Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.088
Πόντοι
12.056

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχθές ο Σισέ βγήκε 5 φορές στην κόντρα και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ παίκτης να τον ακολουθήσει. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΓΚΑΛΕΤΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
+1
παικτης με τη σωματοδομη και τα φυσικα προσοντα του σισσε πολλες φορες εκθετει τις αδυναμιες του υπολοιπου ανεπαρκους συνολου....οι αμπαλοι κατηγορουν το σισσε και οχι ολους τους αλλους που δεν περνανε μια καθετη της προκοπης(πλην νινη) ή δεν μπορουν να τον ακολουθησουν σε ενα σπριντ στην αντεπιθεση...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1
παικτης με τη σωματοδομη και τα φυσικα προσοντα του σισσε πολλες φορες εκθετει τις αδυναμιες του υπολοιπου ανεπαρκους συνολου....οι αμπαλοι κατηγορουν το σισσε και οχι ολους τους αλλους που δεν περνανε μια καθετη της προκοπης(πλην νινη) ή δεν μπορουν να τον ακολουθησουν σε ενα σπριντ στην αντεπιθεση...

γάματα......
και στο τελείωμα ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ...
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΜΙΛΑΜΕ......

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εδώ κοίτα που φτάσαμε ... να αμφισβητούμε τις ικανότητες του μεγαλύτερου γαμιά του βάζελου.
σαν πελάτης μπουρδέλου ένιωθε... έμπενε γάμαγε και έφευγε... του έμενε και η γλύκα.
έρε πίρκα που έχετε φάει.... 100 χρόνια θα έχουν περάσει και τον αλέκο ακόμα θα τον σκιάζεστε.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να ρωτήσω αν ήθελε ο βάζελος τέτοιον παίχτη ή απαξιεί;  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδώ κοίτα που φτάσαμε ... να αμφισβητούμε τις ικανότητες του μεγαλύτερου γαμιά του βάζελου.
σαν πελάτης μπουρδέλου ένιωθε... έμπενε γάμαγε και έφευγε... του έμενε και η γλύκα.
έρε πίρκα που έχετε φάει.... 100 χρόνια θα έχουν περάσει και τον αλέκο ακόμα θα τον σκιάζεστε.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να ρωτήσω αν ήθελε ο βάζελος τέτοιον παίχτη ή απαξιεί;  :2funny: :2funny:

την αξία του Αλεξανδρή συζητάμε εδώ;
είδες να την αμφισβητήσει κανείς;

έχω πει πολλές φορές ότι πιο μαλάκες οπαδούς από του γάβρου σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος γαμει την καριερα... :dancing:

Γκολακια εβαζε καργα ομως  ;)

Εφυγε απο την ΑΕΚ 1ος σκορερ και στον γαβρο εκανε 3 χρόνια να σκοραρει!!! και εγω αν ειχα Τσαρτα και κυριως Σαβεσκι να μου βγαζουν μπαλιες πρωτος σκόερ θα εβγαινα !!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κλαααααααψεεεεεεεεεεεεεεεε!
ο μαλακο μπλανκο ΟΥΤΕ το 1/10 της μπάλλας του Αλέκου δεν κατέχει....ουτε θα μάθει ποτέ. :rockon:
τι 1/10??ουτε το 1/1000....ε ρε τι διαβαζουμε μεσημεριατικα....ιμπραιμοβιτς θα μας τον βγαλει τον αλεκο αυτος...
χαχχααχχαχαχαχα.....

υ.γ.ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του κοντου δεν ηταν..ο ντεμης ηταν ο τελευταιος μπουκαδορος σεντερ φορ...αλλα και αυτος δεν ηταν 9αρι...πιο πολυ 11αρι με ανεση στο σκοραρισμα
υ.γ.1.πουτανας γιος αλεξαχρειος... :birdman:
χωρις κανενα ιχνος εμπαθειας.. :rolleyes: :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ρε παιδιά στον ύπνο σας τον βλέπατε τον Αλεξανδρή????.....παίζει σύγκριση με Μπλάνκο?....η γνώμη μου είναι πως τέτοιου είδους παίκτες είναι ίδιας παικτικής αξίας και αξιολογούνται από ένα και μόνο κριτήριο:τη συχνότητα σκοραρίσματος.
Υ.Γ:Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι ο Αλεξανδρής έχει παίξει σε δύο πολύ παραγωγικές ομάδες του Μπάγεβιτς......την ΑΕΚ των Τσάρτα,Σαβέφσκι,Σαμπανάτζοβιτς και του ΟΣΦΠ του Τζόρτζεβιτς,Καραπιάλη,Γεωργάτου...οπότε καταλαβαίνετε που το πάω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
τι 1/10??ουτε το 1/1000....ε ρε τι διαβαζουμε μεσημεριατικα....ιμπραιμοβιτς θα μας τον βγαλει τον αλεκο αυτος...
χαχχααχχαχαχαχα.....

υ.γ.πουτανας γιος αλεξαχρειος... :birdman:

έτσι, έτσι!!!!
βγάλτο απο μέσα σου να ξεθυμάνεις!
εκδηλώσου!

δεν ξεχνιούνται κάποιες ωράιες στιγμές που σας πρόσφερε  :zfuck: :knockinb:

ΥΓ. για όσους παραξενευονται για την συμπεριφορά μου στα "οπαδικα", εχω κάνει συμφωνία με τον πλέζουρα, οταν λείπει να είμαι εγώ ο χουλιγκάνος του φόρουμ...
καλά τα πάω? :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε παιδιά στον ύπνο σας τον βλέπατε τον Αλεξανδρή????.....παίζει σύγκριση με Μπλάνκο?....η γνώμη μου είναι πως τέτοιου είδους παίκτες είναι ίδιας παικτικής αξίας και αξιολογούνται από ένα και μόνο κριτήριο:τη συχνότητα σκοραρίσματος.
Υ.Γ:Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι ο Αλεξανδρής έχει παίξει σε δύο πολύ παραγωγικές ομάδες του Μπάγεβιτς......την ΑΕΚ των Τσάρτα,Σαβέφσκι,Σαμπανάτζοβιτς και του ΟΣΦΠ του Τζόρτζεβιτς,Καραπιάλη,Γεωργάτου...οπότε καταλαβαίνετε που το πάω.
ρε τα ειπαμε..ουτε μια τριχα απ'τα αρχιδια του ρουφιανου δεν ηταν...πλακα κανουμε τωρα???

Επισκέπτης
βατραχα μπινε πουτανας γιε..
περιμενω την διοικηση της αεκ να βγαλει ανακοινωση κατα της διαιτησιας..
Υ.Γ με την μπατε θα πεσει πολυ ξυλο λεμε..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι σου εχει κανει εσενα ο βατραχος ρε??καλα εγω εσυ γιατι τον βριζεις?? :2funny:
Υ.Γ.τα γλεντια με την αελ θα γινουν...
υ.γ.1.το πεναλτυ στο νεμεθ αβαβα απο ολους..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Παιδιά δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση με το κωλοβατράχι που χει περάσει για νούφαρο το πάγκο της αγαπημένης μας ομάδας και έχει κωλοκαθίσει σε αυτόν.Ξέρω ασφαλώς πως δεν είναι ο μόνος φταίχτης αυτός και πως για την κατάντια αυτή ευθύνονται και άλλοι πολλοί αλλά νισάφι πια......νομίζω πως με αυτόν γίνονται ακόμα χειρότερα.Δε γίνεται να περιμένουμε άλλο.....στον αγώνα με τη Μπάτε(που μυρίζει και άλλη κηδεία) πρέπει να συσπειρωθούμε :grouphug:και να απαιτήσουμε να φύγει και να πάει να γαμηθεί ο Ντούσαν(μετά θα δούμε για τα υπόλοιπα).

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ντουσαν μπινε
πουτανας γιε
μουνοπανο κι αλητη
την κροατια ευχαριστω
που σου καψε το σπιτι
Όλα εντάξει με το παραπάνω.....αλλά με μέτρο δε πρέπει να χαιρόμαστε για κανενός το σπίτι που έγινε στάχτη.....κατ'άλλα ο ίδιος να πάει στο διάολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom