Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
καλά, αυτο με τα χαρτιά έχω βαρεθεί να το ακούω
τη μαλακία της Καλαμαριάς και της ΕΠΟ τη χρεώνεται ο Ολυμπιακός για "ηθικούς" λόγους
δηλαδή οι άλλοι να κάνουνε την παρανομία και αυτός που έχει κέρδος να την αποκαλύψει θα πρέπει να το βουλώνει για να μη φωνάζει κανείς...γαμάτο....
μην κανεις τον κινεζο,οι ηθικοι λογοι που χρεωθηκε και εφταιξε ο οσφπ ηταν γιατι το 2006,οταν οι οπαδοι του μπηκαν μεσα τσαμπε στην νεα σμυρνη,τα εσπασαν και δεν αφησαν να αρχισει ο αγωνας,τιμωρηθηκε ο οσφπ με μηδενισμο στον αγωνα,και ακομη -3 βαθμους,οπως ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ο νομος.και εγινε ολοκληρη εκστρατεια απο τους παραγοντες,τους παιχτες,βουλευτες εκαναν πορεια στους δρομους,οτι και καλα τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στο γηπεδο και οχι στα δικαστηρια,και εκλεβαν το ψωμι των παιχτων.και ξαφνικα ερχεται το 2008,σε μια υποθεση που η καλαμαρια ηταν το θυμα,και κανεις αλλος,για εναν παιχτη που επαιξε 7 ολοκληρα λεπτα,να ξεχασει ο οσφπ τα οσα ελεγε για τιμιους αγωνες εντος γηπεδων,και οτι ειναι αντρικο σωματειο...αν εσας αυτη η πουστια σας θυμιζει αντρικο σωματειο...κοιταχτε το.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ
«Δεν ξέρω αν θα μείνω»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν άφησε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τον Ισπανό προπονητή να παραδέχεται πως δεν ξέρει αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και μετά το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο Χιμένεθ αποκάλυψε στους παίκτες της «Ένωσης» πως πρόσφατα απέρριψε πρόταση από ισπανικό σύλλογο προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ ενόψει Κυπέλλου και play-offs σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday.
Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: «Πριν από λίγες μέρες απέρριψα πρόταση από ισπανική ομάδα. Είπα όχι για να μείνω μαζί σας, αν και μου λείπει η οικογένειά μου και θα ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Έμεινα εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλος για το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση στα play-offs, για να πάμε μαζί μέχρι το καλοκαίρι. Μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά τώρα είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε μαζί για την ΑΕΚ».

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα ματς του Κυπέλλου καμία σχέση σεν έχουν με το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟ για να βγει μπροστά ΔΕΝ πρέπει να χάσει παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ και να πάρει ΟΛΑ τα άλλα. Ο ΟΣΦΠ πρέπει να χάσει από ΠΑΟ και ΑΕΚ στην έδρα του (δε το κόβω και εύκολο αυτό και μη μου πείτε για πέρσι που ο Σκόκο χτύπησε ένα φάουλ από το σπίτι του και ο Κηπουρός το έπνιξε) και να χάσει και από ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Όλα αυτά είναι λίγο πολύ τραβηγμένα και θα μιλάμε για αυτοκτονία του γαύρου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι κατά 99% του ΟΣΦΠ και δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που να πιστεύουν το αντίθετο. Ουσιαστικά όλο το πρωτάθλημα παίζεται το Σ/Κ αυτό. Ισοπαλία στο ΠΑΟ-ΑΕΚ και νίκη του ΟΣΦΠ θα σημαίνει και το τέλος ουσιαστικά του πρωταθλήματος. Άποψή μου.
Και λίγα λόγια και για το πρωτάθλημα του 08. Ναι ήταν λάθος της ΕΠΟ. Όμως το περίεργο για εμένα είναι ότι η ΕΠΟ δεν βγήκε να πει με μια ανακοίνωση ότι έκανε λάθος. Το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έκανε ήταν να το σφυρίξει στον ΟΣΦΠ. Και η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του ΟΣΦΠ ήταν ότι δε θα πάρει στα χαρτιά ένα παιχνίδι που έχασε στο γήπεδο. Βέβαια μετά άλλαξαν τροπάρι και φυσικά ΞΕΧΑΣΑΝ αυτά που έλεγαν όταν είχαν τιμωρηθεί ΒΑΡΙΑ για τα γεγονότα με το ματς με τον Πανιώνιο. Ότι δηλαδή το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
συμφωνώ σε όλα
για το θέμα της ΕΠΟ: γιαυτό πρέπει να έχεις άνθρωπο μέσα στην ΕΠΟ  ;). Και φυσικά ξέρεις εσύ ποτέ την ΕΠΟ να παραδεχτεί πως έκανε παρασπονδία;; Με τον Κοτσόλη θα το παραδεχτεί;
Η ΕΠΟ βρίσκεται εκεί για να νομιμοποιεί τις παρασπονδίες - όποιος δεν το καταλαβαίνει πως όλο το σύστημα είναι σαθρό και είναι έτσι για να μπορούνε ΟΛΟΙ οι καρα μπουζουκλήδες που διαφεντεύουνε ΟΛΕΣ τις ομάδες να μπορούνε να κάνουνε μαγκιές, προφανώς είναι αλλού.

Για τη στάση του Ολυμπιακού: μανεϋ τοκς  ;). Από την άλλη πρέπει επίσης να παραδεχτούμε πως όλες οι τιμωρίες αρχίζουνε με τον Ολυμπιακό (βαριές καμπάνες - απαγορεύσεις μετακινήσεων κλπ) και μετά τις παίρνουμε πίσω...όταν είναι για τους άλλους (κυρίως ΠΑΟ και τώρα τελευταία ΠΑΟΚ). Όσο για την αλλαγή πλεύσης...ε, καλά, μην το πάμε μακριά...δες τον Αδαμίδη και τις καθυστερήσεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μην κανεις τον κινεζο,οι ηθικοι λογοι που χρεωθηκε και εφταιξε ο οσφπ ηταν γιατι το 2006,οταν οι οπαδοι του μπηκαν μεσα τσαμπε στην νεα σμυρνη,τα εσπασαν και δεν αφησαν να αρχισει ο αγωνας,τιμωρηθηκε ο οσφπ με μηδενισμο στον αγωνα,και ακομη -3 βαθμους,οπως ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ο νομος.και εγινε ολοκληρη εκστρατεια απο τους παραγοντες,τους παιχτες,βουλευτες εκαναν πορεια στους δρομους,οτι και καλα τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στο γηπεδο και οχι στα δικαστηρια,και εκλεβαν το ψωμι των παιχτων.και ξαφνικα ερχεται το 2008,σε μια υποθεση που η καλαμαρια ηταν το θυμα,και κανεις αλλος,για εναν παιχτη που επαιξε 7 ολοκληρα λεπτα,να ξεχασει ο οσφπ τα οσα ελεγε για τιμιους αγωνες εντος γηπεδων,και οτι ειναι αντρικο σωματειο...αν εσας αυτη η πουστια σας θυμιζει αντρικο σωματειο...κοιταχτε το.
μπλα-μπλα-μπλα....
βγάλε τα κίτρινα γιαλιά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
συμφωνώ σε όλα
για το θέμα της ΕΠΟ: γιαυτό πρέπει να έχεις άνθρωπο μέσα στην ΕΠΟ  ;). Και φυσικά ξέρεις εσύ ποτέ την ΕΠΟ να παραδεχτεί πως έκανε παρασπονδία;; Με τον Κοτσόλη θα το παραδεχτεί;
Η ΕΠΟ βρίσκεται εκεί για να νομιμοποιεί τις παρασπονδίες - όποιος δεν το καταλαβαίνει πως όλο το σύστημα είναι σαθρό και είναι έτσι για να μπορούνε ΟΛΟΙ οι καρα μπουζουκλήδες που διαφεντεύουνε ΟΛΕΣ τις ομάδες να μπορούνε να κάνουνε μαγκιές, προφανώς είναι αλλού.

Για τη στάση του Ολυμπιακού: μανεϋ τοκς  ;). Από την άλλη πρέπει επίσης να παραδεχτούμε πως όλες οι τιμωρίες αρχίζουνε με τον Ολυμπιακό (βαριές καμπάνες - απαγορεύσεις μετακινήσεων κλπ) και μετά τις παίρνουμε πίσω...όταν είναι για τους άλλους (κυρίως ΠΑΟ και τώρα τελευταία ΠΑΟΚ). Όσο για την αλλαγή πλεύσης...ε, καλά, μην το πάμε μακριά...δες τον Αδαμίδη και τις καθυστερήσεις...
Μα και γι αυτό εγώ λέω ότι πρόεδρος στην ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ κάποιος που έχει διατελέσει δικηγόρος ομάδας, ή να είναι πρώην μέλος του ΔΣ μιας ομάδας. Ας προσλαμβάνεται κάποιος άσχετος με τον χώρο. Είπα εγώ ότι η ΕΠΟ έχει παραδεχτεί προηγούμενο λάθος της. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει να παραδέχεται.
Όσο για τον ΟΣΦΠ πρέπει να παραδεχτείς ότι με τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΟΣΦΠ ( "τέτοιους φιλάθλους έχουμε", και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές) ήταν φυσικό να γίνει κάτι τέτοιο. Όσο ένας πρόεδρος στηρίζει τους χουλιγκαν της ομάδας του θα γίνονται τέτοια πράγματα (δες τώρα με την ΑΕΚ). Αλλά και από την άλλη όταν φίλαθλοι του ΟΣΦΠ τα έκαναν πουτάνα με τον Πανιώνιο ποιος ήθελες να τιμωρηθεί; Ο Πανιώνιος; Και φυσικά οι κανονισμοί της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαροι. Μηδενισμός, -3 βαθμοί και κάποια παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Βέβαια μετά ξεκίνησε μια ολόκληρη εκστρατεία από την ομάδα, και τα ΜΜΕ για να μην ισχύσει η τιμωρία (και ουσιαστικά ο ΟΣΦΠ χάσει το πρωτάθλημα) που τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν (εκτός από το να πάρει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα) να πάψει να ισχύει ένας κανόνας που θα έφερναν του προέδρους των ομάδων προ των ευθυνών τους. Γιατί εάν ίσχυε ο κανονισμός θα μου επιτραπεί να πιστεύω ότι κάτι Τσουκαλοαλεξοχατζηχρηστάδες θα πετούσαν από τα γήπεδα με τις κλωτσίες και οι χαριτωμενιές που έχουν γίνει κατά καιρούς (φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο άλλα ωραία) θα είχαν σχεδόν πάψει να παρουσιάζονται. Και αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά πχ ο Μαρινακης (τυχαίο παράδειγμα) εάν γινόταν πχ είσοδο των φιλάθλων του ΟΣΦΠ στον αγωνιστικό χώρο θα κατέβαινε ο ίδιος και θα τους πλάκωνε και θα τους έβαζε σε ένα αμπάρι ενός από τα πλοία του και θα το βούλιαζε στη μέση του Ατλαντικού. Απλά τα πράγματα. Τιμωρία ομάδας με 0 και με αφαίρεση βαθμών και με χρηματικό πρόστιμο μπορεί να κοστίσει από πρωτάθλημα ή Ευρώπη μέχρικαι υποβιβασμό και ουσιαστικά να την βάλει και άλλο ποιο μέσα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τι να λεμε τωρα... τα πραγματα στο ελλαδισταν ποτε δεν θα αλλαξουν. Στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε καθε σεζον.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006

Μας βλεπω να μενουμε με τον χοντρο-μπαχα και τον 35ρη Λυμπε
Σώπα μην απογοητεύεσαι είμαστε εμείς εδώ σορτσάκια αθλητικά παπουτσάκια θα μας κάνει και ο σκοτεινός δύο τρείς προπονήσεις και παίζουμε σούμπιντο ενδεκάδα  :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σώπα μην απογοητεύεσαι είμαστε εμείς εδώ σορτσάκια αθλητικά παπουτσάκια θα μας κάνει και ο σκοτεινός δύο τρείς προπονήσεις και παίζουμε σούμπιντο ενδεκάδα  :2funny: :2funny:
Τουλαχιστον εμεις θα δωσουμε το 100% για τη φανελα... αν θα αντεξουμε ενα ολοκληρο ημιχρονο δεν ξερω  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• 20060527_American_Red_Cross1.jpg
    20060527_American_Red_Cross1.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 19

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ θα συνεχίσω να το λέω και ας καταντάω κουραστικός. Ο Μπλανκο είναι ο καλύτερος επιθετικός για τα λεφτά που παίρνει. Είναι vfm. Δεν είναι ο μπαλαδόρος που θα σου κάνει τη μαγική τρίπλα, θα σπάσει τα γόνατα των αντιπάλων με την προσποιησή του, αλλά γαι 650χιλιάρικα όποια ομάδα τον πάρει θα έχει έναν επιθετικό που ξέρεις ότι θα σου βάλει 10+γκολ στο πρωτάθλημα (εάν μάλιστα τον έχεις ως φουνταριστό και έναν παίκτη πίσω του να του μοιράζει μπαλιές έχεις τα 15+) και που θα παίζει σα σκυλί και εάν τον έχεις στον πάγκο για 3 συνεχόμενες αγωνιστικές δε θα πει και κουβέντα.
Τώρα για ποιο λόγο η διοίκηση κάθησε και υποσχέθηκε (και συμφώνησαν και σχεδόν υπέγραψαν) 800 χιλιάρικα στον Τζιμπούρ και στον Μπλάνκο πάνε αξ μέχρι τα 550 είναι κάτι που δε το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι πως όταν θέλεις να μειώσεις το μπάτζετ κοιτάς να απαλλαγείς από άχρηστα συμβόλαια που τυχόν έχεις, και όπως και να το κάνεις στον αρχισκόρερ της ομάδας (ο οποίος θέλει να μείνει) δίνεις ένα καλό συμβόλαιο, εάν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Γιατί εάν θέλεις απλά να υπάρχεις στην κατηγόρία, τότε ακολουθείς άλλη στρατηγική.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ θα συνεχίσω να το λέω και ας καταντάω κουραστικός. Ο Μπλανκο είναι ο καλύτερος επιθετικός για τα λεφτά που παίρνει. Είναι vfm. Δεν είναι ο μπαλαδόρος που θα σου κάνει τη μαγική τρίπλα, θα σπάσει τα γόνατα των αντιπάλων με την προσποιησή του, αλλά γαι 650χιλιάρικα όποια ομάδα τον πάρει θα έχει έναν επιθετικό που ξέρεις ότι θα σου βάλει 10+γκολ στο πρωτάθλημα (εάν μάλιστα τον έχεις ως φουνταριστό και έναν παίκτη πίσω του να του μοιράζει μπαλιές έχεις τα 15+) και που θα παίζει σα σκυλί και εάν τον έχεις στον πάγκο για 3 συνεχόμενες αγωνιστικές δε θα πει και κουβέντα.
Τώρα για ποιο λόγο η διοίκηση κάθησε και υποσχέθηκε (και συμφώνησαν και σχεδόν υπέγραψαν) 800 χιλιάρικα στον Τζιμπούρ και στον Μπλάνκο πάνε αξ μέχρι τα 550 είναι κάτι που δε το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι πως όταν θέλεις να μειώσεις το μπάτζετ κοιτάς να απαλλαγείς από άχρηστα συμβόλαια που τυχόν έχεις, και όπως και να το κάνεις στον αρχισκόρερ της ομάδας (ο οποίος θέλει να μείνει) δίνεις ένα καλό συμβόλαιο, εάν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Γιατί εάν θέλεις απλά να υπάρχεις στην κατηγόρία, τότε ακολουθείς άλλη στρατηγική.

Σωστος! Ας διωξουν τα κριαρια πχ γιαχιτς,ντατομο κτλ

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ
«Δεν ξέρω αν θα μείνω»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν άφησε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τον Ισπανό προπονητή να παραδέχεται πως δεν ξέρει αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και μετά το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο Χιμένεθ αποκάλυψε στους παίκτες της «Ένωσης» πως πρόσφατα απέρριψε πρόταση από ισπανικό σύλλογο προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ ενόψει Κυπέλλου και play-offs σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday.
Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: «Πριν από λίγες μέρες απέρριψα πρόταση από ισπανική ομάδα. Είπα όχι για να μείνω μαζί σας, αν και μου λείπει η οικογένειά μου και θα ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Έμεινα εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλος για το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση στα play-offs, για να πάμε μαζί μέχρι το καλοκαίρι. Μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά τώρα είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε μαζί για την ΑΕΚ».

Αμα φύγει ο ισπανός μετά κλάψτα χαράλαμπε σε όλα τα επίπεδα

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τι να λεμε τωρα... τα πραγματα στο ελλαδισταν ποτε δεν θα αλλαξουν. Στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε καθε σεζον.

Όσο ψωνίζουμε από το κάτω ράφι θα βλέπουμε το ίδιο έργο, όταν οι γαυροβάζελοι φωνίζουν από το πάνω ράφι παικτάκια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αμα φύγει ο ισπανός μετά κλάψτα χαράλαμπε σε όλα τα επίπεδα

Αν ττου υποσχεθουν οτι θα του φερουν 3-4 καλα παιχτακια της αρεσκειας του δε νομιζω να φυγει... Αν δεν σκασουν φραγκα για παιχτες και ξεπουλησουν και αυτους που υπαρχουν τοτε να κατσει να κανει τι? να φτιαξει ομαδα με τον γιαχιτς τον ντατομο και τον νασουτι? η με τον λυμπε και τον δελλα που κοντευουν τα 40? οποιοσδηποτε στη θεση του θα γινοταν καπνος.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν ττου υποσχεθουν οτι θα του φερουν 3-4 καλα παιχτακια της αρεσκειας του δε νομιζω να φυγει... Αν δεν σκασουν φραγκα για παιχτες και ξεπουλησουν και αυτους που υπαρχουν τοτε να κατσει να κανει τι? να φτιαξει ομαδα με τον γιαχιτς τον ντατομο και τον νασουτι? η με τον λυμπε και τον δελλα που κοντευουν τα 40? οποιοσδηποτε στη θεση του θα γινοταν καπνος.

3-4 παικτάκια της αρεσκείας του = 10 - 12 μύρια (όχι δανεικοί)
Οι Νοτιο Παπάδες δεν θα ρίξουν 20 + μύρια ανά έτος στην ΑΕΚ
Επομένως ADIOS AMIGOS :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom