Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Απο τα ματς με Αρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναικο και ΑΕΚ, πόσους ποντους θα παρουν?
Ααααααα μαλιστα, συμφωνησε ο παναθηναικος να χρεωκοπησει δηλαδη, μενοντας εκτος ομιλων του χρονου.
Ηθελα να ηξερα, αυτες τις συμφωνιες τις βλεπετε στον υπνο σας οταν τρωτε βαρια το βραδυ?
Α εσύ είσαι άρχοντας ρε που λεφτά να φάμε και το μεσημέρι και το βράδυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Απο τα ματς με Αρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναικο και ΑΕΚ, πόσους ποντους θα παρουν?
Ααααααα μαλιστα, συμφωνησε ο παναθηναικος να χρεωκοπησει δηλαδη, μενοντας εκτος ομιλων του χρονου.
Ηθελα να ηξερα, αυτες τις συμφωνιες τις βλεπετε στον υπνο σας οταν τρωτε βαρια το βραδυ?
Καθε χρονο περνει τον τιτλο οποιος ριξει τα περισοτερα φραγκα και κανει τα περισοτερα κονε σε επο κτλ, ο μαρινακης μπιζνεσμαν ειναι φιλε,λες να εριξε τοσο χρημα χωρις να παρει εγγυησεις οτι θα παει σπρωχτος για τον τιτλο? και κατι αλλο: απο τις πρωτες αγωνιστικες του πρωταθληματος φανηκε οτι σπρωχνουν γαυρο για τιτλο και βαζελο για 2η θεση και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που το βλεπει αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καθε χρονο περνει τον τιτλο οποιος ριξει τα περισοτερα φραγκα και κανει τα περισοτερα κονε σε επο κτλ, ο μαρινακης μπιζνεσμαν ειναι φιλε,λες να εριξε τοσο χρημα χωρις να παρει εγγυησεις οτι θα παει σπρωχτος για τον τιτλο? και κατι αλλο: απο τις πρωτες αγωνιστικες του πρωταθληματος φανηκε οτι σπρωχνουν γαυρο για τιτλο και βαζελο για 2η θεση και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που το βλεπει αυτο.
Εκανα μια ερωτηση. Ποσους ποντους θα παρει ο ολυμπιακος στα τεσσερα αυτα ματς? Εγω πανω απο τεσσερις στους δωδεκα δεν βλεπω να παιρνει.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εκανα μια ερωτηση. Ποσους ποντους θα παρει ο ολυμπιακος στα τεσσερα αυτα ματς? Εγω πανω απο τεσσερις στους δωδεκα δεν βλεπω να παιρνει.

Πιστευω οτι θα παρει 4 με 6 βαθμους αλλα αυτο δεν εχει σημασια... ο βαζελος με ενα Χ στο  μεταξυ τους ματς ειναι εκτος τιτλου, πρεπει να κανει διπλο εκει μεσα για να εχει ελπιδες και να κερδισει σε ολα τα υπολοιπα ματς, πραγμα ακατορθωτο για μενα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο παιχνίδι hit and φύλαγε τον κώλο σου είμαστε καλή σαν ομάδα
-ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΔΙΠΛΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-Το είπε και ο ναύαρχος  :grin:
-Οταν πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής που πνίγει το αντίπαλο χέστα
ναι, ειδικά αυτό που λες το είδαμε στο Κύπελλο...
όταν πρέπει απλά να παίξετε καλή άμυνα...τον σκοτώνετε τον αντίπαλο...ούτε 3 γκολ δεν βάζει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
όταν πρέπει απλά να παίξετε καλή άμυνα...τον σκοτώνετε τον αντίπαλο...ούτε 3 γκολ δεν βάζει
Μοικανέ μην με τσιγκλάς απο αύριο η κουβέντα μας γιατί το nickname σου μου φέρνει συνειρμικό εκνευρισμό και μόνο που το βλέπω
Αιντε καλή σου νύχτα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις απόλυτο δίκιο
γιαυτό ο ΟΣΦΠ έχασε στο Καυτατζόγλειο...χαχαχαχα
βέβαια το δύσκολο είναι άλλο...γιατί να κάνει μεταγραφές τώρα ο Μαρινάκης ή να πάρει ΚΑΙ το Βαλβίδα, αφού και με το Γερμανό θα το έπαιρνε;

Και για τη δική σου λογική: αν ο ΠΑΟ τα έσπρωχνε το Γενάρη, μετά ποιος θα το έπαιρνε;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Στον επαναληπτικο του κυπελου οι βαζελοι εκαναν το καλυτερο παιχνιδι τους για τα τελευταια 3 χρονια πραγμα το οποιο πολυ δυσκολο να ξαναγινει... ασε που εμεις ξεκινισαμε πολυ χαλαρα λογο του 0-2. Στο ματς πρωταθληματος θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα,παιχνιδι τακτικης θα γινει και θα το παρει ο ποιο μαγκας προπονητης και ο ποιο τυχερος στις φασεις που θα γινουν. Για μενα ολα ειναι ανοιχτα αλλα δινω μεγαλυτερη τυχη στο Χ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στον επαναληπτικο του κυπελου οι βαζελοι εκαναν το καλυτερο παιχνιδι τους για τα τελευταια 3 χρονια πραγμα το οποιο πολυ δυσκολο να ξαναγινει... ασε που εμεις ξεκινισαμε πολυ χαλαρα λογο του 0-2. Στο ματς πρωταθληματος θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα,παιχνιδι τακτικης θα γινει και θα το παρει ο ποιο μαγκας προπονητης και ο ποιο τυχερος στις φασεις που θα γινουν. Για μενα ολα ειναι ανοιχτα αλλα δινω μεγαλυτερη τυχη στο Χ.
Για το Παναθηναικος-ΑΕΚ?
Μπααααα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μοικανέ μην με τσιγκλάς απο αύριο η κουβέντα μας γιατί το nickname σου μου φέρνει συνειρμικό εκνευρισμό και μόνο που το βλέπω
Αιντε καλή σου νύχτα
χαχαχαχα
καμία σχέση
αφού κι εγώ του την είπα...
αλλά η αλήθεια είναι πως στο Κύπελλο δεν δείξατε αυτό που είπες...
τρυπητήρι...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
έχεις απόλυτο δίκιο
γιαυτό ο ΟΣΦΠ έχασε στο Καυτατζόγλειο...χαχαχαχα
βέβαια το δύσκολο είναι άλλο...γιατί να κάνει μεταγραφές τώρα ο Μαρινάκης ή να πάρει ΚΑΙ το Βαλβίδα, αφού και με το Γερμανό θα το έπαιρνε;

Και για τη δική σου λογική: αν ο ΠΑΟ τα έσπρωχνε το Γενάρη, μετά ποιος θα το έπαιρνε;
Φως φαναρι οτι ο βαζελος δεν τα εσπρωξε γιατι ξερει οτι χαμενα θα πανε... Ο μαρινακης πηρε τον βαλβιδα γιατι πολυ απλα εφαγαν τον λινεν μετα απο την καζουρα στην ευρωπη... ειπαμε εγγυησεις για τιτλο πηρε αλλα στην ευρωπη πηγε ξεβρακωτος στα αγγουρια και εφαγε το πακετο. Αν ειχες προκριθει στο γιουροπα λιγκ ακομα με τον λινεν θα εισουν και για να τα λεμε τα πραγματα σωστα με τον λινεν μπορει να ειχες κερδισει και κανα ντερμπι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχα, πώς μου αρεσει να διαβάζω μηχανορραφίες...
αλλά να κατεβαίνει αμάσητο το γεγονός πως έχουνε μαζευτεί όλα τα παράσιτα στον αθλητισμό ...
ο Μπέος με ομάδα χαλαρός
ο Ψωμιάδης επίσης...
ο Πηλαδάκης επίσης...
ο Πατέρας επίσης...
άσε να μην πούμε τους άλλους που είναι πιο μεγάλη η αιτιολόγηση....

και κάθονται και λένε για τακίμια και συμβόλαια πρωταθλήματος...χαχαχαχαχαχα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
χαχαχα, πώς μου αρεσει να διαβάζω μηχανορραφίες...
αλλά να κατεβαίνει αμάσητο το γεγονός πως έχουνε μαζευτεί όλα τα παράσιτα στον αθλητισμό ...
ο Μπέος με ομάδα χαλαρός
ο Ψωμιάδης επίσης...
ο Πηλαδάκης επίσης...
ο Πατέρας επίσης...
άσε να μην πούμε τους άλλους που είναι πιο μεγάλη η αιτιολόγηση....

και κάθονται και λένε για τακίμια και συμβόλαια πρωταθλήματος...χαχαχαχαχαχα
Δεν διαφωνω οτι εχουν μαζευτει ολα τα λαμογια στο ποδοσφαιρο και ουττε σου ειπα οτι υπαρχουν συμβολαια πρωταθληματος. Το θεμα ειναι απλο, τα χωνεις για παιχτες,εχεις καλες σχεσεις με ανθρωπους στις καταληλες θεσεις και εισαι περισοτερο ευνοημενος απο τους υπολοιπους. Δηλαδη με λιγα λογια πρεπει να εισαι εντελος μαλακας για να χασεις τον τιτλο, παρε παραδειγμα τον ντεμακο που του το πηρε ο θειος σωκρατες στα χαρτια χωρις να παρει χαμπαρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν διαφωνω οτι εχουν μαζευτει ολα τα λαμογια στο ποδοσφαιρο και ουττε σου ειπα οτι υπαρχουν συμβολαια πρωταθληματος. Το θεμα ειναι απλο, τα χωνεις για παιχτες,εχεις καλες σχεσεις με ανθρωπους στις καταληλες θεσεις και εισαι περισοτερο ευνοημενος απο τους υπολοιπους. Δηλαδη με λιγα λογια πρεπει να εισαι εντελος μαλακας για να χασεις τον τιτλο, παρε παραδειγμα τον ντεμακο που του το πηρε ο θειος σωκρατες στα χαρτια χωρις να παρει χαμπαρι.
καλά, αυτο με τα χαρτιά έχω βαρεθεί να το ακούω
τη μαλακία της Καλαμαριάς και της ΕΠΟ τη χρεώνεται ο Ολυμπιακός για "ηθικούς" λόγους
δηλαδή οι άλλοι να κάνουνε την παρανομία και αυτός που έχει κέρδος να την αποκαλύψει θα πρέπει να το βουλώνει για να μη φωνάζει κανείς...γαμάτο....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλά, αυτο με τα χαρτιά έχω βαρεθεί να το ακούω
τη μαλακία της Καλαμαριάς και της ΕΠΟ τη χρεώνεται ο Ολυμπιακός για "ηθικούς" λόγους
δηλαδή οι άλλοι να κάνουνε την παρανομία και αυτός που έχει κέρδος να την αποκαλύψει θα πρέπει να το βουλώνει για να μη φωνάζει κανείς...γαμάτο....
Η μαλακια ηταν κατα 99% της επο  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα ματς του Κυπέλλου καμία σχέση σεν έχουν με το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟ για να βγει μπροστά ΔΕΝ πρέπει να χάσει παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ και να πάρει ΟΛΑ τα άλλα. Ο ΟΣΦΠ πρέπει να χάσει από ΠΑΟ και ΑΕΚ στην έδρα του (δε το κόβω και εύκολο αυτό και μη μου πείτε για πέρσι που ο Σκόκο χτύπησε ένα φάουλ από το σπίτι του και ο Κηπουρός το έπνιξε) και να χάσει και από ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Όλα αυτά είναι λίγο πολύ τραβηγμένα και θα μιλάμε για αυτοκτονία του γαύρου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι κατά 99% του ΟΣΦΠ και δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που να πιστεύουν το αντίθετο. Ουσιαστικά όλο το πρωτάθλημα παίζεται το Σ/Κ αυτό. Ισοπαλία στο ΠΑΟ-ΑΕΚ και νίκη του ΟΣΦΠ θα σημαίνει και το τέλος ουσιαστικά του πρωταθλήματος. Άποψή μου.
Και λίγα λόγια και για το πρωτάθλημα του 08. Ναι ήταν λάθος της ΕΠΟ. Όμως το περίεργο για εμένα είναι ότι η ΕΠΟ δεν βγήκε να πει με μια ανακοίνωση ότι έκανε λάθος. Το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έκανε ήταν να το σφυρίξει στον ΟΣΦΠ. Και η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του ΟΣΦΠ ήταν ότι δε θα πάρει στα χαρτιά ένα παιχνίδι που έχασε στο γήπεδο. Βέβαια μετά άλλαξαν τροπάρι και φυσικά ΞΕΧΑΣΑΝ αυτά που έλεγαν όταν είχαν τιμωρηθεί ΒΑΡΙΑ για τα γεγονότα με το ματς με τον Πανιώνιο. Ότι δηλαδή το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom