Επισκέπτης
οπα ρε φιλε...χοντρο αυτο που λες...ασε φιλε...θα πας απο σκορβουτο απο δαυτους
Εγω με τον βαρσο μεγαλωσα
οπα ρε φιλε...χοντρο αυτο που λες...ασε φιλε...θα πας απο σκορβουτο απο δαυτους
οπα ρε φιλε...χοντρο αυτο που λες...
α μαλιστα...ε ναι γιατι ειναι ψιλο-γτπαλλο κοσμικον ειναι στου ζωγραφου απ οσο θυμαμαι
Δινω ρεστα για γαλακτομπουρεκο τυπε...
γουσταρεις παρλιαρο τυπεενταξυ φιλαρακι...αναλογως τα κεφια του καθενος
με τον βαρσο μεγαλωσαν οι γενιες των 40ς-50ς-60ς
στην Κηφισιά έκλεισεγουσταρεις παρλιαρο τυπε
σ αρεσει μαν το γαλακτομπουρικο;
δεν ξερω, den exei konta moy....αλλα εχει καλη φημη οτι χρησιμποιει καλα υλικα
οπως καλη φημη, για προφιτερολ, εχει ενα μαγαζακι στης σεβαστουπολεως...δεν θυμαμαι ονομα
Ο Ανδριάς
οι προηγουμενες εσσο το προλαβανεγουσταρεις παρλιαρο τυπε
του κοσμικου του γνωστου ειναι διαφορετικο...α μαλιστα...ε ναι γιατι ειναι ψιλο-γτπ
επαιρνα γαλακτομπ. κι απο γαλυφιανακη στην αργυρουπολεως στην ηλιοπουλη....καλο ηταν
Υπάρχουν, όμως, και σουβλατζίδικα που (σχεδόν) κάθε βράδυ κάνουν sold out στο γύρο!!!τυπε τα σουβλατζίδικα όταν από το βουνο τον γυρο καταναλωσουν τον μισο σε μια μερα, τον αλλον τον πετανε?
και λουκυ λουκ απ το περιπτεροhsap λουνα παρκ στα αριστερα κ μετα τερμα δεξια κ πανω κ βαρσο
εχεις κανει διατριβη στο γαλακτομπ.του κοσμικου του γνωστου ειναι διαφορετικο...
Ειναι πιο γλυκο και εχει πολυ και καλο φυλλο και πιο παχυρευστο σιροπι. Ειναι και πιο σκουρο.
Και χαρακτηριστικη διαφορα ειναι οτι δεν εχει αυτη την κλασσικη ελαφρια ξινιλα που εχουν τα γαλακτομπουρεκα. Που εμενα προσωπικα μου αρεσει να πω την αληθεια...
και λουκυ λουκ απ το περιπτερο
Και πιτσα παππας, πριν αλλαξει μερος
το γαλακτομπουρεκο πιστευω εχει τα φοντα να γινει το καλυτερο γλυκο.εχεις κανει διατριβη στο γαλακτομπ.
Μου είχαν φέρει γαλακτομπούρεκο από το περίφημο "κοσμικόν"... Από γεύση δε μου έλεγε κάτι ιδιαίτερο, χώρια που μια φορά, λίγη ώρα αφού είχα φάει ένα κομματάκι, πήγα για τρέξιμο και με έπιασε τρελή καούρα στο στομάχι μου... Δείγμα ότι το βούτυρο δεν πρέπει να ήταν και της καλύτερης δυνατής ποιότητας... :S :S :Sτο μοναδικο μαγαζι γωνια που δεν εχει μπαγιατεψει τα γλυκα του ειναι το κοσμικον....αλλα ακομα να μας ερθουν πανω κατα μαρουσι-κηφησια
εαν φτιαχναν και ραβανι θα ειμασταν κομπλε
Μύστη, έχεις πιάσει το νόημα της πιάτσας και αποτυπώνεις τη στάση ζωής ενός γνήσιου μπουρδελιάρη!To σαπιο junkfood δρα ως εμβολιασμος, ενισχυει το ανοσοποιητικο
και μας προσφερει ασφαλεις ακαποτες ηδονες
Μου είχαν φέρει γαλακτομπούρεκο από το περίφημο "κοσμικόν"... Από γεύση δε μου έλεγε κάτι ιδιαίτερο, χώρια που μια φορά, λίγη ώρα αφού είχα φάει ένα κομματάκι, πήγα για τρέξιμο και με έπιασε τρελή καούρα στο στομάχι μου... Δείγμα ότι το βούτυρο δεν πρέπει να ήταν και της καλύτερης δυνατής ποιότητας... :S :S :S