκηση. Στο είπα και πρίν. Αν με το "στρώσει" εννοείς να βάλλουν λεφτά και να γίνει σωστός σχεδιασμός τότε οκ. Υπο διαφορετικές συνθήκες θα σου έλεγα πως και από πότε κάνει κουμάντο το 35% σε μια εταιρεία? Υπό τις παρούσες συνθήκες όμως και με τους μετόχους ανενεργούς δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, ωστόσο δεν θα ρισκάρω καμία πρόβλεψη για το τί επιφυλάσσει το μέλλον της ΑΕΚ. Πάντως στις απαιτήσεις του "Πύργου" δεν είναι η αλλαγή προέδρου, ο οποίος παρα τα όποια λάθη μπορεί να του προσάψει κανείς, τρέχει την ομάδα (λειτουργικά και όχι μόνο) εδώ και αρκετό καιρό.Δε το ήξερα για τη ρήτρα. Στο σενάριο που λέει πως θα βάλουν μέχρι Νοέμβρη 10 μύρια και 8α πάρουν το 35% ποιος θα κάνει κουμάντο, δηλαδή ποιος θα είναι διοίκηση; Εγώ; Αυτοί θα κάνουν κουμάντο, άρα αυτοί θα πρέπει να στρώσουν την ομάδα. Και για μένα το να είναι μια σοβαρή εταιρεία που αποφάσισε να επενδύσει στην ΑΕΚ της δίνω 1%.
Δεν είπα πως θέλω τον Κωστένογλου, ούτε έκανα κρίση για τις προπονητικές του ικανότητες. Ανέφερα πως διαρρέει από τον Τύπο το όνομα του ως πιθανού αντικαταστάτη και εικάζω για ποιους λόγους. Αν με ρωτήσεις προσωπικά πάντως θα επέμενα στην επιλογή Χιμένεθ για διάφορους λόγους.Μαζί σου ΑΛΛΑ όταν ανέλαβε την ΑΕΚ στη θέση του Φερέρ, δεν άλλαξε ούτε σύστημα, ούτε πρόσωπα ούτε τίποτα. Το μόνο που έφερε ήταν μια σχετική ηρεμία στα αποδυτήρια (γιατί υπήρχαν κάποια θέματα με τον Μπλάνκο αν θυμάσαι). Αυτή η ΑΕΚ πρέπει να βρει ΚΑΙ σύστημα αλλά ΚΑΙ τα πρόσωπα του συστήματος και να δουλέψει σε αυτά τα 2. Και δε θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει σε σύντομο χρόνο (όχι ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν να το κάνουν). Επίσης πό τότε που έφυγε από την ΑΕΚ πήρε την Λάρισσα και δε μπόρεσε να τη σώσει, ενώ δε θυμάμαι και αν πέρασε και από τον Αστέρα και αν πέτυχε κάτι. Οπότε ο Κωνστένογλου θα είναι ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Είμαι θαυμαστής του Κετσπάγια και δε ντρέπομαι να το πω.........Αλλά από την άλλη αν υπάρχει ρήτρα και θέλεις 1+μύριο για να φύγει ο Χιμένεθ και άλλο τόσο ή περίπου εκεί για να σπάσεις τη ρήτρα ε γάματα. Δεν μας τρέχουν και από τις τσέπες δα....
Ακούγεται ο Κωστένογλου αφ'ενός επειδή είναι ο μόνος που θα έρθει τρέχοντας και δεν θα χρειαστεί προσαρμογή και αφ'ετέρου επειδή είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό 4-0 στο ΟΑΚΑ
Αυτό εννοώ με στώσιμο. Όχι τόοοοσο τα λεφτά (τουλάχιστον να ξεχρεώσουμε παίκτες, ομάδες κτλπ που χρωστάμε) οσο ο σχεδιασμός. Να φτιαχτεί τμήμα σκάουτερ να αλλωνίζει ελλάδα.Για να συνεννοηθούμε εδω πέρα. Αγωνιστικά καμία ομάδα δεν μπορεί να την στρώσει καμία διοίκηση. Στο είπα και πρίν. Αν με το "στρώσει" εννοείς να βάλλουν λεφτά και να γίνει σωστός σχεδιασμός τότε οκ. Υπο διαφορετικές συνθήκες θα σου έλεγα πως και από πότε κάνει κουμάντο το 35% σε μια εταιρεία? Υπό τις παρούσες συνθήκες όμως και με τους μετόχους ανενεργούς δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, ωστόσο δεν θα ρισκάρω καμία πρόβλεψη για το τί επιφυλάσσει το μέλλον της ΑΕΚ. Πάντως στις απαιτήσεις του "Πύργου" δεν είναι η αλλαγή προέδρου, ο οποίος παρα τα όποια λάθη μπορεί να του προσάψει κανείς, τρέχει την ομάδα (λειτουργικά και όχι μόνο) εδώ και αρκετό καιρό.
Δεν είπα πως θέλω τον Κωστένογλου, ούτε έκανα κρίση για τις προπονητικές του ικανότητες. Ανέφερα πως διαρρέει από τον Τύπο το όνομα του ως πιθανού αντικαταστάτη και εικάζω για ποιους λόγους. Αν με ρωτήσεις προσωπικά πάντως θα επέμενα στην επιλογή Χιμένεθ για διάφορους λόγους.
Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον ορίζοντα πλην του "Μικρού Πύργου". Αλλιώς supporters, εγχείρημα το οποίο δεν βρίσκει την στήριξη του κόσμου. Ούτε φυσικά όπως έλεγε και ο Κεσετζόγλου είναι πιθανό να βρεθεί Ελληνας επιχειρηματιας τύπου Μαρινάκη για να χώσει λεφτά στην ομαδα, πράγμα που αποτελεί και τον πόθο των οπαδών. Και μην ακούσω τίποτα για τον Τίγρη διότι και αυτός πούλησε την ΠΑΕ με αρκετά μεγαλύτερο τίμημα απ'όσο την αγόρασε. Δικαίωμα σου να εικάζεις όπως θες για το πιθανό deal. Δικαίωμα μου να μην το πράξω. Το έχω ποστάρει και μερικές ημέρες πρίν. Κανείς δεν πιστεύει πως θα έρθουν στην ΑΕΚ επειδή ήταν ΑΕΚάρες από μικροί... Μανατζαρέοι είναι που αποσκοπούν στο κέρδος. Απλά θα πρέπει η διοίκηση να είναι πολύ προσεκτικοί στο πως και και στο πόσο θα ωφεληθεί η ομάδα από αυτήν την ιστορία. Οι επιλογές τους μέχρις στιγμής δεν τους δικαιώνουν...Αυτό εννοώ με στώσιμο. Όχι τόοοοσο τα λεφτά (τουλάχιστον να ξεχρεώσουμε παίκτες, ομάδες κτλπ που χρωστάμε) οσο ο σχεδιασμός. Να φτιαχτεί τμήμα σκάουτερ να αλλωνίζει ελλάδα.
Και φυσικά μιλάω για τις παρούσες συνθήκες! Δε μιλάω για ιδεατές!!! Αυτή τη στιγμή ποίος θα πεί όχι αν πχ η εταιρεία πει θα φέρουμε στην ΑΕΚ τον Ινδιάνο (που είναι παίκτης που μανατζάρουν) και για να τον πάρει η ομάδα (επειδή δεν έχει λεφτά) θα της δανείσουμε εμείς το ποσό των 2μυρίων γιατί τόσο τον κοστολογούμε (άσχετα με το αν κάνει 2χιλιάρικα) και η ΑΕΚ θα μας το αποπληρώσει σε βάθος χρόνο μου επιτόκιο 3%...Κοινώς βάζουμε και αλλο την ομάδα μέσα. Ποιος θα πει όχι; Ο Νοτιάς; Αφού αυτός το έχει δείξει ότι δεν ασχολείται. Ο Παπάς; χαχαχαχχαχα. Ή ο Αδαμίδης; Αυτός μόνο πίπα δεν τους έχει υποσχεθεί πως θα τους πάρει.
Επειδή έχω μάθει να λέω αυτά που πιστεύω θα το διακινδυνέχω και θα πω πως η όλη υπόθεση μου κάνει μεγάλη απάτη. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στη Ρίβερ στην Αργεντινή και η ομάδα υποβιβάστικε!!!! Συν ότι η ομάδα έχει τρελλά οικονομικά προβλήματα με τους παίκτες που έφερε η εταιρεία μανατζαρέων. Μακάρι να κάνω τεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααστιο λάθος....Θα το παραδεχτώ με το χαμογελο στα χείλη
Ποτε ομως
*Που θα πάει... θα γυρίσει ο τροχός θα γαμήσει και ο φτωχός!!!!