hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μεσα θα ειμαι ρε
θα το πιω μεχρι τον πατο το δηλητηριο φετος
μια φορα δεν πηγα με την μπεμφικα και κερδισαμε
Τιλ Ντεθ μωρη αρρωστια...
μεσα θα ειμαι ρε
θα το πιω μεχρι τον πατο το δηλητηριο φετος
μια φορα δεν πηγα με την μπεμφικα και κερδισαμε
Τιλ Ντεθ μωρη αρρωστια...
Παρε ενα αποσπασμα απο την συνεντευξη σου Τσακιρη, για το ποια ομαδα συμβολιζει τον Ελληνισμο...το κατανοω...
ειναι σκληρο μια ομαδα να συμβολιζει τοσα για τον ελληνισμο
Παρε ενα αποσπασμα απο την συνεντευξη σου Τσακιρη, για το ποια ομαδα συμβολιζει τον Ελληνισμο...
[size=20pt]Για το αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ δεν είναι προσφυγικό σωματείο: «Ναι δεν είναι, αφού δεν ήταν σαν ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πανιώνιος, ο Απόλλων και ίσως η Πέρα Κλουμπ
ήταν με αυτό το όνομα».[/size] Και εδω ψεματα σας εχουν πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Όχι αν και έκανα τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να το δω έστω και τηλεοπτικά!Ο Stelios θα μας βάλει τουλάχιστον 3.
Νικολάκη,Χιτ,gatto θα πάτε;;;
Ωχχχχχχχχ!Oβερ!!!
Nτάξει τα ισοπεδώσαμε όλα τώρα....κούνια που το κούναγε το Τσακίρη και το χειρότερο είναι ότι κάποιοι μπορεί να πιστέυουν τις μαλακίες τουΠαρε ενα αποσπασμα απο την συνεντευξη σου Τσακιρη, για το ποια ομαδα συμβολιζει τον Ελληνισμο...
[size=20pt]Για το αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ δεν είναι προσφυγικό σωματείο: «Ναι δεν είναι, αφού δεν ήταν σαν ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πανιώνιος, ο Απόλλων και ίσως η Πέρα Κλουμπ
ήταν με αυτό το όνομα».[/size] Και εδω ψεματα σας εχουν πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σήμερα αποφάσισα να καρκινιαστώ σπίτι μου με το βατραχοδημιούργημα(δυστυχώς).....τουλάχιστον θα σχολιάσω λίγο εδώ μέσα τα του αγώνοςΆντε να ανηφορίζουμε σιγά-σιγά οι Αεκτζήδες.
Άντε....
Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;;
εγώ μετα από πολλά ματς,επιτέλους ΟΧΙ.