Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (16 μέλη και 82 επισκέπτες)

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απλά δεν ξέρω τι έχει μεγαλύτερη πιθανότητα. Να πάρει ο γάβρος το CL ή ΑΕΚ να ξαναπάρει πρωτάθλημα...
Επειδή τίποτα από τα 2 δεν θα γίνει αυτές οι ήττες (ή οι νίκες) δεν ξεχνιούνται εύκολα.
Θυμάμαι στα 80's στο Γυμνάσιο, ένας φίλος μου ΑΕΚτζης δεν μπορούσες να του μιλήσεις μετά από ένα τάληρο και μια εξάρα που έφαγε από τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στις μικρές ηλικίες σου μένει απωθημένο. Όπως και με τα τελευταία ντόρτια της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ. Φαντάζομαι το τι καζούρα γίνεται στα σχολεία και όχι μόνο εκεί.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
σε εχω μπανισει εσενα με το πρασινο λεηζερ εισουν  :tooth:

δεν κανω τετοιες παπαριες πλεον... αντιθετως πλακωνω αυτους που κανουν μαλακιες και ας εχω πεταξει της παναγιας τα ματια στο γήπεδο παλιοτερα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν κανω τετοιες παπαριες πλεον... αντιθετως πλακωνω αυτους που κανουν μαλακιες και ας εχω πεταξει της παναγιας τα ματια στο γήπεδο παλιοτερα
παιζει ρε τυπε κανα μαγαζι με dj equipment κατα κει? ρωτησα και τον αλλον πριν αλλα κοιμηθηκε οπως παντα...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γιατις μικρες ηλικιες ναι. Κανας αλλος λογος να τα βαψεις μαυρα υπαρχει; Οχι οτι αν χανατε με 1-0 με την ιδια εικονα δεν θα ανησυχουσα για την ομαδα κ τη δυναμη της αλλα οκ..Ας μη κανουμε τη τριχα τριχια, η σεζον τωρα αρχισε...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
παιζει ρε τυπε κανα μαγαζι με dj equipment κατα κει? ρωτησα και τον αλλον πριν αλλα κοιμηθηκε οπως παντα...

Ξέρω κανα δυο τρια, το καλυτερο είναι στα συνορα τουμπα χαριλαου στον κήπο του καλου λεγεται η περιοχη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και στο κατω κατω τι θα πει σεβασμος; Μπαλα παιζουμε και εφοσον ολα γινονται νομοτυπα κ εντος γραμμων γηπεδο καθε αποτελεσμα ειναι πιθανο. Μου φαινεται τα μεγαλα σκορ παραμενουν στην ιστορια ή στο προσκηνιο μονο οσο τα θυμουνται οι οπαδοι για λογους καζουρας, τπτ παραπανω. Ας φαω και 5 αυριο απ την Αρσεναλ, αν σηκωσω το ΤΣου λου(λεμε τωρα), ποιος θα θυμαται την 5αρα, περα απο καμποσους βαζελους; Σταγονα στον ωκεανο..Ετσι και η ΑΕΚ, αν στην πορεια παρει το πρωταθλημα ποιος θα θυμαται οτι ο ΠΑΟΚ της εριξε 3 απ το ημιχρονο στις πρωτες αγωνιστικες..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν γίνει κάτι τέτοιο δε ξέρω ΑΝ θα είναι απόδειξη ότι υπάρχει θεός και θαύματα γίνονται ή ΑΝ είναι απόδειξη πως ο θεός όχι μόνο κοιμήθηκε αλλά έχει πέσει και σε κώμα!!! Για να το αλλάξω ΑΝ ηΑΕΚ βγει 2η τότε όντως λίγοι θα θυμούνται την 3άρα από τον ΠΑΟΛ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μπορεί να είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα  :fuck2: μετά από τη δήλωση, αλλά είναι κλασσική ατάκα.  :rockon:

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:2on1:
γρηγορια γαμα κανα κινεζακι γιατι χαιρι απο την ομαδα σου δεν θα δεις...

Eπτά. Σε παίρνει αριστερά, μην το ζορίζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Λόγο φόρτου εργασίας (με τους μαλάκες που έχω μπλέξει δε με βλέπω να το γλιτώνω το λευκό κελί) δεν είδα/άκουσα τον αγώνα. Το αποτέλεσμα το διάβασα σήμερα το πρωί και ούτε καν διάβασα τι και πως. Κάποιοι είχαμε πει πως μετά το ματς με την Ξάνθη δε πρέπει να πάρουν τα μυαλά ΟΛΩΝ μας αέρα και να κόψουμε περί εξοχικού και μαλακίες και να στρώσουμε κόλο και να σκύψουμε κεφάλι και να μη λέμε και μεγάλα λόγια γιατί θα έρθει τρελλή σφαλιάρα και μετά εμείς θα λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και οι άλλοι θα μας κάνουν καζούρα. Επίσης είχε επισημανθεί πως το Χ στη τούμπα όχι μόνο θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά θα είναι ένα ΣΟΥΠΕΡ αποτέλεσμα. Τώρα που την φάγαμε τη σφαλιάρα να δω αν κάποιοι έβαλαν μυαλό ή στην επόμενη νίκη θα αρχίσουν να λένε τα γνωστά;
@Χριστίδη: Ποίος ΜΑΛΑΚΑΣ μίλησε για πρωτάθλημα;;; Αυτό μόνο αριανός μπορεί να το πει (κάτοικος του πλανήτη και όχι οπαδός της ομάδας του άρη) ο οποίος ήρθε χτες στη γη. Όποιος βλέπει και δε φοράει γυαλιά οποιασδήποτε απόχρωσης μπορεί να δει πως ο ΟΣΦΠ είναι πρωταθλητής κατά 95% (αφήνω και ένα 5% για τις άλλες ομάδες) και ΜΟΝΟ αν τρώτε 3αρες και 5αρες στο ΤΣ Λ και ο Μαρινάκης αποφασίσει να διώξει τον Βαλδέρβε υπάρχει ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να χάσετε έδαφος.

Όσο αφορά το θέμα μεταξύ Πανιωνίου και ΑΕΚ εγώ είμαι με το μέρος του Πανιωνίου. Γιατί κάτι ανάλογο ζητήσαμε να γίνει και με την περίπτωση της Καβάλας επειδή μας χρωστάει λεφτά ο Μάκης. Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε μονά ζυγά δικά μας. Στην τελική στο θέμα με τον Μάκο (και με τον Τζιμπούρ παλιότερα) ο Πανιώνιος ζήτησε τόσα για να τους δώσει και καθορίστικε με συμβόλαια για το πότε θα δίνονται οι δώσεις. Κάποιος έβαλε την γαμημένη του υπογραφή. Από την στιγμή που την έβαλες σείρε τράβα και γαμήσου και κόψε το γαμημένο σου κεφάλι να την τηρήσεις. Αλλιώς είσαι γαμημένος παλιόπουστας ρεντίκολο και ρόμπα ξεκούμποτη. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου και αύτο θεωρώ πως είναι το σωστό. Άρα ο Πανιώνιος έχει 1000% δίκιο και εγώ είμαι σύμφωνος με τα χίλια και δε με νοίαζει σε πιο άρμα έχει δεθεί και σε πιο πλοίο. Πάντα μου ήταν συμπαθείς σαν ομάδα γιατί έχει δώσει στην ΑΕΚ (χωρίς να λέω ότι τους έδωσε για τη ψυχή της μάνας του ή χωρίς να υπάρξουν θεματάκια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο) παικταράδες. Συν ότι πιστεύω πως αν ο Πανιώνιος είχε ποτέ έναν λεφτά πρόεδρο (να πω την αλήθεια πάντα μου έκανε εντύπωση πως ο Ωνάσης πχ ποτέ δε μπλέχτηκε με τον Πανιώνιο) θα ήταν σε πολύ διαφορετική μοίρα από αυτή που είναι.

Τελιώνοντας ας κάνουμε ΟΛΟΙ (με πρώτους παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση) ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΠΡΟΥΣΑΛΙΩΤΙΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, τα κεφάλια μέσα δουλεία και σοβαρότητα. Και ούτε δηλώσεις περί πρωταθλητισμού και μαλακίες. Την 4η θέση κυνηγάμε και αν μπορούμε να πάρουμε τη 3η θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι (δε μιλάω για τα πλέι ωχ αλλά όταν τελιώσουν οι αγώνες της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίμπας)
γρηγορη στο τακα τακα στο κομματι που απευθυνεσαι σε μενα...μετα απο την νικη στην ξανθη υπηρξε μια αυφορια και δειλα δειλα σιγοψιθυριζοτανε εως και λιγο δυνατοτερα η λεξη πρωταθλημα...πρωτα πρωτα σε δηλωσεις παιχτων και κατοπιν σε εκτιμησεις και αρθρα διαφορων δημοσιογραφων...ακουστηκε ακομα και για ''μεταλλο πρωταθλητη''
περιπου οτι γινεται τωρα με τον παοκ... ;) ;) ;)
εχει εξηγηση αυτο...ειναι τοσο μεγαλη η καψα τους να μην παρει ο θρυλος κουπα και τοση η μαλακια που τους βαραει που στην απελπισια τους οτι λαμψει το βλεπουν χρυσο και το εκθεια;ζουν ...ακομα και αν ειναι σκατα πασπαλισμενα με χρθσοσκονη...
φιλια γρηγορη καλη συνεχεια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χανουμακια τι εγινε;;;μαζεψατε κανενα φραγκο σε ερανο να πληρωσετε την εφορια;;;
αλλα τι λεω...στα αρχιδια σας ...απληρωτη εφορια και εσεις ψαχνετε να κανετε μετγραφες...τετοιο θρασος μιλαμε...ποιος να σας πειραξει;;;μαθημενοι ειστε ετσι κιαλλοιως...στο χιονι τα χρεη...αρθρο 44 και λοιπα...
ε ρε πουστη και εχετε θρασος να μιλατε για διορισμενους ,ομαδες του δημοσιου και λοιπες πιπες...
μια ζωη κουλες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

σας τα λεω πριν και δικαιωνομαι μετα...η απολυτη ξευτιλα...δεν πιστευω να υπαρχει σοβαρος αεκτζης που να μην βριζει και να μην καταριεται για το πως καταντησανε την ομαδα του...την καποτε μεγαλη αεκ...
και δεν ειναι οτι χρωστας σε οποιν μιλαει ελληνικα (αλλα και αλλες γλωσσες)...οχι,ειναι οτι λειτουργεις λαμογιστικα πουλωντας τρελλα ,παραμυθι και κανοντας με περισσο θρασος μεταγραφες τυπου αισμαν και ρεστα...εκει ακριβως ειναι το προβλημα...
το να χρωστας και να μην εχεις να πληρωσεις ειναι μεσα στη ζωη...το να χρωστας ομως και να θες να φας φιλετο αντι για σουβλακι ειναι προκληση...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πληρώστε ΑΕΚάκια τώρα!
Για το δημοψήφισμα γράψτε και την Β Έθνική λόγω χρεών!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom