Νέα

Ραβανί,συνταγη απλή και καλή

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Στα ταψιού μετράει η κατανάλωση το κοσμικον έφτιαξε όνομα εχει δουλειά και πας και ειναι παντα ζεστό και για αυτο ειναι ωραίο κρύο νομιζω δεν θα ειχε διαφορά απο αλλα και πολυ εν αντιθεση με τα αλλα γλυκά ψυγείου που πέρα απο την φρεσκάδα μετράει και η πρώτη ύλη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αλλο κοσμικον ειναι στου ζωγραφου απ οσο θυμαμαι

Δινω ρεστα για γαλακτομπουρεκο τυπε...
α μαλιστα...ε ναι γιατι ειναι ψιλο-γτπ

επαιρνα γαλακτομπ. κι απο γαλυφιανακη στην αργυρουπολεως στην ηλιοπουλη....καλο ηταν

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
σ αρεσει μαν το γαλακτομπουρικο;

δεν ξερω, den exei konta moy....αλλα εχει καλη φημη οτι χρησιμποιει καλα υλικα

οπως καλη φημη, για προφιτερολ, εχει ενα μαγαζακι στης σεβαστουπολεως...δεν θυμαμαι ονομα

Ο Ανδριάς

Επισκέπτης
α μαλιστα...ε ναι γιατι ειναι ψιλο-γτπ

επαιρνα γαλακτομπ. κι απο γαλυφιανακη στην αργυρουπολεως στην ηλιοπουλη....καλο ηταν
του κοσμικου του γνωστου ειναι διαφορετικο...

Ειναι πιο γλυκο και εχει πολυ και καλο φυλλο και πιο παχυρευστο σιροπι. Ειναι και πιο σκουρο.

Και χαρακτηριστικη διαφορα ειναι οτι δεν εχει αυτη την κλασσικη ελαφρια ξινιλα που εχουν τα γαλακτομπουρεκα. Που εμενα προσωπικα μου αρεσει να πω την αληθεια...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
τυπε τα σουβλατζίδικα όταν από το βουνο τον γυρο καταναλωσουν τον μισο σε μια μερα, τον αλλον τον πετανε?  :think:
Υπάρχουν, όμως, και σουβλατζίδικα που (σχεδόν) κάθε βράδυ κάνουν sold out στο γύρο!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
του κοσμικου του γνωστου ειναι διαφορετικο...

Ειναι πιο γλυκο και εχει πολυ και καλο φυλλο και πιο παχυρευστο σιροπι. Ειναι και πιο σκουρο.

Και χαρακτηριστικη διαφορα ειναι οτι δεν εχει αυτη την κλασσικη ελαφρια ξινιλα που εχουν τα γαλακτομπουρεκα. Που εμενα προσωπικα μου αρεσει να πω την αληθεια...
εχεις κανει διατριβη στο γαλακτομπ.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
το μοναδικο μαγαζι γωνια που δεν εχει μπαγιατεψει τα γλυκα του ειναι το κοσμικον....αλλα ακομα να μας ερθουν πανω κατα μαρουσι-κηφησια
εαν φτιαχναν και ραβανι θα ειμασταν κομπλε
Μου είχαν φέρει γαλακτομπούρεκο από το περίφημο "κοσμικόν"... Από γεύση δε μου έλεγε κάτι ιδιαίτερο, χώρια που μια φορά, λίγη ώρα αφού είχα φάει ένα κομματάκι, πήγα για τρέξιμο και με έπιασε τρελή καούρα στο στομάχι μου... Δείγμα ότι το βούτυρο δεν πρέπει να ήταν και της καλύτερης δυνατής ποιότητας...  :S :S :S

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
To σαπιο junkfood δρα ως εμβολιασμος, ενισχυει το ανοσοποιητικο
και μας προσφερει ασφαλεις ακαποτες ηδονες
Μύστη, έχεις πιάσει το νόημα της πιάτσας και αποτυπώνεις τη στάση ζωής ενός γνήσιου μπουρδελιάρη!  :rockon: :rockon: :rockon:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μου είχαν φέρει γαλακτομπούρεκο από το περίφημο "κοσμικόν"... Από γεύση δε μου έλεγε κάτι ιδιαίτερο, χώρια που μια φορά, λίγη ώρα αφού είχα φάει ένα κομματάκι, πήγα για τρέξιμο και με έπιασε τρελή καούρα στο στομάχι μου... Δείγμα ότι το βούτυρο δεν πρέπει να ήταν και της καλύτερης δυνατής ποιότητας...  :S :S :S

την ιδια φαση ειχα παθει με τον βαρσο  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom