Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λόγο φόρτου εργασίας (με τους μαλάκες που έχω μπλέξει δε με βλέπω να το γλιτώνω το λευκό κελί) δεν είδα/άκουσα τον αγώνα. Το αποτέλεσμα το διάβασα σήμερα το πρωί και ούτε καν διάβασα τι και πως. Κάποιοι είχαμε πει πως μετά το ματς με την Ξάνθη δε πρέπει να πάρουν τα μυαλά ΟΛΩΝ μας αέρα και να κόψουμε περί εξοχικού και μαλακίες και να στρώσουμε κόλο και να σκύψουμε κεφάλι και να μη λέμε και μεγάλα λόγια γιατί θα έρθει τρελλή σφαλιάρα και μετά εμείς θα λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και οι άλλοι θα μας κάνουν καζούρα. Επίσης είχε επισημανθεί πως το Χ στη τούμπα όχι μόνο θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά θα είναι ένα ΣΟΥΠΕΡ αποτέλεσμα. Τώρα που την φάγαμε τη σφαλιάρα να δω αν κάποιοι έβαλαν μυαλό ή στην επόμενη νίκη θα αρχίσουν να λένε τα γνωστά;
@Χριστίδη: Ποίος ΜΑΛΑΚΑΣ μίλησε για πρωτάθλημα;;; Αυτό μόνο αριανός μπορεί να το πει (κάτοικος του πλανήτη και όχι οπαδός της ομάδας του άρη) ο οποίος ήρθε χτες στη γη. Όποιος βλέπει και δε φοράει γυαλιά οποιασδήποτε απόχρωσης μπορεί να δει πως ο ΟΣΦΠ είναι πρωταθλητής κατά 95% (αφήνω και ένα 5% για τις άλλες ομάδες) και ΜΟΝΟ αν τρώτε 3αρες και 5αρες στο ΤΣ Λ και ο Μαρινάκης αποφασίσει να διώξει τον Βαλδέρβε υπάρχει ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να χάσετε έδαφος.

Όσο αφορά το θέμα μεταξύ Πανιωνίου και ΑΕΚ εγώ είμαι με το μέρος του Πανιωνίου. Γιατί κάτι ανάλογο ζητήσαμε να γίνει και με την περίπτωση της Καβάλας επειδή μας χρωστάει λεφτά ο Μάκης. Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε μονά ζυγά δικά μας. Στην τελική στο θέμα με τον Μάκο (και με τον Τζιμπούρ παλιότερα) ο Πανιώνιος ζήτησε τόσα για να τους δώσει και καθορίστικε με συμβόλαια για το πότε θα δίνονται οι δώσεις. Κάποιος έβαλε την γαμημένη του υπογραφή. Από την στιγμή που την έβαλες σείρε τράβα και γαμήσου και κόψε το γαμημένο σου κεφάλι να την τηρήσεις. Αλλιώς είσαι γαμημένος παλιόπουστας ρεντίκολο και ρόμπα ξεκούμποτη. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου και αύτο θεωρώ πως είναι το σωστό. Άρα ο Πανιώνιος έχει 1000% δίκιο και εγώ είμαι σύμφωνος με τα χίλια και δε με νοίαζει σε πιο άρμα έχει δεθεί και σε πιο πλοίο. Πάντα μου ήταν συμπαθείς σαν ομάδα γιατί έχει δώσει στην ΑΕΚ (χωρίς να λέω ότι τους έδωσε για τη ψυχή της μάνας του ή χωρίς να υπάρξουν θεματάκια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο) παικταράδες. Συν ότι πιστεύω πως αν ο Πανιώνιος είχε ποτέ έναν λεφτά πρόεδρο (να πω την αλήθεια πάντα μου έκανε εντύπωση πως ο Ωνάσης πχ ποτέ δε μπλέχτηκε με τον Πανιώνιο) θα ήταν σε πολύ διαφορετική μοίρα από αυτή που είναι.

Τελιώνοντας ας κάνουμε ΟΛΟΙ (με πρώτους παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση) ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΠΡΟΥΣΑΛΙΩΤΙΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, τα κεφάλια μέσα δουλεία και σοβαρότητα. Και ούτε δηλώσεις περί πρωταθλητισμού και μαλακίες. Την 4η θέση κυνηγάμε και αν μπορούμε να πάρουμε τη 3η θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι (δε μιλάω για τα πλέι ωχ αλλά όταν τελιώσουν οι αγώνες της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίμπας)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέρφια.
Καταλήγω στο συμπέρασμα οτι για φέτος οταν θα κερδίζουμε θα κερδίζουμε δύσκολα
αλλά όταν θα χάνουμε θα χάνουμε πολύ εύκολα  :S

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια.
Καταλήγω στο συμπέρασμα οτι για φέτος οταν θα κερδίζουμε θα κερδίζουμε δύσκολα
αλλά όταν θα χάνουμε θα χάνουμε πολύ εύκολα  :S
Θα συμφωνησω φιλε μου !!!
Αν βαθμολογουσα τις γρςμμες, θα εβαζα επιθεση 5-6, μεσαια γραμμη 3-4 και αμυνα 0-1 !!!
Με αριστα το 20 !!!  :headbang: :headbang: :headbang:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα και απο μενα, αδελφια Α.Ε.Κ τζηδες !!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια...
Ηττα με κατω τα χερια για την ομαδα μας χτες... και αυτο μεσα στο προγραμα ειναι απο τη στιγμη που λεφτα για ενυσχιση δεν υπαρχουν... διαφωνω με οσους τα βαζουν με το χιμενεθ, αυτους εχει αυτους βαζει,το μοναδικο του κολημα ειναι οτι ξεκιναει βασικους γκουντι-λυμπε την στιγμη που ειναι φως φαναρι οτι αυτο το διδιμο δεν τραβαει και καποιος εκ των δυο πρεπει να κατσει παγκο για να εχει εναν δευτερο επιθετικο με περισοτερη εκρηκτικοτητα και ταχυτητα διπλα... απο εκει και περα το μεγαλο προβλημα ειναι στην αμυνα, εκει που δεν υπαρχουν λυσεις,τουλαχιστον μεχρι την επομενη μεταγραφικη περιοδο θα κανουμε το σταυρο μας να κανει οσο το δυνατον λιγοτερα λαθοι ο Κωστακης και να πλησιαζει τον παλιο καλο εαυτο του ο δελλας... δεν θα σχολιασω οσους καταστραφολογουν,γκρινιαζουν,βριζου... θα πω μονο αυτο
Οταν αγαπας μια ομαδα την στηριζεις στις δυσκολες στιγμες γιατι αν δεν το κανεις τοτε θα αργησουν να ερθουν οι καλες...
Ολοι οακα την πεμπτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημερα αδερφια...
Ηττα με κατω τα χερια για την ομαδα μας χτες... και αυτο μεσα στο προγραμα ειναι απο τη στιγμη που λεφτα για ενυσχιση δεν υπαρχουν... διαφωνω με οσους τα βαζουν με το χιμενεθ, αυτους εχει αυτους βαζει,το μοναδικο του κολημα ειναι οτι ξεκιναει βασικους γκουντι-λυμπε την στιγμη που ειναι φως φαναρι οτι αυτο το διδιμο δεν τραβαει και καποιος εκ των δυο πρεπει να κατσει παγκο για να εχει εναν δευτερο επιθετικο με περισοτερη εκρηκτικοτητα και ταχυτητα διπλα... απο εκει και περα το μεγαλο προβλημα ειναι στην αμυνα, εκει που δεν υπαρχουν λυσεις,τουλαχιστον μεχρι την επομενη μεταγραφικη περιοδο θα κανουμε το σταυρο μας να κανει οσο το δυνατον λιγοτερα λαθοι ο Κωστακης και να πλησιαζει τον παλιο καλο εαυτο του ο δελλας... δεν θα σχολιασω οσους καταστραφολογουν,γκρινιαζουν,βριζου... θα πω μονο αυτο
Οταν αγαπας μια ομαδα την στηριζεις στις δυσκολες στιγμες γιατι αν δεν το κανεις τοτε θα αργησουν να ερθουν οι καλες...
Ολοι οακα την πεμπτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :rockon:
Συμφωνώ. Αν αγαπάς μια ομάδα τη στηρίζεις και στα καλά και στα κακά. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εθελοτυφλείς και δε λες και τα κακά και στραβα. Ναι, από τη στιγμή που οι μέτοχοι, μικροί και μεγάλοι, την έχουν κάνει, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, υπάρχει κάποιο οικονομικο πρόβλημα (ειδικά από τη στιγμή που ο Νοτιάς δεν έβαλε το 1.5 μύριο ευρώ που έλεγε με το οποίο θα πληρονόντουσαν οι παικτες το τιμ και θα έκλειναν τρύπες) και δε μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις (από πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έλεγα πως η ΑΕΚ μαξ μέχρι 3η παραπάνω με την καμία) αλλά τουλάχιστον περιμένεις του παίκτες ΚΑΙ τους οπαδούς να έχουν μια λογική!!! Δε γίνεται να νικάς την Ξάνθη και να λες πως πας μετά στο εκοχικό σου, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 13 μεταγραφές, είναι πιο δεμένη ομάδα και δείχνει πως αν είχε 1-2 παίκτες ποιότητας Σάλπι θα ηταν Ο ΒΑΣΙΚΟΣ αντίπαλος του ΟΣΦΠ...Περιμένεις από παίκτες και προπονητές να στρώσουν κόλο, να έχουν το στόμα τους κλειστό και να προσπαθούν. Αν το 2004 έβγαινε κάποιος μετά από μια νίκη πχ εναντίων της Ξάνθης πχ στη 2η αγωνιστική και μιλούσε για πρωτάθλημα θα τον έπαιρναν με τις πέτρες με πρώτο και καλύτερο τον Σάντος. Εδώ δε μιλούσαμε ΚΑΝ (ανοιχτά) για κάτι τέτοιο ακόμα και όταν ήταν ΠΙΘΑΝΟ σενάριο. Εδώ στη 2η αγωνιστική αρχίσαμε ΟΛΟΙ να λέμε. Ε ας φάγαμε τη σφαλιάρα και ησυχάσαμε. Ελπίζω μόνο ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είπα πως αν θέλω να δω μπάλα, το τόπι να τσουλάει, θα δω ΟΣΦΠ (ο οποίος έχει και αυτός θέμα στα μετόπισθεν και αν παίξει έτσι με την Αρσεναλ ακόμη και με ΑΥΤΗ την Άρσεναλ θα μετρήσει πολλά γκολ). Από την ΑΕΚ δε περιμένω να το κρύψει το τόπι. Περιμένω όμως ρε πούστη μου λίγο τσαμπουκά (όχι να πλακώσουμε τους παίκτες του αντιπάλου ή να τους δώσουμε τα πόδια στο χέρι). Να φτύσει αίμα ο άλλος για να νικήσει. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έκοβαν ταχύτητα και αν δεν ήταν ο Αραμπατζής να κόψει 2-3 φάσεις του ΠΑΟΚ στο Β το σκορ θα πήγαινε σε επίπεδα Καραισκάκη πέρσι και την επόμενη αγωνιστική θα κάναμε πλούσιους πάλι τους ταξιτζήδες. Οπότε ναι να στηρίζεις την ομάδα σου, αλλά μην εθελοτυφλείς και μη διστάζεις να λες κάποια πράγματα που βλέπεις στραβα. Η δικαιολογία "σσσσ μη μιλάς κάνεις κακό στην ομάδα" είναι αστεία. Αν δε μιλήσεις και το στραβό ριζώσει μετά θα λες "αφου το έβλεπες γιατί δε μιλούσες". Δεν είμαι καταστροφολόγος. Δε πιστεύω ότι η ομάδα πχ θα τερματίσει 10η. Αλλά από την άλλη δε μπορώ να λέω ότι μπορώ να χτυπήσω και 2η θέση (καλά για 1η δε το συζητώ. Αυτό το λένε μόνο οι αριανοί) !!! Πως θα χτυπήσω ΠΑΟΚ; πως θα χτυπήσω ακόμα και αυτόν τον ΠΑΟ ο οποίος θα παίζει μια φορά την εβδομάδα και θα έχει φρέσκους παίκτες;;;
Στα του Χιμένεθ!! Μη λέμε και ότι θέλουμε; Ναι μαζί σου. Αυτούς έχει αυτούς βάζει. Αλλά ρε πούστη μου έχεις παίξει 5 φορές με τον ΠΑΟΚ. Δε ξέρεις ότι για να του γαμήσεις το σύστημα και το παιχνίδι πρέπει να του μπλοκάρεις Σάλπι και Βειρίνια (από τη στιγμή μάλιστα που δε παίζει και ο Ιβιτς που έχει την κάθετη πάσα) ; Τους μπλοκάρισε; Αρχίδια!! ΚΑΙ ΤΑ 3 γκολ του ΠΑΟΚ από ενέργειες από το πλάγια μπήκαν....Δηλαδή αν δε τους μπλόκαρε πόσα θα μετρούσαμε!! Ναι αυτούς έχει αυτούς βάζει και έχει έλειψη στα χαφ, αλλά δε γίνεται να μιλάς για διαιτητές πριν από το ματς!!! Ναι αυτούς έχει αυτούς βάζει αλλά λίγο τσαμπουκά από την ομάδα ρε πούστη μου να δω. Λίγο φιλότιμο.
Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε πως ΟΛΟΙ μας βάλαμε μυαλό και στην επόμενη νίκη δε θα αρχίσουμε να γράφουμε πάλι μαλακίες. Ας χαμπαριάσουμε ότι παίζουμε για την 4η ΤΟ ΠΟΛΥ 3η θέση και ας στρωθούμε στη δουλειά.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Γρηγορη αυτο που εχω πει απο τον αυγουστο ειναι το εξης... σημασια για εμας φετος δεν εχουν οι θεσεις 3η,4η κτλ. η χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη και ολοι το ξεραμε απο την αρχη,σημασια εχει οσοι φορουν την φανελα να δινουν το 110% για 90' σε καθε ματς,εγω αυτο περιμενω να δω και ας χανει η ομαδα... οποιος δεν μπορει ας κατσει παγκο η εξεδρα και ας παρουν ευκαιριες οι μικροι που εχουμε και ας τρωμε 3ρες,τουλαχιστον ετσι μπορει να παρουν ματς στα ποδια τους και σιγα σιγα να βγαλεις και κανα δυο παιχτες,αυτο περιμενω να δω απο τον χιμενεθ... χτες πηγε να παιξει ενα δυσκολο ματς και εκανε παλι το λαθος να ριξει βασικους λυμπε-γκουντι πονταροντας στην εμπειρια τους... δεν γινετε να εχεις γρηγορες επιθεσεις οταν εχεις δυο βαρια φορ στην 11δα... αν ειχε ξεκινισει τον μπελεκ σιγουρα τα πραγματα θα ηταν καλυτερα τουλαχιστον επιθετικα...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα ειναι η μονη ομαδα απο αυτες που χρωστανε που εδωσε εστω και 1 ευρω
δεν θελω να επεκταθω στο ποσο που ξεχρεωσε γιατι παλι τα δικα σας θα λετε
δευτερον ο ολυμπιακος ειναι η ομαδα με δευτερογενες χρεως και οχι πρωτογενες χρεος ελπιζω να καταλαβαινεις.
οποτε αστο ειναι η μοναδικη ομαδα απο αυτες που χρωστανεχρωστουσανε που μπορει να μιλησει
Φίλε το σχόλιό μου ήταν (χωρίς να είμαι οπαδός της ΑΕΚ) στο ότι δεν μπορεί να λέει ένας οπαδός του γάβρου το ότι η ΑΕΚ έπρεπε να παίζει στην Δ' λόγω χρεών. Δηλαδή ο Ολυμπιακός με τα χρέη πριν χαριστούν/"ρυθμιστούν" σε ποια έπρεπε να παίζει. Εκεί κολλούσε το να μην μιλάει κάποιος γάβρος. Αν έπρεπε η ΑΕΚ να παίζει στην Δ' και ο Ολυμπιακός έπρεπε να το κάνει προ πολλού. Για το τι πλήρωσε και τι όχι πάλι ίσως να διαφωνήσουμε αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτό και δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε.

Όσο για τον χθεσινό αγώνα δεν μπορώ να μην ρίξω ευθύνη στον Χιμένεθ που και την ομάδα αποπροσανατόλισε με τις πριν τον αγώνα δηλώσεις και με την γκρίνια άνευ λόγου κατά την διάρκεια του αγώνα και με την μη πίεση των πλάγιων μπακ του ΠΑΟΚ που είναι αδύναμοι αμυντικά. Θεωρώ ότι ήταν δώρο για τον ΠΑΟΚ το να ξεκινήσει με τους 2 συνομήλικούς μου μπροστά. Έπρεπε να άνοιγε το παιχνίδι στα πλάγια στην επίθεση και όχι να προσπαθεί από την μέση όπου ο ΠΑΟΚ είχε πλεονέκτημα. Έτσι είδαμε έναν αγώνα όπου καθάρισε νωρίς και μετά έριξε ταχύτητα κάτι που δεν θα έκανε κανένας από τις ομάδες του ΠΟΚ αν κρίνω από κάτι τεσσάρες και εξάρες. Και καλά έκανε γιατί αν και οπαδός της Μάντσεστερ εκείνη η οκτάρα επί της Άρσεναλ με ξένισε κάπως. Μου άρεσε περισσότερο που ο βάζελος έριξε ταχύτητα τότε με την Γιουβέντους. Το fair play διευρύνεται σε πολλούς τομείς.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
θα σπασουμε πλακα φετος με την ομαδιτσα σας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα ασελγησουμε στο κορμακι σας
ειστε για πολλα  :pipa2: :pipa2: :pipa2: φετος...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη αυτο που εχω πει απο τον αυγουστο ειναι το εξης... σημασια για εμας φετος δεν εχουν οι θεσεις 3η,4η κτλ. η χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη και ολοι το ξεραμε απο την αρχη,σημασια εχει οσοι φορουν την φανελα να δινουν το 110% για 90' σε καθε ματς,εγω αυτο περιμενω να δω και ας χανει η ομαδα... οποιος δεν μπορει ας κατσει παγκο η εξεδρα και ας παρουν ευκαιριες οι μικροι που εχουμε και ας τρωμε 3ρες,τουλαχιστον ετσι μπορει να παρουν ματς στα ποδια τους και σιγα σιγα να βγαλεις και κανα δυο παιχτες,αυτο περιμενω να δω απο τον χιμενεθ... χτες πηγε να παιξει ενα δυσκολο ματς και εκανε παλι το λαθος να ριξει βασικους λυμπε-γκουντι πονταροντας στην εμπειρια τους... δεν γινετε να εχεις γρηγορες επιθεσεις οταν εχεις δυο βαρια φορ στην 11δα... αν ειχε ξεκινισει τον μπελεκ σιγουρα τα πραγματα θα ηταν καλυτερα τουλαχιστον επιθετικα...

Δε βλέπω που ακριβώς διαφωνούμε. Απλά εσύ πρόσθεσες πως πρέπει να πάρουν ευκαιρίες και οι μικροί. Απλά εγώ είπα πως ναι να αγαπάμε την ομάδα (όποια και αν υποστηρίζει ο καθένας.Γενικά μιλάω. )  και να τη στηρίζουμε όπως μπορεί ο καθένας αλλά από την άλλη δεν είναι κακό να τονίζουμε και τα όποια προβλήματα. Αντίθετα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ να μη ξέρουμε μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές μας και να κάνουμε όνειρα για πρωταθλήματα και κούπες. Και είναι κακό γιατί σα λαός έχουμε το κακό πως όταν πρασγειονόμαστε απότομα στην πραγματικότητα μας φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι και όχι εμείς που αιθεροβατούσαμε. Πάρε παράδειγμα το 2004 με την Εθνική που πήρε το Ευρωπαικό. Μετά ο μέσος Έλληνας νόμιζε πως θα το παίρνει για πλάκα. Ακόμα και στην Εθνική μπάσκετ. Νικήσαμε την Αμερική στο μουντομπάσκετ και νομίζαμε πως γίναμε χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Και όταν φάγαμε την σφαλιάρα από τους Ισπανούς έφταιγε ο κουτσός Διαμαντίδης, ο κουλός Σπανούλης και εγώ δε ξέρω ποιος άλλος. Ακόμα και φέτος που προσωπικά δεν είχα την εθνική για μεγάλη πορεία, όταν αρχίσαμε να κερδάμε (που θα έλεγε και μια ψυχή) στα φιλικά νομίζαμε ότι θα το πάρουμε δια περιπάτου,και όταν τελικά τερματίσαμε 6οι (για μια Εθνική με πολλά νέα πρόσωπα χωρίς παίκτες πανευρωπαικής αξίας πχ Διαμαντίδης)  υπήρχαν Έλληνες που έλεγαν πως η πορεία ήταν αποτυχημένη!!!

Τώρα για το ματς θεωρώ σύμφωνα με αυτά που διάβασα και ξέρωντας λίγα από μπάλα πως αν περιορίσεις Σάλπι και Βειρίνια μειώνεις πολύ το να φας γκολ. Αυτό έπρεπε να κοιτάξει ο Χιμένεθ και αν μετά σε καμιά αντεπίθεση έβαζε και κανένα μια χαρά. Αλλά αυτή η ΑΕΚ σε ΑΥΤΗ τη Τούμπα και με ΑΥΤΟΝ τον ΠΑΟΚ έπρεπε να πάει να κλέψει το Χ πρώτα. ΚΑι αν της καθόταν η μπάλα και έβαζε και μισό γκολ θα ήταν ΣΟΥΠΕΡ αποτέλεσμα.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος Ολυμπιακος ομως θα σταματουσε στην εξαρα επι της αεκ οταν τις προηγουμενες μερες ακους δηλωσεις "παμε για τη νικη στο Καραισκακης" ή εβλεπε Δημητριαδη - Αδραχμιδη να γινονται ενα με τα υβριστικα συνθηματα της εξεδρας; Εν ολιγοις, αν πας στο χαλαρο κ στο ησυχο το ματς λογικα θα σε σεβαστει κ ο αντιπαλος, οταν πηγαινεις τζαμπα μαγκας ομως...

-Φοβαμαι οτι ο Αιςμαν δεν ειναι για περιφερειακος επιθετικος πλεον, κορυφη ή παγκο ειναι η λυση...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ποιος Ολυμπιακος ομως θα σταματουσε στην εξαρα επι της αεκ οταν τις προηγουμενες μερες ακους δηλωσεις "παμε για τη νικη στο Καραισκακης" ή εβλεπε Δημητριαδη - Αδραχμιδη να γινονται ενα με τα υβριστικα συνθηματα της εξεδρας; Εν ολιγοις, αν πας στο χαλαρο κ στο ησυχο το ματς λογικα θα σε σεβαστει κ ο αντιπαλος, οταν πηγαινεις τζαμπα μαγκας ομως...

-Φοβαμαι οτι ο Αιςμαν δεν ειναι για περιφερειακος επιθετικος πλεον, κορυφη ή παγκο ειναι η λυση...
Κοίτα δεν έχεις και άδικο. Αν πχ σε εσένα κάνει μαγκιές ένας σαμιαμίδης και εσύ είσαι τούμπανο λογικά θα τον αφήσεις σε κόμμα για να μάθει να μη λέει πολλά. Για αυτό και είπα τα κεφάλια μέσα και ούτε δηλώσεις για διατητές, βοηθούς για τον σουβλαντζή έξω από το γήπεδο. Μόκο γιατί όταν λες πολλά και πέσει σφαλιάρα μετά θα γίνεις ρόμπα. Άσε που μετά δε θα σε παίρνουν και στα σοβαρά.

Ο Ισλανδός μπορεί να αποδόσει καλύτερα εκεί που έχει μάθει να παίζει. Αν σα φουνταριστός ήταν πχ ο Μπλάνκο (ή ένας γκολτζής που τη μισή ευκαιρία την κάνει γκολ) θα απέδιδε καλύτερα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006

νομίζω οτι απο τα παιδιά εδώ καυτηριάστηκε επαρκώς  η στάση τους αυτή

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
θα σπασουμε πλακα φετος με την ομαδιτσα σας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα ασελγησουμε στο κορμακι σας
ειστε για πολλα  :pipa2: :pipa2: :pipa2: φετος...
ρε μπουχεσιδη εσυ τρως πικρα απο τον ατρομητακο στου χαριλαου και σχολιαζεις την αεκ?
κανα μαγαζι της προκοπης με dj equipment εχετε εκει στο σαλονικα η μπα?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
νομίζω οτι απο τα παιδιά εδώ καυτηριάστηκε επαρκώς  η στάση τους αυτή

Δεν ειπα οτι δεν καυτηριαστηκε, απλως ηθελα να υποδειξω  οτι καμια φορα υπαρχουν ΛΟΓΟΙ πισω απο μια 6αρα ή 7αρα και οχι απλα η ελλειψη σεβασμου οπως ευκολα υπερθεματιζουμε. Ακομα ψαχνω το λογο παντως που η Γιουβε δεν αρκεστηκε σε μικροτερο σκορ τοτε με εμας ;-)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ειπα οτι δεν καυτηριαστηκε, απλως ηθελα να υποδειξω  οτι καμια φορα υπαρχουν ΛΟΓΟΙ πισω απο μια 6αρα ή 7αρα και οχι απλα η ελλειψη σεβασμου οπως ευκολα υπερθεματιζουμε. Ακομα ψαχνω το λογο παντως που η Γιουβε δεν αρκεστηκε σε μικροτερο σκορ τοτε με εμας ;-)
για τον ιδιο λογο που οι μεγαλες ευρωπαικες δυναμεις δεν σεβοντε τις λοιπες ομαδιτσες... η μπαρτσα γιατι δεν σεβαστηκε το βαζελα και του εριξε 5? η ρεαλ? αλλο ευρωπαικα ματς και αλλο πρωταθληματακια της πλακας οπως το δικο μας που ακομα δεν ξερουμε ποιες ομαδες συμμετεχουν...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και στο κατω κατω τι θα πει σεβασμος; Μπαλα παιζουμε και εφοσον ολα γινονται νομοτυπα κ εντος γραμμων γηπεδο καθε αποτελεσμα ειναι πιθανο. Μου φαινεται τα μεγαλα σκορ παραμενουν στην ιστορια ή στο προσκηνιο μονο οσο τα θυμουνται οι οπαδοι για λογους καζουρας, τπτ παραπανω. Ας φαω και 5 αυριο απ την Αρσεναλ, αν σηκωσω το ΤΣου λου(λεμε τωρα), ποιος θα θυμαται την 5αρα, περα απο καμποσους βαζελους; Σταγονα στον ωκεανο..Ετσι και η ΑΕΚ, αν στην πορεια παρει το πρωταθλημα ποιος θα θυμαται οτι ο ΠΑΟΚ της εριξε 3 απ το ημιχρονο στις πρωτες αγωνιστικες..

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και στο κατω κατω τι θα πει σεβασμος; Μπαλα παιζουμε και εφοσον ολα γινονται νομοτυπα κ εντος γραμμων γηπεδο καθε αποτελεσμα ειναι πιθανο. Μου φαινεται τα μεγαλα σκορ παραμενουν στην ιστορια ή στο προσκηνιο μονο οσο τα θυμουνται οι οπαδοι για λογους καζουρας, τπτ παραπανω. Ας φαω και 5 αυριο απ την Αρσεναλ, αν σηκωσω το ΤΣου λου(λεμε τωρα), ποιος θα θυμαται την 5αρα, περα απο καμποσους βαζελους; Σταγονα στον ωκεανο..Ετσι και η ΑΕΚ, αν στην πορεια παρει το πρωταθλημα ποιος θα θυμαται οτι ο ΠΑΟΚ της εριξε 3 απ το ημιχρονο στις πρωτες αγωνιστικες..
θα το θυμουντε οι παοκτζηδες γιατι 3ρα μας ριχνουν μια φορα στα 30 χρονια... δεν θα το ξεχασουν...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Kαι κατι τρεχει στα γυφτικα μετα.. (no pun intended)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom