γρηγορη πραγματικα εισαι ο μοναδικος που λες τα πραγματα οπως ακριβως ειναι.αν θυμασαι για τα χρεη στα ελεγα απο το καλοκαιρι κ<αι πως μπορει να κανετε μεταγραφες οταν χρωστας.και δεν μιλαω για την ομαδα μου αλλα για τους παιχτες που εχουν να πληρωθουν απο περσι τον μαιο.οταν εβλεπαν να πληρωνουν τον αισμαν μετρητα και αυτοι να μην εχουν παρει φραγκο καποια στιγμη τα προβληματα θα βγουν.το χειροτερο ειναι οτι οταν βγαινει καποιος οπως ο πανιωνιος και ζηταει ρε αδερφε αυτα τα οποια εχουν συμφωνησει και μετα βγαινει η αεκ και ζηταει τα ρεστα αυτο ειναι τουλαχιστον προκλητικο.πρωτα πληρωνεις και μετα κανεις τον γαμπρο ;)για τις αποψεις σου συμφωνω πανω κατω απο το καλοκαιρι φαινοταν το προβλημα που εχεις τοσο στην αμυνα αλλα πιο πολυ στα χαφ.δεν μπορει με μακο καφε να θες να βγαλεις ευκαιρια.και αρχιζω και λυπαμαι πλεον το λυμπεροπουλο το καλυτερο θα ηταν να ειχε σταματησει φετος.
Αν θυμάσαι το καλοκαίρι έλεγα, σύμφωνα με αυτά που γραφόντουσαν, πως από τη στιγμή που ο Νοτιάς δώσει το 1.5μύριο (που θα ήταν και το τελευταίο) ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων θα ξεπληρονόταν (παίκτες, προποτηνές, και ότι περίσσευε σε ομάδες που χρωστάμε από μεταγραφές). Που να ήξερα ότι τελικά θα βάλει το 1/5 και φυσικά δε θα έφτανε ούτε για ζήτω;
Το θέμα με τα χαφ νομίζω πως είχε επισημανθεί από τα πρώτα φιλικά. Εγώ προσωπικά είχα πρήξει πολλούς από εδώ μέσα για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δε κινείται για τον Ανάκογλου ή για κάποιους από τους πιτσιρικάδες που άφησε ελεύθερος ο ΟΣΦΠ. Είδικα όταν και φάνηκε πως ο Ντιοπ δε θα έρθει. Και αν ο Ισλανδός δεν είχε φέρει τον Βάργκας (που ναι δεν είναι παικταράς, αλλά έχει μια ποιότητα) θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερο προβλημα. Αλλά από την άλλη η ΑΕΚ για να παίξει το 4-3-1-2 που θέλει ο προπονητής πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 11άδατους χαφ και άλλους 2 που θα δίνουν ανάσες. Αυτή τη στιγμή 11αδατοι είναι ο Μάκος και ο Βάργκας. Ο Καφές στα 35 μπορεί να έρθει και να δώσει κάποιες ανάσες σε μερικά παιχνίδια και ο Γκέντζο (που να πω την αλήθεια τον πιστεύα) δεν έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του. Οπότε θεωρούσα και θεωρώ πως η ΑΕΚ έπρεπε ή πρεπει τον Γενάρη (ΑΝ περισσεύει κανένα φράγκο) να πάρει έναν 11αδάτο χαφ συν ακόμα ένα που να δίνει βοήθειες.
Ο Λύμπε ίσως να έπρεπε να σταματήσει. Προσωπικά θεωρώ πως πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση να δει τα κουράγια του και να μιλήσει με τον προπονητή και να του έκανε καθάρισμα "κόουτς εγώ μπορώ να σου δώσω 30-40 λεπτά όποιας ποιότητας έχω. Θέλεις; Αν ναι πάμε, αν όχι λυπάμαι αλλά δε γίνεται να παίζω 90λεπτα".
Πάμε και στο παραμύθι τώρα
Βάζουν 40 εκ. στην ΑΕΚ!
Οι εκπρόσωποι της Petit Chateau έχουν παρουσιάσει τετραετές πλάνο στον Σταύρο Αδαμίδη, μέχρι την Πέμπτη μπαίνουν τα 2 εκ. ευρώ ως προκαταβολή και σήμερα μπαίνουν οι υπογραφές. Σε 30 ημέρες τα άλλα 8 εκ. ευρώ.
Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ιταλικής εταιρίας που διαχειρίζεται Ρωσικά κεφάλαια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι εκπρόσωποι της εταιρίας θα υπογράψουν σήμερα το προσύμφωνο του deal με την ΠΑΕ ΑΕΚ και μέχρι την Πέμπτη θα έχουν μπει τα 2 εκ. ευρώ στο άδειο «κιτρινόμαυρο» ταμείο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι της εταιρίας.
Όπως μεταφέρουν οι επίδοξοι επενδυτές, τις τελευταίες ημέρες έλυσαν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα και πλέον όλα είναι έτοιμα. Τα χρήματα θα σταλούν από τράπεζα της Ρωσίας σε εταιρία που θα ανοίξει στην Ελλάδα και θα αποτελεί υποκατάστημα της Petit Chateau, και το οποίο με τη σειρά του θα τα καταθέσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Στους επενδυτές θα δοθεί διορία 30 ημερών για να βάλουν τα υπόλοιπα 8 εκ. ευρώ, κάτι που τους βρίσκει σύμφωνους. Έτσι λοιπόν, το πολύ σε ένα μήνα η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της συνολικά 10 εκ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο που έχουν παρουσιάσει στον Αδαμίδη είναι τετραετές και προτίθενται να βάζουν 10 εκ. ευρώ κάθε χρόνο, συνολικά δηλαδή 40 εκ. ευρώ!
Κάτι που σημαίνει ότι στα επόμενα χρόνια θα έχουν στην κατοχή τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει ότι από την στιγμή που θα καταβληθούν τα πρώτα 2 εκ. ευρώ θα γίνει γενική συνέλευση, σε διάστημα ενός μήνα, όπου θα παραχωρήσουν στην Petit Chateau τις μετοχές που της αναλογούν, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το deal.
Αν όμως προκύψει κάποιο πρόβλημα στο μεταξύ και δεν μπουν – πέρα από τα 2 εκ. ευρώ – τα ποσά που έχουν συμφωνηθεί, τότε οι Ρώσοι θα κρατήσουν τις μετοχές σύμφωνα με το ποσό που έχουν καταβάλλει.
Επειδή η παροιμία λέει "όποιος καεί στο χυλό...." θα είμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ επιφυλακτικος. Ας μπουν όχι 2μύρια αλλά 200χιλιάρικα και μετά το συζητάμε αν είναι σοβαροί οι όχι (γιατί προσωπικά μου κάνει ιστορία του ΠΑΟ με τον πρίγκιπα που νομίζει κανείς πως το πληρεξούσιο έρχεται με σαλιγκαρι από την Αραβία)...Πάντως [size=20pt]ΑΝ[/size] ισχύει κάτι τέτοιο και ξαφνικά στις αρχές Νπεμβρίου βρεθούμε με 10μύρια ρε Όλιβερ θα μας δώσετε κανένα καλό σας παικτάκι;;; (κατά προτίμηση προσωπική Εστογιανόφ και Κιουμουρτζι για να μπορεί να παίζει το 4-3-1-2 και με μια αλλαγή να το γυρνάει στο 4-2-3-1)
Κάπου (νομίζω στο Γκολ) διάβασα πως ο Αδαμίδης ψάχτηκε για τον Γιοβάνοβιτς!!! Καλά είστε πάτε καλά; Θα αφήσει ο Γιόβα την ομάδα που παίζει Τσ Λ και τον λατρεύουν σα θεό για να έρθει στην ΑΕΚ; Για ποοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μαλάκα τον έχετε;;;; Εδώ ο προπονητής που θα ήθελα να έχει η ομάδα (πλην του κούπερ) ο Κετσπαγια δε θα ερχόταν (ή αν ερχόταν θα γινόταν για να αποδείξει πως μπορεί να κάνει δουλεία και δεν είναι τόσο ανάξιος όσο τον είπαν στον Πειραιά) θα έρθει ο Γιόβα;;; Σοβαρευτείτε ρε πούστη μου μια φορά.
Και τέλος κάτι για τις οπαδικές εφημερίδες. Ναι καταλαβαίνω πως στις νίκες γράφεται ότι γράφεται για να πουλήσετε φύλλα, και στις ήττες πάλι γράφεται ότι γράφεται γιατί θέλετε κάπου να ξεσπάσετε την "οργή" σας. Αλλά ρε γαμημένοι "δημοσιογράφοι" λίγο τσίπα ρε πούστη μου. Μια γαμημένη άποψη να έχετε και να μην την αλλάζετε από βδομάδα σε βδομάδα! Κρίμα στα παντελόνια που φοράτε! Μόνο οι γυναίκες (και όχι όλες) σήμερα λένε έτσι και αύριο γιουβέτσι. Αν δε μπορείτε να το κάνετε βγάλτε τον σκασμό και απλά γράφτε την είδηση χωρίς να λέτε την προσωπική σας γνώμη.
Υ.Γ Καλημέρα συνΑΕΚτζήδες (και όχι μόνο)