alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
3-4 παικτάκια της αρεσκείας του = 10 - 12 μύρια (όχι δανεικοί)
Οι Νοτιο Παπάδες δεν θα ρίξουν 20 + μύρια ανά έτος στην ΑΕΚ
Επομένως ADIOS AMIGOS
Οσο ζω ελπιζω
3-4 παικτάκια της αρεσκείας του = 10 - 12 μύρια (όχι δανεικοί)
Οι Νοτιο Παπάδες δεν θα ρίξουν 20 + μύρια ανά έτος στην ΑΕΚ
Επομένως ADIOS AMIGOS
Πάμε ένα στοιχηματάκι (καφέ και τυρόπιτα) όχι τίποτα παραπάνω γιατί μας μαλώνει ο alex ότι είδη είναι φευγάτος?Οσο ζω ελπιζω
Πάμε ένα στοιχηματάκι (καφέ και τυρόπιτα) όχι τίποτα παραπάνω γιατί μας μαλώνει ο alex ότι είδη είναι φευγάτος?
Ετσι ακριβώςΆρχοντα το πιστεύω και εγώ αυτό
Δεν θα κάτσει να παίξει το όνομα και την φήμη του με τις μαλακίες των άσχετων
Πάμε ένα στοιχηματάκι (καφέ και τυρόπιτα) όχι τίποτα παραπάνω γιατί μας μαλώνει ο alex ότι είδη είναι φευγάτος?
Mετά που θα σε βρώ για να σε δείρω?Παίξτε στοιχημα την κυριακή την αρρώστεια να οικονομήσετε!ΞΕΡΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ OVER!!!!!!
Παίξτε στοιχημα την κυριακή την αρρώστεια να οικονομήσετε!ΞΕΡΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ OVER!!!!!!
Στο Πεντάγωνο!Πες μου μόνο πότε ,να σου βγάλω άδεια....Mετά που θα σε βρώ για να σε δείρω?
Είπαμε να οικονομήσετε αδερφέ,όχι να βγάλετε τη μερα!!!!!Αντε για διπλο το σηζηταμε... θελεις και οβερ εσυ?
Μετά απο το ξύλο πάντως στο ΝΝΑ δεν σε βάζω που να χτυπιέσαι χαμέΣτο Πεντάγωνο!Πες μου μόνο πότε ,να σου βγάλω άδεια.... Είπαμε να οικονομήσετε αδερφέ,όχι να βγάλετε τη μερα!!!!!
Όσο και να θέλω, δε μπορώ παρά να πω ότι για κύπελλο βλέπω μεν δικέφαλλο αλλά του Βορρά. Ειδικά μετά τη σχεδόν βέβαιη τιμωρία μας στο μεταξύ μας ματς στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι. Βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αλλά η λογική (η δική μου τουλάχιστον) βλέπει ΠΑΟΚ. Εκτός εάν έρθει από το πουθενά κανένας Δώνης και κάνει τίποτα τρελλό αλλά Λάρισσα.
Μπείτε λίγο στη θέση του Χιμένεθ. Έχετε ένα όνομα στη χώρα σας. Δεν είσαστε ο προπονηταράς, αλλά σε μια Σεβίλλη έχετε κάτσει μπορείτε να πάτε και σε άλλες ομάδες ίδιας δυναμικότητάς που ασφαλώς και είναι μεγαλύτερη από της ΑΕΚ. Βλέπετε λοιπόν το καλόκαίρι ότι αυτά που σας είχαν υποσχεθεί δε σας τα δίνουν και κινδυνεύεται να προπονείτε μια ομάδα που απλά θα προσπαθεί ΜΠΑΣ και μπει στα πλέι οφ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΟΣ. Θα καθόσασταν εσείς; Εγώ πάντως όχι. Και αυτά που λένε που θα βρεί ομάδα στην Ισπανία να του δίνει 800 χιλιάρικα το χρόνο είναι πούτσες μπλε. Γιατί εάν πιστεύει κάποιος πως εάν έρθει η Βιγιαρεάλ πχ και του πει έλα με 500 ή 600 και αυτός αρνηθεί την πρόταση επειδή παίρνει 800 στην ΑΕΚ ε τότε μιλάμε για ΜΑΛΑΚΑ.
Για να κάνω λίγο και τον συνήγορο του διαβόλου. Έχουμε κάτσει να σκεφτούμε τι θα γίνει στην ομάδα αν πχ ο Παππάς και ο Νοτιάς το παίξουν όπως το έπαιξε ο Φιλλίπου στην μπασκετική ΑΕΚ; Θα φτάσει η ΑΕΚ να έχει πρόεδρο τον ΜΑΛΑΚΑ τον Χατζηχρήστο και να παλεύει για την σωτηρία της. Αν και μεταξύ μας πολύ φοβάμαι ότι εκεί πάει το πράγμα.
Για μένα χρειάζεται 1ον οργάνωση, η ομάδα (ελέω θεού Ντούσαν) δεν έχει σκάουτιγκ!!!!Που επί Ντέμη (και αυτό είναι ένα από τα καλά που είχε) υπήρχε. Και χάρη σε αυτό ήρθε ο Τόζερ, ο Καίσαρας (ένας είναι ο Καίσαρας), ο Παπασταθόπουλος, Ο ΜΠΛΑΝΚΟ, ακόμα και ο Σκόκο λόγο του σκάουτιγκ που έκανε η ομάδα ήρθε και άλλοι. Κάποιοι έπιασαν κάποιοι όχ, αλλά υπήρχε μια οργάνωση. 2ον Καλύτερη διαχείρηση του μπάτζετ. Δεν γίνεται η ΑΕΚ του 2004-2005 με Μπουρμποκρασσάδες να χτυπάει στα ίσια το πρωτάθλημα με τον ΟΣΦΠ (με Ριβάλντο, Τζόλε, Τζιοβάννι, Καστίγο κτλπ) και αυτή η φετινή (και περσινή και προπέρσινη) ομάδα που κοστίζει πιο πολύ να βλέπει με τηλεσκόπιο την κορυφή! Το έχω ξαναπεί. Ας κάτσουν το καλοκαίρι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ μέτοχοι, προπονητής και ας βάλουν ένα πλάνο. Τόσα τα λεφτά, αυτό το ρόστερ ποιους θέλεις να κρατήσεις και ποιούς να διώξεις (αν και αυτό έπρεπε να είχε γίνει από τα Χριστούγεννα για να έχουν γίνει και οι απαραίτητες ανανεώσεις).Όπως λέει και το επαναστατικό τραγούδι "πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες". Αν θέλει ο προπονητής να μείνει μπράβο και ζήτω. Εάν όχ, ευχαριστούμε πολύ και πάμε για άλλα.
Και τέλος εάς έχουν τα @@ να βγουν και να πουν, ότι το πλάνο είναι αυτό, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτούς, για τους άλλους θα δούμε. Θα προωθήσουμε όσα παιδιά από την ακαδημία το αξίζουν, στόχος μας μετα από 3 χρόνια είναι να έχουμε μια δυνατή ομάδα, σας θέλουμε δίπλα μας. Εγώ τουλάχιστον θα προτιμούσα ένα αντρίκιο ξεκαθάρισμα παρά να νοιώθω ότι με κοροιδεύουν κάθε καλοκαίρι στα μούτρα και μου λένε μαλακίες για πρωταθλητισμό και καλή πορεία στην Ευρώπη. Γίνεται με τον Ντάτομο πρωταθλητισμός;
Στο Πεντάγωνο!Πες μου μόνο πότε ,να σου βγάλω άδεια.... Είπαμε να οικονομήσετε αδερφέ,όχι να βγάλετε τη μερα!!!!!
μακαρι να γυριζαν πισω ντεμης ιβιτς,με τον ντεμη ομως να εχει διπλα του ατομα που ξερουν να κανουν διοικηση,και προπαντως να μην ακουει τους οργανωμενους.αυτοι ηταν που του εβαλαν το μαχαιρι στο λαιμο,λεγωντας ντεμη,πρωταθλημα τωρα,τα 15 χρονια ειναι πολλα.οταν ειμασταν ολοι ενωμενοι παραλιγο θα παιρναμε πρωταθλημα με μπουρμπο και κρασσα.Επίσης να προσθέσω ότι ο πρώτος που πρέπει να πουλέψει είναι ο Γκρέταρσον και όλοι οι συν αυτώ....
Μην ξεχνάτε τις φόλες που φάγαμε από τον Ισλανδό που έφερε, τον Βέλλιο ,κ.λ.π.
Τεχνικός Διευθυντής μόνο ο Ιβιτσ ήταν επιτυχημένος και επίσης επι Ντέμη το τμήμα Σκάουτινγκ το είχε ο Γκέραρντ αν θυμάμαι καλά που είναι μορφή!!!!!