Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.aek365.gr/thumb.php?fn=./uploads/articles/53d814a87d1f5ee5510d0d797b111519_72228.jpg&mw=646&mh=0&co=60[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.aek365.gr/a-132816/paikths-ths-aekaras-o-gkountgionsen.htm[/URL]
Tελος,εκλεισε.Καλοριζικος.Μονο τα μισα να δειξει απο οτι εδειξε στις αλλες ομαδες,θα ειναι το καλυτερο σεντερφορ της σουπερλιγδ.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.aek365.gr/thumb.php?fn=./uploads/articles/53d814a87d1f5ee5510d0d797b111519_72228.jpg&mw=646&mh=0&co=60[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.aek365.gr/a-132816/paikths-ths-aekaras-o-gkountgionsen.htm[/URL]
Tελος,εκλεισε.Καλοριζικος.Μονο τα μισα να δειξει απο οτι εδειξε στις αλλες ομαδες,θα ειναι το καλυτερο σεντερφορ της σουπερλιγδ.
[/quote]
Αδερφέ μετά από πολλά χρόνια θα ξαναδούμε κανονικό ποδοσφαιριστή στην ομάδα που να έχεις απ' την αρχή προσδοκίες από αυτόν. Πάντως πραγματικά με τα τωρινά δεδομένα είναι το αστέρι του πρωταθλήματος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρκει να μην μας βγει κανας σινιορι...
Παντως τεραστια επιτυχια,με τα ιδια λεφτα που εδιναν στον Μπλανκο,πηραν παιχτη κλασεις ανωτερο.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως χωρίς να θέλω να χρυσώσω το χάπι, αν έχασαν το Γεωργιάδη για να χειριστούν πιο ευέλικτα στο οικονομικό την υπόθεση Γκούντγιονσεν μαγκιά τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντως χωρίς να θέλω να χρυσώσω το χάπι, αν έχασαν το Γεωργιάδη για να χειριστούν πιο ευέλικτα στο οικονομικό την υπόθεση Γκούντγιονσεν μαγκιά τους.
Ο Γεωργιαδης ζητησε τα ιδια λεφτα που θα επαιρνε ο μανωλας.η αεκ του εδινε 600 για 3 χρονια,ο παοκ του εδινε 750.ασε που ηταν και παοκτσακι αυτος,αφου απο τα τσικο επαιζε στον παοκ.
Η προταση στην ομαδα του ηταν η ιδια.Αυτος προτιμησε ΠΑΟΚ.Σεβαστο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο Γεωργιαδης ζητησε τα ιδια λεφτα που θα επαιρνε ο μανωλας.η αεκ του εδινε 600 για 3 χρονια,ο παοκ του εδινε 750.ασε που ηταν και παοκτσακι αυτος,αφου απο τα τσικο επαιζε στον παοκ.
Και πού θα βρει ο ΠΑΟΚ τα 750?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Tυπε να στειλεις πμ στον μοικανο,αυτος τα ξερει ολα,εχει ανθρωπους μεσα στις διοικησεις ολων των ομαδων,ξερει τα παντα,και γνωριζει απο μεσα τα παντα που γινονται σε ολες τις ομαδες.
και αν χρειαστεις και κανα διορισμο,κανει και τετοια.
μπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θες, αλλά είμαι ο πρώτος που αναρωτήθηκε το ίδιο
εσύ προφανώς ξέρεις πού τα βρήκε
γιατί εγώ σου λέω πως έρχονται κι άλλα φέσια
ακολουθείται η ίδια λογική των τελευταίων χρόνων.
ΑΝ περάσουμε Ευρώπη, θα έχουμε χρήμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Tυπε να στειλεις πμ στον μοικανο,αυτος τα ξερει ολα,εχει ανθρωπους μεσα στις διοικησεις ολων των ομαδων,ξερει τα παντα,και γνωριζει απο μεσα τα παντα που γινονται σε ολες τις ομαδες.
και αν χρειαστεις και κανα διορισμο,κανει και τετοια.
by the way...
το έχουμε πει πολλές φορές πως δεν ξέρεις να διαβάζεις
να ξαναπάς δημοτικό αν δεν το τελείωσες

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
850 για 4 χρόνια δίναμε εμείς.

Όπως και να έχει τώρα αν γίνει το μπαμ στα διαρκείας με τον Γκούνγιονσεν μπορεί να πας να πάρεις κανέναν Ανάκογλου ή κάποιον άλλον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν θα είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ
όπως δεν θα ήταν και στην ΑΕΚ
Φυσικα θα ειναι αναπληρωματικος στον ΠΑΟΚ.
Αυτα τα βηματα ειναι μεγαλα, δεν γινονται ευκολα.
Ειδες τι εγινε με τον Κουτσιανικουλη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε μη λέμε ότι θέλουμε. Ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ δε θα είναι αναπληρωματικός. ΑΝ δε φύγει ο Βερίνια και ΑΝ ο ΠΑΟΚ δεν αλλάξει το 4-2-3-1 τότε  ΛΟΓΙΚΑ οι 3 πίσω από τον επιθετικό θα είναι Βερίνια-Ιβιτς-Γεωργιάδης. Το παληκάρι μια χαρά έπαιξε το ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του και πήρε από τόν ΠΑΟΚ κοντά στα 900χιλιάρικα για 3 χρόνια (250,290 και 350) και όχι 750 (αυτό διάβασα εγώ). Α! Και δε νομίζω πως υπάρχει θέμα για το που θα βρει τα λεφτά ο ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας δεν είναι άνθρωπος που κάθεται και σπρώχνει αριστερά και δεξιά λεφτά αν δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να σπρώξει.
Όσο για τον Γκουντιονσεν όντως η ΑΕΚ άφησε την περίπτωση Γεωργιάδη όταν κατάλαβε κιόλας πως θα έμπαινε σε ένα 2ο παζάρι με τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη για τα λεφτά και τη διάρκεια του συμβολάιου. Η ΑΕΚ έδινε τα λεφτά που έδινε και δε θέλησε να ανέβει παραπάνω ιδιαίτερα όταν κατάλαβε πως η περίπτωση Γκουντιονσεν είναι εφικτή. Και μη γράφεται μαλακίες του στυλ "που θα τα βρει τα λεφτά". Δε του έκανε δα και πρόταση για 1.2εκ το χρόνο!!! Το μπάντζετ είναι καθορισμένο και δε νομίζω πως ο Αδαμίδης θα το ξεπερνούσε κατά πολύ. Μπορεί να έχει γίνει μια υπέρβαση αλλά αυτή θα είναι μικρή (ελπίζω). Και ΑΝ καταφέρει να απαλαγεί από Ντάτομο (παίρνει σχεδόν 250χιλιάρικα το χρόνο) και Γκερέιρο (600χιλιάρικα) τότε όχι μόνο έχει καλύψει το συμβόλαιο του Γκουντιονσεν αλλά του περισεύουν και 200. Από τα οποία μπορεί να δώσει και κανενα 100 για κανέναν πιτσιρικά που άφησε ελεύθερο ο ΟΣΦΠ. ΑΝ μάλιστα καταφέρει να πουλήσει (αν όντως ενδιαφέρεται η Στεάουα) τον Λεονάρντο για κανένα 500χιλιάρικα; Ουουουυουουουουο! Για να μη γράψω πως πάει και για Μίτσελ και πείτε πως γράφω ότι θέλω, 2-3 μικρούς τους παίρνει στο χαλαρό και του περισσεύουν και λεφτά για να τα βάλει στο ταμείο..

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια!!!  :rockon:

Συνημμένα

• GUDJHONSEN.jpg
    GUDJHONSEN.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 25

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα αδερφια!!!  :rockon:
Μετά από πολύ καιρό καλημέρα κυριολεκτικά

Ρε μη λέμε ότι θέλουμε. Ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ δε θα είναι αναπληρωματικός. ΑΝ δε φύγει ο Βερίνια και ΑΝ ο ΠΑΟΚ δεν αλλάξει το 4-2-3-1 τότε  ΛΟΓΙΚΑ οι 3 πίσω από τον επιθετικό θα είναι Βερίνια-Ιβιτς-Γεωργιάδης. Το παληκάρι μια χαρά έπαιξε το ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του και πήρε από τόν ΠΑΟΚ κοντά στα 900χιλιάρικα για 3 χρόνια (250,290 και 350) και όχι 750 (αυτό διάβασα εγώ). Α! Και δε νομίζω πως υπάρχει θέμα για το που θα βρει τα λεφτά ο ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας δεν είναι άνθρωπος που κάθεται και σπρώχνει αριστερά και δεξιά λεφτά αν δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να σπρώξει.
Όσο για τον Γκουντιονσεν όντως η ΑΕΚ άφησε την περίπτωση Γεωργιάδη όταν κατάλαβε κιόλας πως θα έμπαινε σε ένα 2ο παζάρι με τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη για τα λεφτά και τη διάρκεια του συμβολάιου. Η ΑΕΚ έδινε τα λεφτά που έδινε και δε θέλησε να ανέβει παραπάνω ιδιαίτερα όταν κατάλαβε πως η περίπτωση Γκουντιονσεν είναι εφικτή. Και μη γράφεται μαλακίες του στυλ "που θα τα βρει τα λεφτά". Δε του έκανε δα και πρόταση για 1.2εκ το χρόνο!!! Το μπάντζετ είναι καθορισμένο και δε νομίζω πως ο Αδαμίδης θα το ξεπερνούσε κατά πολύ. Μπορεί να έχει γίνει μια υπέρβαση αλλά αυτή θα είναι μικρή (ελπίζω). Και ΑΝ καταφέρει να απαλαγεί από Ντάτομο (παίρνει σχεδόν 250χιλιάρικα το χρόνο) και Γκερέιρο (600χιλιάρικα) τότε όχι μόνο έχει καλύψει το συμβόλαιο του Γκουντιονσεν αλλά του περισεύουν και 200. Από τα οποία μπορεί να δώσει και κανενα 100 για κανέναν πιτσιρικά που άφησε ελεύθερο ο ΟΣΦΠ. ΑΝ μάλιστα καταφέρει να πουλήσει (αν όντως ενδιαφέρεται η Στεάουα) τον Λεονάρντο για κανένα 500χιλιάρικα; Ουουουυουουουουο! Για να μη γράψω πως πάει και για Μίτσελ και πείτε πως γράφω ότι θέλω, 2-3 μικρούς τους παίρνει στο χαλαρό και του περισσεύουν και λεφτά για να τα βάλει στο ταμείο..
Για τον Ανάκογλου δεν γράφεις τίποτα και ανησυχώ!!! :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ας κανουν και το 2ο μπαμ να κρατησουν μιτσελ και χεστηκαμε για τον ανακογλου...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Κανονικά θα έπρεπε να είναι η επόμενη κίνηση και ας είναι και η τελευταία (που λέει ο λόγος)
προτιμω να κρατησουν μιτσελ και ας μην παρουν κανεναν... απο κεντρικους αμυντικους εχουμε 3 (και 1 πιτσιρικα) και σε μια στραβη μπορει να παιξει και ο γκεντσογλου σε αυτη τη θεση...

Επισκέπτης
το ποιος αξιζε τελικα και ποιος οχι τα φραγκα απο μεταγραφες συμβολαια μονο μεσα στο γηπεδο μπορεις να το δεις... και αλλοι εχουν παρει πενταπλασια ποσα απο αυτους που αναφερεις και εχουν κλασει μια μεντα, μην καθομε να γραφω ονοματα γιατι ειναι και πολλα  ;)
σεα υτο που λες συμφωνω 100%.απλα λεω οτι ο γεωργιαδης εχει δειξει καποια πραγματα απο την αξια του .μπορει στη ορεια να βγει μαπα.αλλα τα δεδομενα δειχνουν οτι εχει τα προσοντα ο μικρος.μεγλαη μεταγραφη ο ισλανδος και με καλη νοοτροπια οπως ολοι οι βορειοευρωπαιοι.αλλα μονος του δεν ξερω αν φτανει ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom