Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε μπορώ να δω γαμώ τη Κίνα μου. Και έχω βάλει και τη κιτρινόμαυρη ADIDAS  :tickedoff: :tickedoff:
ακουστηκαν συνθηματα αθλητικου πνευματος οπως
τον γαμια των γαυρων πως τον λεν? γκουντγιονσεν,γκουντγιονσεν!
γαμησε τον πουστη τον τζιμπουρ, ειντουρ,ειντουρ!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μην ακουτε τους ασχετους.Και ο ιμπαγασα που ηρθε περυσι χωρις να τον θελει καμια μεγαλη ομαδα στην ισπανια,ηταν ο καλυτερος παιχτης του πρωταθληματος.
Μια χαρα θα παιξει ο Γκουντιονσεν.Απλα δειτε ποιους εχουν σεντερ φορ ο γαυρος και ο βαζελος και γελαστε.
Εμείς απλά έχουμε από τον 2ο μέχρι τον 6ο σκόρερ της περσυνής χρονιάς (Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Πάντελιτς)
Και ο βάζελος χαιρόταν που οι 10 άμπαλοί τους πετούσαν τη μπάλα στον 11ο άμπαλο μπροστά για να τον βγάλουν 1ο σκόρερ...

Λογικά καλά θα παίξει, αλλά ότι μόνος του θα είναι καλύτερος
του διδύμου Μιραλάς-Τζιμπούρ (και με Ιμπαγάσα να οργανώνει) μου φαίνεται δύσκολο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ακουστηκαν συνθηματα αθλητικου πνευματος οπως
τον γαμια των γαυρων πως τον λεν? γκουντγιονσεν,γκουντγιονσεν!
γαμησε τον πουστη τον τζιμπουρ, ειντουρ,ειντουρ!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Μαλάκα μου δεν υπάρχουν τα συνθήματα που βγάζουν οι έλληνες λέμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλοριζικος και σιδεροκαφελος ο παιχταρας μας! Μετα απο Γκαμαρα και ριμπο το μεγαλυτερο ονομα που θα παιξει στην ελλαδα και την αεκαρα...  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• afth.jpg
    afth.jpg
    117 KB · Εμφανίσεις: 47

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• eidur-gudjohnsen_sport.jpg
    eidur-gudjohnsen_sport.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμείς απλά έχουμε από τον 2ο μέχρι τον 6ο σκόρερ της περσυνής χρονιάς (Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Πάντελιτς)
Και ο βάζελος χαιρόταν που οι 10 άμπαλοί τους πετούσαν τη μπάλα στον 11ο άμπαλο μπροστά για να τον βγάλουν 1ο σκόρερ...

Λογικά καλά θα παίξει, αλλά ότι μόνος του θα είναι καλύτερος
του διδύμου Μιραλάς-Τζιμπούρ (και με Ιμπαγάσα να οργανώνει) μου φαίνεται δύσκολο.
Τζιμπουρ-μιραλας,ενος μετριου Γκουντιοσεν,ειναι ικανοι να του κανουν αερα στα αρχιδια.Με τον Ιμπαγασα να τους αλλαζει τις βενταλιες. :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τζιμπουρ-μιραλας,ενος μετριου Γκουντιοσεν,ειναι ικανοι να του κανουν αερα στα αρχιδια.Με τον Ιμπαγασα να τους αλλαζει τις βενταλιες. :grin:
μην τους κλαις τους γαυρους... μολις δουν τα σκουρα θα βγαλουν το βαρυ πυροβολικο... σιδηροπουλοκαλοπουλους κτλ :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μην τους κλαις τους γαυρους... μολις δουν τα σκουρα θα βγαλουν το βαρυ πυροβολικο... σιδηροπουλοκαλοπουλους κτλ :tooth:
Με ποιον;Ο μπεος ειναι φυλακη.ποιος θα αναλαβει να συνεχισει την παραγκα μετα απο οσα εγιναν;Ψαχνουν να βρουν να πουλησουν Ριερα και Τοροσιδη και δεν βρισκουν.
Θα πεσει γελιο φετος.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θυμάμαι ότι και πέρυσι ακουγόταν για γάβρο. Τότε για εκείνους ίσως να ήταν καλός ενώ τώρα είναι παλτό. Εξαιρετικός στα νιάτα του με μεγάλη καριέρα. Το κακό είναι ότι την τελευταία διετία έπαιξε σε 34 παιχνίδια με 4 διαφορετικές ομάδες και έβαλε 1 γκολ... Μπορεί στην Ελλάδα να αναγεννηθεί και το εύχομαι αυτό. Μπορεί βέβαια όντας 33 στα 34 να αποδειχθεί Σινιόρι και του χρόνου τέτοιον καιρό να προσπαθούν να σπάσουν το υψηλό του συμβόλαιο. Από κάτι άλλα παλτά όμως μια χαρά είναι τα χρήματα. Την γνώμη μου την έχω πει βέβαια. Όποιος χρωστάει έστω και 1 ευρώ να πάει στην Δ και όχι ομάδες που χρωστάνε 100 εκατομύρια και ενώ στο παρελθόν τους είχαν χαριστεί αλλά 160 να κάνουν τέτοια συμβόλαια εξαιτίας των οποίων τα χρεη τους θα συσωρεύονται και στο τέλος θα χαρίζονται αλλά θα τους φταίει ο κάθε γάβρος και βάζελος επειδή δεν παίρνουν και το πρωτάθλημα. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε μπαλίτσα και ελπίζω να μην μείνω με την ελπίδα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εντάξυ λόγο της ημέρας μπορούμε να πούμε και το κάτι παραπάνω. Αλλά αν τα δούμε ψύχραιμα τα πράγματα θα δούμε ότι ο ΟΣΦΠ έχει πολύ ποιοτικότερο ρόστερ από εμάς. Και δεν είναι πως έχει ποιοτικό ρόστερ. Έχει και προπονητή καλό που είναι το σημαντικότερο. Και επίσης σημαντικό είναι πως το ρόστερ του ΟΣΦΠ είναι ΣΧΕΔΟΝ το ίδιο με πέρσι.
Τώρα τον Τόρο δε νομίζω ότι δε μπορεί να βρει να τον πουλήσει. Ίσως να μην ενδιαφέρονται ομάδες που να θέλει αυτός. Και δε νομίζω να ψάχνουν να πουλήσουν τον Ριέρα!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση. Μάλλον τον Ρόμενταλ εννοούσες που είχε έρθει μετά βαϊων και κλάδων και παίζει να είναι το μεγαλύτερο παλτό της που έχει στον ΟΣΦΠ τα τελευταία 10 χρόνια.
Τώρα όσο αφορά τον Γκούντ. Το είχα γράψει όταν μαθεύτηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Σαν όνομα, σαν ιστορία παίκτη είναι το 2ο μεγαλύτερο που έρχεται στην ομάδα. Κάποιοι θα πούνε Τζιοβάνι. Ο Τζιοβάνι είχε μιρκότερη ιστορία από τον Ισλανδό όταν ήρθε στην Ελλαδα. Άρα πρώτα είναι Ρίμπο και μετά Γκουντ. Ναι είχε τα 2 τελευταία χρόναι μια κάθετη πτώση. Γκολτζής ΔΕΝ ήταν ποτέ. Δεν είναι να περιμένει στην περιοχή να μυριστεί το γκολ και να το βάλει. Στα 6 χρόνια στην Τσέλσι έβαλε περίπου 55 γκολ. Αλλά μοίρασε και 60 ασιστ που πήγαν στο πλεκτό. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι τα 10 γκολ θα τα έχει άνετα και αν η ομάδα δουλέψει σωστά στην προετοιμασία θα μοιράσει και ασσίστ. Το ιδανικό θα ήταν ένα 4-3-1-2 σύστημα με Κάρλος στο 1, περιφερειακό τον Γκουντ και φουνταριστό κάποιον γκολτζη.
Αλλά όπως είπε και ένας συνΑΕΚτζης όταν θα αρχίσει να τσουλάει η μπάλα στο χόρτο θα τα δούμε αυτά.

Υ.Γ Άντε μπας και πάρουν τα πάνω τους τα διαρκείας γιατί κολλήσαμε στα 6χιλιάρικα.
Υ.Γς2 Ρε πούστη μου πως μου τη σπάει αυτό. Ήρθε ο Ρίμπο στην Ελλάδα λέγατε τα χίλια όσα. Ήρθε ο Σισσέ, το ίδιο. Τώρα με τον Γκουντ πάλι τα ίδια. Και ο Μέσσι να έρθει τώρα να παίξει στην Ελλάδα κάτι θα βρουν να πουν "ποιός Μέσσι και μαλακίες; Ο ένα και μισό μίλκο; Που να πάρει καφαλιά αυτός ρε!"

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Θυμάμαι ότι και πέρυσι ακουγόταν για γάβρο. Τότε για εκείνους ίσως να ήταν καλός ενώ τώρα είναι παλτό. Εξαιρετικός στα νιάτα του με μεγάλη καριέρα. Το κακό είναι ότι την τελευταία διετία έπαιξε σε 34 παιχνίδια με 4 διαφορετικές ομάδες και έβαλε 1 γκολ... Μπορεί στην Ελλάδα να αναγεννηθεί και το εύχομαι αυτό. Μπορεί βέβαια όντας 33 στα 34 να αποδειχθεί Σινιόρι και του χρόνου τέτοιον καιρό να προσπαθούν να σπάσουν το υψηλό του συμβόλαιο. Από κάτι άλλα παλτά όμως μια χαρά είναι τα χρήματα. Την γνώμη μου την έχω πει βέβαια. Όποιος χρωστάει έστω και 1 ευρώ να πάει στην Δ και όχι ομάδες που χρωστάνε 100 εκατομύρια και ενώ στο παρελθόν τους είχαν χαριστεί αλλά 160 να κάνουν τέτοια συμβόλαια εξαιτίας των οποίων τα χρεη τους θα συσωρεύονται και στο τέλος θα χαρίζονται αλλά θα τους φταίει ο κάθε γάβρος και βάζελος επειδή δεν παίρνουν και το πρωτάθλημα. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε μπαλίτσα και ελπίζω να μην μείνω με την ελπίδα...
ποιος μωρε το παλτο
ουτε στην φουλαμ δεν μπορουσε να παιξει
τον πηραν τα ζωα και κανουν χαρες...
μεγαλυτερα ζωα απο τα χανουμια δεν υπαρχουν
τελειωμενος παικτης ειναι
καμια σχεση με την περιπτωση του σισε,τον σισε τοτε τον ηθελε και η λατσιο,η παρι και αλλες ευρωπαικες ομαδες αλλα τελικα τα χε σκασει χοντρα η βαζελα και τον πηρε
τον τον ξανθο τον βλακα ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πως τα λεει το σκουλικι γελασαμε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει δίκιο ρε...Δε βλέπεις που αυτοί πάνε για τον παικταρά το Μάτζιο που τον θέλουν όλες οι τοπ ομάδες της Ευρώπης; Που δε μπόρεσε να στεριώσει ΟΥΤΕ στη Κύπρο; Τι να λέμε τώρα!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εντάξυ λόγο της ημέρας μπορούμε να πούμε και το κάτι παραπάνω. Αλλά αν τα δούμε ψύχραιμα τα πράγματα θα δούμε ότι ο ΟΣΦΠ έχει πολύ ποιοτικότερο ρόστερ από εμάς. Και δεν είναι πως έχει ποιοτικό ρόστερ. Έχει και προπονητή καλό που είναι το σημαντικότερο. Και επίσης σημαντικό είναι πως το ρόστερ του ΟΣΦΠ είναι ΣΧΕΔΟΝ το ίδιο με πέρσι.
Τώρα τον Τόρο δε νομίζω ότι δε μπορεί να βρει να τον πουλήσει. Ίσως να μην ενδιαφέρονται ομάδες που να θέλει αυτός. Και δε νομίζω να ψάχνουν να πουλήσουν τον Ριέρα!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση. Μάλλον τον Ρόμενταλ εννοούσες που είχε έρθει μετά βαϊων και κλάδων και παίζει να είναι το μεγαλύτερο παλτό της που έχει στον ΟΣΦΠ τα τελευταία 10 χρόνια.
Τώρα όσο αφορά τον Γκούντ. Το είχα γράψει όταν μαθεύτηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Σαν όνομα, σαν ιστορία παίκτη είναι το 2ο μεγαλύτερο που έρχεται στην ομάδα. Κάποιοι θα πούνε Τζιοβάνι. Ο Τζιοβάνι είχε μιρκότερη ιστορία από τον Ισλανδό όταν ήρθε στην Ελλαδα. Άρα πρώτα είναι Ρίμπο και μετά Γκουντ. Ναι είχε τα 2 τελευταία χρόναι μια κάθετη πτώση. Γκολτζής ΔΕΝ ήταν ποτέ. Δεν είναι να περιμένει στην περιοχή να μυριστεί το γκολ και να το βάλει. Στα 6 χρόνια στην Τσέλσι έβαλε περίπου 55 γκολ. Αλλά μοίρασε και 60 ασιστ που πήγαν στο πλεκτό. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι τα 10 γκολ θα τα έχει άνετα και αν η ομάδα δουλέψει σωστά στην προετοιμασία θα μοιράσει και ασσίστ. Το ιδανικό θα ήταν ένα 4-3-1-2 σύστημα με Κάρλος στο 1, περιφερειακό τον Γκουντ και φουνταριστό κάποιον γκολτζη.
Αλλά όπως είπε και ένας συνΑΕΚτζης όταν θα αρχίσει να τσουλάει η μπάλα στο χόρτο θα τα δούμε αυτά.

Υ.Γ Άντε μπας και πάρουν τα πάνω τους τα διαρκείας γιατί κολλήσαμε στα 6χιλιάρικα.
Υ.Γς2 Ρε πούστη μου πως μου τη σπάει αυτό. Ήρθε ο Ρίμπο στην Ελλάδα λέγατε τα χίλια όσα. Ήρθε ο Σισσέ, το ίδιο. Τώρα με τον Γκουντ πάλι τα ίδια. Και ο Μέσσι να έρθει τώρα να παίξει στην Ελλάδα κάτι θα βρουν να πουν "ποιός Μέσσι και μαλακίες; Ο ένα και μισό μίλκο; Που να πάρει καφαλιά αυτός ρε!"
θα διαφωνίσω φίλε
μακράν μεγαλύτερο σαν όνομα ήταν ο Καρεμπέ
μακράν μεγαλύτερο ο Ζιλμπέρτο
μπακράν μεγαλύτερο ο Κοβάσεβιτς
για να μην πάμε παλιότερα - γιατί αν πάμε πιο παλιά θα βρεις Προτάσοφ, θα βρεις Ντέταρι, Ζάετς, Σαμπανάτζοβιτς...
Αλλά και για τον Ζιοβάννι το σπουδαίο τότε ήταν η ηλικία που είχε όταν ήρθε (πακέτο μεΖάχοβιτς στα ντουζένια του - μην το ξεχνάμε αυτό).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
160 χρωσταγε η ΑΕΚ;Και τωρα χρωσταει 100; :think: :think: :think: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα διαφωνίσω φίλε
μακράν μεγαλύτερο σαν όνομα ήταν ο Καρεμπέ
μακράν μεγαλύτερο ο Ζιλμπέρτο
μπακράν μεγαλύτερο ο Κοβάσεβιτς
για να μην πάμε παλιότερα - γιατί αν πάμε πιο παλιά θα βρεις Προτάσοφ, θα βρεις Ντέταρι, Ζάετς, Σαμπανάτζοβιτς...
Αλλά και για τον Ζιοβάννι το σπουδαίο τότε ήταν η ηλικία που είχε όταν ήρθε (πακέτο μεΖάχοβιτς στα ντουζένια του - μην το ξεχνάμε αυτό).
Για τον ζιλμπερτο εχεις ενα δικιο,αρχηγος της Βραζιλιας ηταν αλλωστε.Σαν ονομα ομως δεν μπορεις να τους πεις μεγαλυτερα.
Καλως η κακως η θεση του επιθετικου ακουγεται περισσοτερο.Κοβασεβιτς μην τρελαθουμε,τον ηξερες εσυ πριν ερθει εδω;ειχε ακουστει το ονομα του οσο του Εινουρ;
Οσο για τον Καρεμπε,ευτυχως που ηπαρχεις και εσυ,και γελαμε λιγο.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
160 χρωσταγε η ΑΕΚ;Και τωρα χρωσταει 100; :think: :think: :think: :think:
164 όταν μπήκε στο 44 και εξαιτίας του τα έκανε 16 και πριν 1-2 χρόνια είχαν φτάσει 70 και φέτος ακούγεται για 100. Σίγουρα πάντως πάνω από 70.
Που κάνω λάθος;

O Karembeu έπαιξε από τα 27 ως τα 30 στην Ρεαλ και μετά για ένα χρόνο στην Μπόρο πριν πάει στον γάβρο. Kαλός αλλό όχι τόσο καλός. Μέχρι και στην Σερβέτ δεν έπαιξε; Και οι 2 ήρθαν για τα τελευταία ένσημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom