Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και στο κατω κατω τι θα πει σεβασμος; Μπαλα παιζουμε και εφοσον ολα γινονται νομοτυπα κ εντος γραμμων γηπεδο καθε αποτελεσμα ειναι πιθανο. Μου φαινεται τα μεγαλα σκορ παραμενουν στην ιστορια ή στο προσκηνιο μονο οσο τα θυμουνται οι οπαδοι για λογους καζουρας, τπτ παραπανω. Ας φαω και 5 αυριο απ την Αρσεναλ, αν σηκωσω το ΤΣου λου(λεμε τωρα), ποιος θα θυμαται την 5αρα, περα απο καμποσους βαζελους; Σταγονα στον ωκεανο..Ετσι και η ΑΕΚ, αν στην πορεια παρει το πρωταθλημα ποιος θα θυμαται οτι ο ΠΑΟΚ της εριξε 3 απ το ημιχρονο στις πρωτες αγωνιστικες..
πέρα από την πλάκα,
αν αύριο γλυτώσει ο Ολυμπιακός με 4 θα είμαστε ευχαριστημένοι

η ομάδα είχε 3 μήνες να φτιαχτεί με την ησυχία της και χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς γκρίνιες και κατάφερε να φτιάξει ρόστερτην τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού...έλεος
παίζει και η μισή ενδεκάδα της είναι παίκτες που ήρθανε στο τέλος του καλοκαιριού
οκ, καλοί παίκτες...αλλά σύστημα "ό,τι κάνω μόνος μου"

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1

σας τα λεω πριν και δικαιωνομαι μετα...η απολυτη ξευτιλα...δεν πιστευω να υπαρχει σοβαρος αεκτζης που να μην βριζει και να μην καταριεται για το πως καταντησανε την ομαδα του...την καποτε μεγαλη αεκ...
και δεν ειναι οτι χρωστας σε οποιν μιλαει ελληνικα (αλλα και αλλες γλωσσες)...οχι,ειναι οτι λειτουργεις λαμογιστικα πουλωντας τρελλα ,παραμυθι και κανοντας με περισσο θρασος μεταγραφες τυπου αισμαν και ρεστα...εκει ακριβως ειναι το προβλημα...
το να χρωστας και να μην εχεις να πληρωσεις ειναι μεσα στη ζωη...το να χρωστας ομως και να θες να φας φιλετο αντι για σουβλακι ειναι προκληση...
τραβα παιξε κανα στοιχημα ρε να βγαλεις την βδομαδα.. αιντε απο δω ...

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
πέρα από την πλάκα,
αν αύριο γλυτώσει ο Ολυμπιακός με 4 θα είμαστε ευχαριστημένοι

η ομάδα είχε 3 μήνες να φτιαχτεί με την ησυχία της και χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς γκρίνιες και κατάφερε να φτιάξει ρόστερτην τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού...έλεος
παίζει και η μισή ενδεκάδα της είναι παίκτες που ήρθανε στο τέλος του καλοκαιριού
οκ, καλοί παίκτες...αλλά σύστημα "ό,τι κάνω μόνος μου"
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα,γιαυτο θα κατσω αυριο να δω γαυρο να φτιαχτω λιγο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορη στο τακα τακα στο κομματι που απευθυνεσαι σε μενα...μετα απο την νικη στην ξανθη υπηρξε μια αυφορια και δειλα δειλα σιγοψιθυριζοτανε εως και λιγο δυνατοτερα η λεξη πρωταθλημα...πρωτα πρωτα σε δηλωσεις παιχτων και κατοπιν σε εκτιμησεις και αρθρα διαφορων δημοσιογραφων...ακουστηκε ακομα και για ''μεταλλο πρωταθλητη''
περιπου οτι γινεται τωρα με τον παοκ... ;) ;) ;)
εχει εξηγηση αυτο...ειναι τοσο μεγαλη η καψα τους να μην παρει ο θρυλος κουπα και τοση η μαλακια που τους βαραει που στην απελπισια τους οτι λαμψει το βλεπουν χρυσο και το εκθεια;ζουν ...ακομα και αν ειναι σκατα πασπαλισμενα με χρθσοσκονη...
φιλια γρηγορη καλη συνεχεια...
Αν διαβασεις κάποια από τα ποστ που ειχα κάνει μετά το ματς με την Ξάνθη θα δεις οτι και εμένα αυτό με ενόχλησε. Ότι νικήσαμε την Ξάνθη (ευκολα ή δύσκολα ειναι άλλο θέμα και μεγάλη κουβέντα) και κάποιες εφημερίδες (κυρίως οπαδικές) και ΑΕκτζίδες σε μπλογκ ότι "παμε στο εξωχικό μας" και άλλες τέτοιες παπαριές. Και αν δε κάνω λάθος είχα γράψει αν πάμε με αυτή τη νοοτροπία στη Τούμπα θα φάμε τέτοια σφαλιάρα που δε θα ξέραμε τι μας χτύπησε. Και να που ήρθε. Και τώρα ΟΛΟΙ τουμπεκί. Και αν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε παιχνίδι την Πέμπτη και αν δεν ήταν σε 2-3 φάσεις στο Β ο Αραμπαντζής να κάνει τη δουλεία του (παρά το 3-0 παίζει να ειναι και ο μοναδικός που σώθηκε από το ναυάγιο) τότε μπορει να είχε γράψει και 5 το κοντερ. Αυτο που ελπίζω είναι να μάθαμε και να μη το ξανακάνουμε. Ειχαμε πει πολλοί από εδώ πως η κατασταση της ΑΕΚ του 2011-12 θυμίζει κατά πολύ αυτή της ΑΕΚ του 2004-05. Ε, όπως τότε κάναμε ΟΛΟΙ μοκο και τη λέξη πρωτάθλημα την είπαμε μετά το ματς με τον ΟΦΗ στη Κρήτη, έτσι και τώρα...
Υ.Γ σήμερα τη γλίτωσα τη φυλακή...Άντε να δουμε αύριο (για τη δουλεία μου μιλάω)

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ,ΑΡΙΑΝΟΣ,ΠΑΝΙΩΝΙΑΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;;;O ΕΝΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΠΟΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ,ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...ΓΑΜ@ΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ  :cum: ΤΥΦΛΩΝΕΙ...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν διαβασεις κάποια από τα ποστ που ειχα κάνει μετά το ματς με την Ξάνθη θα δεις οτι και εμένα αυτό με ενόχλησε. Ότι νικήσαμε την Ξάνθη (ευκολα ή δύσκολα ειναι άλλο θέμα και μεγάλη κουβέντα) και κάποιες εφημερίδες (κυρίως οπαδικές) και ΑΕκτζίδες σε μπλογκ ότι "παμε στο εξοχικό μας" και άλλες τέτοιες παπαριές. Και αν δε κάνω λάθος είχα γράψει αν πάμε με αυτή τη νοοτροπία στη Τούμπα θα φάμε τέτοια σφαλιάρα που δε θα ξέραμε τι μας χτύπησε. Και να που ήρθε. Και τώρα ΟΛΟΙ τουμπεκί. Και αν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε παιχνίδι την Πέμπτη και αν δεν ήταν σε 2-3 φάσεις στο Β ο Αραμπαντζής να κάνει τη δουλεία του (παρά το 3-0 παίζει να ειναι και ο μοναδικός που σώθηκε από το ναυάγιο) τότε μπορει να είχε γράψει και 5 το κοντερ. Αυτο που ελπίζω είναι να μάθαμε και να μη το ξανακάνουμε. Ειχαμε πει πολλοί από εδώ πως η κατασταση της ΑΕΚ του 2011-12 θυμίζει κατά πολύ αυτή της ΑΕΚ του 2004-05. Ε, όπως τότε κάναμε ΟΛΟΙ μοκο και τη λέξη πρωτάθλημα την είπαμε μετά το ματς με τον ΟΦΗ στη Κρήτη, έτσι και τώρα...
Υ.Γ σήμερα τη γλίτωσα τη φυλακή...Άντε να δουμε αύριο (για τη δουλεία μου μιλάω)
Με 22-22-11 πριν τον αγώνα, με 3 ήττες στους τελευταίους 3 αγώνες πρωταθλήματος και playoff και 8-2-4 την τελευταία δεκαετία δεν το λες ακριβώς εξοχικό. Ότι πολύ πιθανό να μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα ναι, αλλά αυτή η προκλητική νοοτροπία όντως πιστεύω ότι στοίχησε. Ο αντίπαλος έχει και εγωισμό.

Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ,ΑΡΙΑΝΟΣ,ΠΑΝΙΩΝΙΑΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;;;O ΕΝΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΠΟΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ,ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...ΓΑΜ@ΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ  :cum: ΤΥΦΛΩΝΕΙ...

Φίλε σχολίασε αν έχουν πουθενά άδικο σε όσα λένε. Τώρα αν αναπολείς το τι ποδόσφαιρο έπαιζες επί Μπάγιεβιτς δεν πρόκειται να πας πουθενά.
Και ο Ηρακλής έπαιζε επί Χατζηπαναγή και ο ΠΑΟΚ επί Κούδα. Ήδη σε αυτήν την κατηγορία μπήκε η εποχή του καλού ποδοσφαίρου και των πρωταθλημάτων της ΑΕΚ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με 22-22-11 πριν τον αγώνα, με 3 ήττες στους τελευταίους 3 αγώνες πρωταθλήματος (+ playoffs) και 8-2-4 την τελευταία δεκαετία δεν το λες ακριβώς εξοχικό. Ότι πολύ πιθανό να μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα ναι, αλλά αυτή η προκλητική νοοτροπία όντως πιστεύω ότι στοίχησε. Ο αντίπαλος έχει και εγωισμό.
ΑΥΤΗ η ΑΕΚ απέναντι σε ΑΥΤΟΝ τον ΠΑΟΚ το πιο πιθανό ήταν να χάσει. Αλλά γαμώ το σύμπαν μου ρε πούστη μου, χάστε αλλά κάντε τον ΠΑΟΚ να φτύσει αίμα για να το βάλει. Το παιχνίδι είχε τελιώσει από το 45 και αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε αγώνα στην Ευρώπη δε θα κατέβαζε ταχύτητα. Είχα πει πως το Χ θα ήταν ΣΟΥΠΕΡ αποτέλεσμα (νίκη της ΑΕΚ δε την έβλεπα ούτε με κιάλια)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πολύ μακρυνή η διετία 94-96 όμως. Πως να το κάνουμε;;; Και δεν είμαι και καθόλου του "περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις"

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΑΝΕΜΟΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΩ ΣΑΝ  :cum: ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΟΠΑΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ οσφπ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ οσφπ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.
ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ( ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ !!! ) . ΑΛΛΑ Η "ΥΠΕΡΒΟΛΗ" ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ , ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΘΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ !!! ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΥΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΕΣ , ΘΕΛΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ( ΑΣ ΕΧΕΙ 9 ΞΕΝΟΥΣ )  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.481
Πόντοι
2.606
Τι λες ρε φουλ να ουμε!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ....7 ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
Τι λες ρε φουλ να ουμε!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ....7 ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
H ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΚΑΚΩΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΣ )

Επισκέπτης
γρηγορη πραγματικα εισαι ο μοναδικος που λες τα πραγματα οπως ακριβως ειναι.αν θυμασαι για τα χρεη στα ελεγα απο το καλοκαιρι κ<αι πως μπορει να κανετε μεταγραφες οταν χρωστας.και δεν μιλαω για την ομαδα μου αλλα για τους παιχτες που εχουν να πληρωθουν απο περσι τον μαιο.οταν εβλεπαν να πληρωνουν τον αισμαν μετρητα και αυτοι να μην εχουν παρει φραγκο καποια στιγμη τα προβληματα θα βγουν.το χειροτερο ειναι οτι οταν βγαινει καποιος οπως ο πανιωνιος και ζηταει ρε αδερφε αυτα τα οποια εχουν συμφωνησει και μετα βγαινει η αεκ και ζηταει τα ρεστα αυτο ειναι τουλαχιστον προκλητικο.πρωτα πληρωνεις και μετα κανεις τον γαμπρο ;)για τις αποψεις σου συμφωνω πανω κατω απο το καλοκαιρι φαινοταν το προβλημα που εχεις τοσο στην αμυνα αλλα πιο πολυ στα χαφ.δεν μπορει με μακο καφε να θες να βγαλεις ευκαιρια.και αρχιζω και λυπαμαι πλεον το λυμπεροπουλο το καλυτερο θα ηταν να ειχε σταματησει φετος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορη πραγματικα εισαι ο μοναδικος που λες τα πραγματα οπως ακριβως ειναι.αν θυμασαι για τα χρεη στα ελεγα απο το καλοκαιρι κ<αι πως μπορει να κανετε μεταγραφες οταν χρωστας.και δεν μιλαω για την ομαδα μου αλλα για τους παιχτες που εχουν να πληρωθουν απο περσι τον μαιο.οταν εβλεπαν να πληρωνουν τον αισμαν μετρητα και αυτοι να μην εχουν παρει φραγκο καποια στιγμη τα προβληματα θα βγουν.το χειροτερο ειναι οτι οταν βγαινει καποιος οπως ο πανιωνιος και ζηταει ρε αδερφε αυτα τα οποια εχουν συμφωνησει και μετα βγαινει η αεκ και ζηταει τα ρεστα αυτο ειναι τουλαχιστον προκλητικο.πρωτα πληρωνεις και μετα κανεις τον γαμπρο ;)για τις αποψεις σου συμφωνω πανω κατω απο το καλοκαιρι φαινοταν το προβλημα που εχεις τοσο στην αμυνα αλλα πιο πολυ στα χαφ.δεν μπορει με μακο καφε να θες να βγαλεις ευκαιρια.και αρχιζω και λυπαμαι πλεον το λυμπεροπουλο το καλυτερο θα ηταν να ειχε σταματησει φετος.
Αν θυμάσαι το καλοκαίρι έλεγα, σύμφωνα με αυτά που γραφόντουσαν, πως από τη στιγμή που ο Νοτιάς δώσει το 1.5μύριο (που θα ήταν και το τελευταίο) ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων θα ξεπληρονόταν (παίκτες, προποτηνές, και ότι περίσσευε σε ομάδες που χρωστάμε από μεταγραφές). Που να ήξερα ότι τελικά θα βάλει το 1/5 και φυσικά δε θα έφτανε ούτε για ζήτω;
Το θέμα με τα χαφ νομίζω πως είχε επισημανθεί από τα πρώτα φιλικά. Εγώ προσωπικά είχα πρήξει πολλούς από εδώ μέσα για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δε κινείται για τον Ανάκογλου ή για κάποιους από τους πιτσιρικάδες που άφησε ελεύθερος ο ΟΣΦΠ. Είδικα όταν και φάνηκε πως ο Ντιοπ δε θα έρθει. Και αν ο Ισλανδός δεν είχε φέρει τον Βάργκας (που ναι δεν είναι παικταράς, αλλά έχει μια ποιότητα) θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερο προβλημα. Αλλά από την άλλη η ΑΕΚ για να παίξει το 4-3-1-2 που θέλει ο προπονητής πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 11άδατους χαφ και άλλους 2 που θα δίνουν ανάσες. Αυτή τη στιγμή 11αδατοι είναι ο Μάκος και ο Βάργκας. Ο Καφές στα 35 μπορεί να έρθει και να δώσει κάποιες ανάσες σε μερικά παιχνίδια και ο Γκέντζο (που να πω την αλήθεια τον πιστεύα) δεν έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του. Οπότε θεωρούσα και θεωρώ πως η ΑΕΚ έπρεπε ή πρεπει τον Γενάρη (ΑΝ περισσεύει κανένα φράγκο) να πάρει έναν 11αδάτο χαφ συν ακόμα ένα που να δίνει βοήθειες.
Ο Λύμπε ίσως να έπρεπε να σταματήσει. Προσωπικά θεωρώ πως πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση να δει τα κουράγια του και να μιλήσει με τον προπονητή και να του έκανε καθάρισμα "κόουτς εγώ μπορώ να σου δώσω 30-40 λεπτά όποιας ποιότητας έχω. Θέλεις; Αν ναι πάμε, αν όχι λυπάμαι αλλά δε γίνεται να παίζω 90λεπτα".

Πάμε και στο παραμύθι τώρα

Βάζουν 40 εκ. στην ΑΕΚ!

Οι εκπρόσωποι της Petit Chateau έχουν παρουσιάσει τετραετές πλάνο στον Σταύρο Αδαμίδη, μέχρι την Πέμπτη μπαίνουν τα 2 εκ. ευρώ ως προκαταβολή και σήμερα μπαίνουν οι υπογραφές. Σε 30 ημέρες τα άλλα 8 εκ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ιταλικής εταιρίας που διαχειρίζεται Ρωσικά κεφάλαια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι εκπρόσωποι της εταιρίας θα υπογράψουν σήμερα το προσύμφωνο του deal με την ΠΑΕ ΑΕΚ και μέχρι την Πέμπτη θα έχουν μπει τα 2 εκ. ευρώ στο άδειο «κιτρινόμαυρο» ταμείο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι της εταιρίας.

Όπως μεταφέρουν οι επίδοξοι επενδυτές, τις τελευταίες ημέρες έλυσαν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα και πλέον όλα είναι έτοιμα. Τα χρήματα θα σταλούν από τράπεζα της Ρωσίας σε εταιρία που θα ανοίξει στην Ελλάδα και θα αποτελεί υποκατάστημα της Petit Chateau, και το οποίο με τη σειρά του θα τα καταθέσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στους επενδυτές θα δοθεί διορία 30 ημερών για να βάλουν τα υπόλοιπα 8 εκ. ευρώ, κάτι που τους βρίσκει σύμφωνους. Έτσι λοιπόν, το πολύ σε ένα μήνα η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της συνολικά 10 εκ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο που έχουν παρουσιάσει στον Αδαμίδη είναι τετραετές και προτίθενται να βάζουν 10 εκ. ευρώ κάθε χρόνο, συνολικά δηλαδή 40 εκ. ευρώ!

Κάτι που σημαίνει ότι στα επόμενα χρόνια θα έχουν στην κατοχή τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει ότι από την στιγμή που θα καταβληθούν τα πρώτα 2 εκ. ευρώ θα γίνει γενική συνέλευση, σε διάστημα ενός μήνα, όπου θα παραχωρήσουν στην Petit Chateau τις μετοχές που της αναλογούν, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το deal.

Αν όμως προκύψει κάποιο πρόβλημα στο μεταξύ και δεν μπουν – πέρα από τα 2 εκ. ευρώ – τα ποσά που έχουν συμφωνηθεί, τότε οι Ρώσοι θα κρατήσουν τις μετοχές σύμφωνα με το ποσό που έχουν καταβάλλει.

Επειδή η παροιμία λέει "όποιος καεί στο χυλό...." θα είμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ επιφυλακτικος. Ας μπουν όχι 2μύρια αλλά 200χιλιάρικα και μετά το συζητάμε αν είναι σοβαροί οι όχι (γιατί προσωπικά μου κάνει ιστορία του ΠΑΟ με τον πρίγκιπα που νομίζει κανείς πως το πληρεξούσιο έρχεται με σαλιγκαρι από την Αραβία)...Πάντως [size=20pt]ΑΝ[/size] ισχύει κάτι τέτοιο και ξαφνικά στις αρχές Νπεμβρίου βρεθούμε με 10μύρια ρε Όλιβερ θα μας δώσετε κανένα καλό σας παικτάκι;;; (κατά προτίμηση προσωπική Εστογιανόφ και Κιουμουρτζι για να μπορεί να παίζει το 4-3-1-2 και με μια αλλαγή να το γυρνάει στο 4-2-3-1)

Κάπου (νομίζω στο Γκολ) διάβασα πως ο Αδαμίδης ψάχτηκε για τον Γιοβάνοβιτς!!! Καλά είστε πάτε καλά; Θα αφήσει ο Γιόβα την ομάδα που παίζει Τσ Λ και τον λατρεύουν σα θεό για να έρθει στην ΑΕΚ; Για ποοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μαλάκα τον έχετε;;;; Εδώ ο προπονητής που θα ήθελα να έχει η ομάδα (πλην του κούπερ) ο Κετσπαγια δε θα ερχόταν (ή αν ερχόταν θα γινόταν για να αποδείξει πως μπορεί να κάνει δουλεία και δεν είναι τόσο ανάξιος όσο τον είπαν στον Πειραιά) θα έρθει ο Γιόβα;;; Σοβαρευτείτε ρε πούστη μου μια φορά.

Και τέλος κάτι για τις οπαδικές εφημερίδες. Ναι καταλαβαίνω πως στις νίκες γράφεται ότι γράφεται για να πουλήσετε φύλλα, και στις ήττες πάλι γράφεται ότι γράφεται γιατί θέλετε κάπου να ξεσπάσετε την "οργή" σας. Αλλά ρε γαμημένοι "δημοσιογράφοι" λίγο τσίπα ρε πούστη μου. Μια γαμημένη άποψη να έχετε και να μην την αλλάζετε από βδομάδα σε βδομάδα! Κρίμα στα παντελόνια που φοράτε! Μόνο οι γυναίκες (και όχι όλες) σήμερα λένε έτσι και αύριο γιουβέτσι. Αν δε μπορείτε να το κάνετε βγάλτε τον σκασμό και απλά γράφτε την είδηση χωρίς να λέτε την προσωπική σας γνώμη.

Υ.Γ Καλημέρα συνΑΕΚτζήδες (και όχι μόνο)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την Καλημερα μου σε ολους τους Α.Ε.Κ τζηδες !!!
Μακαρι, να μπουν χρηματα στην ομαδα, για να παει η Α.Ε.Κ στην θεση, που της αρμοζει, δηλαδη την ΠΡΩΤΗ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom