nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα το ακουσεςεχω ακουσει κια οτι τον σκοτωσαν ολυμπιακοι καταλαθως
καλα το ακουσεςεχω ακουσει κια οτι τον σκοτωσαν ολυμπιακοι καταλαθως
Γιατί παρεξηγήθηκες?Να την λες τότε και στα φιλαράκια σου που χρησιμοποιούν παρόμοιους χαρακτηρισμούς για τις άλλες ομάδες!οκ κωλοΤΟΥΡΚΕ..
δεν μπορω να πω ομως ουτε εγω ουτε κανεις τι πραγματικα εγινε για αυτο καλυτερα να μην το σχολιαζουμεκαλα το ακουσες
ΟΚ απόγονε του στόλου!εχεις δικιο το αεκακι πλεον ειναι σχολικη ομαδα
ολη σας η πικρα ειναι απο τοτε που εφυγε ο βατραχος
μεχρι τοτε ησασταν "κολληταρια",απο εκει και επειτα ο βαζελος οσο και να σας γαμησει δεν το βλεπετε και θα σας φταιει ο κοκκαλης
με εχεις πει gayro και απογονο ενω σε εχω πει μονο αεκακιΟΚ απόγονε του στόλου!
Δεν μου φταίει κανείς Κόκκαλης...αλλά δεν έπεσα με αλεξίπτωτο χθες στην Ελλάδα!Ξέρω πολύ καλά τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια!
Τι να με πονέσει ρε?Εσείς θέλετε να μιλάμε σε αυτό το επίπεδο και το κάνετε συνέχεια!Άρα δεν θα πρέπει να σας ενοχλεί κιόλας όταν γίνεται εναντίον σας!Εμένα αυτά δεν με πολυαγγίζουν!με εχεις πει gayro και απογονο ενω σε εχω πει μονο αεκακι
τοσο πολυ σε ποναει?
ουτε εμενα αλλα βλεπεις οτι απεφυγα εκφρασειςΤι να με πονέσει ρε?Εσείς θέλετε να μιλάμε σε αυτό το επίπεδο και το κάνετε συνέχεια!Άρα δεν θα πρέπει να σας ενοχλεί κιόλας!Εμένα αυτά δεν με πολυαγγίζουν!
Πήγαινε ρε ακάποτε να κλάψεις στο θρεντ σου!ουτε εμενα αλλα βλεπεις οτι απεφυγα εκφρασεις
με προκαλεις ρε σκατογατε?
ενω εσεις ειστε στο επιπεδο της τσελσι...εχεις δικιο το αεκακι πλεον ειναι σχολικη ομαδα
ολη σας η πικρα ειναι απο τοτε που εφυγε ο βατραχος
μεχρι τοτε ησασταν "κολληταρια",απο εκει και επειτα ο βαζελος οσο και να σας γαμησει δεν το βλεπετε και θα σας φταιει ο κοκκαλης
το κατανοω...οκ κωλοΤΟΥΡΚΕ..
φυσικα και μπορω να το σχολιασω αφου ηταν μπροστα ο αδερφος μουδεν μπορω να πω ομως ουτε εγω ουτε κανεις τι πραγματικα εγινε για αυτο καλυτερα να μην το σχολιαζουμε
Βλεπω παλι κανενα 5-4...Έλα μωρέ σταματήστε με τους βλάκες κ τους άεργες μπάμιες του φόρουμ.Μια ζωή με την ΑΕΚ τα έχουνε,λες κ η ΑΕΚ θα τους πηδήξει φέτος.
Λοιπόν άντε να ανηφορίζουμε για το ΟΑΚΑ σήμερα.
Μετά από καιρό θα ανηφγορίσω.Μου μυρίζεται ωραίο ματς.
Καλοπληρώνει κιόλας!Κοιμούνται οι μπουκ!!!Βλεπω παλι κανενα 5-4...
Υ.Γ.Το μονο καλο ειναι οτι παω ταμειο με τα οβερ...
Ας ειναι καλα η αμυντικη μας λειτουργια...
Άνετη νίκη σήμερα nikolaki!Έργο Ντούσαν!ελα ξεκιναμε σιγα σιγα
θα μας κλεισει το σπιτι ο μετιν
2,05 στην bet365....Καλοπληρώνει κιόλας!Κοιμούνται οι μπουκ!!!
2,05 στην bet365....
Eχω σπρωξει ηδη το 50ρακι μου...
Υ.Γ.δεν θα ειμαι μεσα..ειμαι εκτος αθηνων...