Καλημέρες.
Άνοιξα πάλι να δω τις εφημερίδες και πάλι οι οπαδικές γράφανε τα δικά τους. Μετά την 3αρα μυαλό δε βάλανε;;;; Νική λένε για να έχουμε μπει στο κόλπο της πρόκρισης!!!Από που και ως που κανένας δε λέει. Μάλλον δε βάλανε μυαλό μερικοί μετά τη σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ και γράφουν τα δικά τους. Αγωνιστικά η ΑΕΚ πάει ουσιαστικά με ένα χαφ (Βάργκας) ΑΛΛΑ χωρίς Μανωλά. Και αυτό είναι καλό γιατί στα μέχρι τώρα ματς έχει δώσει από ένα γκολ στους αντιπάλους! Βέβαια ξαναγυρνάμε στο 4-2-3-1 το οποίο η ΑΕΚ δε μπορεί να το παίξει. Ο Καράμπελας παίζει το 5 του συνεχόμενο 90λεπτο σε πολύ μικρό διάστημα και δε ξέρω πόσο φρέσκος θα είναι. Να δούμε αν θα παίξει ο Μπέλεκ μπροστά ή θα κάνει την έκπληξη με κανένα Λύμπε πάλι.
Στα εκτός του γηπέδου. Νέα αναβολή από την εταιρεία που θα βάλει 40μύρια στην ομάδα για 4 χρόνια για τη ψυχή της μάνας τους!!
....Άντε να δούμε πότε θα καταλάβουν ότι το θέμα βρωμάει για να πάμε παρακάτω...Πάντωςς δε μπορώ καλός αποπροσανατολισμός!!!
Α! Μπράβο στον Άρη που πήρε 4 παίκτες. Αλλά όχι και ότι τους πήρε μέσα από τα χέρια ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Η ΑΕΚ εδώ και 1μήνα μέσο επίσημων χειλιών είχε πει ότι οι μεταγραφές τέλος, το θέμα ότι οι εφημερίδες έγρεφαν μαλακίες ήταν για να πουλήσουν φύλλα, για τον δε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δε ξέρω, αλλά δε νομίζω πως ενδιαφερθήκανε έντονα. Πάντως ο Άρης έφτασε τους 37 παίκτες στο ρόστερ!!! Για μια ομάδα που θα παίζει 1 φορά την εβδομάδα παραείναι πολλοί, οπότε θα πρέπει να ξεφορτωθούν ουκ ολίγους (για μένα τουλαχιστον μια ντουζίνα)...Και γαμώ!!! Α! Μετά από μια ντουζίνα παίκτες που τον έκλασαν στη μεταγραφική περίοδο (και φυσικά πολλοί καλύτεεροι από αυτους που πήρε) πήρε 4 και νομίζουνε πως πιάσανε τον παπά από τ αρχίδια. Να ευχονται μόνο να μην έρθουν στραβά αποτελέσματα για την ομάδα και ο "καλύτερος προπονητής της ελλάδας" πάει άκλαφτος.